![]() |
pozdrowienia dla tych przed którymi jeszce ustne:P Ja dzis skonczyłem i zaczynam planować wakacje :D
|
Ja jutro piszę maturę z Fizyki :D Będzie jazda :D
|
no i po polskim i 20/20 :D Prezentacja dokładnie wypadła tak jak chciałem, a na pytania po prostu odpowiadałem, dokładnie to co mi przyszło do głowy :) Ogólnie trzeba mówić, mówić i mówić i nic więcej :]
|
Trzeba jeszcze wiedzieć o czym się mówi;) Niektóre pytania są banalne ale na niektóre to nie wiem czy bym coś odpowiedział;)
Zresztą mogę mieć ze wszystkiego 30% jak mi ocenią majce rozszerzoną na 90% :) |
Moglby mi ktos opisac 1 cz egazaminu ustnego z angielskiego rozszerzonego? Tzn ogolny zarys mojej wypowiedzi? Co mam najpierw mowic itd? Bo w sumie dzis ide na ustny i troche sie pogubilem od czego zaczac kiedy na te 3 pytania z tematu odpowiedziec itp:) z gory dzieki:)
|
rozpoczynasz prezentacja materialu i potem gosc zadaje pytania i sobie dyskutujecie. nic strasznego
|
Rozszerzona fizyka całkiem prosta. Bałem się, że głupie rzeczy jakieś będą, a tu właściwie podstawy same. Ostatnie zadanie z prawem Archimedesa gimnazjalne :)
Jeszcze ustny polski i fajrant :D |
Jeszcze takie pytanko.
Jak macie prezentacje multimedialną, to czepiają się jak np zamieścisz jakieś zdjęcie, obraz który nie był wpisany do bibliografii? |
20/20 z ustnej z Polaka :D elegancko :D
|
Cytat:
haha no to widzę że średnią na forum mamy wysoką:D |
Cytat:
|
Ja dziś zakończyłem swoją maturę i teraz czekam na wyniki z pisemnych
Co za ironia losu z polskiego miałem10/20 a z anglika 11/20 w sumie to tylko z polskiego jestem nie do końca zadowolony. Z dodatkowych to historia ok 60% choć też mogło być lepiej, najgorzej to chyba z pisemnym anglikiem poszło ale poczekamy do 30 czerwca i się okaże. Pozdrawiam jeszcze walczących :D Ja jeszcze walczę końcem czerwca ale to zawodowo. |
Cytat:
|
hehe to podbijam średnią również 20/20:)
|
lekko zaniżę poziom by nie było tak monotonnie ;) polak 18/20, anglik 17/20
|
Kumpel wchodził wczoraj na ustna z polaka i zachaczył noga o krzesla i je zwalił - po egzaminie egzaminator mu mowi tak: w sumie to bedzie 12 punktow ale za wejscie smoka komisja dorzuca 3 co daje 15 :D
|
Ja nic praktycznie nie umiejąc.. dosłownie wybełkotałem na poczekaniu swoją prezentacje;D i ku mojemu zdziwieniu zdałem na 12 pkt. Wniosek jest prosty: nie trzeba się uczyć ;P
|
Ja mam prezentacje z Polaka dopiero 25 maja , przynajmniej wszystko doczytam do niej :D
|
a Ja 24 ;) yyy co ja tu robie :D Dobra spadam sie uczyc bo nic jeszcze nie umiem xD
|
a jakiego typu pytania mogą mi zadać do tematu "realia życia w prl w tragikomicznym ujęciu filmowym i literackim"? mam Misia, Rejs, pierwszy odcinek Alternatyw, Tango,Słonia i Małą Apokalipsę? Powiem szczerze, że nie spinałem do teraz w ogóle przed tą maturą, ale podobnie się czułem przed historią i wyszło jak wyszło.. :) i w ogole mam ok. 4 stron w wordzie czcionka 12 + dwa 30 sekundowe fragmenty filmowe.
|
Cytat:
Na pewno przygotuj się na porównania tego z czego korzystałeś, ja na 4 pytania, miałem 3 porównania, oczywiście z utworów które użyłem w prezentacji. |
A zna ktoś jakieś przykładowe pytania do "Bohaterowie którzy doświadczają wyobcowania i samotności bal bla" to chyba najpopularniejszy od kilku lat bo teoretycznie najprostszy.
Dodam że pracy oczywiście nie robiłem sam więc w sumie o bibliografii nic nie wiem a lektury (lalka, kordian, ludzie bezdomni) znam jako tako |
Z "Ludzi bezdomnych" naucz się nazywać różne typy bezdomności, na czym polega bezdomność poszczególnych bohaterów, może się przyda ;)
|
no to Dzis z polaka mam 19/20 :D
|
Maturę mam z głowy, sie pochwale że z polaka 6 pkt:D
Teraz czas, na egzamin potwierdzający kwalifikacje zawodowe, technik ekonomista:-p |
ja dzis z polaka dostalem 19/20, ale przyznam z reka na sercu ze cala prace przeczytalem tylko 20 razy i to wytarczylo :D
|
A ja mam maturę ostatnią jutro, i mnie to niezmiernie denerwuje. Ale w sumie jeszcze tylko jutro :)
|
16/20 z rozszerzonego angielskiego i.. WAKACJE! :)
|
Polski zdany ustny i w końcu wakacje :D
|
kubawislak; widzę ze kolega po fachu :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl