![]() |
|
Oczywiście, że to Chavez.
|
nawet korki te same co na ostatnim treningu.
|
Dziś ma do Krakowa przybyć Rios więc może zagrać z Arką !
Ja nie rozumiem tego czemu Wisła nie podpisuje kontraktu z Chavezem ileż można ?! Do zbymaka czy transfer "wielkiego nazwiska " jest aktualny ?: ] dzieki z góry |
A pomyśleć, że do wzięcia z tego samego klubu co M. Kowalski był do wzięcia niejaki Kamil Glik. Ale nie ****a, bo za "drewniany".
Chavez to jakaś dziwna sprawa. Wydaje mi się, że po festiwalu jaki sprezentowała nam Wisła w 3 rundzie el.LE sam boss lekko przyblokował ten transfer. Taka jest moja opinia. Bo nie wierzę, że testy trwają tydzień. |
A może Wisła nie zrobi Chavezowi oficjalnej prezentacji tak jak nie zrobiła Beto ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym ja pisałem o Gliku już pod koniec tamtego sezonu. Ale to oczywiście jest przypadek, że Glik ma wielkie szanse grać w pierwszym składzie. Bo trener mówi o nim w samych superlatywach. Pewnie mu to menadżer załatwił... Ja Ci proponuje, żebyś poszedł śladami Nostradamusa. |
Kurna a może Chavez jest już podpisany? Ile można przechodzić testy :lol:
|
kontrakt nie jest podpisany bo jakieś tam papierki nie doszły jak dojdą to podpiszemy info od Zbymaka ;] "
Autor: zbymak (Online) Wysłano: 6 sierpnia 2010; 18:12 Najpierw trener potem transfery.Chavezowi brakuje jakis papierow do podpisania umowy.Jak tylko doleca do Krakowa podpisze kontrakt " |
Na zdjeciach z treningu jest, wiec raczej sie nie rozmysli, bo jesli mialby to zrobic to jzu by go u nas nie bylo.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czytajcie dalej onety itp. Wina nie lezy w trenerach tylko w piłkarzach. Spójrzmy prawdzie w oczy jak my chcemy wygrywac z jakimis lepszymi zespolami jak my nie dajemy rady z jakimis rumunami co wiecej oni nas rozklepali całkowicie. Popatrzcie jakby teraz mogłby wygladac sklad jak by nie lapczywosc na pieniadze Obrona : Baszczu,Diaz, Marcelo, Głowacki. Pomoc :Zieniu Mały Sobol Garguła W ataku zalozmy ten Brozek i Zurawski. A jak my cchemy grac w obronie z probami ustawienia Diaza na stoperze z Kowalskim ktory spadl wraz z Piastem do 1 ligi. Z taka obrona to ja bym sie dal grac w naszej ekstraklasie a co dopiero w pucharach. I powiem wam jedno nie wazne kto przyjdzie jako trener za rok bedzie dokladnie to samo moze nawet z jeszcze gorszym przeciwnikiem jak Szawle, oczywiscie jesli w tym sezonie nadazy nam sie okazja grania w pucharach ;]
|
Bezwzględnie Kowalski do odstrzału, już lepiej dać juniora do ogrania niż blokować miejsce w obronie Kowalskim, który lepszy nie będzie.
Iwan dobrze podsumował: zna go od małego chłopaka i jakby mu ktoś dawno powiedział, że będzie grał w 2 lidze to... ho ho za wysokie progi, a tu prosze, pierwszy skład Wisły :] |
Ja widzę Michała Czekaja na obronie z Arką.Może akurat Kulawik,który jest trenerem Wisły ME wprowadzi go??Chociaż pewnie nie został zgłoszony do Ekstraklasy ale nie wiem jak to jest
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
zamiast Palijcia,Bunozy,Cikosa i Wilka to trzeba było Sobiecha kupic, dziś zagrał bardzo dobrze w barwach Polonii.
|
Cytat:
Bo trzymając się faktów to można powiedzeć , powinniśmy rok temu przejść Levadie , która faktycznie była słaba i wyeliminowała nas jakimś przedziwnym fartem .A raczej porażającym brakiem skuteczności naszych gwiazdek .Ale Azerowie to inna bajka .W pierwszym meczu pokazali że technicznie taktycznie i fizycznie są wyżej od nas o dwie klasy !!! Gdyby mieli więcej szczęścia to wygraliby dwoma trzema bramkami ! A w rewanżu tylko powtwierdzili że faktycznie tak jest . Górowali w każdym elemencie gry i byli zwyczajnie dużo lepsi . Wydaje mi się , że już najwyższy czas przestać lekceważyć drużyny ze wschodu tylko dlatego , że nam się coś wydaje . Wbiliśmy sobie do głowy , że to ogórki i nie chcemu uwierzyć w to że tak naprawdę ogórkami to są drużyna z naszej ekstraklasy ! Gdyby nie lekceważenie przeciwnika na podstawie jakichś dziwnych przesłanek , przy podejściu do meczu jakby to była Barcelona , przy pełnym zaangażowaniu mielibyśmy może jakieś szanse .Jednak przy podejściu gwizdorów z tatuażami i żelem na włosach nie mamy szans z przeciwnikiem którem w piłke chce się grać a na dodatek technicznie nas ośmiesza . Do tego dochodzą trenerzy z zachodu którzy nauczyli ich taktyki i efekt jest taki że teraz trzecim światem to jesteśmy my a nie te domniemane ogórki z Azji !!! |
Cytat:
|
Cytat:
PS: co do Sobiecha się zgadzam, koleś będzie warty miliony po tym sezonie. Widać bylo choćby jak sobie poczynal w meczu z Austrią Wieden. Szkoda, ze nie gra u nas. PS2: to nie ten temat, ale jak juz przy Polonii jestesmy, to moze jak JW bedzie tak dalej kupowac graczy z "nazwiskiem", to moze opchna gdzies Gołębiewskiego. Widziałbym go w Wiśle... |
A przy okazji, Karbach wylosował Borussię Dortmund.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Po pierwsze jeśli sprzedalismy Głowe i Marcelo to powinien chociaz Jop zostac bo Bunoza i Kowalski to przy nim amatorzy a wielu juz wieszało psy za wpadke szczeże wole taka wpadke jak taka kompromitacje i pamietajcie Glowa tez strzelał samobuje
|
Cytat:
Szkoda czerwieni, bo w drugim meczu mogł nawet zagrac na lewej za Piotrka... |
Podpisac czym predzej z Chavezem i szukac kogos za Kowala ,bo Cleber za chwile skonczy kariere
zaczac szukac na rynku azersko-gruzinskim bo widze ze ci pilkarze maja patent na nasze polskie pseudo gwiazdy ,a moze tylko szybko biegaja i szybciej mysla?? |
Piotrek Brożek dobrze spisywał się na lewej pomocy, może lepiej by tak to zostawić?
|
nikogo nie sprzedawać , nikogo już nie kupować, piłkarzy mamy dobrych, tylko nieogarniętych.
przyjdzie trener, który poukłada wszystko i będzie dobrze, zobaczycie :) |
Cytat:
|
A właśnie nie jestem na bieżąco ale co z Chavezem?
@edit aha, czyli dalej nic... ile można :| |
Cytat:
Cytat:
:lol: |
oby nie takie jak testy bramkarzy, które do tej pory przechodziliśmy : D
|
Ile można ****a powtarzać, że jest Chavez w Wiśle!Brakuje jakiś dokumentów do podpisania umowy.
A co do : Nowaka...- poważni wy jesteście? Przecież ten Pan 2 tyg temu miał zabieg na łąkotce.... Sobiecha- przypominam, że Polonia grała z beniaminkiem!Zobaczymy jak się pokaże z Legią. Smolarka- jego postawy jestem najbardziej ciekawy.Czy będzie rozkapryszoną gwiazdką, czy realnym wzmocnieniem zespołu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
PS: Sam Marcelo obrońca strzelił prawie tyle goli co Sobiech Marcelo -7 Sobiech- 10 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl