![]() |
Najsmutniejsze jest to, że nikt poważny Wisły nie chciał kupić. Pomimo, że była dostępna za pół darmo, bez wielkich długów, w nie najgorszej sytuacji sportowej. To było idealne pole pod nowe otwarcie i chętnych po prostu nie było. To zabija jakiekolwiek nadzieje na przyszłość na jaką taki klub jak Wisła zasługuje. Oczywiście wegetowanie na poziomie Ekstraklasy jest realne ale nic więcej. Marzenia o Wielkiej Wiśle należy ostatecznie odłożyć na bardzo daleką przyszłość.
|
Pomijając aspekty etyczne w historii Jakuba M., nie da się zbagatelizować stwierdzenia komisji:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
TeleFonika:
Cytat:
Szczekajcie Warszawskie tfu dziennikarze psy szczekajcie! |
Cytat:
|
Ale debile stąd mysleli ze Telefonika dala 4 miliony zlotych Meresinskiemu do reki i on sobie na wakacje pojechal.
Bo ich idol Stanowski tak napisal. I ten sam Stanowski dopiero co grzmial ze papiery licencyjne budzą wątpliwosci.. a dzis sie okazalo ze wszystko jest w porzadku. ino gnida chce ujadac, wbijac kolce, podkladac kłody pod nogi |
|
Dalej wierzcie Stanowskiemuja mówie poczekjcie do 31 sierpnia to jest jazda pomnie
|
Niestety smutne wieści, a Telefonika rozsądnie się odcięła od braku wypłat. W ogóle dobre oświadczenie, zwłaszcza fragment o 4 mln zł. Wiadomo, że żadna poważna firma się nie przyzna do takiego błędu, bo mleko się już po prostu rozlało. Teraz czekają tylko na pozostałe transze i zakończenie interesów z tym panem.
|
Cytat:
planem jest sprzedaz zawodnikow z obecnej kadry, genialne! Richard pojdzie pewnie za 300tys euro placone w 10 ratach, a Maczynskiego to trzeba bedzie chyba zmusic do odejcia gdziekolwiek... |
Cytat:
Moim zdaniem najważniejszym pytaniem jest po co Meresińskiemu Wisła? Bo chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie uwierzył w te jego brednie, że uwielbia piłkę nożną i chce odbudować potęgę? Koleś ma dziesiątki lewych firm-krzaków, kilka śledztw jest prowadzonych przeciwko niemu, zadaje się z przestępcami i ....a nie ma nawet matury, a niektórzy ciągle tutaj piszą, że to spisek warszafki i może będzie dobrze.Wiadomo, że dziennikarze typu Stanowski kręcą bekę z Wisły, bo nas najnormalniej w świecie nie lubi, ale przecież nie wyciągają tych wszystkich informacji z kosmosu. Jeśli to robią, to dlaczego mereśiński nie postraszy ich sądem? Ludzie, ogarnijcie się! Rozumiem, że można być gimbusem jak suidoken, ale chyba nie ma tutaj aż tylu gimbusów. |
,,W skrócie sytuacja wygląda na tak, że panowie stwierdzili, iż zdobędą pieniądze poprzez sprzedaż zawodników, może przyjdzie sponsor, a w razie czego właściciel klubu – czyli spółka projekt-gmina.pl – pokryje dziurę budżetową."
Jeśli to prawda to farsa goni farse. Sponsorów miało już być kilku, naszych zawodników to nie wiem komu mieliby opchnąć a jak spółka z kapitałem 50 tys ma pokrywać dziure budżetową? Niestety brak żadnych przesłanek że ,,będzie dobrze" jak kilka osób na tym forum usilnie próbuje to wszystkim wmawiać |
Cytat:
Cytat:
|
Czy tutaj naprawde zgromadzila sie jakas kompania ludzi, ktorzy mysla ze obecna sytuacja klubu to wina Stanowskiego ?
Dobrze, ze on i kilku innych chlopakow cos dziala bo bysmy chuja wiedzieli. A i dobrze tez, ze ten cwaniaczek wiec, ze mu sie patrzy na rece. |
Stanowski coś działa szuka robi to dla kasy czy pisze prawde czy brednie
|
Cytat:
gdzie sa przyjaciele sponsorzy? gdzie jest 5 transferow? gdzie jest zarzad? gdzie sa nowe struktury klubu? dostrzegasz problem "chlopcze"? czy dalej bedziesz doszukiwac sie spisku warszawskiego? |
Cytat:
Ah.. to spisek :) |
Piotrusiu. Dzisiaj w nocy odwiedzi Ciebie Dzwoneczek. Prosze tylko, nie miej do mnie jutro pretensji, jesli przedstawiona przez mnie sytuacja nie bedzie miala miejsca:(
|
Wisła Kraków. Jakub Meresiński członkiem grupy przestępczej kierowanej przez gangstera?
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...-k,nId,2253878 |
Cytat:
|
,,W skrócie sytuacja wygląda na tak, że panowie stwierdzili, iż zdobędą pieniądze poprzez sprzedaż zawodników, może przyjdzie sponsor, a w razie czego właściciel klubu – czyli spółka projekt-gmina.pl – pokryje dziurę budżetową."
5 transferów sie szykuje ale z klubu (Meresiński ma mature czy nie ma, ma postawione zarzuty czy nie ma a stanowski cos sobie tam pisze co to mnie do ....a obchodzi ) jedynie obchodzi mnie to, że Meresiński nie ma KASY (ani pomysłu jak ją zdobyć) i to że będzie gorzej niż było (granie juniorami sie szykuje a wy sie kłócicie czy stano ma racje czy nie ..........) |
Cytat:
|
Czyli potwierdziło sie że jesteśmy w dupie. Sprzedadzą Mąke i Ryśka być może kogoś jeszcze żeby zbilansować budżet.Sponsorow nie ma, a pokrycie dziury w budżecie przez jego śmieszną firemke to niesmaczny żart. Ten błazen to zwykły gołodupiec
|
Cytat:
|
O Sebastianie Myśliwcu ( czyli szefie grupy przestepczej do której należy nasz nowy właściciel) i jego lali ciąg dalszy :
http://www.anglia.today/biezace-wyda...-lewych-faktur |
Cytat:
Można tak wymieniać bez końca. Serio ktoś czeka na ten stek kłamstw? Powtórzy pewnie wszystko to, co w tym ustawionym wywiadzie. Lubisz jak ktoś pluje Ci na twarz? Cytat:
|
Stanowski to zwykła warszawska fujara, która ma spermę Leśniodorskiego zamiast mózgu. Dorobił się debil na tym, że stworzył portal, na którym - w przeciwieństwie do mainstreamowych mediów - można napisać "ku*wa" i "je*ać". Idealna pożywka dla czytelników w grupie wiekowej 11-16.
Cytowanie tego ścierwa na forum Wisły Kraków powinno być karane natychmiastowym banem. |
Cytat:
I bądźmy poważni, Stanowski zna ludzi i z PZPN i z Komisji ds. Licencji, więc ma te informacje z pierwszej ręki. |
popieram Revolver
|
Cytat:
Dramat co za ludzie na tym forum, większość biletu nie kupiła na mecz, a robiliby transfer oraz prezesowali. Dzięki tak wspaniałym kibicom dziwie się że ten klub tak nisko upadł skoro na wszystkim się znają... ahh zapomniałem oni działają tylko w internecie. Zróbcie sobie jakieś anonimowe konta na faceoboku jakiś profil odnośnie bojkotu, będziecie mogli się masowo popłakać i pokazać jaką macie siłę. |
Jak dla mnie po wiadomościach z PZPN i z TF to można stwierdzić, że operacja się udała, ale pacjent zmarł. Prawnie wszystko jest ok, nikt nic nie popsuł, wszystko się zgadza. Szkoda, że klub jest w rozsypce i nie widać żadnych pozytywnych sygnałów na zmiany.
|
Cytat:
Cytat:
|
Nie uwierzę ani Tobie, ani Juszczykowi. Chyba wiesz jaka jest rola rzecznika prasowego i co taka osoba może przekazać. Jeśli uważasz, że Stanowski nie ma znajomości w środowisku piłkarskim to już nie mój problem. Możesz węszyć warszawskie spiski kiedy tylko chcesz.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja .......e jaka młócka... :D Każdy te same fakty interpretuje pod swoją tezę. Spokojnie - już Citki miało nie być, Meresinski miał z 4 bańkami wypoczywać na Kajmanach, a Wisła dostać dziś jakies sankcje od komisji.
Jeden nawet podważy oficjalne stanowisko TF, bo w plotach było inaczej, a przeciwna strona każdy tweet Stanowskiego uznania za spisek. Nikt z nas nie wie jak sie to potoczy i jak będzie wygladała sytuacja za kilka miesięcy. Ja po prostu nie mam pojęcia. Liczę jednak na to, ze Wisła jest taka marką, że jak JM zostanie na totalnym lodzie, to znajdzie sie chętny na odkupienie. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl