![]() |
z tym tvp info dziwne, ale lac na nich, zawsze taka bylo to "instytucja", nigdy sie nie zmienia.
chyba, ze faktycznie im angole odgornie narzucily termin(21), co uniemozliwia transmisje na tvp2. |
Zrozumcie, że to Anglia dyktowała warunki... Tez bym wolał o 20, ale cóż zrobić
|
4 : 1 ale w Kraku, pozostańmy przy tej analogii :) co do klasy sportowej - przyjeżdża firma. Kibicowsko też całkiem całkiem. I kolejny raz karp po żydowsku ; ) jeśli doliczymy jeszcze puchar ekstraklasy, to wychodzi nam pejsezon.
Ale wracając do Twojego porównania - Saragossa to była ekipa starych wyjadaczy. Zlekceważyli nas, siadła im też kondycha. Zabiegaliśmy ich na śmierć w 2 połowie. Tottspur to inna bajka. Zespół w przebudowie, pod wieczną presją i z manią wejścia do światowej piłki. Ramos robi czystkę, próbuje zaszczepić w kikenraszach wyrafinowany, cwaniacki i techniczny futbol, jakim popisywała się Sevilla. Nie wróżę mu długiejm pracy na White Heart Pain :) jest szansa. W lidze grają kaszanę. Będą nas chceili zjeść, może uda się przetrzymać pierwsze minuty bez gola, a zaczną tracić rezon. Marzenie :) |
Cytat:
|
Cytat:
Cieszę się, że przerwa na kadrę, towarzystwo się porozjeżdża, Modric i spółka potrzebują czasu - wspólnych treningów, albo meczu na przełamanie. Oby nie nadszedł takowy : ) bo o tym, że Ramos potrafi poukładać zespół, nie trzeba przypominać. |
Sprinter jest wyjątkowo nieskuteczny i przepłacony. Pozatym wyraznie sobie nie radzi z presją. W słabiutkim Charltonie grali na niego więc szalał. W zespole z WHL kazdy chce byc gwiazdą więc Bent, niestety dla niego, nie może liczyc na to że gra będzie ułożona pod niego. Nasi obrońcy mieli już do czynienia ze sprinterami: Henrym i Eto. Tyle że tamci sprinterzy oprócz szybkości dysponowali kapitalną techniką.
Dobrze by było tak Clebera na lewą stronę defensywy przestawić. Na środek dać Marcelo i Głowackiego.Prawa stona to jest ogromne zagrożenie. Zarówno Lennon jak i Bentley to bardzo dobrzy piłkarze, chociaż taki Alves jest od nich razem wziętych 2 razy lepszy. Da się ich powstrzymać. Tylko musi to być ktoś kto ma naprawdę dobry odbiór, a niestety Junior na boku obrony jest znacznie słabszy niż na środku czy na defensywnym pomocniku. |
Cytat:
To ze ich liga jest silniejsza to neiznaczy ze nasi musieli godzic sie na tak beznadziejną,chyba najgorza z mozilwych por meczu. A mzoe by tak zagrac o 4,15 rano -ludzie przed pracą ,mecz by ich rozbudzil i pottem do pracy?? To ze to Tottenham i pasuje im zagrac o takiej porze bo sami sa do niej przyzwyczjeni to nieznaczy ze od razu musielismy sie godzic ,trzeba bylo chceic grac wieczorem mzoe by sie wynegocjowalo jakas pozniejsza pore niz godzina zbierania sie po pracy do domu.K*** mac czy ktos w tym klubie ma rozum?? Z biletami zrobieni w bambuko,teraz z pora meczu,---pogratulowac. Cytat:
|
Zrozumcie że Wiśle i tak się to opłaca. TV angielska powiedziała -> albo 15 i dużo kasy za transmisje orazi w połowie pełny stadion (w najgorszym wypadku), albo 20 -> brak kasy z transmisji i pełny stadion
|
Jak przywieziemy dobry wynik z Londynu, to i będzie peły stadion i kasa za transmisje. Myśle że Wisła po prostu bierze pod uwagę, że wynik może być kijowy w pierwszym meczu i na stadion nawet o 20 nie przyjdzie komplet, a wtedy tak czy siak transmisji nie będzie. Myslę że to może być zabezpieczenie, bo tak czy siak duża kasa za transmisje wpadnie.
|
A przecież nieraz zdarza się, że mecze w UEFA rozgrywane są we wtorki?? Chyba Legia z Schalke grała wlasnie we wtorek, bo jak wiadomo w Niemczech UEFĄ zyją i chcieli puscic w TV kazdą druzynę a troche (3 lub 4 ) ich wtedy gralo.
Co do Austri i Lecha, to chyba wlasnie w tym przypadku jest odwrotnie. Tutaj to TVP i Lech miał decydujące zdanie ( jak wyjej Tottenham). W Wiedniu grają o 19:15, wiec 18.09 uda sie obejrzeć dwa mecze;) |
wtorek, środa odpada, bo w niedziele jest mecz z Lechem, ktorego ze wzgledu na Lige+Ekstra na zywo ze stadionu nie da sie przełożyć
|
to nie mogli tego meczu zagrac w środę? przecież czasami drużyny graja wcześniej w UEFA i byłoby po problemie :)
|
Cytat:
I kazdy wynik jest do odrobienia jesli nie jest to Barcelona ;) II Nasz stadion jak widac ma niesamowita sile sprawcza, w co gleboko wierza sami zawodnicy (i dobrze) i Wisla jest na nim w stanie zwyciezac w znacznych rozmiarach. |
niestety TVP INFO to nie regionalna trójka,INFO bodajże jest na platformie C+.jeżeli się mylę to mnie poprawcie
|
TVP INFO- Dostępny telewizja naziemna,
telewizja kablowa, platformy cyfrowe: kanał 3 – Cyfra+, kanał 8 – n |
dzięki za poprawienie :)
|
witam! czy ktos z okolic Birminhgam bedzie wybieral sie na mecz wisly z tottencham?
|
Cytat:
Oczywiście nic się nie da... Terminy meczów z Lechem i TT to jest jakaś kompletna paranoja, ale może jestem przewrażliwiony. |
Cytat:
Pilka nozna dla kibicow??wolne zarty ,liczy sie tylko kasa a ze ta z praw za tansmisje jest duza wiec kazdy ma nas gleboko w dupie. Mecze w uefie rozgrywane o tej godzinie - nie liczac ruskich ale oni maja inny czas - mozna by pewnie policzyc na palcach 1 reki i to w sali calego sezonu - akurat nam sie to trafilo.Nic tylko bic brawo. |
Cytat:
|
dla pana piszącego o słabych bokach obrony.
Gareth Bale jest jednym z najlepszych Brytyjskich bocznych obrońców młodego pokolenia, podobnie jak Baines, to już jest klasa Sagny i Evry. |
Ja bym sie bardziej martwil o nasze boki obrony ( i nie tylko), Piotrek nie gra, Baszczu przy szybkich pomocnikach rywala bedzie wymiekal :/
PS: Ale prosze was nie ma sesu martwic sie na zapas, okaze sie wszystko po meczach, oby na nasz korzysci :) |
W Tottenhamie ma ponoc dojsc do zmiany trenera.Mam nadzieje ze nastapi ona dopiero po meczu z Wisla ,bo wiadomo ze nowy trener zawsze wprowadza do zespolu nowa motywacje ,tak jak bylo kiedys z Realem Madryt i Camacho .Ten ramos moglby zostac do meczow z Wisla ,mieli by pwood zeby z nami odpasc ,zwalili by na slabego trenera :D
|
Ja słyszałem jedynie o asystencie.
|
Cytat:
Cytat:
|
znane są ceny biletów na rewanzowy mecz Wisły z Tottenhamem, więcej na stronie SKWK.
Cytat:
|
to ku*** o której mecz rewanżowy jest? o 15 15, 15 45 czy o 16?
|
Cytat:
Mecz za ponad 3 tyg a oni już wiedzą kto będzie sędziował? Skopiowałeś z oficjalnej czy przepisałeś? Pytam bo ja z oficjalnej nie mogę kopiować. |
Skopiowałem z OFICJALNEJ strony Wisły.
|
Chce poinformować osoby które narzekają że gramy w niedziele z Lechem i to jest niepoważne skoro gramy puchary w czwartek, że Tottenham swój ligowy mecz gra w poniedziałek...
|
Ale te "nadludzie" się szybciej regenerują przecież.
My powinniśmy 2 tygodnie meczu nie grać, żeby się chłopaki nie zasapały :) |
Ale tu tez liczy sie podroz. Mysle, ze gdyby Wisla grała mecz z TT u siebie nie byloby tematu. Jednak niemniej macie racje piszac o nadludziach itp.. Jesli chodzi o przygotowanie fizyczne to jest przepaść niestety.
|
No bez przesady, podróż do Londynu to akurat nie za duży problem. Pewnie niektóre wyjazdy ligowe (autokarowe) są bardziej meczące i dłuższe.
|
Co do meczow to ja mam tylko 1 marzenie.
Jesli chodzi o Barce to gdybym mial wybierac miedzy dwoma niewielkimi wtopami a tym co sie stalo, czyli pierwszy mecz ktory zalatwil wszystko i drugi ,wygrany - o honor , to zdecydowanie wybieram ten wariant ktory sie zdarzyl. Wygrac z Barca ,nawet gdzie nic nam to nie dawalo , to jednak cos i zapamietamy to do konca zycia. Jednak z Angolami mam nadzieje ze bedzie inaczej i chcialbym zeby po pierwszym meczu, kwestia awansu nie byla rozstrzygnieta - nawet jesli zloja nam dupe w Krk. Mysle ze to nie tylko moja opinia |
Ostatnio w wywiadzie Skorża dał do zrozumienia że rywalizacje z Barceloną potraktowano jakby już z góry przesądzoną co pierwszy mecz mógł rzeczywiście potwierdzać(słowa o ,,kopciuszku" itp.).Jednak w przypadku Tottenhamu ma się to zmnienić,piłkarze już nie mają wyjść na murawe z tak wielkim respektem(bojaźnią) przed bardziej sławnym rywalem.Miejmy nadzieje że tak się rzeczywiście stanie i Wisła powalczy,nawet jakby miała znów dostać 0:4 to lepsze taka porażka,ale po walce jak równy z równym.
|
Prawda, to był idealny scenariusz jeśli chciało sie zwiekszyc szanse na zwyciestwo w II meczu: przegrac wysoko pierwszy mecz, zeby supersilnemu rywalowi nie zaszkodzila niska porazka w drugim meczu. 4:0 i 0:1 z punktu widzenia FCB było do zniesienia, przy wyniku np. 4:2 w pierwszym meczu trudno sobie wyobrazić wygraną Wisły w rewanżu przy maksymalnej mobilizacji katalończyków... Taka prawda.
Cytat:
|
Cytat:
|
Drobna ciekawostka:
http://allegro.pl/item435356185_juz_..._uefa_1x2.html Nawet nie musimy grać, skoro już wygraliśmy :D |
Cytat:
źródło: SKWK |
Ostatni mecz przed UEFĄ TT zagra z AstonVilla w poniedzialek o 21 czasu polskiego a co najwazniejsze, mecz ten pokazą live w C+:). Ciekawe czy kamery pokaża Macka Skorze i Rafala J. ktorzy przeciez na ten mecz sie wybieraja.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl