![]() |
Mam takie pytanie ;
Zawodnik X jest zawodnikiem klubu Y , czy w przypadku gdy po zawodnika X zgłosi się inny klub z wyższej ligi klub Y ma prawo zablokować transfera zawodnika? . Zawodnik jest wychowankiem, ukończone 17 lat, nie jest zwiazany żadnym konktraktem z klubem Y. Jeśli posiada ktoś wiedze w tym temacie prosze o odpowiedz ,ewentualnie jakiś regulamin czy cos takiego gdzie to znajde . Pzdr. |
mam pytanie ma ktoś z was znajomego pracującego w szpitalu ??? nie chodzi o lewe L4 jak jest taki ktoś to prosił bym o priv
|
Transmituje jakaś stacja tv dostępna w Polsce mecze NHL?
Dzięki, ale ESPN America ponoć stracił prawa do transmisji. |
Któraś w kablówce - ESPN chyba. W UPC jest.
EDIT: ale ręki sobie nie dam uciąć że to akurat ESPN. |
Cytat:
|
Potrzebuję przyzwoitej baterii do Acer Aspire 5741G...ktoś może cos polecić????
|
Czy ktoś wie czy w Krakowie odbywają się regularnie jakieś targi staroci ??
Czy może pod halą targową w każdy weekend coś znajdę też? A jak ktoś ma młynek do pieprzu na sprzedaż to walić na priv :) |
Pod halą w każdą niedzielę są targi. Kiedyś były też stoiska na gieldzie przy Balickiej, ale nie wiem, czy są nadal
|
Cytat:
|
Poradzi ktos gdzie najlepiej zezłomować starą renówkę, by coś rzucili pieniądza? :) Auto na chodzie, chodzi mi po prostu o pozbycie się starocia, którego nikt nie chce odkupić.
|
Chodzi ktoś na basen na Wisłę? Chodzi mi o to czy sie przywalają do spodenek, czy można na luziku w nich śmigać.
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie możesz mieć szortów ani spodenek do pływania. tylko obcisłe, przylegające do dupy majty. to samo w koronie |
Cytat:
Na Grzegórzeckiej, Balickiej, i Nowym Placu na Kazimierzu w niedziele najlepiej od 6 rano chodzić bo wtedy można jakieś rodzynki kupić od pijaczków. Ostatnio byłem pod halą to od pijaczka kupiłem garść monet z 18w. za 50zł które sprzedałem za 600zł w pierwszym lepszym antykwariacie :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Orientuje się ktoś czy na Bwin jest teraz aktywny bonus rejestracyjny ??
|
Zna ktoś jakiś jak najprostszy program do wycinania fragmentu piosenki?
edit: Dzięki za szybką pomoc:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Po ile są zwykłe, małe róże na rynku ?
I drugie pytanie gdzie najtaniej można je dostać w centrum ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
@Marcin_fan - gdyby się nie szykowała to bym nie pytał 2 dni wcześniej ;-) @wroobel88 - tylko że w przejściu koło dworca mogę kupić ' z ulicy ' , więc nie wiem czy jak będę o danej godzinie tam, to czy jeszcze będą je sprzedawać. Bo tam chyba sprzedają tak trochę ' na lewo ' ? A mi chodzi o pewny punkt, gdzie kupię w okolicach rynku i na nim. Po ile mają kwiaciarki obok Mariackiego, nie wiecie ? |
3- 5 zł za róże koło Mariackiego dostaniesz :)
|
@Jago - dzięki wielkie. Już myślałem że koło 7-10 zł trzeba będzie wydać.
A wiadomo że się jednej nie kupuje tylko 3 ;-) |
Jakbyś szedł koło 21 lub 22 godz, kiedy się zbierają to możesz za 10zł kupić baardzo duży bukiet :D
|
Cytat:
I jeszcze dwa pytania tak na przyszłość ;-) : Kopiec Kościuszki do której jest czynny ( nie ma chyba żadnych ograniczeń, tj. że w weekendy zamknięty itd ? ) Wawel - również to samo pytanie, o której zamykają :) Dzięki ! Kopiec czynny od 9;00 do zmroku, czyli ok. 16. To już wiem, jakbyście mogli tytlko z Wawelem mi odpisac. thx |
Cytat:
I pamiętaj, na kobietach nie można oszczędzać. :D O, znalazłam - do 17:00. http://www.krakow.come2europe.eu/zwi...ziny_otwarcia/ |
Cytat:
Na allegro z dobrej promocji która była ostatnio jest kilka blu-ray'ów LG BD 660. Fajny sprzęt, dobrze działa. Cytat:
Zamykany jest sam "wzgórek" |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl