Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa 2009/2010 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5997)

Oldpara 22.11.2009 12:38

Jednak co by nie mówić, to my przegraliśmy w Legią i Lechem o włos po zaciętej walce (nie mylić z wysokim poziomem :) ) i nikt by się nie zdziwił, gdyby wynik obu tych meczów był odwrotny. Natomiast Ruch w meczach z wielka trójką nie istniał.

Będe się trzymał tego co pisałem jakiś czas temu: tylko 3 zespoły próbują grać w Polsce pressingiem - Wisła, Legia i Lech. Reszta to bardziej lub mniej fantazyjna gra bezkontaktowa, która zostaje brutalnie zweryfikowana jesli przeciwnik naciska.

Problemem polskiej piłki są właśnie średniacy - są tak do dupy, że Polonia Bytom w której trener zabronił stosować wślizgów "bo na boisku trzeba grać w piłkę, a nie walczyć" może być wysoko w tabeli.

A potem piłkarze Wisły, Legii, Lecha przyzwyczajeni do łatwych zwycięstw dostają w tyłek w Europie.

HEDu 22.11.2009 13:00

Ja tam ciągle i tak optuje za Milą. Przed kontuzją dobrze grał, pozniej kontuzja i dopiero wraca do formy i grania przez 90 minut, a zawsze ładnie poasystuje czy cos ustrzeli. No ale ludzie maja ciagle jakies "ale". Moze jego wygląd wam nie pasi ? Bo gra jest ok, napewno lepszy niz Kirm, Jirsak, Cantoro, Diaz, Garguła w tej formie (wczesniej tez nie za duzo mu ustępował). A ludzie i tak ironicznie ze Mila dobry.

Maciuś 22.11.2009 13:09

A na jakiej pozycji go widzisz u nas?

Gordian 22.11.2009 13:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez HEDu (Post 819462)
Ja tam ciągle i tak optuje za Milą. Przed kontuzją dobrze grał, pozniej kontuzja i dopiero wraca do formy i grania przez 90 minut, a zawsze ładnie poasystuje czy cos ustrzeli. No ale ludzie maja ciagle jakies "ale". Moze jego wygląd wam nie pasi ? Bo gra jest ok, napewno lepszy niz Kirm, Jirsak, Cantoro, Diaz, Garguła w tej formie (wczesniej tez nie za duzo mu ustępował). A ludzie i tak ironicznie ze Mila dobry.

Jeszcze jest lepszy od Brożków, Maleckiego, Boguskiego Alvareza, Głowackiego, że o Pawelku nie wspomnę. Jest zajebisty, bierzmy go! Na bramkę, będzie jak znalazł...

R33 22.11.2009 14:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez harthausen
a kiedy z nami grają? Daj Boże by się im do tego czasu passa urwała :D

Sam miałem o to zapytać bo znalazłem, na pewnej stronce, że to będzie jeszcze w tym roku
Cytat:

Pierwotnie napisane przez royalmichael
luty-marzec :)

Popatrz tutaj :P http://www.bukmacherzy.com/ekstraklasa/terminarz/

Czyżby coś było na rzeczy, aczkolwiek nie wydaje mi się, żeby grać jeszcze po świętach, dla przykładu na ekstraklasa.org gramy 27 ale lutego ;)

nicolas 22.11.2009 16:12

oczywiście, że w meczu korona zagłębie były błędy obrony.
Chodzi mi tylko o styl, o to, że jak chcą to potrafią.
A w meczach z ligowymi gigantami takie zespoły nie potrzebnie robią w gacie zamiast grać tak jak najlepiej potrafią.

darotsok73 22.11.2009 16:44

Co Wy się tak Milą zachwycacie ?
We wszystkich klubach po Groclinie był totalną pomyłką ( na boisku i po za) , w WKS gra na przemian świetnie i totalną padakę , a tu co chwile się ktoś gorączkuje jaki to Mila debeściak .
Na Reymonta jest do niczego nie potrzebny , w tej klasie mamy już...Łobo :D.

Markus 22.11.2009 16:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GemHZR (Post 819088)
Powiedz mi, kto, kiedy i gdzie przez te kilkanaście godzin od meczu miał się zająć tą sprawą? Magazyn ligowy jest dziś i jutro, więc się opanuj.

Mija już 3 dzień od tego meczu. We wczorajszej Lidze+ Smokowski ani się zająknął nad przypadkami Choto i Radovica, potwierdzając dokładnie wszystko, co na ten temat mówiłem.

jeśli ktoś miał jeszcze jakiekolwiek złudzenia odnośnie rzekomej bezstronności, uczciwości i czystych intencji Smokowskiego, oraz w ogole C+, teraz już nie może mieć żadnych.

Boguski przed rokiem i Radović dziś zostali potraktowani według całkowicie różnych, niesprawiedliwych miar i kategorii.

Ogryzek 22.11.2009 18:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Markus (Post 819518)
Mija już 3 dzień od tego meczu. We wczorajszej Lidze+ Smokowski ani się zająknął nad przypadkami Choto i Radovica, potwierdzając dokładnie wszystko, co na ten temat mówiłem.

jeśli ktoś miał jeszcze jakiekolwiek złudzenia odnośnie rzekomej bezstronności, uczciwości i czystych intencji Smokowskiego, oraz w ogole C+, teraz już nie może mieć żadnych.

Boguski przed rokiem i Radović dziś zostali potraktowani według całkowicie różnych, niesprawiedliwych miar i kategorii.

Niestety masz rację - Choto powinie pauzować przynajmniej 2 mecze....

spidey 22.11.2009 19:12

Zajmijcie się swoim bagienkiem lepiej... :>
P.S. Ale fakt faktem że Choto się mocno nie popisał.

AS82 22.11.2009 19:22

Zobaczycie ze jeszcze Amica zdobedzie majstra :lol:

Blondas 22.11.2009 19:34

Albo GKS Bełchatów

harthausen 22.11.2009 19:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez spidey (Post 819753)
Zajmijcie się swoim bagienkiem lepiej... :>
P.S. Ale fakt faktem że Choto się mocno nie popisał.

swoim się zajmujemy, nawet bez zezwolenia z boku.

A bagnem na linii PZPN - media - ukochany klub stolicy już nie wolno ? Boisz się, że jak się szum zrobi to przestaną pomagać :D

spidey 22.11.2009 19:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez harthausen (Post 819837)

A bagnem na linii PZPN - media - ukochany klub stolicy już nie wolno ? Boisz się, że jak się szum zrobi to przestaną pomagać :D

Nieee tam, po prostu myślę że macie teraz na głowie ważniejsze rzeczy niż jakieś pierdoły z zawieszaniem biednego Dixiego :-p
Właśnie w Liga+ Ekstra stwierdzili że Rado powinien wylecieć, a z Choto decyzja mogła by:ć obydwu piłkarzy po żółtej lub nic nie dawać.
P.S. Mój post numer 1000 gratulacje można przesyłać na priv :D

0 22 22.11.2009 22:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez harthausen (Post 819837)

No, nie ! I stracimy mistrza :(

Chłopie, serio wierzysz, ze aktualnie stanowimy konkurencje w walce o mistrza? Gramy teraz w Bełchatowie - pewna porażka, potem Lubin.

Jednego nie rozumiem. Co to za problem sie przyznac z tym Boguskim, ze wtedy chamsko zagral? Za bardzo sie utozsamiacie ze swoimi pilkarzami. Proste, ze Radovic i Choto to chamy i powinny poleciec czerwone kartki. I jeszcze kwestia formalna. Jak Rado dostal zolta kartke to Ekstraklasa S.A. nie moze nic zrobic. Oni moga ingerowac tylko wtedy, gdy sedzia nie zauwazy danej styuacji. Jak zauwazy i ukaze (a tak tu sie stalo) to nie moga zmienic decyzji.

P.S. Ukochany klub stolicy to teraz w grodzisku gra :)

Ogryzek 22.11.2009 22:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 820170)
No, nie ! I stracimy mistrza :(

Chłopie, serio wierzysz, ze aktualnie stanowimy konkurencje w walce o mistrza? Gramy teraz w Bełchatowie - pewna porażka, potem Lubin.

Jednego nie rozumiem. Co to za problem sie przyznac z tym Boguskim, ze wtedy chamsko zagral? Za bardzo sie utozsamiacie ze swoimi pilkarzami. Proste, ze Radovic i Choto to chamy i powinny poleciec czerwone kartki. I jeszcze kwestia formalna. Jak Rado dostal zolta kartke to Ekstraklasa S.A. nie moze nic zrobic. Oni moga ingerowac tylko wtedy, gdy sedzia nie zauwazy danej styuacji. Jak zauwazy i ukaze (a tak tu sie stalo) to nie moga zmienic decyzji.

P.S. Ukochany klub stolicy to teraz w grodzisku gra :)

Czyli Choto powinien pauzować 2 mecze jak Boguski? Żółtka nie dostał jak Radović...

A gdzie "menda" Wieszczycki co miał zwalczać chamstwo na boisku? Gdzie ten ćwok co to znalazł "chama boiskowego" w Boguskim? A teraz na oczy zasłabł przy wypadku Choto?

GemHZR 22.11.2009 22:54

Już zostawcie tego Chota, obaj tam powinni dostać po kartce. Polonista nawet nie blokował piłki tylko wpasował się między Choto a piłkę. Radovic powinien dostać czerwo, i niech sobie go zawieszają i do końca sezonu. Na pocieszenie dla Was mam info, że Astiz za żółte nie zagra w Bełchatowie.

wolfy 23.11.2009 00:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 820170)
Jednego nie rozumiem. Co to za problem sie przyznac z tym Boguskim, ze wtedy chamsko zagral?

Chodzi o to, że Boguskiego potraktowano wówczas wyjątkowo, a w przypadku Legii nikt takiego cyrku nie robi, mimo wielu ku temu możliwości. Gdyby naprawdę chłoptasie z C+ chcieli zwalczać chamstwo boiskowe, to jak myślisz - ile meczy w sezonie pauzowałby Wojtuś Szala? Licząc od akcji z Boguskim - miałby "Łokietek" z czego się tłumaczyć na kolejnych "Komisjach ligi", czy nie?
Akcja z Boguskim to była wiocha w wykonaniu rozżalonych kibiców Legii. Gdyby to był początek jakiejś poważniejszej akcji, gdyby za tym poszły jakieś inne działania - nikt od nas nie miałby pretensji.

Canal + się wówczas ośmieszył i wielu kibiców będzie im to jeszcze długo pamiętać.

gooro33 23.11.2009 01:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 820316)
Chodzi o to, że Boguskiego potraktowano wówczas wyjątkowo, a w przypadku Legii nikt takiego cyrku nie robi, mimo wielu ku temu możliwości. Gdyby naprawdę chłoptasie z C+ chcieli zwalczać chamstwo boiskowe, to jak myślisz - ile meczy w sezonie pauzowałby Wojtuś Szala? Licząc od akcji z Boguskim - miałby "Łokietek" z czego się tłumaczyć na kolejnych "Komisjach ligi", czy nie?
Akcja z Boguskim to była wiocha w wykonaniu rozżalonych kibiców Legii. Gdyby to był początek jakiejś poważniejszej akcji, gdyby za tym poszły jakieś inne działania - nikt od nas nie miałby pretensji.

Canal + się wówczas ośmieszył i wielu kibiców będzie im to jeszcze długo pamiętać.

A komisja dodala swoje gdy decyzje podjela w trybie naglym w CZWARTEK kilka dni przed meczem, to ze Skorza cwiczyl taka a nie inna taktyke juz 4/5dni przygotowujac sie do meczu mieli w dupie...

0 22 23.11.2009 02:42

Bo komisja ligi wie jaka taktyke przygotowuje Skorza i na jej podstawie podejmuej decyzje :) I jakim trybie nagłym, jak oni zawsze zbieraja sie w czwartek?

Ludzie! Gdyby istniał taki spisek przeciwko Wam (myslalem, ze to raczej ta druga strona Błoń..) to Skorża by wyleciał za gadki na meczu z Lechem tak, ze siedziałby na trybunach w meczu z Legią. A jednak nie siedział :)

Tak, Choto powinien wyleciec. Ja nie mam problemu z przyznawaniem, ze ktos cos zrobił. Okres zachwytów i utozsamiania sie z kopaczynami mi minał gdzies po drodze pare lat temu.

P.S. I darujcie motywy, ze w c+ są kibice Legii (ciagle tu jakies narzekania, a to ze Wegrzyn krytykuje Wisłe, a to Brzeczek słodzi Cracovii... spisek. jakim cudem w takim razie w takim spisku zdobywacie tyle mistrzostw w ostatnich latach?). Stec i Szadkowski to tez kibice Legii? Bo jak czytam ich teksty to mam wrazenie, ze kibicuje kompletnie czemu innemu. Daj spokój z takimi komentarzami - zwłaszcza, ze sadzac po tym, ze jestes chyba modem (?) to zapewne wiesz kim sa kibice, a kim sa sympatycy tego czy owego...

Aaaaa i na koncu chciałem pozdrowić Niebieskiego, któremu kiedys tam nie odpisałem, bo nie chciało mi się kopać. No i masz chłopie Górnika w ekstraklasie za rok.... :)

flamengista 23.11.2009 09:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 820339)
P.S. I darujcie motywy, ze w c+ są kibice Legii

Nie wiem dokładnie, jak jest obecnie ale jeszcze parę lat temu mecze Wisły komentował obrońca Legii Marcin Rosłoń, wywiady na murawie z piłkarzami przeprowadzał brat kapitana Legii Filip Surma, a w studiu kolejkę podsumowywał Paweł Zarzeczny, społecznie działający w Legii Warszawa.

Z tego co się teraz orientuję (mecze w C+ oglądam sporadycznie) nastąpiła faktycznie rewolucja - mecze Wisły komentuje teraz z Rosłoniem były kapitan Pasów Węgrzyn. Słowem - pluralizm w mediach to dla Canal+ świętość.

BTW: ich prawo, bo to prywatna stacja - ale sam widzisz, że mamy swoje powody by tak pisać.

GemHZR 23.11.2009 12:04

Brat byłego kapitana Legii, wychowanka Wisły i zawodnika Lechii Gdańsk. Inne mecze komentują np Mielcarski i Szymkowiak. Tekstu o rewolucji na prawdę nie rozumiem, ten skład jest już od paru lat.

Aaarrgh 23.11.2009 13:08

Jak czytam te Wasze rozkminki, to stwierdzam, że generalnie wszyscy kibice w Polsce - niezależnie od przynależności klubowej - są tacy sami. Kibice Polonii często wszędzie widzą zmowę dziennikarzy przychylnych Legii, Wiślacy tak samo, kibice Cracovii wietrzą spisek dziennikarzy kibicujących Wiśle a kibice Legii wszedzie widzą spisek ITI. Założę się, że można to rozciągnąć na kibiców innych klubów. Reasumując - skoro wszystkim jest źle, to znaczy że jednak nie jest najgorzej.

AYALA 23.11.2009 13:19

Troche dziwi mnie zwolnienie Motyki przecież Korona to beniaminek i co oni myśleli że będą walczyli o mistrza ?Szkoda też że były Wiślak stracił robote http://www.sport.pl/pilka/1,65050,72...ez_Motyki.html

A wypowiedź Bakero że nasza liga to dolne rejony primera division to czysta kurtuazja.Bardziej przyznam racje temu Niemcowi z Jagi że Polska ekstraklasa to 3 liga Niemiecka.
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,72..._Division.html

Pan Jotka 23.11.2009 17:51

http://www.sport.pl/sport/1,65025,72...ny_Kielce.html I już wszystko wiadomo.

Wojtas 23.11.2009 19:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez flamengista (Post 820372)
Nie wiem dokładnie, jak jest obecnie ale jeszcze parę lat temu mecze Wisły komentował obrońca Legii Marcin Rosłoń, wywiady na murawie z piłkarzami przeprowadzał brat kapitana Legii Filip Surma, a w studiu kolejkę podsumowywał Paweł Zarzeczny, społecznie działający w Legii Warszawa.

Z tego co się teraz orientuję (mecze w C+ oglądam sporadycznie) nastąpiła faktycznie rewolucja - mecze Wisły komentuje teraz z Rosłoniem były kapitan Pasów Węgrzyn. Słowem - pluralizm w mediach to dla Canal+ świętość.

BTW: ich prawo, bo to prywatna stacja - ale sam widzisz, że mamy swoje powody by tak pisać.

Zarzeczny dziala w Legii???

to jakias pewna wiesc ,plotka??? bo on to raczej w kazdym klubie ma kolegow...

co do pamiętnej sytuacji z Boguskim ,ktora czesto jest tu przywolywana ,to Canal+ moglby w ten sposob wykluczac wielu pilkarzy ,doszukujac sie kazdego zagrania,..bo wiadomo ze maja do tego taki sprzet.Technika napewno wysokiej klasy.

Mnie naprzyklad ciekawilo czy będą zajmowac sie chamskim i brutalnym uderzeniem Radovica w meczu Legia-Ruch bodaj,ktory zresztą bezczelnie jeszce udawal ze nic nie zrobil.chamstwo do kwadratu

zajeli sie tą sprawą?czy pod dywanik zostala wciągnięta??

pan_premier 23.11.2009 20:49

Nic nie mogą zrobić bo Radovic został ukarany, nie można zmieniać decyzji sedziego

0 22 23.11.2009 21:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Aaarrgh (Post 820484)
Jak czytam te Wasze rozkminki, to stwierdzam, że generalnie wszyscy kibice w Polsce - niezależnie od przynależności klubowej - są tacy sami. Kibice Polonii często wszędzie widzą zmowę dziennikarzy przychylnych Legii, Wiślacy tak samo, kibice Cracovii wietrzą spisek dziennikarzy kibicujących Wiśle a kibice Legii wszedzie widzą spisek ITI. Założę się, że można to rozciągnąć na kibiców innych klubów. Reasumując - skoro wszystkim jest źle, to znaczy że jednak nie jest najgorzej.

Głos rozsądku.

MichauSzczu 24.11.2009 16:16

Zagraniczny szrot. Nic więcej.

flamengista 24.11.2009 16:37

Najwyraźniej moi szanowni przedmówcy mają problem z rozumieniem słowa pisanego. Więc przypomnę: napisałem, że to było parę lat temu. Parę lat temu to nie teraz.

A wtedy właśnie utarło się mówić, że Canal+ sprzyja Legii. Jak jest teraz - nie mam pojęcia bo na oglądanie ligi kopanej nie mam czasu. Jak już dorwę się do Canal+, to oglądam Premiership albo hiszpańską.

PS. Co do Japończyka - w Górniku był już napastnik z Japonii, nawet szkolony w specjalnej szkółce w Brazylii. Miał prywatnego sponsora, który opłacał mu pensję i zapewniał służbowe auto. Zniknął równie szybko, jak się pojawił.

Pan Jotka 24.11.2009 21:21

http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html Mam nadzieję, że zawodnicy NIE PRZEJDĄ OBOK MECZU i zobaczymy ciekawe zawody,Wynik jak zwykle sprawą otwartą, bo to derby.

Marszałek 24.11.2009 21:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kamikaze (Post 821189)
Nie mówię, że koniecznie mamy kupić do Wisły akurat jego, ale warto byłoby poszukać w Japonii jakiegoś ciekawego zawodnika, a nie sprowadzać z Brazylii kolejnego Beto.

Strasznie są ambitni, ale czy coś więcej potrafią nie sądzę a i tak pewnie wołają spore sumy.

Jak szukać to w portugalii, tam jest zaklimatyzowana, jak na nasze warunki, dobrze kopiąca rzesza Latynosów, grająca tam za grosze.

-Goral- 24.11.2009 22:01

http://www.90minut.pl/news/109/news1...atorskich.html

Nareszcie jakaś pozytywna informacja związana z PZPN. Jeszcze takich 1000 tysiąc akcji i będzie normalnie.
Ogólnie jak się teraz widzi jak po różnych wioskach powstają świetne boiska z super równą sztuczną nawierzchnią z oświetleniem to naprawdę optymizmem to napawa, może coś tego będzie za 15 lat.

0 22 24.11.2009 22:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez flamengista (Post 821181)
Najwyraźniej moi szanowni przedmówcy mają problem z rozumieniem słowa pisanego. Więc przypomnę: napisałem, że to było parę lat temu. Parę lat temu to nie teraz.

Nie rozumiem Cie, bez kitu. Rosłoń grał w Legii i komentował mecze (nigdy Legii) zle. Ok, to jestem w stanie zaakceptować. Był smród. Dalej komentuje w Legii nie ma go oddawna. Pomijam juz, ze robi wrazenie ogarnietego i jego komentarze moim zdaniem są zwyczajne (bo to jest juz kwestia do oceny).

Ale totalnie nie rozumiem oburzenia na... Filipa Surme. Po pierwsze Surma jest z Krakowa. Po drugie jego wujek jest chyba kapelanem Cracovii. Po trzecie Łukasz Surma jest wychowankiem Wisły... Dajemy sie troche zwariować.

A jakby tego było mało głównym ekspertem C+ jest teraz Mielcarski (Lech) i.... Szymkowiak (!!!!!!) - wystepuje w programie przed kolejka i w hitach na murawie. Czy w zwiazku z tym Wisła jest faworyzowana? Węgrzyn najwieksze sukcesy robił w Wiśle.

Nie mówiąc juz o tym, ze dosc wazna funkcje w Ekstraklasie S.A. pełni.... Bogdan Basałaj (!!!!!!!!!!!!!), który pare lat pracował w Wiśle. Na takich podstawach mozna by nakreslic znacznie wiekszy pseudospisek niz na fundamencie... Zarzecznego. Nie pamietam zeby pracował w Legii. Ale akurat moze tu ja sie myle..

W kazdym razie to chyba jakis zart w swietle przytoczonych faktów.

Cytat:

A wtedy właśnie utarło się mówić, że Canal+ sprzyja Legii. Jak jest teraz - nie mam pojęcia bo na oglądanie ligi kopanej nie mam czasu.
A teraz chyba Wiśle, bo Szymkowiak latał po murawie i komentował w czasie meczu Wisła - Legia. :)

Pan Jotka 24.11.2009 22:14

o22... A co ma Mielcarski do Lecha?? On gral swego czasu w Poznaniu , ale w Olimpii. Faktem jest , ze szukaja wszycy spisku tam gdzie go nie ma. A skad jest Paulina Bojarska? ;-)

0 22 24.11.2009 22:28

:shock:

Rzeczywiscie nie grał w Lechu. Niby 9 meczów w Amice, ale jednak nie to samo. Człowiek uczy się całe zycie :)

No, to grał w Górniku w 94, wiec zapewne jest negatywnie nastawiony do Legii !!!!!!!!!!!!!!

:-)

Pan Jotka 24.11.2009 22:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 821352)
:shock:

Rzeczywiscie nie grał w Lechu. Niby 9 meczów w Amice, ale jednak nie to samo. Człowiek uczy się całe zycie :)

No, to grał w Górniku w 94, wiec zapewne jest negatywnie nastawiony do Legii !!!!!!!!!!!!!!

:-)

Po takim przewale sędziowskim jaki odszedl na Ł3 podczas meczu BEZPOŚREDNIEGO Z GÓRNIKIEM też bym był :D Widzę , że temat niczym z sezonu ogórkowego, a tutaj jutro Derby Pomorza.

Wojtas 24.11.2009 23:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 821337)

A teraz chyba Wiśle, bo Szymkowiak latał po murawie i komentował w czasie meczu Wisła - Legia. :)

Szymkowiak??

Jest z Poznania ,ale to chyba raczej Widzewiak.
Do WIsly to moze miec tam jakis sentyment.

0 22 25.11.2009 00:24

No, ale porownaj sobie jego zaangażowanie w Wisłe, a Filipa Surmy w Legię....

P.S. Zreszta... ja sobie jaja robie przecież. W odpowiedzi na niektórych teorie..

KuLwIk 25.11.2009 18:41

No i ładnie.

Lechia prowadzi :)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:44.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl