![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jirsak coś w formie jest , baardzo mnie to cieszy :)
|
Zresztą martwi trochę, że sparing z ogórkami z KSZO miałby być jakimś wiarygodnym testem dla obrońców. Nawet o ustawianiu się i grze bez piłki niewiele będzie można powiedzieć. Jedynie jakaś weryfikacja cech motorycznych i techniki jest możliwa...
|
Cytat:
|
Cytat:
"Postulat dziennikarzy po pół godzinie gry jest następujący: brać tego Jirsaka ;-)" Mowiłem ze Jirsak ma zajebistą forme, oby ją utrzymał jak najdłuzej |
Cytat:
Tylko, że Marcelo jest innym typem obrońcy co Mandy. Całkiem inne warunki fizyczne i inna specyfika. Kolejne bezsensu porównanie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
"Rios zaczyna pracować na przydomek magika. Wkręca rywali w ziemię praktycznie w każdej akcji"
No proszę :) |
Rios kręci zawodnikami Kszo jak szalony :D ,dobre dobre w koncu ktoś gra widowiskowo i ładnie dla oka :)
|
Cytat:
|
No wychowanek River Plate to wiadomo ze technike musi mieć :) za to Paljić chyba lipe gra
|
macie jakieś informacje na temat tego,czy będzie jakaś relacja video z tego sparingu? Jakiś skrót albo chociaż same bramki ;-) ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Bo bylem z nim na piwie przed meczem i mowił ze do przerwy dwie strzeli a tu jak narazie lipa :) |
Za to Pawełek tradycyjnie ma problemy z łapaniem piłki, która wymyka mu się z rąk (to moje ale na podstawie przekazu). Oczywiście winna piłka Jabulani.
|
Pawełek oczywiście nie umie złapać Jabulani. Wiedziałem. Pisałem jeszcze w czasie MŚ, że gość będzie to łapał jak goracego kartofla i obyśmy tym badziewiem nie grali bo będzie nerwowo :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Zeby to po jednym :D wkoncu jego nazwisko to PIJAK :) |
Rios to typowy egzekutor chyba,z tego co widać na filmikach z nim,na skrzydle to niech pomyka Mały z Łobo :) a w ataku niech gra najlepszy na daną chwile,wg mnie teraz Zuraw cofnięty i Rios przed nim to bajlando :) albo grać 3 napastnikami z Brożkiem :D i 3 pomocników :)
|
Napewno beda grali: Brozek i Zurawski w ataku, a po prawej Boguski. To juz jednoznacznie mozna stwierdzic po rundzie wiosennej i po ostatnich spotkaniach. Kasperczak bedzie stawial na tych pilkarzy, a cala reszta walczy o miejsce na lewej. Moim faworytem jest Rios. W srodku to wiadomo: Gargula i Sobolewski.
|
Cytat:
|
Jak zwykle, wszyscy trenerzy i znawcy :lol:
|
Cytat:
|
Cytat:
PS. Mały za Riosa |
Cytat:
|
'62
Ni to strzał, ni dośrodkowanie Małeckiego. Piłka wyszła za linię końcową SKAD JA TO ZNAM :D:D:D:D |
Cytat:
:D:D:D:D |
Cytat:
Chyba powinieneś dostać tytuł Pierwszego Patrykożercy na forum:D |
Cytat:
|
postawiłem 50zł na Wisle , 1,5 było ....... 1-1 ;/
|
Cytat:
|
Małecki od pół roku nie potrafi zacentrować. W ciągu jednego meczu potrafił 5-10 razy dośrodkować za mocno lub za wysoko. Jak Jirsak go zmieniał to sytuacja od razu się zmieniała.
|
dajcie spokoj sportnh, Malecki musial go skrzywdzic, wynajdzie nawet to ze jest zle przystrzyzony.. sam siebie cytuje, istny wariat :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl