![]() |
Ni_Ma xD zmienilas avka to juz myslalem ze cie NI MA
|
Cytat:
w sumie nie widziałem, ale po opiniach jakoś nie zachęca. dla fanów ksiązki mógł to być całkiem dobry serial, bo wiadomo, że za jego produkcję odpowiadał King.. aa tam, my tak luźno. :D coby nas nie przenieśli, to spytam ile mrozu u was? wiem, wiem, było wczoraj, ale może być i dziś |
Mi właśnie książka nie do końca przypadła do gustu. Tzn jest ciekawa i fajnie sie ją czyta ale po oglądnięciu filmu spodziewałem sie czegoś lepszego. Pewnie inny byłby odbiór gdyby się najpierw czytało a później oglądało ale to już niemozliwe bo Lśnienia nie da się tak łatwo wyrzucić z pamięci. Juz na trwałe niszczy psychikę:lol:
|
Gucio z tymi teczkami to ty uwazaj bo kanalizacyjne zrodla mowia ze druga strona robi doniesienia do prokuratury :D
|
Cytat:
Co myślicie o takim szalu, bo jak coś to wydamy jak się spodoba :) Zastrzegam, że poza czcionką u góry i herbami wszystko jest rysowane i wymyślane przeze mnie. http://img155.imageshack.us/img155/5...erewiryjv9.jpg A rysunek dałem specjalnie mały żeby nikt sobie nie podebrał jako vlepy czy zrobił samemu taki szal. |
napisz na srodku PROJEKT bo jeszcze ktos sobie taka vlepke wydrukuje ... a generalnie kosior :)
|
Cytat:
narazie jestem w trakcie czytania Miasteczka Salem Kinga, ale zatrzymałem się w pewnym momencie i w zasadzie nie wiem czemu, zapomniałem o niej na kilka miesięcy.. trzeba będzie zacząć od nowa. :) no skoro emsi tak mówisz, to na ten Mortyrs by się do kina rzeczywiście wybrał. z dziewczyną może? :lol: aa ten, szal bardzo pozytywny dla mnie, może bym tylko zmienił ciut czcionke na Wisła Kraków, na jakąś normalniejszą, coby lepiej było widać? |
Cytat:
PS: A cały klimat ma być też w tej czcionce bo to wrzucik rysowany całkowicie a nie żaden gotowiec :) |
Chętnie taki szal zakupię :)
|
Cytat:
po drodze by znalazła 5 barów, gdzie znalazłaby jakąś muzykę i zaczęła pogo. :lol: a szal powiem Ci, że zajebisty, pomyślałem o czcionce, bo może być napis po wykonaniu słabo widoczny. ale klimacik ma świetny.. ;) ja podobnie jak pio. |
Cytat:
Tu masz trailery do obu filmów http://www.youtube.com/watch?v=2Wy_KAKH6Zg :shock: http://www.youtube.com/watch?v=xlcuj3XVVbc |
Cytat:
no zmieniłam wczoraj w nocy ze dwa razynawet (bezsenność)! Poszukuję, wciąz poszukuję.... :lol: |
pio jakas aktywacja na myspace byla w najblizszym czasie :) ??
Ni_Ma daj sobie ksiedza janowskiego heheh |
Cytat:
Poważne propozycje --> prv :> :lol: |
Cytat:
Ni_Ma daj avatar cieszący oczy :) |
Cytat:
wg mnie rewelacyjna!! - wiadomo inaczej odbierasz treść czytając książke, inaczej oglądając film (wyobraźna w tych dwóch przypadkach działa calkiem róznie) - ale to jedna z tych które pozostana w pamięci na długo... :) |
pio ja sie pytam czy dodales cos a nie mowie ze jest zle bo nawet nie wchodzilem :P
|
Cytat:
dzięki :) myślę że wrócę do kwiatków - do twarzy mi w nich było :) ale propozyszon zapamiętam i jakby co do walę na priv :lol: |
ah, nie, nie, na spejsie przestój. został mi jeden kawałek do nagrania i paczkę z 12utworami wrzucę na forum :)
|
Cytat:
Że niby głosowali na podstawie avatara? To tak średnio...patrząca na mój :D |
Cytat:
|
Cytat:
apropa filmów mozesz cos powiedziec o tych tytułach? -Traitor i The Wackness |
Ni_Ma Twoj awatar kojarzy mi sie z tym http://c3.ac-images.myspacecdn.com/i...af41acf6d2.jpg ;)
|
no to emsi powiem, że efektowne zapowiedzi. :)
wyłączam się z forum, bo cała mapa ameryki północnej na mnie czeka. kurdwa. |
Cytat:
|
ojej uważaj bo jem kolacje i o mało się nie udławiłam ze śmiechu :D
|
Cytat:
A obecnie cytam Potępieńczą grę Barkera, a w kolejce już czekają Amerykańscy Bogowie Neila Gaimana :) |
Cytat:
|
Cytat:
ja się zastanawiałam na jakiej podstawie ktokolwiek na mnie głosował i drogą selekcji avatar został... :lol::> |
Cytat:
no to zazdroszczę takiego zakupu - jakieś limitowane wydanie?? już wiem gdzie na pewno zajrzę jak przyjade do KrK!! Powiem tak - na mnie każda pozycja Kinga robi wrażenie i to spore! A czytałes Wielki marsz? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl