![]() |
Korzystał ktoś już z kuriera tylko w drugą stronę? W sensie, że sprzedawał coś i wysyłał ;)
Jeśli się znajdzie taka osoba, to niech skrobnie (najlepiej na priv), jaką firmę najlepiej wybrać i jak to się mniej więcej odbywa (czy mam towar gdzieś dowozić, czy jak) itd? :) Z góry wielkie dzięki! |
Jaka głowica pasuję do rometa 205 i gdzie go kupię w Krakowie ?
|
czy na tym całym "fejsie" można zobaczyć kto lubi jakis profil,tak żeby cała lista się wyświetliła
|
co mówił spiker pod koniec mecz ze Śląskiem. Tak coś długo gadał a w tv żle było słychac?
|
Cytat:
Najczęściej UPS. Wypełniasz co tam trzeba, zamawiasz kuriera, płacisz, dostajesz od nich maila z listem przewozowym, drukujesz go, przyjeżdża Pan kurier, dajesz paczkę, dajesz karteczkę którą wydrukowałaś i tyle. Miło i przyjemnie. |
Mam PS3, które jednak nie odtwarza napisów w filmach, jaki program jest najlepszy do wklejania napisów do filmów?
Wklejałem za pomocą programu AviaddXSub, ale niestety nie wyświetliło ich.. |
czy jeśli andrzeja (30 listopada) wypada już podczas adwentu, to można się w ten dzień bawić, iść na imprezę? tylko poważne odpowiedzi prosze, bo mnie to ciekawi. :)
|
Dziś jest pierwsza niedziela adwentu, a typowe andrzejki były wczoraj inaczej ostatki. Więc z kościelnego punktu widzenia nie wypada.
|
udziela może ktoś z tu obecnych, lub zna kogoś dobrego i sprawdzonego, korków z majcy ? w szczególności chodzi mi o macierze i granice. jak co to proszę o p.w.
Pilna sprawa potrzebne przed środą. edit: Oxydrene wyczyść skrzynke. |
jak się nazywał kickbokser z Australii który występował na k1-max bodajże w 2004 roku!za nic nie moge sobie przypomnieć wiem tylko, że żona jego też była kickbokserką!
|
Powie mi ktos, czy prawda to, ze jesli chce sie kontunowac studia 2 stopnia (magisterskie) na INNEJ uczelni (niz licencjat), to trzeba zdawac jezyk (np angielski) na poziomie B2? (mowie o koncowym egzaminie jezykowym na studiach licencjackich)
|
Wczoraj zaraz na początku gali ksw leciał kawałek chyba onara. Kojarzy ktoś tytuł?
David. zdaje się ze tak :) dzięki! |
Na nocne linie obowiązują ulgowe bilety ? Bo pamiętam że kiedyś tylko na całych można było jeździć .
|
Cytat:
|
Mam bardzo pilne pytanie, mianowicie czy wie ktoś z was jak (jeśli w ogóle się da) podgłośnić głos w telefonie nokia (konkretnie 5310) jeśli jest przyciszony a te klawisze z boku, które służą do regulacji dźwięku się zepsuły ?
Z góry dzięki i prosze o szybką odpowiedź jesli ktoś wie, to dla mnie bardzo wazne. |
Panowie zalał mi się telefon.. :/ a że jest dotykowy, więc jeszcze większy problem. Gdzie najtaniej będę mógł go naprawić? próbowałem wysuszyć ale woda z ekranu nie zejdzie więc pozostaje mi wymiana lub też naprawa bo nie wiem czy coś więcej się nie zalało. Uciekłem od pytania,więc jaki możecie polecić?
|
Potrzebuję punkt ksero w Krakowie w którym jest możliwość zeskanowania notatek i zrzucenia je na pendrive ?
|
skan jest koło Bagateli za Awiteksem w bramie. nie wiem ile to kosztuje
|
gdzie na naszej stronce jest aktualna tabela ekstraklas?,a jezeli nie ma to czy jakas kumata osoba moze mi powiedziec jakim cudem? bo moderatorzy nie maja ochoty odpowiedziec na to pytanie!
|
Jest może na forum osoba z kontem na shutterstock.com ?
Marcinnno Copyshop przy UP lub AGHu na przykład. |
Chciałem sobie wydrukować coś tego typu: http://www.mazaika.com/grafika/pinup_icon.jpg
Te małe kwadraciki mają wielkość 20x20 pikseli. Na jakim minimalnie arkuszu muszę to wydrukować, żeby można było zobaczyć co jest na poszczególnym kwadraciku? |
czy ze zdjęcia takiego do dowodu da się zrobić odbitki ? czy trzeba od nowa zdjęcie robić ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Żona Angela Parr |
Cytat:
|
W 6 Weidera 1 seria to sześć tych ćwiczeń czy jedno ćwiczenie po 8 powtórzeń?
|
Wie ktoś może, gdzie znajdę, ile dana rzecz jest refundowana przez NFZ, konkretnie chodzi o szkła do okularów..
Wiem, że można osobiście, ale jak mam iść i się dowiedzieć, że kwota jest śmieszna, to wolę to sprawdzić w internecie. |
Cytat:
|
Orientuje sie ktoś z cenami w danii za np piwo w sklepie/w knajpie i jakimś żarciem (np pizza) ?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl