![]() |
Dokładnie Felipe, nic dodać nic ująć..
|
diablo dostałeś priv ale widzę, że albo go nie przeczytałeś albo nie przeczytałeś go ze zrozumieniem.
Skoro pojawiają się oskarżenia pod adresem SKWK to zabiorę głos, tym bardziej, że informowałam o "pierwszeństwie". Lista była przygotowana przez nas (SKWK) zajęło nam to sporo czasu bo przepisać ponad 6 tys. nazwisk to nie jest praca na 1 dzień, tym bardziej, że wiele nazwisk po prostu nie dało się odczytać i byłe sporo problemy by dojść co kryje się pod danym wpisem. Następnie trzeba było zrobić zestawienie ile razy kto był na meczu, to też nie jest "zabawa" na 10 min. Lista została przekazana osobom z klubu i miała być weryfikowana podczas zapisów. Jak się okazało w wielu przypadkach nie była. A to za sprawą osób, które zapisy robiły i mimo ustaleń z nami o weryfikacji listy nie prowadzili jej. Sprawa została poruszona w klubie i mamy nadzieję, że w przyszłości wszyscy będą trzymać się tego co zostanie ustalone. |
Nie chce rozwalać tematu ale nie wiem gdzie to napisac :] Sorry za offtopa.
Miałby ktoś miejsce w samochodzie albo w jakims środku transportu :P zeby mnie podrzucic do Mogilan (droga na Myślenice) Moze byc tez Borek Fałęcki albo Skawina :) Jakby ktos dał rade pomoc to prosze pisac na priv :) Dogadamy sie jakos ($) :) Gg: 3092853 tel: 794-931-584 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Szukam osoby (osób) z okolic Olkusza (do 10 km) która udaje się na mecz własnym samochodem na miejsce do sosnowca lub która zostawia samochód w Krk( i ma miejsce oczywiście), ponieważ nie mam czym wrócić po godzinie 23. Co do kasy możemy się dogadać.
Tel.504634609, gg: 6493071 |
Raczej kupi.
|
Was to pojebało do reszty. Skończcie tą rozkminę ile biletów poszło i ile nas będzie. Nie macie nic innego do roboty? Fascynujecie się meczem z Legią, gdzie jesteście jak gramy z Piastem, Bełchatowem albo Ruchem w Sosnowcu ?
|
Za każdy wpis odnośnie list i domyślnych liczb będzie ban.
|
Czy jeżeli kolega jest chory to może ktoś inny pojechać na jego miejsce(nie wpisał jeszcze swoich danych na bilecie) ?
|
Cytat:
|
Witam,
Mam bilet na trybunę krytą. Pytanie. Czy potrzeba mi jakiejś karty kibica czy wejdę bez problemu? Dziękuję za odpowiedź |
Bilet i dokument tożsamości wystarczy.
Jutro ostatni dzień sprzedaży biletów. |
Kiedy bedzie znana godzina zbiórki?
|
Mam pytania co do meczu Wisla-Legia, czy wsosnowcu bedzie mozna kupic bilety w kasach.2 okolo ile bedzie kosztowac takowy bilet i czy kibice gosci beda obecni jesli tak to jaka liczbe miejsc im przydzielono
|
odpowiedz do rafaelo jutro na stronie Wisły powinno pisać o której jest zbiórka. a do Gala raczej w Sosnowcu biletu nie kupisz i nie będzie kibiców gości.
|
Cytat:
Z tego co wiem to nie będzies zmiał żadnego problemu. |
Kupi mi ktoś bilet na mecz ? Proszę bardzo !!! 728-848-449 lub gg 3215235 ! albo na priv !!
|
Do sprzedania jedne bilet na mecz z Legią na trybune kryta za 30-35 zl
Kto pierwszy ten lepszy. |
Jest możliwość kupienia biletów na jutrzejszy mecz pod stadionem ?
|
Cytat:
na odkryta trybune? |
Jest jakaś szansa na kupno biletu na miejscu????
|
Jak kolejki do WŚ po bilety ? kto był ?
|
nie orientuje sie ktos gdzie i za ile mozna kupic bilet na trybune kryta??
|
Kolejek brak
|
Cytat:
Mógłby ktoś poinformowany pisać ile biletów zostało w następnych dniach? Nie mówię żeby co post ktoś pisał, ale z raz na dzień byłoby to wskazane. |
Posty poleciały, polemika była niczym w podstawówce na przerwie.
Biletów jest pod dostatkiem, wszystkich jutro zapraszamy do Wiślackiego Świata, a wręcz zachęcamy do kupna biletu. |
Cytat:
|
Witam ktos orientuje sie ile biletow zostalo? Chodzi o to ze jutro specjalnie bym sie wybral do Krk po bilety jakby oczywiscie jeszcze zostaly :)
|
jedź śmiało, kupisz
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl