![]() |
Cytat:
|
Kto poleci jakąś księgarnie online gdzie znajdę każdą książkę wydaną w Polsce? Bo i na Rajskiej i w Jagiellonce egzemplarze owszem są, ale do korzystania tylko na miejscu. A mnie to nie urządza.
Any ideas? |
Cytat:
|
gdzie można zgłosic stojacy bardzo dlugi czas samochod bez rejestracji ?
|
Opłaca się kupić np w Anglii (przez kogoś ze znajomych) sprzęt elektroniczny pokroju ipoda/iphona? Wyjdzie tak samo jak w kraju czy taniej? Bo słyszałem że za granicą tańszy sprzęt jest jednak nie wiem czy to prawda..
|
Help me! Zrobiłem wypłać z allegro poprzez PayU lecz widnieje moje stare zamknięte i nie aktualne konto.Pytanie kasa wróci do PayU i zostanie transakcja anulowana ? Czy już po kasie? dodam, że maila do allegro wysłałem.
|
Cytat:
Przerabiałem to z PIT-em. Po kilku dniach roboczych kase do urzędu odesłali. Ludzie w necie to samo pisza,ze odsyłaja po kilku dniach... |
pytałem w "Weźcie się do roboty", ale na wszelki wypadek spytam i tutaj:
czy mógłby mi ktoś pomóc w stworzeniu porannego planu treningowego? 3x w tygodniu, przed pracą, godzinę/ półtora na sesję? |
Dostałem Dziś rachunek za internet blueconnect dużo większy.
Dostał ktoś podobnie? Korzystam jak zawsze i płaciłem 79zł a dziś mi przyszło 158.30zł Czy to moze byc spowodowane? |
Skończyła Ci się umowa/ okres promocyjny na abonament?
|
Cytat:
PrzemooTSW - sprawdz wpłaty i bilans comiesieczy z kilku ostatnich miesięcy, byc moze wisi Ci jakas zaległośc. |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
czy ktos sie orientuje w ktorej ksiazce Cejrowskiego jest fragment rozmowy z ksiedzem w Boliwii ?
|
Cytat:
http://www.wattpad.com/292214-cejrow...ch-plemion?p=1 http://www.cejrowski.com/ksiazki/index.php?p=gringo Coś o księdzu jest na stronie 30 i 31 http://www.wattpad.com/292214-cejrow...h-plemion?p=30 http://www.wattpad.com/292214-cejrow...h-plemion?p=31 |
Szukam uczelni w Kraku z kierunkiem turystyka i rekreacja zaoczne ale takiej z najniższej półki aby uczyć się nie trzeba było.
ps. nie dla mnie :) |
Czy warto kupować odtwarzacz blu-ray do starego telewizora ?!
|
przyszedł mi rachunek z cyfry i jakiś aneks do tego. nie moge tego zrozumieć za ciula. teraz płce 70.90 z ł bo mam pakiet kompakt i osobno canal + sport. o ile mi wzrosnie abonament? ma ktoś taki problem?
|
Cytat:
mozesz tez wypowiedziec umowe i podpisac na nowych lepszych warunkach |
Po ostatnim updacie windowsa (chyba to było we wtorek) pojawiło mi się w prawym dolnym rogu pulpitu takie coś:
Windows 7 Kompilacja 7601 Ta kopia systemu Windows nie jest oryginalna Oczywiście system jest w 100% oryginalny. Jak temu zaradzić i jakie to konsekwencje pociąga? Nie będę mógł łatać teraz systemu? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Przy podłaczaniu dysku USB zawsze wysakuje mi info ze jest jakiś bład (system volume information cos tam ) i ze trzeba uruchomić chkdsk. Uruchomienie chkdsk problemu nie zalatwia. Ktoś wie jak sie tego pozbyc/naprawic?
|
gdzieś tu na forum był temat o nartach a coś mi szukanie szwankuje podrzuci ktoś linkiem
|
Cytat:
|
kupilem dwa pady logitecha jakies 1,5 roku temu. jednemu wchodza strzalki. a drugi z nia na dzien przestal dzialac. komputer go widzi swiatelko swieci fifa12 go widzi pes tez. ale nic nie dziala na zaden przycisk ni reaguje. maja jeszcze gwarancje. kupilem ke na allegro ale nia mam zadnego namacalnego dowodu zakupu juz nie pamietam czy w ogole mialem. bo watpie zebym zgubil. czy w ogole istnieje szansa ze mi je przyjma?
chodzi mo o producenta. oczywiscie wszystkie pozostale papierki i pudelka mam. |
Ty masz uprawdopodobnić fakt zakupu danego produktu, w danym czasie. Masz tą aukcję jeszcze gdzieś na serwerze?Wydrukuj ją, jak sklep jest poważny to uzna to.
Pamiętaj ty masz uprawdopodobnić, tak naprawdę wystarczy świadek, może być przelew z konta, wyciąg z karty. |
Wszystko zależy od:
czy znajdziesz potwierdzenie zakupu czy kupiłeś na aukcji czy kup teraz czy jest to prywatna osoba czy sklep. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl