![]() |
Jezu kto komentuje ten mecz? teg sie sluchac nie da...masakra jakas..
|
Chyba Lubański.
|
Najbardziej mnie rozwala komentator i jego "Bruge" :) Mecz pod dyktando Belgów ale niestety nic nie wpadło i pewnie Kuchenki znowu awansują :/
|
Jak amica gra to przepisy się zmieniają... żenujący komentarz
|
a myślałem, że gorzej niż w eNce to już sieę nie da komentować :lol:
|
Cytat:
|
_gilardino_ tak sie akurat składa, że lubański przez 7 lat grał w Belgii i jego wymowa Bruge jest poprawna. Brugia to spolszczona nazwa tego miasta- coś jak Kraków i Cracow, kumasz?
|
Was też denerwują te mordy w studiu? Roman "Solarium" Kołtoń, Wojciech "polej po jednym" Kowalczyk? I ten trzeci to w ogole kto? Pierwszy raz go widze...A Iwanow wygląda jakby się smarował samoopalaczem... "Mamy taki sam krawat, ale mimo to kibicuję Lechowi" - ten tekst Kołtonia rozwalił mnie na łopatki...może w TVP są dinoeksperci, ale dużo bardziej lubie słuchać Engela, Szczepłka i GMocha niż tych speców.
|
Cytat:
|
Lech gra ambitną kopanine, mają problem ze składną akcją ofensywną - obrona jeszcze jako tako
ale możę dowiozą 0:0 do końca - przynajmniej bedzie co oglądać p.s a Lubańskiego się słuchać nie da - to kretyn do potęgi |
Cytat:
Gol moim zdaniem powinien być uznany, faul na bramkarzu bardzo wątpliwy. Przetrwali napór, Brugia miała może optyczną przewagę ale czystych sytuacji do zdobycia gola niewiele. Lech z przodu oprócz tego wolnego bardzo niewiele. Druga połowa będzie bardzo ciekawa, Brugia będzie się coraz bardziej denerwować, kontry Lecha mogą być zabójcze. Oby:P |
Zgadzam się również - faul był ewidentny (to samo powinno być dla Lecha). Kartki się sypią i coś po kościach czuję, że w drugiej połowie będzie czerwono :lol:
Co by jednak nie mówić Lech gra wręcz żałośnie. Brugge robi dużo wiatru, ale narazie nic im z tego nie wychodzi poza słupkiem i ewidentnym wkurzaniem Lechitów :D |
21. Atakowanie bramkarza na jego polu bramkowym, kiedy piąstkuje, chwyta lub wykopuje piłkę podlega karze rzutu wolnego pośredniego. Przypadkowe zetknięcie się ciał atakującego piłkę zawodnika i bramkarza nie stanowi naruszenia przepisów gry.
Bramki nie powinno być. Bardzo dobra decyzja sędziego. |
Cytat:
|
Cytat:
A tak na powaznie, kazdy kontakt z bramkarzem w jego polu bramkowym to faul, tym bardziej, jezeli napastnik pcha sie na niego dupskiem i nie pozwala wyjsc do pilki |
Cytat:
Przyłączam się do głosów, że komentarz jest beznadziejny, Lech biedne Misie. Brugia jest o klasę lepsza, Lech jeśli awansuje, to niezasłużenie, dzięki dużej dozie szczęścia i targicznej skuteczności Belgów. |
Jaki wątpliwy faul? Klasyczne "krzesełko" Rengifo, do pokazywania na kursach dla arbitrów.
|
Zastanawiam sie za co Nas ci Angole(i Irlandczycy) tak nie lubia ? Riley w Atenach ,Webb w Austrii ,teraz ten błazen z Irlandii..
|
No dobra, dobra, juz tak nie najezdzajcie na komentatorow bo fakt faktem, ze sedzia sobie jaja robi i kompletnie nie panuje nad meczem. Do tego wszsytkie stykowe sytuacje na korzysc Belgow co jest lekko irytujace nawet dla bezstronnego obserwatora.
Po takim sedziowaniu zycze tej calej Bruggi pozegnania sie z pucharami w tej rundzie. |
Nie kojarzę czegoś takiego jak bitwa o Poznań, ale "obrona Poznania" powinna wejść do kanonu taktyki :P
Graja mądrze i z głowa :-> Najbardziej podobają mi się podania na tzw. uwolnienie (może Jacek Zielińskii puszczał im NHL przed meczem????)Najslbaszy jest Stilic.Nie wnosi do gry dosłownie nic. PS. Gol nie powinien być uznany. |
Gdzie tam szczęście? Brugge poza strzełem Soncka w słupek nie miało sytuacji bramkowych.
|
Słaba ta Amica...w defensywie jeszcze dają radę(choć takie piękne uwolnienia to ostatnio jakoś w marcu widziałem jak NHL oglądałem) ale ofensywy to w ogóle nima;).
Raczej nie dociągną tego 0-0 do końca, na jakiś gol z ich strony też nie ma na co liczyć, chyba że coś a la ta nieuznana bramka. Czyżby ostatnie 45 minut w pucharach w tym roku pl zespołu? |
Cytat:
|
Cytat:
Dla Borka wepchniecie bramkarza do bramki (prawie) to lekkie zachaczenie. Fajnie |
Ciekaw jestem, czy po tym meczu również Stec opisze karygodne zachowanie piłkarzy Lecha w Brugii, tak jak nasze w Londynie - co chwila Gola, gola, gola, strzelcie k**** gola!, Jazda z ****, Kolejorz jazda z ****...ale nie..przecież to są najlepsi kibice w Polsce.
A co do meczu to takiej żenady w wykonaniu Lecha to jeszcze nie widziałem. |
Cytat:
|
Niech kuchenkorz przejdzie dalej bo nudy bedą.....
|
Cytat:
nie wysilaj sie |
Cytat:
|
Cytat:
Gwiazdor 8mln Lewandowski 200% sytuacja :shock: Teraz chyba cala taktyka Brugge sprowadza sie do wrzutek w pole karne na Akpale (?). Pewnie tak do konca meczu Niech ktos powie Lubanskiemu ze to powtorka i wcale nie musi krzyczec "uderz" :lol: |
Lewandowski to ****, a nie napastnik.
|
Cytat:
|
Lewy 7mln ... :)
|
Cytat:
|
Skauci Man Utd. na trybunach, spalił się ;)
|
Słabia ta Brugia ogólnie ale ma kilku naprawdę świetnych technicznie zawdoników.
|
"Kikut... TROSZECZKĘ nieprzygotowane to dośrodkowanie".
:-D |
Czekam na karnego w 90 minucie dla Club Brugge
|
Zwracam uwagę, że Gancarczyk gra coraz lepiej.
|
Slaba ta Amika ,Stilic juz chyba myslami gdzie indziej
A kibice Brugii ostro jezdza po sedziach po kazdym gwizdku,nie ma to jak wywierac presje :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl