![]() |
Cytat:
|
Cytat:
krok po kroku w TC http://img523.imageshack.us/img523/7434/26546882pa9.jpg zirytowałem się i zainstalowałem najnowszego Erasera - skutek bez zmian. http://img523.imageshack.us/img523/8697/84221469zt9.jpg |
Cytat:
|
Mam pytanie odnośnie Łobodzińskiego.
Ile on strzelił goli dla Wisły? |
Cytat:
|
Jakies rok-poltora temu kupilem w sklepie Bit dysk twardy. Co jakis czas mi sie zawiesza, chcialem go im oddac na gwarancji, ale nie mam rachunku (tylko ich naklejka na dysku). Czy mi go przyjma ? Ew jezeli nie uznaja, to ile moze kosztowac naprawa ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czym dojechac do zielonek? Skad jakiejs busy odjezdzaja? widzialem ze autobusy chyba 220 i 240 mpk tam jezdza ale troche dalej przystanek jest od mojego celu. Chodzi dokladnie o dojazd aby sie dostac na ulice Wiarusa. Pomoze ktos ? ;]
|
Bardzo ważne i pilne !!!
Proszę o bardzo szybkie podanie stron na których mogę ściągnąć darmowe pliki karaoke najlepiej polski i najnowsze !!! |
Panowie jak podejrzewacie jutro beda duże korki na A4 bo nie wiem o której wyjechac zeby zdązyc na mecz??
|
Swego czasu, tu na forum, była tapeta na pulpit "Szlachta Krakowska". Niestety nie mogę jej znaleźć. Mógłby mnie ktoś naprowadzić?
|
Cytat:
Dziś jechałam koło 15.00 A4 od Mysłowic to ruchu praktycznie nie było. Naprawde wyjątkowo pusto na drodze. Jutro podejrzewam, że może być troszke wiekszy, ale sądzę, że nie jakoś tragicznie, bo jednak oba wolne dni zrobiły swoje w tym roku i ruch się rozłozył. |
Cytat:
|
Ludzie pomóżcie!
Gdy odpalam PES 2009 pojawia się taki oto komunikat: Could not write license data! Please contact Customer Support for further instructions. dodam, ze gra jest oryginalna. Co robić? |
Kumpel chce sobie ściągnąć telefon z USA. I pytanie czy bedzie on działać w Polsce?
|
Cytat:
|
moglby mi ktos polecic jakis w miare prosty w obsludze program do przerobki filmikow? konkretnie chodzi mi o to, zeby "przekrecic" film nakrecony aparatem. wiecie o co chodzi? :D film krecony w pionie, a po zgraniu na kompa jest w poziomie i chce go jakos obkrecic :P chyba ktos mnie zrozumial xD sprawa taka sama jak z fotkami, z tym ze filmu w np. office picture manager nie przekrece :P
prosze pomozcie ;) |
Ma ktoś jakiś dobry, prosty poradnik do Excela?
Tylko taki, hm, dla głupich, bo ciotka potrzebuje to opanować, a w pewnym wieku już tak łatwo z kumaniem nie jest :D |
Dostałem mandat od straży wiejskiej...
Spróbowałbym go nie zapłacić,więc mam pytanie,czy może ktoś z Was również dawno dawno temu nie zapłacił mandatu?Upomnieli się o niego?Pojawił się komornik,albo jakieś ponaglenie? |
Cytat:
Taka moja rada, zawsze jak ja dostaje mandat, to nigdy nie place go w calości odrazu tylko co miesiac przelewam np 20 złotych. i tak przez pare miechów jak sie uzbiera dana kwota |
Cytat:
jak nie to ci naskoczyc moga. Gdzies po trzech latach sie przedawnia. A upomniec sie pewnie upomna, przyjdzie po jakims czasie ponaglenie do zaplaty. |
Cytat:
|
Posiada ktoś może film "7 dni do zdobycia tytułu" albo linki do niego? Mówili o nim w Lidze+ Extra przy omawianiu 9 kolejki. To był filmik o Oreście Lenczyku i GKS Bełchatów.
|
kompletnie jest mi obcy temat pozyczek...
chcialbym pozyczyc 4000 PLN na 24 miesiace. Raty wychodza 166 zł + odsetki. jaki musze miec dochod by dostac taki kredyt, i czy na umowe zlecenie dostane? |
podrzuci ktos tematy motoryzacyjne?? bo mam problem w znalezieniu
|
Cytat:
Zależy.. na jaki cel potrzebujesz te pieniądze. Możesz wziąść kartę kredytową albo np. w pko. Co do zatrudnienia, to w niektórych bankach tego nie sprawdzają. |
Witam.
Zna ktoś może jakieś dobre, darmowe programy do tworzenia drzew genealogicznych ? |
Cytat:
|
Cytat:
Do 20... + karty.. |
Cytat:
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...highlight=auto |
OOO Wzywam... miszczów ortografji... Czy istnieje forma spowrotem? ;p Ja optuje że nie, ale czy na pewno?
|
Istnieje natomiast nie jest ona formalna. Powinno się używać z powrotem.
|
Cytat:
chcialem wziac kredyt na jakis złom* *auto. |
Pilna sprawa!!
Gdzie znajdę serwis sms-owy z dzisiejszego meczu Wisła-Ruch? |
do usunięcia
|
Witam, mam pytanie... :D
Kombinowałem przy zdjęciu (zmniejszanie formatu) dość prostymi środkami, co spowodowało, że moje zdjęcie jest w niezbyt dobrym stanie (widać piksele). Czy jest jakaś możliwość przywrócenia pierwotnej wersji zdjęcia? |
Dostałem koszulkę, jednak z nadrukiem z tyłu zrobionym w WŚ czy w Fanatyku, pytanie jak sprawić żeby zszedł? Próbowałem namoczyć i drapać, nie pomogło. Zna ktoś jakiś sposób, który nie zniszczy koszulki, a usunie napis?
|
szukam nauczycielki j. angielskiego, ktora doksztalci mnie do matury:)
chodził ktos na korki? poleci jakas? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl