![]() |
Cytat:
Liga też fajna bo praktycznie możesz w niej zrobić wszystko, nie ma żadnych ograniczeń i w ogóle. |
Cytat:
Cytat:
a klub hym....? Borussia Dortmund z Kubą ;) Osobiście gram Hansą Rostock (2 liga niemiecka):) |
Cytat:
Wez sobie Red Bull Salzburg- pieniędzy w ch.j, liga słaba. Kupisz kilku grajków i będzie wszystkich lał po 5:0.:D A tak na serio to fajnie sie gra PSG no i Aston Ville możesz wziąść zawsze. |
Cytat:
tak też polecam Red Bull Salzburg.. duża gotówka, dobrzy zawodnicy liga bardzo podobna do niemieckiej tyle ze mniej zespołów. Choć sam gram Wisłą i dopiero w 6 sezonie zrobilem taka drużynę i tak ustawiłem taktycznie ze doszedlem do półfinału Champions League :) |
jak ustawić by ustawieniem zespołu i taktyki na sparingach zajmował sie asystent??zaznaczam opcje gdzie asystent jest odpowiedzialny za sparingi to za każdym razem co sparing musze ustawiać cały zespół i rozmowy chociaż od tego mam asystenta tylko nie wiem jak zrobić by asystent odpowiadał za sparingi??????
|
3 sezon przyniósł fajne spotkania na początku SP po wygranym MP I PP z finalista PP Lech 4-1 bodajże na śląskim. Później już el.LM 2 i 3 rn jakieś ogórki potem Crvena ostatecznie po lobie zza połowy boiska przegrywam u siebie 1-2, w Belgradzie już lepiej 3-0 dla Wisły i LM moja. grupa też fajna Arsenal,HSV i francuskie Nantes.
1 mecz z Nantes (do którego sprzedałem Pawełka) wyjazd wygrana 2-0 next HSV dom wygrywam 3-0 w 1 połowie sytuację marnują jak na zawołanie i 3-2 ostatecznie .Arsenal u siebie kompletna porażka chciałem przy atakować i nic z tego nie wyszło 0-2 dochodzę na 2-2 no i ... 2-4. wyjazd już lepiej wygrałem skromnie 1-0 Tabela wygląda tak: Arsenal 9 lepszy stosunek bramkowy Wisła 9 HSV 3 Nantes 3 P.S JOSE 841 gdy ja ustawiam sparingi na asystenta to tylko przewijam *Odpowiada za organizację *Zajmuje się sparingami |
Mam pytanie do tych ktorzy graja silnymi zespołami w danych ligach i gra dobrze im idzie. Mianowicie czy zmieniace cos w taktyce co sezon? Czy sa to gruntowne zmiany czy kosmetyczne? Ja mam tak ze mam dobra taktyke, wygrywam, dobrze mi idzie a w nastepnym sezonie ta sama taktyka lipa. Dopiero jak zmienie kilka elementow to znowu gra jest skuteczna. Dziwne to jest. Gram taktyka "a", idzie galancie. Dokonuje wzmocnien w okienku transferowym i zamiast powinno isc lepiej bo do taktyki przyzwyczajeni wszyscy a do tego sa znaczace wzmocnienia to idzie słabiej ;/ Ale zmieniam styl gry, np zamiast wystawiania pomocnikow na srodek boiska odaje skrzydlowych i znowu jest ok...
|
Cytat:
Z Wisła przez 7 sezonów 6 MP półfinały PE, puchary PP i SP. Ze Slavia to samo jak nie wiecej. PSG już cieżej ale nigdy poza pierwszą 3. Taktyki przez 7 sezonów w Wiśle nie zmieniłem ANI razu. Tak samo jak nie zmieniam obciążeń treningowych. Tyle że ja prawie wogole nie kupuje zawodników powyzej 19 roku życia:) No i w ocenie zespołu, mam maksymalne zgranie i zrozumienie |
LeQ daje ta jak mówisz i nic co sparing to ja musze wszystko ustawiać z taktyką i wyjściową11stką włącznie
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie wytłumacze Ci jak właczyc to co chcesz, bo ja to robie odruchowo. A jak masz dalej problemy, to masz tam taka POMOC, zrobiną dla takich jak ty. Oczywiscie, gra Ci pierwszej jedenaski nie wyszuka, ale ułatwi to! |
Nie wiecie czy jakimś cudem nie poszedłby mi FM chociaż 09 na moim komputerze o niższych wymaganiach?
Moje: Karta Graf - GeForce2 MX/MX 400 (64MB) Proc- AMD Duron 950 MHz Pamięć Fizyczna - 255mb |
Cytat:
Jeśli łapiesz się na minimalne, to z np. game boosterem pewnie pójdzie. Ale od razu Ci mówię, że zagrasz na małej bazie z tylko jedną ligą. O 3D też raczej możesz zapomnieć :<. |
Cytat:
Czekam na screeny ;) |
KO znalazłem i rozwiązałem problem z asystentem
|
Pytanie: Jakie talenty polecacie by na samym początku gry ściągnąć ich do Wisły?
Najbardziej potrzebni: bramkarz, skrzydłowi, napastnicy, rozgrywający Oraz najlepsze polskie talenty. |
Lung Jr - klasowy bramkarz, powinien przyjść,
Borges - bardzo dobry rozgrywający, Leszczaka ogrywaj, u mnie strzelał dużo bramek, spróbuj Lukaku wyciągnąć, Anele - obrońca boczny Makaay - stary ale wymiata;> Jańczyk - dopiero w 2011 przychodzi bo jest na wypożyczeniu:) Ja mam szczęscie do graczy wykonanych przez gre takie talenty mam:> potem powklejam screeny tych Newgamów;> |
Cytat:
Ewentualnie: Czapliński Piotr, bądz Stachowiak, Sandomierski To są z pewnością talenty:) Jeśli chodzi o napastnika to polecam Ezechiela i Albert Tabot Mfongang. Super napastnicy. Jeśli chodzi o rozgrywających to już nie pamiętam jakie tam perełki miałem. Skrzydłowi, bierz na pewno Cueto z Lecha, talent czystej wody:) Na prawą pomoc warto sięgnąć po Pawłowskiego.Nieżle ciśnie Edytka: Polecam jeszcze Krivetsa oraz Maxima Skavysha też z Bate. Mogą grać na ofensywnym pomocniku |
Cytat:
|
Ja jeszcze polecam :
Kislyaka Fabbiani-ego ( nie jest młody ale b.dobry) |
Dałby ktoś download ; P?nie chce mi sie szukać
|
Do mnie na samym poczatku przyszedl Alejandro Dominguez z Rubina-swietny pilkarz, podpora ataku, moze grac tez na skrzydle
polecam tez Ransforda Osei, w pierwszym sezonie jest na wyporzyczeniu w Twente, idzie go wyciagnac z Hajfy za psie pieniadze ;] Tez polecam Krivca, w sumie sprawdzi sie w kazdej lidze w takich zespolach przecietnych. Mialem go w zaragozie, catanii i lens. Wszechstronny zawodnik, moze grac na srodki i na skrzydlach, polecam ; ] |
czy grał ktoś w opcje przez sieć?? widziałem, że jest taka opcja i długo mnie to zastanawiało ale sam do tego nie doszedłem. Może Wy wiecie?
|
Grało się czasami :D
Ale wymaga to kupy czasu i przynajmniej 3-4 osób do gry, żeby miało to w ogóle większy sens :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
jest jakaś łatka do FM 2009 aby była liga angielska o nazwie "Northern Premier League
Division One South"? jest może owa liga w FM 2010? |
Cytat:
|
No i najlepiej zrobić to na hamachi, tyle. W internecie tysiące wątków o graniu przez internet.
|
Panowie grał ktos z was w meczu w którym zawodnik miał numer -1 ?? :D
|
no ja mialem rak wiele razy:>
|
Macie jakąś ciekawą taktykę na mecze wyjazdowe? :). Gram Reading, trzeba się zabezpieczyć przed silniejszymi rywalami grając na wyjeździe :). Coś godnego polecenia? :)
|
Jaką taktykę polecacie grając pierwszy sezon Wisełką? :D
|
Cytat:
|
Czy tylko ja mam problemy z Chelsea na wyjazdach, na patchu 10.3?
Chodzi mi o nazwę drużyny i wynik. http://i39.tinypic.com/2n6ysu8.jpg |
sa jakies nowe sklady do fm 09?
|
szukam dwóch dobrych doświadczonych bramkarzy(Toldo odpada)2 obrońców i pomocnika mam 7mln na transfery i planuje sie zmieścić w tej kwocie kogo polecacie?????
|
Cytat:
Cytat:
Bramkarza masz za Free - Jurgen Macho |
Bartuk1906 gram najbogatszym średnaikiem w lidze Austriackiej Red Bull Salzburg bramkarze najlepiej ci ze światowej czołówki( którzy są dobrymi zmiennikami najlepiej jeden doświadczony drugi młody) obrońcy i pomocnicy najlepsi z najlepszych nie używam ściągawek typu Genie Scout nigdy tego nie używałem i nie mam zamiaru używać
|
Nie rozumiem, nie używasz ściągawek a chcesz żeby Ci ludzie z forum podawali piłkarzy... nie wychodzi na jedno i to samo ?? ;)
Myślę że mówiąc 7 milionów miałeś namyśli € ;) i grasz na patchu 10.3 Bramkarze: Guillermo Ocha Jens Lehman - nie wiem czy będzie chciał przyjść ew. Francesco Antonioli nic lepszego chyba nie kupisz za te pieniądze ;p Obrona: Nelson Rivas - po sezonie kończy mu się kontrakt Mathias Jorgensen - 19 latek ;) Nemanja Pejcinovic - następca Chivu ?? ;> Pomoc: Annan Anthony - Jak dla mnie najlepszy z wszystkich polecanych prze zemnie ;) Sebastian Blanco - średniak Fernando Arce - ten również Diego Buonanotte - wszystko ładnie pięknie tyle że to wydatek rzędu 5mln.€ Myślę że wszyscy do wyciągnięcia za stosunkowe nie wielkie pieniądze i za dużo zarabiać nie będą chcieli ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl