Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Stroje meczowe Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=3263)

JrQ- 07.08.2011 16:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 1141861)
Ale może chcą zaprezentować nowe koszulki, z nowym sponsorem?

nie, nie chcą
jakby był sponsor, to byłoby info o nawiązaniu współpracy:
1) po naszej stronie
2) na stronie sponsora
adidas dał ciała
po prostu

niezależna opinia 07.08.2011 17:25

A możecie mi powiedzieć co Wam się w obecnych strojach nie podoba? Bo moim zdaniem od dawna nie mieliśmy tak fajnych trykotów. Ja się boję, że ewentualna zmiana może być tylko na gorsze, choć chciałbym się mylić. Mam nadzieję, że nikt nie ubierze naszych piłkarzy w pedalskie, obcisłe i krótkie koszuleczki (takie jak w zeszłych sezonie miał Lech i Widzew). I oby czerwień była odpowiednia tak jak na koszulkach które mamy obecnie, bo pamiętam "czerwień" która podchodziła pod różowy (koszulki Umbro z napisem Tyskie z sezonu 06/07).

Fiti 07.08.2011 17:31

W obecnych koszulkach nie podoba nam się to że:
1. Są to zwykłe masówki...
2. Nie ma białej gwiazdy
3. Mamy nowy sezon powinny być już nowe stroje, bo nowe stroje ma już 3/4 klubów świata

vote-for-mikey 07.08.2011 23:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fiti (Post 1142463)
W obecnych koszulkach nie podoba nam się to że:
1. Są to zwykłe masówki...
2. Nie ma białej gwiazdy
3. Mamy nowy sezon powinny być już nowe stroje, bo nowe stroje ma już 3/4 klubów świata

Ja tam widzę Białą Gwiazdę... No, ale nie od dziś wiadomo, że mam wadę wzroku.

Baracuda 08.08.2011 00:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JOSE 841 (Post 1141836)
szprotson naprawdę nie wiesz co ma sponsor tytularny do nazwy stadionu????To zajrzyj do regulaminu konkursu.WiślakMyślenice możliwe że nie ma bo Legia tak jak Wisła czeka na nowe stroje.Zresztą to zależy co dokładnie było w tej umowie Legii z Pepsi.Czasem sponsor tytularny stadionu może reklamować się na strojach np. Rebook i Botlon .Na Rebook stadium piłkarzer Boltonu grają z reklamą właśnie Reeboka na strojach.temat zamknięty

JOSE można mnożyć przykłady, które nie spełniają założeń Twojej teorii - choćby Allianz Arena i T-moblie na koszulkach.
Sponsor strategiczny klubu zazwyczaj nie ma nic do sponsora tytularnego stadionu.

Jeżeli chodzi o Legię to nie możemy porównywać jej przypadku z naszym ponieważ z tego co mi wiadomo my na razie nie jesteśmy operatorem stadionu przy R22 a tylko go wynajmujemy. Legia jest operatorem stadionu i pobiera opłaty z jego działalności jak również pokrywa wszelkie koszty jego utrzymania plus koszty najmu (czynsz).

JOSE 841 08.08.2011 12:47

Baracuda temat który poruszyłem 2 dni temu zakończyłem jednym słowem temat sposora na koszulkach zamknięty.

szprotson 08.08.2011 12:53

Jose - podaj mi/pokaż ten regulamin konkursu o ktorym pisałeś wcześniej.

JOSE 841 08.08.2011 13:07

szprotson dalej ciągniesz temat już go 2 dni temu zakończyłem.A co chcesz brać udział w konkursie??:)

szprotson 08.08.2011 13:15

Nie, nie chce startowac ale skoro o czymś mówisz to miej na to jakies argumenty.
Pisałeś
Cytat:

szprotson naprawdę nie wiesz co ma sponsor tytularny do nazwy stadionuTo zajrzyj do regulaminu konkursu.
Wiec badz tak dobry i podaj mi link bym mogl sobie zobacycz regulamin konkursu gdyż mnie to ciekawi z paru względów.

E: który post jest twoim zakonczeniem ?
p.s. jestem po lekturze zarządzenia i dalej nie wiem co ma sponsor tytularny do operatora stadionu?

JOSE 841 08.08.2011 13:20

szprotson
Chcesz to masz ----->http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=25586 .Tylko już nie ciągnij tematu który zakończyłem 2 dni temu

tsw biała gwiazda 08.08.2011 14:04

JOSE 841 zakończ tą dyskusje bo nie masz racji, tam jest napisane wyraźne ,,konkurs na sponsora tytularnego Miejskiego Stadionu Piłkarskiego im. Henryka Reymana''. JOSE 841 na temat sponsora możesz popisać sobie tutajNibylandia czyli polityka sportowo-finansowa Wisły Kraków. jeżeli ktoś znowu poruszy ten temat to proszę admina o bana dla tego użytkownika.

JOSE 841 08.08.2011 14:38

tsw biała gwiazda wiem dlatego zakończyłem tą dyskusje już 2dni temu. A że szprotson oprzytomniał dzisaj to nie moja wina

szprotson 08.08.2011 14:47

tak oprzytomniałem dzisja.
Wybacz ze nie byłem jak wywoływałes mnie do tablicy, ale tak juz jest.

Zakonczyłes temat czyli mam rozumiec przyznales sie ze piszesz po to by pisać, to czy ma to sens i zawartosc merytoryczną nie ma znaczenia.
I tak jak mi napisaleś : "nie wiesz co ma sponsor...etc" to ja Ci odpowiadam. Nie wiem, dalej nie wiem po przeczytaniu wszystkiego co mozna ,dalej nie wiem co ma sponsor tytularny do operatora stadionu. Odpowiesz mi co ma ?
Bo w regulaminie konkursu nie ma o tym wzmianki.
Btw, chyba ze odpisanie na temat który zamknałes 2 dni temu a ja nie moglem odpisac jest dla ciebie bardzo cięzkie i wymagające nie lada krzepy.

przypomne ze ja od poczatku czepiłem sie tego postu
Cytat:

Pierwotnie napisane przez JOSE 841 (Post 1141783)
sorin320 raczej tak jak mówisz czekają na sponsora. Aczkolwiek co do białej gwiazdy na strojach to wielka niewiadoma.A co do materiałów promocyjnych i reklamy na stadionie to stroje meczowe chyba też się to tego grona zaliczają??Wisła w fazie grupowej być może zawita w nowych strojach ewentualnie 15 września kiedy będzie nowy sponsor.

Zwykły Janek który wejdzie poczytać cos na forum czego moze sie dowiedziec? A tego że Wisła czeka na jakiegoś sponsora, jeden mówi ze to Coca-Cola drugi wolałby coś innego. Dalej nie wiadomo czy będzie biała gwiazda na koszulkach, ale w fazie grupowej czyli 13-14 września zagramy w nowych strojach. Ewentualnie 15 września kiedy to będzie znany nowy sponsor.
No i naczyta sie tego chłop, poźniej puści w obieg a ile w tym co napisaleś jest prawdy a ile wyssane z palca?
Podzielam opinie Cryuffa

Fiti 08.08.2011 14:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JOSE 841 (Post 1142879)
Baracuda temat który poruszyłem 2 dni temu zakończyłem jednym słowem temat sposora na koszulkach zamknięty.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JOSE 841 (Post 1142890)
szprotson dalej ciągniesz temat już go 2 dni temu zakończyłem.A co chcesz brać udział w konkursie??:)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JOSE 841 (Post 1142902)
szprotson
Chcesz to masz ----->http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=25586 .Tylko już nie ciągnij tematu który zakończyłem 2 dni temu

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JOSE 841 (Post 1142970)
tsw biała gwiazda wiem dlatego zakończyłem tą dyskusje już 2dni temu . A że szprotson oprzytomniał dzisaj to nie moja wina

:rotfl::rotfl::rotfl:

Nie uwierzysz ale wiemy że zakończyłeś tą dyskusję 2 dni temu i nie trzeba 4 razy powtarzać...

JOSE 841 08.08.2011 15:13

Fiti przyjacielu wiem sam zamknąłem ten temat ale do szprotsona nie dociera więc składaj do niego zażalenia i szprotsonowi to tłumacz że temat zakończony

szprotson 08.08.2011 15:27

Ja zadaje Ci pytanie a Ty mi piszesz ze : temat zakonczony.

No super dla Ciebie zakonczony, ale ja zadałem Ci pytanie na które Ty nie odpowiadziałes tylko odesłałes do dokumentu w którym nie ma odpowiedzi na zadane przeze mnie pytanie. Wiec nei dziw sie ze czekam na Twoja odpowiedz,a skoro Ty jej nie mozesz udzielić to po co zgrywasz mądrego i niepotrzebnie siejesz zament pisząc farmazony ?
Miast odpowiedziec jak człowiek powstaje masa niepotrzebnych i nic nie wnoszących do tematu postów.

kono 08.08.2011 19:56

Szprotson, ten Jose to chyba troll z drugiej strony wiadomo czego, jak jego komentarze poczytałem to aż głowa boli...

Kon®ado 08.08.2011 20:19

czy za przeproszeniem pojebalo Was? co to za spam .. wyjdzcie troche na zewnatrz a nie pierdzielicie nie na temat. Takie pogawędki to na pw nie tu ;P

delukas96 08.08.2011 21:13

Cytat:

GK: W tych rozgrywkach Wisła zagra w nowych strojach?
BB: Z tego co wiem, nowy model będzie gotowy do końca sierpnia, czyli w fazie grupowej pucharów, drużyna będzie grała już w nowych trykotach.
Wyciągnięte z wywiadu z Basałajem. To chyba ostatecznie kończy sprawę kiedy dostaniemy nowe koszulki.

furtak 09.08.2011 08:49

mam pytanie w jakim programie robicie te koszulki?

PlacekTSW 09.08.2011 08:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez furtak (Post 1143279)
mam pytanie w jakim programie robicie te koszulki?

Dokładnie, też jestem ciekawy w jakim programie tworzycie te koszulki.

Jurand 11.08.2011 23:55

Tutaj fotka tej koszulki z gwiazdą co była wcześniej mowa, sorry za jakość.

http://i54.tinypic.com/33c6ts0.jpg
Do kupienia w fanatyku za 129, jak ja brałem to byłe dostępne tylko Lki

To jest dokładnie ta koszulka:
http://www.kraksport.com/3153,adidas...red-white.html
z wyszywaną gwiazdą i naklejanym logiem TF. Jakość więc może nie jakoś super, ale prezentuje się świetnie, także zdecydowanie polecam :)

vote-for-mikey 12.08.2011 00:31

Strasznie oldschoolowo wygląda :)

Auro 12.08.2011 00:35

Dokładnie o tą koszulke mi chodziło :) dzieki za foto.

Mocny 12.08.2011 09:11

to jest po prostu genialny wzor , ach gdyby tak taki dostali pilkarze... napewno bedzie gorszy , jakos nie rozumieja mody na oldschool...

jeszcze jakby tak logo adasia bylo w wersji orginals...

szprotson 12.08.2011 12:39

bez kitu
adidas original wyglądało by kozacko.
jurand- kiedy kupowałes ?

Jak to jest nieaktualne ? przeciez adidas originals to kolekcja adika

tommiyacht 12.08.2011 12:56

ze niby takie ?

http://img2.cda.pl/PV9vdnJac257MF8mZ...3f28e3.jpg?big

no, tyle że ono jest nieaktualne i chyba nie można tak uwstecznic. To znak towarowy

ale styl oldschoolowy faktycznie wypasiony. chyba Bayern miał taki styl niedawno, w kazdym badz razie ktoras z niemieckich druzyn

Kon®ado 12.08.2011 13:09

wcale nie jest nieaktualne ;P tyle ze oni nie produkuja tego typu koszulek ;p ale ta koszulka za 129 mysle warta kupna :)) jak bede mial wolnego grosza to musze kupic :)

szprotson 12.08.2011 13:12

http://www.flickr.com/photos/shaunwo...28180/lightbox

Jurand 12.08.2011 13:52

Kupowałem 2 dni temu

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:45.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl