Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Jakub Meresiński życie i twórczość - fakty, wydarzenia,aluzje (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9665)

Arked 18.08.2016 14:53

Najsmutniejsze jest to, że nikt poważny Wisły nie chciał kupić. Pomimo, że była dostępna za pół darmo, bez wielkich długów, w nie najgorszej sytuacji sportowej. To było idealne pole pod nowe otwarcie i chętnych po prostu nie było. To zabija jakiekolwiek nadzieje na przyszłość na jaką taki klub jak Wisła zasługuje. Oczywiście wegetowanie na poziomie Ekstraklasy jest realne ale nic więcej. Marzenia o Wielkiej Wiśle należy ostatecznie odłożyć na bardzo daleką przyszłość.

Vinci 18.08.2016 14:53

Pomijając aspekty etyczne w historii Jakuba M., nie da się zbagatelizować stwierdzenia komisji:

Cytat:

Według obecnego stanu wiedzy, Komisja nie stwierdziła żadnych nadzwyczajnych zdarzeń lub faktów, które powodowałyby uzasadnione obawy co do możliwości kontynuacji rozgrywek przez Wisłę Kraków.
Jest to, jakby nie patrzeć pozytywne informacja wobec tego, co mogliśmy przeczytać. Pozostaje czekać na ciąg dalszy.

piotrus1985 18.08.2016 14:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1449542)
I Stanowskiego szlag trafil :haha:

ale ze bo co?

Cytat:

Przedstawiciele Wisły przedstawili plany klubu związane z dostosowaniem poziomu kosztów... poprzez planowane transfery
jesli sprzedadza np. Guzmica i Make zeby zbilansowac nasze finanse to tez sie zasmiejesz?

brylant17 18.08.2016 15:06

TeleFonika:

Cytat:

To w żaden sposób nie oznacza, że przekazaliśmy jakiekolwiek środki pieniężne p. Meresińskiemu lub, że zostawiliśmy 4 mln złotych na rachunku bankowym Klubu Wisła Kraków. Wszelkie tego typu informacje są zwykłymi spekulacjami niepopartymi faktami.

Szczekajcie Warszawskie tfu dziennikarze psy szczekajcie!

mitmichael 18.08.2016 15:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez piotrus1985 (Post 1449548)
ale ze bo co?

No bo był wyraznie podniecony tym, ze Komisja Ligi wezwała Meresinskiego w sprawie papierow licencyjnych, ze się nie zgadzają i ze moga wyjsc z tego problemy dla nas. A tak jak donosil Juszczyk to była zwykła standardowa procedura

c. 18.08.2016 15:08

Ale debile stąd mysleli ze Telefonika dala 4 miliony zlotych Meresinskiemu do reki i on sobie na wakacje pojechal.

Bo ich idol Stanowski tak napisal. I ten sam Stanowski dopiero co grzmial ze papiery licencyjne budzą wątpliwosci.. a dzis sie okazalo ze wszystko jest w porzadku.

ino gnida chce ujadac, wbijac kolce, podkladac kłody pod nogi

Paweł 18.08.2016 15:10

http://weszlo.com/2016/08/18/wisla-p...kos-to-bedzie/

suikoden 18.08.2016 15:12

Dalej wierzcie Stanowskiemuja mówie poczekjcie do 31 sierpnia to jest jazda pomnie

For_FuN_ 18.08.2016 15:14

Niestety smutne wieści, a Telefonika rozsądnie się odcięła od braku wypłat. W ogóle dobre oświadczenie, zwłaszcza fragment o 4 mln zł. Wiadomo, że żadna poważna firma się nie przyzna do takiego błędu, bo mleko się już po prostu rozlało. Teraz czekają tylko na pozostałe transze i zakończenie interesów z tym panem.

piotrus1985 18.08.2016 15:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1449551)
No bo był wyraznie podniecony tym, ze Komisja Ligi wezwała Meresinskiego w sprawie papierow licencyjnych, ze się nie zgadzają i ze moga wyjsc z tego problemy dla nas. A tak jak donosil Juszczyk to była zwykła standardowa procedura

nasi wlodzarze (hahaha) nie maja wlasnych srodkow finansowych, ani potencjalych sponsorow na pokrycie biezacej dzialalnosci a ty mi tu pie.dolisz o Stanowskim...

planem jest sprzedaz zawodnikow z obecnej kadry, genialne!
Richard pojdzie pewnie za 300tys euro placone w 10 ratach, a Maczynskiego to trzeba bedzie chyba zmusic do odejcia gdziekolwiek...

Wiślak88 18.08.2016 15:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez suikoden (Post 1449554)
Dalej wierzcie Stanowskiemuja mówie poczekjcie do 31 sierpnia to jest jazda pomnie

A co wtedy? Meresiński zdaje maturę?

Moim zdaniem najważniejszym pytaniem jest po co Meresińskiemu Wisła? Bo chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie uwierzył w te jego brednie, że uwielbia piłkę nożną i chce odbudować potęgę?

Koleś ma dziesiątki lewych firm-krzaków, kilka śledztw jest prowadzonych przeciwko niemu, zadaje się z przestępcami i ....a nie ma nawet matury, a niektórzy ciągle tutaj piszą, że to spisek warszafki i może będzie dobrze.Wiadomo, że dziennikarze typu Stanowski kręcą bekę z Wisły, bo nas najnormalniej w świecie nie lubi, ale przecież nie wyciągają tych wszystkich informacji z kosmosu. Jeśli to robią, to dlaczego mereśiński nie postraszy ich sądem? Ludzie, ogarnijcie się! Rozumiem, że można być gimbusem jak suidoken, ale chyba nie ma tutaj aż tylu gimbusów.

kolarz90 18.08.2016 15:29

,,W skrócie sytuacja wygląda na tak, że panowie stwierdzili, iż zdobędą pieniądze poprzez sprzedaż zawodników, może przyjdzie sponsor, a w razie czego właściciel klubu – czyli spółka projekt-gmina.pl – pokryje dziurę budżetową."

Jeśli to prawda to farsa goni farse. Sponsorów miało już być kilku, naszych zawodników to nie wiem komu mieliby opchnąć a jak spółka z kapitałem 50 tys ma pokrywać dziure budżetową? Niestety brak żadnych przesłanek że ,,będzie dobrze" jak kilka osób na tym forum usilnie próbuje to wszystkim wmawiać

mitmichael 18.08.2016 15:34

Cytat:

jesli sprzedadza np. Guzmica i Make zeby zbilansowac nasze finanse to tez sie zasmiejesz?

Cytat:

planem jest sprzedaz zawodnikow z obecnej kadry, genialne!
Richard pojdzie pewnie za 300tys euro placone w 10 ratach, a Maczynskiego to trzeba bedzie chyba zmusic do odejcia gdziekolwiek...

Przeciez jeszcze przed Meresinskim było wiadomo, ze Guzmics i Maczynski moga odejsc z klubu jezeli znajdzie sie kupiec bo to zawodnicy na ktorych mozemy zarobic wiec nie mam pojecia o co sie chlopcze rzucasz

As 18.08.2016 15:36

Czy tutaj naprawde zgromadzila sie jakas kompania ludzi, ktorzy mysla ze obecna sytuacja klubu to wina Stanowskiego ?
Dobrze, ze on i kilku innych chlopakow cos dziala bo bysmy chuja wiedzieli. A i dobrze tez, ze ten cwaniaczek wiec, ze mu sie patrzy na rece.

suikoden 18.08.2016 15:39

Stanowski coś działa szuka robi to dla kasy czy pisze prawde czy brednie

piotrus1985 18.08.2016 15:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1449561)
Przeciez jeszcze przed Meresinskim było wiadomo, ze Guzmics i Maczynski moga odejsc z klubu jezeli znajdzie sie kupiec bo to zawodnicy na ktorych mozemy zarobic wiec nie mam pojecia o co sie chlopcze rzucasz

dostrzegasz roznice miedzy moga odejsc a musza? bo w innym przypadku utracimy plynnosc finansowa?!?!

gdzie sa przyjaciele sponsorzy? gdzie jest 5 transferow?

gdzie jest zarzad? gdzie sa nowe struktury klubu?

dostrzegasz problem "chlopcze"?

czy dalej bedziesz doszukiwac sie spisku warszawskiego?

silver03 18.08.2016 15:45

Cytat:

Dokumenty nadesłane przez Wisłę wzbudziły w PZPN wesołość, bo generalnie kluby przysyłają poważniejsze pisma, a nie „jakoś to będzie”. Dzisiaj podczas spotkania mówił głównie Jakub Meresiński, natomiast Fabio Esposito raczej się przesłuchiwał. W skrócie sytuacja wygląda na tak, że panowie stwierdzili, iż zdobędą pieniądze poprzez sprzedaż zawodników, może przyjdzie sponsor, a w razie czego właściciel klubu – czyli spółka projekt-gmina.pl – pokryje dziurę budżetową.
@wester Czujesz te opary absurdu?

Ah.. to spisek :)

wiesniak842 18.08.2016 15:46

Piotrusiu. Dzisiaj w nocy odwiedzi Ciebie Dzwoneczek. Prosze tylko, nie miej do mnie jutro pretensji, jesli przedstawiona przez mnie sytuacja nie bedzie miala miejsca:(

leszekm 18.08.2016 15:47

Wisła Kraków. Jakub Meresiński członkiem grupy przestępczej kierowanej przez gangstera?

http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...-k,nId,2253878

piotrus1985 18.08.2016 15:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1449568)
Piotrusiu. Dzisiaj w nocy odwiedzi Ciebie Dzwoneczek. Prosze tylko, nie miej do mnie jutro pretensji, jesli przedstawiona przez mnie sytuacja nie bedzie miala miejsca:(

brakiem spelnienia twojej obietnicy bede zaskoczony... obietnicami JM juz jakos mniej ;)

czarny7777777 18.08.2016 15:56

,,W skrócie sytuacja wygląda na tak, że panowie stwierdzili, iż zdobędą pieniądze poprzez sprzedaż zawodników, może przyjdzie sponsor, a w razie czego właściciel klubu – czyli spółka projekt-gmina.pl – pokryje dziurę budżetową."

5 transferów sie szykuje ale z klubu (Meresiński ma mature czy nie ma, ma postawione zarzuty czy nie ma a stanowski cos sobie tam pisze co to mnie do ....a obchodzi ) jedynie obchodzi mnie to, że Meresiński nie ma KASY (ani pomysłu jak ją zdobyć) i to że będzie gorzej niż było (granie juniorami sie szykuje a wy sie kłócicie czy stano ma racje czy nie ..........)

silver03 18.08.2016 16:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez suikoden (Post 1449554)

Mereś a co szykujesz na tego 31 sierpnia, nie kręć wal prawdą prosto w twarz.

Davey777 18.08.2016 16:10

Czyli potwierdziło sie że jesteśmy w dupie. Sprzedadzą Mąke i Ryśka być może kogoś jeszcze żeby zbilansować budżet.Sponsorow nie ma, a pokrycie dziury w budżecie przez jego śmieszną firemke to niesmaczny żart. Ten błazen to zwykły gołodupiec

mitmichael 18.08.2016 16:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez piotrus1985 (Post 1449566)
dostrzegasz roznice miedzy moga odejsc a musza? bo w innym przypadku utracimy plynnosc finansowa?!?!

gdzie sa przyjaciele sponsorzy? gdzie jest 5 transferow?

gdzie jest zarzad? gdzie sa nowe struktury klubu?

dostrzegasz problem "chlopcze"?

czy dalej bedziesz doszukiwac sie spisku warszawskiego?

Nawet konferencji jeszcze nie było, moze bys tak poczekał a potem zaczał narzekac? a nie słuchasz to co sobie Knur i inni wymyslaja (tak jak z tymi 4mln). I niby gdzie ja napisałem, ze to jest warszawski spisek? napisałem tylko, ze Stanowski szukał sensacji a teraz jak sie okazało, ze sensacji nie ma to go "szlag trafi".

armani199 18.08.2016 16:16

O Sebastianie Myśliwcu ( czyli szefie grupy przestepczej do której należy nasz nowy właściciel) i jego lali ciąg dalszy :
http://www.anglia.today/biezace-wyda...-lewych-faktur

Wiślak88 18.08.2016 16:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1449574)
Nawet konferencji jeszcze nie było, moze bys tak poczekał a potem zaczał narzekac? a nie słuchasz to co sobie Knur i inni wymyslaja. I niby gdzie ja napisałem, ze to jest warszawski spisek? napisałem tylko, ze Stanowski szukał sensacji a teraz jak sie okazało, ze sensacji nie ma to go "szlag trafi". Odebrałes to po swojemu to ja nic ci na to nie poradze.

A to masz jakieś info, że meresiński na konferencji pokaże, że jednak ma maturę, udowodni, że wszystkie zarzuty wobec niego to fikcja i że jego kumpel espedito, to jednak jest świetnym specjalistą i chciało go też do zarządu Napoli, ale ten wolał swojego funfla?

Można tak wymieniać bez końca. Serio ktoś czeka na ten stek kłamstw? Powtórzy pewnie wszystko to, co w tym ustawionym wywiadzie. Lubisz jak ktoś pluje Ci na twarz?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez armani199 (Post 1449575)
O Sebastianie Myśliwcu ( czyli szefie grupy przestepczej do której należy nasz nowy właściciel) i jego lali ciąg dalszy :
http://www.anglia.today/biezace-wyda...-lewych-faktur

Ja .......e jaki wstyd :/ Meresiński pewnie znowu będzie musiał przełożyć konferencję o parę tygodni, bo musi teraz wymyślić jak się wyłgać ze znajomości z tym ananasem.

Revolver 18.08.2016 16:18

Stanowski to zwykła warszawska fujara, która ma spermę Leśniodorskiego zamiast mózgu. Dorobił się debil na tym, że stworzył portal, na którym - w przeciwieństwie do mainstreamowych mediów - można napisać "ku*wa" i "je*ać". Idealna pożywka dla czytelników w grupie wiekowej 11-16.

Cytowanie tego ścierwa na forum Wisły Kraków powinno być karane natychmiastowym banem.

Paweł 18.08.2016 16:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1449574)
Nawet konferencji jeszcze nie było, moze bys tak poczekał a potem zaczał narzekac? a nie słuchasz to co sobie Knur i inni wymyslaja (tak jak z tymi 4mln). I niby gdzie ja napisałem, ze to jest warszawski spisek? napisałem tylko, ze Stanowski szukał sensacji a teraz jak sie okazało, ze sensacji nie ma to go "szlag trafi".

Przecież to, co pisał Stanowski póki co się niestety sprawdza. Napisał, że Komisja ds. Licencji zażądała od Wisły dokumentacji. Wisła złożyła dokumentację, która miała okazać się, nazwijmy to słaba. Wezwali więc Wisłę do złożenia wyjaśnień, co też jak wiadomo dzisiaj nastąpiło. Wszystko się zgadza.

I bądźmy poważni, Stanowski zna ludzi i z PZPN i z Komisji ds. Licencji, więc ma te informacje z pierwszej ręki.

suikoden 18.08.2016 16:21

popieram Revolver

wester 18.08.2016 16:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez silver03 (Post 1449567)
@wester Czujesz te opary absurdu?

Ah.. to spisek :)

Naprawdę wierzysz to, że JM idzie do komisji licencyjnej i recytuje im listę sponsorów, która potem znajduję się na twiterze Stanowskiego ?

Dramat co za ludzie na tym forum, większość biletu nie kupiła na mecz, a robiliby transfer oraz prezesowali. Dzięki tak wspaniałym kibicom dziwie się że ten klub tak nisko upadł skoro na wszystkim się znają... ahh zapomniałem oni działają tylko w internecie.

Zróbcie sobie jakieś anonimowe konta na faceoboku jakiś profil odnośnie bojkotu, będziecie mogli się masowo popłakać i pokazać jaką macie siłę.

Fuks 18.08.2016 16:24

Jak dla mnie po wiadomościach z PZPN i z TF to można stwierdzić, że operacja się udała, ale pacjent zmarł. Prawnie wszystko jest ok, nikt nic nie popsuł, wszystko się zgadza. Szkoda, że klub jest w rozsypce i nie widać żadnych pozytywnych sygnałów na zmiany.

mitmichael 18.08.2016 16:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wiślak88 (Post 1449576)
A to masz jakieś info, że meresiński na konferencji pokaże, że jednak ma maturę, udowodni, że wszystkie zarzuty wobec niego to fikcja i że jego kumpel espedito, to jednak jest świetnym specjalistą i chciało go też do zarządu Napoli, ale ten wolał swojego funfla?

Można tak wymieniać bez końca. Serio ktoś czeka na ten stek kłamstw? Powtórzy pewnie wszystko to, co w tym ustawionym wywiadzie. Lubisz jak ktoś pluje Ci na twarz?

Ja .......e jaki wstyd :/ Meresiński pewnie znowu będzie musiał przełożyć konferencję o parę tygodni, bo musi teraz wymyślić jak się wyłgać ze znajomości z tym ananasem.

Nie dziwie sie, ze ten temat ma tyle stron skoro wypisujecie takie pierdoły. Lepiej wierzyc temu pajacowi z weszlo niz poczekac cierpliwie.
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Paweł (Post 1449578)
Przecież to, co pisał Stanowski póki co się niestety sprawdza. Napisał, że Komisja ds. Licencji zażądała od Wisły dokumentacji. Wisła złożyła dokumentację, która miała okazać się, nazwijmy to słaba. Wezwali więc Wisłę do złożenia wyjaśnień, co też jak wiadomo dzisiaj nastąpiło. Wszystko się zgadza.

I bądźmy poważni, Stanowski zna ludzi i z PZPN i z Komisji ds. Licencji, więc ma te informacje z pierwszej ręki.

Bardziej wierze Juszczykowi niz Stanowskiemu. Ja tez Ci napisze, ze znam ludzi z Komisji ds. Licencji, uwierzysz?

Paweł 18.08.2016 16:32

Nie uwierzę ani Tobie, ani Juszczykowi. Chyba wiesz jaka jest rola rzecznika prasowego i co taka osoba może przekazać. Jeśli uważasz, że Stanowski nie ma znajomości w środowisku piłkarskim to już nie mój problem. Możesz węszyć warszawskie spiski kiedy tylko chcesz.

wiesniak842 18.08.2016 16:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wester (Post 1449580)

Dramat co za ludzie na tym forum, większość biletu nie kupiła na mecz, a robiliby transfer oraz prezesowali. Dzięki tak wspaniałym kibicom dziwie się że ten klub tak nisko upadł skoro na wszystkim się znają... ahh zapomniałem oni działają tylko w internecie.

Dokladnie. Wiekszosc tutaj piszacych przyzwyczaila sie do pieniedzy Cupiala jak do cycka matki. Cycka nie ma i placz, gdzie pieniadze, chcemy transferow, sponsorow, akademii, zadamy, wymagamy, sramy w pieluchy w zamian i najlepiej niech ktos jeszcze po nas posprzata.

Wiślak88 18.08.2016 16:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1449582)
Nie dziwie sie, ze ten temat ma tyle stron skoro wypisujecie takie pierdoły. Lepiej wierzyc temu pajacowi z weszlo niz poczekac cierpliwie.

Bardziej wierze Juszczykowi niz Stanowskiemu. Ja tez Ci napisze, ze znam ludzi z Komisji ds. Licencji, uwierzysz?

Co z tego co napisałem nie jest prawdą? Wiceprezesem najbardziej utytułowanego polskiego klubu w XXI wieku zostaje jakiś pizzer z Neapolu. Na pytanie do właściciela o to jakie pojęcie ów kucharz ma o piłkarskim biznesie ten prosi o następne pytanie. Podoba Ci się to? Już ta jedna sprawa śmierdzi na kilometr, a to zaledwie wierzchołek góry pomyj jakie wylał na nasz klub ten gołodupiec bez matury.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1449584)
Dokladnie. Wiekszosc tutaj piszacych przyzwyczaila sie do pieniedzy Cupiala jak do cycka matki. Cycka nie ma i placz, gdzie pieniadze, chcemy transferow, sponsorow, akademii, zadamy, wymagamy, sramy w pieluchy w zamian i najlepiej niech ktos jeszcze po nas posprzata.

Myślę, że większość chciałoby po prostu człowieka bez zarzutów prokuratorskich, nie prowadzącego szemranych interesów, nie zadającego się z podejrzanymi typami i najlepiej przynajmniej z maturą. Więc nie wyolbrzymiaj.

tomaso 18.08.2016 16:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fuks (Post 1449581)
Jak dla mnie po wiadomościach z PZPN i z TF to można stwierdzić, że operacja się udała, ale pacjent zmarł. Prawnie wszystko jest ok, nikt nic nie popsuł, wszystko się zgadza. Szkoda, że klub jest w rozsypce i nie widać żadnych pozytywnych sygnałów na zmiany.

Dokładnie, nic z tego nie będzie, telefonika chce być bielsza od papieża - przecież nie mogą napisać że skorzystali z nadarzającej się okazji i pozbyli problemu, ciekawe tylko który to bank przedstawił gwarancje i na jakiej podstawie bo w sumie jeśli firma ma majątku ok 50 tys zl i jeszcze komornik ściga to skąd kasa ?

nesta 18.08.2016 16:45

Ja .......e jaka młócka... :D Każdy te same fakty interpretuje pod swoją tezę. Spokojnie - już Citki miało nie być, Meresinski miał z 4 bańkami wypoczywać na Kajmanach, a Wisła dostać dziś jakies sankcje od komisji.

Jeden nawet podważy oficjalne stanowisko TF, bo w plotach było inaczej, a przeciwna strona każdy tweet Stanowskiego uznania za spisek.

Nikt z nas nie wie jak sie to potoczy i jak będzie wygladała sytuacja za kilka miesięcy. Ja po prostu nie mam pojęcia. Liczę jednak na to, ze Wisła jest taka marką, że jak JM zostanie na totalnym lodzie, to znajdzie sie chętny na odkupienie.

mitmichael 18.08.2016 16:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Paweł (Post 1449583)
Nie uwierzę ani Tobie, ani Juszczykowi. Chyba wiesz jaka jest rola rzecznika prasowego i co taka osoba może przekazać. Jeśli uważasz, że Stanowski nie ma znajomości w środowisku piłkarskim to już nie mój problem. Możesz węszyć warszawskie spiski kiedy tylko chcesz.

Przez takich gosci jak ty ten temat juz dawno powinien zostac zamniety, wielki fanie Stanowskiego. I dalej pieprzysz o jakichs warszawskich spiskach gdzie ja nic o nich nie pisałem. Boze co za ludzie. Wierz sobie Stanowskiemu jak chcesz, mozesz mu nawet wejsc do czterech liter
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wiślak88 (Post 1449585)
Co z tego co napisałem nie jest prawdą? Wiceprezesem najbardziej utytułowanego polskiego klubu w XXI wieku zostaje jakiś pizzer z Neapolu. Na pytanie do właściciela o to jakie pojęcie ów kucharz ma o piłkarskim biznesie ten prosi o następne pytanie. Podoba Ci się to? Już ta jedna sprawa śmierdzi na kilometr, a to zaledwie wierzchołek góry pomyj jakie wylał na nasz klub ten gołodupiec bez matury.

Napisze Ci czy mi sie to podoba czy nie jak na prawde sie czegos konkretnego dowiemy bo na razie to wiemy gowno (a tuz sie okaze, ze ten Włoch cos sie jednak na piłce zna). Chyba jestem jedna z niewielu ludzi na tym forum, ktorzy wola poczekac niz sadzic bo wielki guru Stanowski czy Knura kłapie jezorem

borys 18.08.2016 16:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1449584)

Chcę IV ligi, rządów SKWK, sprzedaży wszystkich zawodników i id.......ta się od tego biednego wiadomixa. A i jeszcze szkolenie trzeba zamknąć bo na h.. teraz jestem twardy ziom?

wiesniak842 18.08.2016 17:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez borys (Post 1449589)
Chcę IV ligi, rządów SKWK, sprzedaży wszystkich zawodników i id.......ta się od tego biednego wiadomixa. A i jeszcze szkolenie trzeba zamknąć bo na h.. teraz jestem twardy ziom?

Nikt Ci tego przeciez nie zabrania, tylko co w zwiazku z tym zrobisz?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wiślak88 (Post 1449585)

Myślę, że większość chciałoby po prostu człowieka bez zarzutów prokuratorskich, nie prowadzącego szemranych interesów, nie zadającego się z podejrzanymi typami i najlepiej przynajmniej z maturą. Więc nie wyolbrzymiaj.

Problem w tym, ze nawet jakby taki sie w Wisle pojawil, to na tym forum znalazloby sie milion innych powodow do narzekan i wylewania swoich zali w internecie.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:40.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl