![]() |
Cytat:
a owszem owszem ,żywa legenda wg. mnie podobnie jak grający jeszcze Given |
Cytat:
|
wg. mnie Cantona zasłużył na takie miano. i jeszcze ten jego cios karate :)
to my mieliśmy mieć ten dar ale został nam odebrany razem z żebrem Tiramisu chuliganko niebieskich właśnie oglądam powtórke z meczu Chelsea-ManU. miło się ogląda bo nawet nie wiem ile wczoraj było :P dobra już 1:0 dla Manchesteru |
Cytat:
Od tamtej pory kibicuje Srokom... :) Pozatym fajnie jest sie tak wyróżniać. Wszyscy za ManU, Chelsea, Arsenalem a ja za NUFC :) zawsze wszystkich dziwiło czemu akurat Newcastle |
Cytat:
I już się nie wtrącam w męskie rozmowy :P. Cytat:
ps. Gdzie jest Ni_Ma? Czemu jej nima? Pio, wiesz coś? :) |
Wojtek 1906
wiesz, w jedenastce końcówki XX wieku jest 4-4-2 :D Schmeichel Roberto Carlos - Stam - Ayala - Lizarazu Figo/Mendieta - Zidane - Gascoigne - Claudio Lopez/Overmars Cantona - Shearer jakoś tak Lazio Rzym zapodałem trochę :D |
Cytat:
Cytat:
A gdzie Romario? o wczesnym Ronaldo nie wspominająć :D No i ten niedoceniany Pepe Guardiola ;) |
Delikatne zmiany przeprowadzone
wybacz, ale Brazyle nigdy mnie specjalnie nie kręcili :) |
'Dzizas' jak można kibicować gejsom ;o
Tiramisu - wyrazy współczucia! |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Tak w ogóle... przyzwyczajaj się powoli do kolejnej porażki w OFD i 4 in a row :P <napikna_mode_on>
|
ja tam kibicuje wszystkim słynnym Starym firmom angielskim...West Ham, TT, Leeds, ...itp, itd
ostatnio natomiast uwielbiam patrzeć na gre Aston Villi...najefektowniej grająca drużyna w Premier League... Lubie wszystkich z wyjątkiem dla Chelsea...jak grał Zola to ich szanowalem...a teraz nawet o to ciężko... |
chodzi mi raczej o cały brazylijski futbol, ich styl grania. Owszem Ronaldo strzelał te niesamowite bramki, ale czy teraz za to płaci.
Jestem skłonny negocjować co do Gazzy i Lizarazu :D co do premier league, ciekawo kto kupi Rory'ego Delapa. Ktoś to zrobi na pewno, bo tego jego auty to majstersztyk :D lepsze niż szarancza! :D ale ta jedenastka to moim zdaniem. zawodnicy, którzy na mnie robili największe wrażenie, których pamiętam z dzieciństwa. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
wiem!
niech każdy chętny zrobi, i wybierzemy do 11 właściwej tych najczęściej wybieranych :D może by tak nowy temat na to? :) |
Moja jedenastka :D Sarnat - Baszczu, Głowa, Cleber, Nikola - Kuba, Sobol, Szymek, Kosa - Żuraw, Brożek. Co Wy na to?:D
|
Cytat:
|
1990 - 2000 jak sądzę będzie odpowiednie :)
|
Cytat:
ps. Co ja tu dziś robię,,, Dobranoc :D |
nie sposób wybrać tylko 11 piłkarzy :P
|
Cytat:
I Kaka przed Xavim :lol: |
spoko spoko
rozszerzyłem do 18 meczowej ;) a nie mówiłem że Krystyna wygra?! zapraszam tu: http://www.wislakrakow.com/forum/sho...449#post656449 :D:D |
FIFA World Player to jest taki żal, że głowa boli. ale co się dziwic jak wybiera trener sierra leone których tych piłkarzy widzi ale chyba na reklamach ;)
Xavi Maeostro !! |
płakał na pewno :)
jak dla mnie to powinien wygrać Xavi. z ManU to już bardziej by się należała nagroda Rooneyowi czy Vidiciowi. no ale niestety w takich plebiscytach zazwyczaj wygrywają ludzie potrafiący robić najwięcej kółeczek nogami nad piłką w 10 sekund ... chociaż z drugiej strony Ronaldo nastrzelał mnóstwo bramek na wiosne a zresztą na jesień chociaż był kontuzjowany też już dosyć dużo ustrzelił. |
Cytat:
Cytat:
|
Uran co do Krystyny 100% racji.
założony. |
mam 32 w bicepsie heh kozak ze mnie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja mowie powaznie bez zartow, na reke nie ma mocnych ze mna!
|
to szału ni ma... jutro zmieże swoją łape to tez się pochwale:D
|
Temat założony
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5261 trudny wybór, latka lecą, pamięć już nie ta czy dany piłkarz akurat w tych latach był w formie... Od 1990 r pamiętam pierwsze oglądane mecze a MŚ we Włoszech. Jakoś tak utkwiły w pamięci bardziej niż jakikolwiek inny mundial, choćby ostatni. Ten płacz Diego w przegranym finale z Helmutami, wspaniały Caniggia, przepychanka Rijkarda z Volerem, Gazza... ach |
Proud co do lig to najbardziej lubie polską, angielską no i hiszpańską ale w Hiszpanii tylko mecze pomiędzy drużynami na szczycie. Bo jakoś mnie nie kręci oglądać jak Barca ogrywa kogoś 5:0. Polska w tym sezonie jest nieprzewidywalna. Widać to choćby przy obstawianiu meczy w bukmacherce. Ja ostatnio ogólnie to omijałem polską ligę bo bardzo trudno było tam trafić jakiś mecz o wyższym współczynniku. No może pod koniec rundy już się to bardziej ustatkowało.
|
Ja najlepiej wspominam mundial we Francji w 1998r. Pierwszy i pewnie ostatni raz w życiu kiedy oglądałem od pierwszej do ostatniej minuty wszystkie 64 mecze. Te mistrzostwa miały jakiś taki klimat że do dziś większość meczy pamiętam w tym nieszczęsny finał...
|
Ja w sumie z naszej ekstraklasy jak tylko mam możliwość i nie ja jakiegoś naprawde średniego meczu to oglądam 3na3 w weekend, jest sentyment do naszych grajków ;)
A co do zagranicznych to zachwalacie angielską no i jak każdy oglądam ją bo w sumie w każdej kolejce znajdzie się dobry mecz a w co drugiej szlagier. Ale najbardziej cenię ligę hiszpańską, bo tam pełno pieknej technicznej gry, nie ma takiej presji na trzymanie się taktyki, wiecej miejsca, dryblingów. Tam też zawsze piłkarze przemyslą zawsze czy jest sens kopnąc do przodu i biegnąc całą druzyną za tą piłką jak czasem w Angli :D Cytat:
to mi się niesamowicie pozytywnie kojarzy: http://www.youtube.com/watch?v=exlBH...eature=related |
Cytat:
Wielkość ówczesnej piłki była niesamowita, te nazwiska, te gole. Najlepsze Mistrzostwa XX wieku! ;) |
Cytat:
Ja poza wspomnianymi w 1990 pamiętam jeszcze te ze Stanów. Obejrzałem wtedy wszystkie mecze choć większość była mniej więcej o 2 w nocy. Może przez to nic szczególnego nie utkwiło w pamięci. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl