Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Luźny - reaktywacja (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5012)

WiselkaMLP 04.01.2009 19:35

Ni_Ma xD zmienilas avka to juz myslalem ze cie NI MA

Gucio25 04.01.2009 19:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zuraw9 (Post 651761)
Poruszyłeś temat mojego ulubionego horroru więc musze się wtrącić:p może i da sie go oglądać o każdej porze dnia i nocy ale nic nie przebiję oglądania Lśnienia późno w nocy i do tego na dobrym sprzęcie, zwłaszcza audio. A widział ktoś może nową wersje Lśnienia w sumie serial z 1997r.?

P.S. Czy to nie podchodzi juz bardziej pod temat filmowy?

pewnie więcej ludzi uważa za ulubiony horror Lśnienie, jak i również ja. ;)
w sumie nie widziałem, ale po opiniach jakoś nie zachęca. dla fanów ksiązki mógł to być całkiem dobry serial, bo wiadomo, że za jego produkcję odpowiadał King..

aa tam, my tak luźno. :D
coby nas nie przenieśli, to spytam ile mrozu u was? wiem, wiem, było wczoraj, ale może być i dziś

zuraw9 04.01.2009 19:45

Mi właśnie książka nie do końca przypadła do gustu. Tzn jest ciekawa i fajnie sie ją czyta ale po oglądnięciu filmu spodziewałem sie czegoś lepszego. Pewnie inny byłby odbiór gdyby się najpierw czytało a później oglądało ale to już niemozliwe bo Lśnienia nie da się tak łatwo wyrzucić z pamięci. Juz na trwałe niszczy psychikę:lol:

WiselkaMLP 04.01.2009 19:46

Gucio z tymi teczkami to ty uwazaj bo kanalizacyjne zrodla mowia ze druga strona robi doniesienia do prokuratury :D

emsi 04.01.2009 19:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gucio25 (Post 651755)
a Martyrs i Vinyan to co? czekasz na kino?

Słuchy chodzą, że oba mają byc w PL w kinach, a że Martyrs ponoć to taka ekstrema, że Inside to mały pikuś, a Vinyan zapowiada się na fajną produkcję w stylu Can You Kill A Child to czekam i doczekać się nie mogę :)

Co myślicie o takim szalu, bo jak coś to wydamy jak się spodoba :)

Zastrzegam, że poza czcionką u góry i herbami wszystko jest rysowane i wymyślane przeze mnie.

http://img155.imageshack.us/img155/5...erewiryjv9.jpg

A rysunek dałem specjalnie mały żeby nikt sobie nie podebrał jako vlepy czy zrobił samemu taki szal.

WiselkaMLP 04.01.2009 19:52

napisz na srodku PROJEKT bo jeszcze ktos sobie taka vlepke wydrukuje ... a generalnie kosior :)

Gucio25 04.01.2009 19:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zuraw9 (Post 651770)
Mi właśnie książka nie do końca przypadła do gustu. Tzn jest ciekawa i fajnie sie ją czyta ale po oglądnięciu filmu spodziewałem sie czegoś lepszego. Pewnie inny byłby odbiór gdyby się najpierw czytało a później oglądało ale to już niemozliwe bo Lśnienia nie da się tak łatwo wyrzucić z pamięci. Juz na trwałe niszczy psychikę:lol:

ano, na zakup książki się szykuje, bo bym chciał przeczytać i zobaczyć różnice, ale wiadomo że to już nie to samo.
narazie jestem w trakcie czytania Miasteczka Salem Kinga, ale zatrzymałem się w pewnym momencie i w zasadzie nie wiem czemu, zapomniałem o niej na kilka miesięcy.. trzeba będzie zacząć od nowa. :)

no skoro emsi tak mówisz, to na ten Mortyrs by się do kina rzeczywiście wybrał.
z dziewczyną może? :lol:
aa ten, szal bardzo pozytywny dla mnie, może bym tylko zmienił ciut czcionke na Wisła Kraków, na jakąś normalniejszą, coby lepiej było widać?

emsi 04.01.2009 19:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gucio25 (Post 651782)
ano, na zakup książki się szykuje, bo bym chciał przeczytać i zobaczyć różnice, ale wiadomo że to już nie to samo.
narazie jestem w trakcie czytania Miasteczka Salem Kinga, ale zatrzymałem się w pewnym momencie i w zasadzie nie wiem czemu, zapomniałem o niej na kilka miesięcy.. trzeba będzie zacząć od nowa. :)

no skoro emsi tak mówisz, to na ten Mortyrs by się do kina rzeczywiście wybrał.
z dziewczyną może? :lol:

Jak dziewczyna wygląda jak fanka Gotyckiego Rocka to spoko :lol:

PS: A cały klimat ma być też w tej czcionce bo to wrzucik rysowany całkowicie a nie żaden gotowiec :)

pio 04.01.2009 20:02

Chętnie taki szal zakupię :)

Gucio25 04.01.2009 20:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emsi (Post 651783)
Jak dziewczyna wygląda jak fanka Gotyckiego Rocka to spoko :lol:

\PS: Acały klimat ma być też w tej czcionce bo to wrzucik rysowany całkowicie a nie żaden gotowiec :)

a myślisz, że takie chodzą do kina?
po drodze by znalazła 5 barów, gdzie znalazłaby jakąś muzykę i zaczęła pogo. :lol:

a szal powiem Ci, że zajebisty, pomyślałem o czcionce, bo może być napis po wykonaniu słabo widoczny. ale klimacik ma świetny.. ;)
ja podobnie jak pio.

emsi 04.01.2009 20:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gucio25 (Post 651787)
a myślisz, że takie chodzą do kina?
po drodze by znalazła 5 barów, gdzie znalazłaby jakąś muzykę i zaczęła pogo. :lol:

Albo za rogiem spaliła dwa koty :lol:

Tu masz trailery do obu filmów

http://www.youtube.com/watch?v=2Wy_KAKH6Zg :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=xlcuj3XVVbc

Ni_Ma 04.01.2009 20:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiselkaMLP (Post 651762)
Ni_Ma xD zmienilas avka to juz myslalem ze cie NI MA

no zmieniłam wczoraj w nocy ze dwa razynawet (bezsenność)! Poszukuję, wciąz poszukuję.... :lol:

WiselkaMLP 04.01.2009 20:12

pio jakas aktywacja na myspace byla w najblizszym czasie :) ??

Ni_Ma daj sobie ksiedza janowskiego heheh

Kobieta_Wislak 04.01.2009 20:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ni_Ma (Post 651794)
no zmieniłam wczoraj w nocy ze dwa razynawet (bezsenność)! Poszukuję, wciąz poszukuję.... :lol:

swój odsprzedam... towar dobry - można miss zostać :shock:

Poważne propozycje --> prv :>
:lol:

pio 04.01.2009 20:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiselkaMLP (Post 651795)
pio jakas aktywacja na myspace byla w najblizszym czasie :) ??

Ni_Ma daj sobie ksiedza janowskiego heheh

Co z moimspejsem nie tak? :>
Ni_Ma daj avatar cieszący oczy :)

Ni_Ma 04.01.2009 20:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zuraw9 (Post 651770)

wg mnie rewelacyjna!! - wiadomo inaczej odbierasz treść czytając książke, inaczej oglądając film (wyobraźna w tych dwóch przypadkach działa calkiem róznie) - ale to jedna z tych które pozostana w pamięci na długo... :)

WiselkaMLP 04.01.2009 20:17

pio ja sie pytam czy dodales cos a nie mowie ze jest zle bo nawet nie wchodzilem :P

Ni_Ma 04.01.2009 20:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kobieta_Wislaka (Post 651797)

Poważne propozycje --> prv :>
:lol:

dzięki :) myślę że wrócę do kwiatków - do twarzy mi w nich było :)

ale propozyszon zapamiętam i jakby co do walę na priv :lol:

pio 04.01.2009 20:19

ah, nie, nie, na spejsie przestój. został mi jeden kawałek do nagrania i paczkę z 12utworami wrzucę na forum :)

Prezydentowa 04.01.2009 20:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kobieta_Wislaka (Post 651797)

Że niby głosowali na podstawie avatara? To tak średnio...patrząca na mój :D

WiselkaMLP 04.01.2009 20:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pio (Post 651804)
ah, nie, nie, na spejsie przestój. został mi jeden kawałek do nagrania i paczkę z 12utworami wrzucę na forum :)

no no ... u mnie narazie praca stoi poniewaz kumpel pozbyl sie maszyny ale ogarnia rolanda czy cos jeszcze innego w najblizszym czesie wiec jak sniegu zaczna tajec slonko oswietli nas srebrzyscie to moze bedzie skonczone ;)

sergio 04.01.2009 20:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emsi (Post 651749)
A ja nadal czekam na Martyrs i Vinyan i się doczekać nie mogę :foch:

no to jest Nas dwóch:-D

apropa filmów mozesz cos powiedziec o tych tytułach?

-Traitor i The Wackness

WiselkaMLP 04.01.2009 20:28

Ni_Ma Twoj awatar kojarzy mi sie z tym http://c3.ac-images.myspacecdn.com/i...af41acf6d2.jpg ;)

Gucio25 04.01.2009 20:30

no to emsi powiem, że efektowne zapowiedzi. :)
wyłączam się z forum, bo cała mapa ameryki północnej na mnie czeka. kurdwa.

zuraw9 04.01.2009 20:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ni_Ma (Post 651800)
wg mnie rewelacyjna!! - wiadomo inaczej odbierasz treść czytając książke, inaczej oglądając film (wyobraźna w tych dwóch przypadkach działa calkiem róznie) - ale to jedna z tych które pozostana w pamięci na długo... :)

Na mnie większe wrażenie zrobiło Miasteczko Salem. Czytałem to dosyc dawno w fajnym klimacie i na dodatek był to mój pierwszy kontakt z Kingiem. Jakiś rok temu udało mi się w taniej książce na Grodzkiej kupic rewelacyjne nowe wydanie tej książki. Twarda oprawka, czarno białe mroczne zdjęcia i do tego atrakcyjna cena:)

Ni_Ma 04.01.2009 20:32

ojej uważaj bo jem kolacje i o mało się nie udławiłam ze śmiechu :D

emsi 04.01.2009 20:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zuraw9 (Post 651820)
Na mnie większe wrażenie zrobiło Miasteczko Salem. Czytałem to dosyc dawno w fajnym klimacie i na dodatek był to mój pierwszy kontakt z Kingiem. Jakiś rok temu udało mi się w taniej książce na Grodzkiej kupic rewelacyjne nowe wydanie tej książki. Twarda oprawka, czarno białe mroczne zdjęcia i do tego atrakcyjna cena:)

Ano teraz po wypłacie planuje sobie je tam kupić jak będzie jeszcze piękne wydanie i 19.90. I inne Kingi tam też w super cenach nawet poniżej 10 zeta :]
A obecnie cytam Potępieńczą grę Barkera, a w kolejce już czekają Amerykańscy Bogowie Neila Gaimana :)

pio 04.01.2009 20:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiselkaMLP (Post 651807)
no no ... u mnie narazie praca stoi poniewaz kumpel pozbyl sie maszyny ale ogarnia rolanda czy cos jeszcze innego w najblizszym czesie wiec jak sniegu zaczna tajec slonko oswietli nas srebrzyscie to moze bedzie skonczone ;)

Ja natomiast mam problem z dyskiem na którym trzymam wszystkie bity, wokale i teksty...bo komp przestał mi go wykrywać :/

Kobieta_Wislak 04.01.2009 20:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Prezydentowa (Post 651806)
Że niby głosowali na podstawie avatara? To tak średnio...patrząca na mój :D

a nieee...? :>
ja się zastanawiałam na jakiej podstawie ktokolwiek na mnie głosował i drogą selekcji avatar został... :lol::>

Ni_Ma 04.01.2009 20:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zuraw9 (Post 651820)

no to zazdroszczę takiego zakupu - jakieś limitowane wydanie?? już wiem gdzie na pewno zajrzę jak przyjade do KrK!!
Powiem tak - na mnie każda pozycja Kinga robi wrażenie i to spore!
A czytałes Wielki marsz?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:52.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl