![]() |
Jakie autko polecicie do 6 tys ? Ekonomiczne, do miasta moze byc hatchback:) Golf 3,colt,fiesta,astra ?
|
Cytat:
tramwajem 18, wysiądziesz zaraz obok stadionu przy sektorze E |
Cytat:
|
Nie wiecie czy FC mogą zamawiac bilety na Tottenham, podobnie jak było na Barcelonie ?
|
Cytat:
|
Taxi:P
A tak na serio to dostań się jakimś tramwajem na rondo Matecznego (tramwaj 23, 8 lub 10) stamtąd już do wyboru autobus: 103 (w stronę mydlnik, wysiadasz na przystanku kawiory), 144(w stronę prądnika białego, wysiądź na przystanku kawiory), 173 (w str. azorów, przystanek kawiory), 164(w str. górki narodowej, wysiądziesz na początku reymonta i po 5-10 min jesteś przy stadionie) i 179 (tak samo jak przy 164) |
Cytat:
|
Cytat:
|
polećcie jakąś dobrą strone z rozkładem mpk najlepiej jak by było coś takiego ze wpisuje skad chce jechac na jaką ulice i mi pokazuje jak najłatwiej i najszybciej.
Tak wogóle poleccie jak i czym najłatwiej dostać się z ul. Bobrzyńskiego w okolice centrum ul. Kopernika ? oraz z Kopernika na Montelupich |
Cytat:
|
medyk -> http://mpkoogle.rox.pl/
|
Cytat:
|
siema mam pytanie chce kupić urządzenie wielofunkcyjne czy ktoś może mi powiedzieć ile to kosztuje gdzie najlepiej kupić jaka firma jest najlepsza.Czy to się opłaca?? Z góry dziękuje za pomoc...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Sam mam i spisuje sie elegancko :)A cena tez bardzo przystepna :) |
Którymi z kolei beda najbliższe Derby Sewilli?
|
Dlaczego na zdjęciach z Totenhamu nie ma zadnych wiślackich flag
thx |
Cytat:
z tego co udało mi się znaleźć to chyba 78. Ale nie mam pewności.Jeżeli się mylę niech ktoś poprawi. :) |
Pytanie od technologicznego dyletanta. Mam nową komórkę z czymś co się nazywa Bluetooth. Podobno można tym czymś przesyłać pliki z komputera. Jak się to robi? Czy potrzebuję do tego jakichś programików komputerowych, czy innych dupereli?
|
Cytat:
|
Ma ktoś sposób na... katar?
Już mnie doprowadza do szału. |
jaka jest aktualnie najlepsza oferta, umozliwiająca dostep do internetu dla uzytkownika malo wymagajacego, ktory przy komputerze spedza tylko wieczory w najlepszym wypadku, przegladajac w zasadzie jedynie strony internetowe?
kto aktualnie ma najlepsze oferty na rynku? [osoba ta posiada telefon stacjonarny TP] |
Mnie pomógł acatar w tabletkach. Chyba około 8zł kosztuje. Co prawda głowy nie dam że pomoże:P i senny człowiek po tym...
|
kup sobie tabake na katar red bulla odrazu ci przejdzie:)
|
Cytat:
|
A ja ibuprom zatoki, zawsze na mnie działa :P
|
Sulfarinol, krople do nosa. Świetne.
|
tyle ze ibuprom robi sieczke z organizmu
|
Czy po połączeniu tele2 z Netią mając wcześniej telefon w tele2 stałem się abonentem Netii?Czy dalej jestem w tele2?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl