![]() |
Tyle że mają swoją wersje 'Cziniego':D
|
O, pierwsza dobra akcja Bruggi w drugiej połowie. A jest 10 minut do końca.
|
Fajnie gra lewy obrońca Belgów.
Ja pierdu, ale fuksior Amici... |
Wilk gra niezłą lipę. Przyjęcie tragiczne, podania za plecy.
Gol:-) |
No, będzie dogrywka. Kasprzik popełnił pierwszy błąd w dwumeczu, ale kosztowny.
|
Wilk :lol:
|
Oj Kasprzik , Kasprzik ...
|
a mi się marzą karne i awans............... Lecha, nie dość, że będą zmęczeni to dalej się męczyć będą w Europie:>
|
Musimy uświadomić sobie jedną rzecz: POLSKA LIGA JEST W GŁĘBOKIEJ EUROPEJSKIEJ DUPIE. Dziwię się tym, którzy mają jakiekolwiek złudzenia w tej kwestii...
|
Powiem tak Pan Jacek nam piknie przygotował Amice do sezonu. Jak ktoś zauważył najlepszy Gancarczyk który się nie przygotowywał z nimi. Oni już nie mają sił i nie będzie dobrze...
|
przy akcji bramkowej obrońcy Amici dwa razy na ziemi, aż sie człowiek cieszy.
byc moze ktos wczesniej to zauwazyl (dopiero teraz dolaczylem do dyskusji), ale kogo maja na mysli Borek(?) i Lubanski mowiac "musimy", "stracilismy bramke" itd.? |
Mecz, meczem...ale ja jestem ciekaw dlaczego szanowny pan Borek nie został trenerem wraz z panem Kołtoniem. Przecież Ci ludzie opowiadają o piłce nożnej tak jakby na boisku spędzili 15 lat kariery na najwyższym poziomie oraz byli na stażach trenerskich w najlepszych klubach europejskich. Zwykli komentatorzy, a mają więcej do powiedzenia niż ludzie, którzy z piłki nożnej żyją...
P.S. Jak się 40 min. gra oblężenie Częstochowy to nic dziwnego, że w końcówce brakuje sił. Lech za Smudy grał do przodu, a teraz widać, że chętnie chce by przypisano mu również maksymę o tych jądrach biorących udział ale nie wchodzących. :lol: |
Cytat:
|
Amika za Smudy to byl inny zespol.
Do przodu jakos to wygladalo,natomiast dzis to jest taka gra byle nie stracic ,moze sie uda. Zeszli poziiomem sportowym o jakies 2 klasy. |
Strata Wilka bardzo kosztowna..., żeby dogrywka przynajmniej była;)
Nie tylko M.Skorża z obrońcy środkowego napastnika robi, akurat przy bramce udział on miał;P |
Jesli w takiej formie ten Man U, ktorego wyslannicy sa na trybunach, kupi Lewandowskiego to gratuluje im zakupu.
:). Ogolnie Lech oprocz Bosego i Kasprzika graja padake. |
Borek to były piłkarz Wisłoki.
W sumie to nie widzę nic złego w tym, że przeżywa te mecze i nimi żyje. Pasjonat i tyle. Jakoś nikt nie miał pretensji, jak mecze Wisły w ten sposób komentował... |
Czy ten Borek jest normalny, albo ma jakiekolwiek pojecie o pilce ?!
"Stracilismy bramke jak nic tego nie zapowiadalo". No fajnie, szkoda tylko ze slupek co byl 5 min wczesniej albo zamkniecie w polu karnym Lecha... Masakra, tego sie sluchac nie da. |
Cytat:
|
tylko fart i poprawa gry mogą uratowac kuchekorza ale to raczej w dogrywce
|
Znając życie zaraz Lech strzeli i będzie po zawodach.
|
Robert " Miliony Monet" Lewandowski nie gra nic. Jak to ma być przyszłość polskiej piłki, to aż strach pomyślec jak bedzie grała Polska reprezentacja za kilka lat.
|
Jak mówiłem. Wilk zupełnie nie w tempo zagrywa. Cały czas za plecy, spowalnia akcje. Zresztą wiele podań po prostu bezczelnie maści.
|
Znając życie zaraz Lech strzeli i będzie po zawodach.
A jednak dotrwali bez farta do końca:shock: |
mic...no ale w sumie to Belgowie walili łbem w mur,coś jak my z Estończykami.
Cytat:
|
Jak obstawiacie? Moim zdaniem dogrywka to taki przedłużony doliczony czas, dlatego uważam że "nasi" wbijają jakiegoś cabajka w ostatnich minutach :D
|
Ja mysle ze kondycyjnie siadzie Lech dostanie jeszcze ze 2 bramy, a jak im sie uda zdobyc bramke to tym bardziej na nich siada Belgowie i i tak strzela tyle zeby awansowac bo jak mowie Lechici beda padali jak muchy :D
|
Cytat:
|
Amica za Smudy tak by się nie męczyła. W Belgii strzeliłaby z 2 gole i byłoby po zawodach.
No ale Zieliński chce grać bardzo defensywnie i może kiedyś przyniesie to efekty. Na razie jest nerwówka, mimo że Belgowie są słabi. A przecież Amice wystarczy jeden gol. |
Lekki Off... Dinamo Bucarest wyeliminowało Slovan Liberec. Slovan po pierwszym meczu w Rumunii prowadził 3-0 ( walkower za zamieszki na trybunach ) by u siebie stracić 3 bramki i w karnych polec 8-9.
|
Nie ma co, największy as to bezdyskusyjnie Marcin "chciał mnie kiedyś Tottenham" Kikut. Gość z innego świata :P
|
Cytat:
|
No i nie ma rady trzeba szarpac się w pucharach nie zawsze osiągając zamierzony cel i siły muszą pozostac na lige , ogólnie co nie dziwi wielkopolanie słabo wypadają w środkowej strefie boiska .
|
Czyżby wielki Lech nie dawał rady ? Nieprawdopodobne wręcz...
|
Amica pewnie chce dotrwać do karnych, tam już ze swoim szczęściem dadzą radę :)
|
Co za patałachy. :-D
|
W tym sezonie to naprawdę nic nie grają. Żadnego stylu nie ma ta drużyna. :-D
Edit. A Lewandowski nawet piłki nie może przyjąć hehe |
Amice jest ciężko połowę przejść, ale znając ich fuksa jeszcze się im uda.
|
jakże to sonck przestrzelił?
|
Dokładnie,oni są jak Niemcy,wszyscy grają,mają same setki,przewagę,ale na koniec i tak jakimś fartem nie wiadomo skąd strzelają tą bramkę...obym się mylił,i nie dlatego że im nie kibicuję w pucharach-bo wbrew pozorom nawet trzymam nieco kciuki,ale mam dość tego pompowania : wielki lech ! niesamowity stilić i wart 8mln euro lewandowski...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl