![]() |
Cytat:
jakby był sponsor, to byłoby info o nawiązaniu współpracy: 1) po naszej stronie 2) na stronie sponsora adidas dał ciała po prostu |
A możecie mi powiedzieć co Wam się w obecnych strojach nie podoba? Bo moim zdaniem od dawna nie mieliśmy tak fajnych trykotów. Ja się boję, że ewentualna zmiana może być tylko na gorsze, choć chciałbym się mylić. Mam nadzieję, że nikt nie ubierze naszych piłkarzy w pedalskie, obcisłe i krótkie koszuleczki (takie jak w zeszłych sezonie miał Lech i Widzew). I oby czerwień była odpowiednia tak jak na koszulkach które mamy obecnie, bo pamiętam "czerwień" która podchodziła pod różowy (koszulki Umbro z napisem Tyskie z sezonu 06/07).
|
W obecnych koszulkach nie podoba nam się to że:
1. Są to zwykłe masówki... 2. Nie ma białej gwiazdy 3. Mamy nowy sezon powinny być już nowe stroje, bo nowe stroje ma już 3/4 klubów świata |
Cytat:
|
Cytat:
Sponsor strategiczny klubu zazwyczaj nie ma nic do sponsora tytularnego stadionu. Jeżeli chodzi o Legię to nie możemy porównywać jej przypadku z naszym ponieważ z tego co mi wiadomo my na razie nie jesteśmy operatorem stadionu przy R22 a tylko go wynajmujemy. Legia jest operatorem stadionu i pobiera opłaty z jego działalności jak również pokrywa wszelkie koszty jego utrzymania plus koszty najmu (czynsz). |
Baracuda temat który poruszyłem 2 dni temu zakończyłem jednym słowem temat sposora na koszulkach zamknięty.
|
Jose - podaj mi/pokaż ten regulamin konkursu o ktorym pisałeś wcześniej.
|
szprotson dalej ciągniesz temat już go 2 dni temu zakończyłem.A co chcesz brać udział w konkursie??:)
|
Nie, nie chce startowac ale skoro o czymś mówisz to miej na to jakies argumenty.
Pisałeś Cytat:
E: który post jest twoim zakonczeniem ? p.s. jestem po lekturze zarządzenia i dalej nie wiem co ma sponsor tytularny do operatora stadionu? |
szprotson
Chcesz to masz ----->http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=25586 .Tylko już nie ciągnij tematu który zakończyłem 2 dni temu |
JOSE 841 zakończ tą dyskusje bo nie masz racji, tam jest napisane wyraźne ,,konkurs na sponsora tytularnego Miejskiego Stadionu Piłkarskiego im. Henryka Reymana''. JOSE 841 na temat sponsora możesz popisać sobie tutajNibylandia czyli polityka sportowo-finansowa Wisły Kraków. jeżeli ktoś znowu poruszy ten temat to proszę admina o bana dla tego użytkownika.
|
tsw biała gwiazda wiem dlatego zakończyłem tą dyskusje już 2dni temu. A że szprotson oprzytomniał dzisaj to nie moja wina
|
tak oprzytomniałem dzisja.
Wybacz ze nie byłem jak wywoływałes mnie do tablicy, ale tak juz jest. Zakonczyłes temat czyli mam rozumiec przyznales sie ze piszesz po to by pisać, to czy ma to sens i zawartosc merytoryczną nie ma znaczenia. I tak jak mi napisaleś : "nie wiesz co ma sponsor...etc" to ja Ci odpowiadam. Nie wiem, dalej nie wiem po przeczytaniu wszystkiego co mozna ,dalej nie wiem co ma sponsor tytularny do operatora stadionu. Odpowiesz mi co ma ? Bo w regulaminie konkursu nie ma o tym wzmianki. Btw, chyba ze odpisanie na temat który zamknałes 2 dni temu a ja nie moglem odpisac jest dla ciebie bardzo cięzkie i wymagające nie lada krzepy. przypomne ze ja od poczatku czepiłem sie tego postu Cytat:
No i naczyta sie tego chłop, poźniej puści w obieg a ile w tym co napisaleś jest prawdy a ile wyssane z palca? Podzielam opinie Cryuffa |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie uwierzysz ale wiemy że zakończyłeś tą dyskusję 2 dni temu i nie trzeba 4 razy powtarzać... |
|
Ja zadaje Ci pytanie a Ty mi piszesz ze : temat zakonczony.
No super dla Ciebie zakonczony, ale ja zadałem Ci pytanie na które Ty nie odpowiadziałes tylko odesłałes do dokumentu w którym nie ma odpowiedzi na zadane przeze mnie pytanie. Wiec nei dziw sie ze czekam na Twoja odpowiedz,a skoro Ty jej nie mozesz udzielić to po co zgrywasz mądrego i niepotrzebnie siejesz zament pisząc farmazony ? Miast odpowiedziec jak człowiek powstaje masa niepotrzebnych i nic nie wnoszących do tematu postów. |
Szprotson, ten Jose to chyba troll z drugiej strony wiadomo czego, jak jego komentarze poczytałem to aż głowa boli...
|
czy za przeproszeniem pojebalo Was? co to za spam .. wyjdzcie troche na zewnatrz a nie pierdzielicie nie na temat. Takie pogawędki to na pw nie tu ;P
|
Cytat:
|
mam pytanie w jakim programie robicie te koszulki?
|
Cytat:
|
Tutaj fotka tej koszulki z gwiazdą co była wcześniej mowa, sorry za jakość.
http://i54.tinypic.com/33c6ts0.jpg Do kupienia w fanatyku za 129, jak ja brałem to byłe dostępne tylko Lki To jest dokładnie ta koszulka: http://www.kraksport.com/3153,adidas...red-white.html z wyszywaną gwiazdą i naklejanym logiem TF. Jakość więc może nie jakoś super, ale prezentuje się świetnie, także zdecydowanie polecam :) |
Strasznie oldschoolowo wygląda :)
|
Dokładnie o tą koszulke mi chodziło :) dzieki za foto.
|
to jest po prostu genialny wzor , ach gdyby tak taki dostali pilkarze... napewno bedzie gorszy , jakos nie rozumieja mody na oldschool...
jeszcze jakby tak logo adasia bylo w wersji orginals... |
bez kitu
adidas original wyglądało by kozacko. jurand- kiedy kupowałes ? Jak to jest nieaktualne ? przeciez adidas originals to kolekcja adika |
ze niby takie ?
http://img2.cda.pl/PV9vdnJac257MF8mZ...3f28e3.jpg?big no, tyle że ono jest nieaktualne i chyba nie można tak uwstecznic. To znak towarowy ale styl oldschoolowy faktycznie wypasiony. chyba Bayern miał taki styl niedawno, w kazdym badz razie ktoras z niemieckich druzyn |
wcale nie jest nieaktualne ;P tyle ze oni nie produkuja tego typu koszulek ;p ale ta koszulka za 129 mysle warta kupna :)) jak bede mial wolnego grosza to musze kupic :)
|
|
Kupowałem 2 dni temu
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl