![]() |
Co za kpina ,nie moze tak byc ze gazety piszą sobie co chcą.
Bo jak mozna napisac ze ' Działacze z Wielkopolski rozmawiali już z trenerem, on sam temu nie zaprzecza." skoro za chwile jest komunikat ze strony Amiki "Zarząd klubu pragnie poinformować, że nie były prowadzone żadne rozmowy w tej sprawie. " Kpina ,zenada ,niedlugo trzeb bedzie prostowac kazdy news z kazdego portalu lacznie z pudelkiem.Zreszta my ta sytuacje "dobrze" znamy. |
Wisła też zaprzeczała ze nie chce zatrudnic Liczki a okazało sie że Wernerek jednak dostał posade.Wiec byłbym ostraożny z tym dementowaniem
|
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html Ciekawe czy Fulham tez bedzie zaprzeczać...Jak widać przerwa na Repre staje sie fajnym seozonem ogórkowym i coraz lepsze kwiatki wychodzą z mediów.
|
Najprostsza metoda na tego typu informacje. Oglądać regularnie Premier League i porównać co tam a co tu nad Wisłą, wtedy mamy jasność,ze zwyczajnie zmyślone są to historię.
|
Może i obserwują, tak jak pewnie dziesiątki innych. I na obserwacji się skończy.
|
Az na kilometr pachnie tu standardowa procedura menadzerska, stosowana w przypadkach kiedy dany kopacz ubiega sie o podwyzke. Sobolewskim tez akurat zainteresowal sie Manchester City, gdy ten byl w trakcie negocjowania nowego kontraktu z Wisla :) Przykladow mozna mnozyc. Borysiuk podobnie jak do niedawna Malecki, ma z pewnoscia jedna z najnizszych plac w zespole i menago tak tego nie zostawi, jako ze jest to pilkarz, ktory na Euro2012 poprowadzi Polske do triumfu ostatecznego (tak przynajmniej zapewniaja w PS)
|
Cytat:
|
Borysiuka mogą wyjąć, korzystając z prawa Webstera - za grosze. Zaoferować mu mogą także groszowy, ale i tak spory jak dla Borysiuka kontrakt - dajmy na to, 150 tys. € rocznie.
Dla nich wydatek niewielki, a może chłopak się rozwinie. Jak nie, to upchną go na wypożyczenie do III ligi, a po roku rozwiążą kontrakt. Mam tylko nadzieję, że Borysiuk głupi nie jest i z takiej propozycji nie skorzysta. Bo u Urbana ma spore szanse na regularną grę i rozwój. Chłopak ma niesamowity potencjał, i mimo że w tym sezonie gra piach moim zdaniem może być świetnym defensywnym pomocnikiem. Tyle że sporo pracy przed nim. |
szkoda tylko że rozłożył nam Boguskiego przez co musi pauzowac od 2 tygodni do 10 miesięcy (?)
|
Jak to mozliwe zeby profesjonalny klub nie potrafil zatrudnic kompetentnego lekarza???
Jesli Urban out to chyba trzeba bylo szybko znalesc kogos kto zajal by sie juz nawet tylko Boguskim i Gargula-zawodnikami absolutnie kluczowymi dla zespolu. ja niewiem czy ktos tam mysli czy to jakeis zarty???ilez mozna obesrwowac piekne fotki kiedy graja w siatkonoge i truchtają a pod nimi opis"Czuja sie coraz lepiej??" |
Mam pytanie.Czy znasz się choć troszkę na medycynie/anatomii/rehabilitacji?
Nie? To się nie udzielaj. Uwierz mi, Garguła i Boguski są w bardzo dobrych rękach. |
wiem że to był tylko sparing Ruchu ale wynik jest jak dla mnie odzwierciedleniem beznadziejności naszej ligi.
http://www.90minut.pl/sparing/0/sparing6893.html |
Cytat:
A Ty zapewne jesteś wybitnym znawca od tego typu urazów i najlepszym znawcą kompetencji lekarskich:P:P:P |
Cytat:
Do Ruchu mam szacunek za osiagniecia ,ale na dzis dzien ich miejsce w tabeli napewno jest na wyrost bo poziom jaki prezentuja jest zwyczjnie przecietny.Jak sobie przypomne ich gre w pierwszym spotkaniu w Sosnowcu to caly czas sie zastanawiam co oni robia tak wysoko ..O poziomie ligi nawet nie pisze bo wlasciwie nie ma o czym pisac...... |
Niby sparing, ale Ruch grał mocnym składem...
I pomyślec, że Wisła pogardziła kiedys perspektywą gry z Duklą uważając, że bardziej rozwojowa bedzie potyczka z juniorami Liverpoolu. I tamto wydarzenie, i dzisiejszy wynik Chorzowian okazuje tylko totalną zaściankowość tej ligi. Na różnych płaszczyznach... |
Cytat:
|
Cytat:
PS. Z Reggina zremisowaliśmy, a Sevilla byla tak naprawde na poczatku obozów treningowych. Ogładałem na stadionie i widziałem jak Sevilla odbiegała od nas fizycznie. |
Cytat:
|
Cytat:
Anglicy nie wyjeżdzaja, bo bez tego: 1) są u siebie i dobrze się z tym czują 2)zarabiają gigantyczne pieniądze 3graja w najlepszej lidze Świata Ściągaja obcokrajowców bo: 1) sami nie są w stanie "wyprodukować' najlepszych pilkarzy w takiej liczbie aby zadowolić ok 30 klubów jakie walczą na wysokim poziomie( kadry zeposłow to ok.50ciu pilkarzy!!!) 2) nic tak nie podnosi umiejętności jak walka z najlepszymi co 3 dni. Wyniki ich reprezentacji mówia same za siebie. Wyniki klubów tym bardziej. Jesteśmy w czarnej i głebokiej..dziurze. |
Cytat:
Teraz dobrze zagrali w eliminacji MŚ ale co z ostatnimi imprezami? Byli na ME? Ich młodzi piłkarze mają problem żeby zaistnieć w klubach - nie chodzi już o nieszczęsny Arsenal co to kibice w Londynie od święta oglądają anglika na boisku (Walcot) ale o pozostałe kluby. Tylko w Aston Villi i Tottenhamie anglików jest jeszcze sporo w kadrach. |
już chyba lepiej zaprezentował sie Lubin bo.... przegrał tylko 3-1 z Energie Cottbus a nie jak Ruch popłynął 0-4 z Bańską Bystrzycą.Leją nas już właściwie wszyscy w Europie.http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32298,t...wiadomosc.html
|
Tak Ogryzku. Nie maja wyników. Nie byli na ME? Za to my byliśmy :D Pojadą na MŚ? Pojada. A my nie. Rozni nas od Anglików to, ze jak już jada na turniej to są w strefie medalowej albo najgorzej w ćwierćfinale.Skup sie nad tym co mamy teraz. Poza tym trener Capello jak chce miec 25 kadrowiczów to ma. A my mamy cała mase pilkarzy polskich w kadrach polskich zespołow i nie potrafimy znaleśc 11 stu ktorzy beda w stanie orzegrać piłkę na jeden kontakt więcej niz 5-6 podań. Więc skończmy ten jałowy temat, jaki rozpoczął sie od tego , że polski ligowiec dostał baty 4-0 w sparingu z zespołem słowackim.
|
Cytat:
Gdzie te medale Anglików? :D To że My jesteśmy jałowi to fakt ale jedno nie wyklucza drugiego. Faktycznie kończmy:) |
Cytat:
|
A ja myślę, że z tym trenerem Anglia medal jednak zdobędzie. Capello zrobił ze zbioru gwiazdek prawdziwy zespoł. A grają tam naprawdę znakomici piłkarze choćby Lampard, Rooney, Gerrard, czy Terry. A żeby nie było offtopu, Ruch mógł olać ten sprawdzian jak już ktoś napisał wyżej testować nowe ustawienie itp.
|
a Bystrzyca grała na pelnym gazie o wejscie do grupy LE...
|
Z ta Dukla to gramy chyba po raz 6 w sotatnich 2 latach. Gdy bronilismy sie przed spadkiem to lalismy ich w sparingach. Przed sezonem ogralo nas Podbeskidzie, Lubin itd itp
Te mecze sparingowe nie maja zadnego znaczenia |
Cytat:
Tak więc miejmy nadzieje,że Ruch coś nowego próbował w tym sparingu,bo wynik tragiczny,a czymś fajnym nas zaskoczy w następnych kolejkach. |
Ogladam Orange Sport i czasem na Ruch trafie ,ale bez mocnej kawy to ciezko jest nie usnac.
Jak juz koledzy wyzej napisali ,jak Ruch dotrzyma na zimy na tym miejscu co jest to juz bedzie sukces. Wg mnie jak zwykle na koniec zosztanie nam jedyna walka z Legia,moze uraze tym kibicow innych klubow ,ale nalezy popatrzec co dany klub soba reprezentuje ,i jedynie Legia biorac caloksztal moze byc konkurentem do Mistrza ,nikogo innego nie widze. |
Szczerze? Kazdy mecz ligowy jest nudny. Waszych popisow tez sie nie da ogladac, jesli sie nie jest waszym kibicem. Liga jest slaba po prostu.
Zagralismy w tym sezonie dwa dobre mecze, z Piastem i Cracovia. Reszta byla slaba. Najslabiej bylo z wamii. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl