![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Zakodowali. Trzeb miec dostepn an justin.tv
Ma ktos z was ten kod??? Na pUblic Sport chy ba ni ebedzie. Cos dzisaj szwankuje ten kanal na soPcASCIE. |
Smuda doczekal sie skandowania swojego imienia i nazwiska przez poznanskich kibicow - faktycznie kseruja ciagle od nas przyspiewki :D
|
i dobrze, niech władze Lechici wiedzą jakie fani mają zdanie na temat Smudy, inaczej ten nieudacznik będzie jeszcze bliżej Wisły.. co gorsza wymieni się miejscami z Maciejem.
|
Lechu liderem,podzileił nas wszytskich,Wisłę,Legię i Polonię. Jeszcze niedawno sadziłem ze czarnym koniem są pilkarze czarnych koszul,stało się jednak innaczej.Ligą rządzi przez najblizsze miesiące Lech,który pokazuje obecnie - moim zdaniem najładniejszą piłkę,graja najbardziej widowiskowo i takie moje wrazenie - zasłużenie prowadzą w tabeli.
|
Oprawa Lecha urywa dupę:shock:
Na prawdę świetna robota - piro to jednak potęga |
Pierwszy mecz po zamknięciu ostatniej prostej, a więc jedynie z 2 trybunami. Dobrze dopingujemy przez całe spotkanie, a przed końcem meczu prezentujemy oprawę na całej II trybunie.
|
Cytat:
A wracając do meritum - kto zrobi lepsze transfery w zimie - wygra. My bez drugiego napastnika,choc jednego skrzydłowego i rozgrywającego nie mamy wielkich szans... |
Pamieta ktos ,jak tabela wygladala 2 lata temu wtedy gdy Wisla zajela 8 miejsce? Wtedy na polmetku chyba 1.Belchatow 2Zaglebie 3Legia 4.Wisla ??
|
Cytat:
Co do oprawy Lecha to faktycznie fajna, szkoda, że u nas żadnych rac w tej rundzie nie było |
1) Bełchatów - 30
2) Lubin - 27 3) Korona - 27 4) Legia - 27 5) Wisła - 25... |
Cytat:
Dyskobolia miała 5pkt po rundzie jesiennej. W 10ost kolejkach, 9 wygrali z rzędu i w ostatniej kolejce zremisowali z Lechem. |
Cytat:
|
Cytat:
PS. Zalapie sie chociaz na 2 Tyskie z tej kraty? |
Cytat:
Ok jest w dziale infonet |
A wygrali 14 z rzędu?:)
Było pewnie tak jak Verter napisał, kojarzyłem właśnie taką serię około 8-9 wygranych pod kierunkiem Janusza Białka:) Może jeszcze kiedyś zaszarżujesz, a ja będę próbował podyskutować i mnie złapiesz..;) Pozdro tak w ogóle:D |
Dokladnie od 21.kolejki wygrali 8 meczy z rzedu i jeden remis mieli. Stawiales krate za 14 z rzedu to ni ebadz z Kaluzy i postaw ze 2 za pamiec 10 seozon wstecz:D
Ktos chcial oprawe: http://pl.youtube.com/watch?v=QxcP7t-ONek |
Cytat:
http://i37.tinypic.com/b484ld.jpg http://i38.tinypic.com/2ccmck3.jpg Tak wogóle patrzę na tabele i przypomniał mi się pewien wywiad sprzed kilku miesięcy. Pamiętam jak wtedy kilka osób się z tego śmiała ale.. hmm Z perspektywy czasu słowa Reissa (bo o nich mówię) się sprawdzają. Cytat:
|
I co takie ultra fajnego w tej oprawie.
Nawet nasza sasiadka może odpalić tyle rac. |
Cytat:
|
Cytat:
|
jedTS - a Chorzów to nie rozczarowanie?
Wygospodarowali Śląski na mecze z Legią i Wisłą i na stadionie gdzie w dwa mecze mogło przyjść (patrząc realnie 50 tys. ludzi) przyszło - 20... ;/ z czego naszych tysiąc.. :P |
Zgadza sie...Chorzow to tez rozczarowanie. Niby klub popularny i lubianyna calym Slasku a tu masz...Tak. Dodaje Ruch do rozczarowan sezonu pod wzgledme frekwencji.
|
Cytat:
PS. sezon sezonowi nie równy, moim zdaniem ówczesny Bełchatów,Korona czy nawet Zaglebie nie byli tak mocni jak obecnie Lech czy Legia. Wisła ma bardzo trudne zadanie -obronic mistrzowski tytuł,ale go obroni.Wierzę w to. |
A co ciekawe wyniki wcale nie są gorsze niż rok temu. Dla mnie Ruch to kibicowskie rozczarowanie jesieni. Poza wyjazdami totalna klapa. Jeśli chodzi o sportowe rozczarowanie to na pewno Cracovia i Górnik. Raczej na dnie tabeli widziałem Piasta i ŁKS. Pozytywnie rozczarował Śląsk Wrocław. Jest to dla mnie największe objawienie tego sezonu i oby się wspięli jeszcze ze dwa miejsca - oczywiście nie naszym kosztem :P
|
No i po rundzie - w skrocie moje spostrzezenia.
Niestety intuicja tym razem mnie nie zawiodla - przestrzegalem przed zbytnim przywiazywaniem sie do tych 14 punktow przewagi z ubieglego sezonu i niestety mialem racje(oczywiscie nie tylko ja).Przestrzegalem przed wysmiewaniem sie z mocarstwowych ambicji Lecha i tu tez niestety wyszlo na moje. Plusy -Oczywiscie Wroniecki Lech;) - bezapelacyjnie druzyna nr 1 - nalezy tylko cieszyc sie z lekko rwanego poczatku , bo inaczej byloby juz posprzatane. Realnie patrzac - kandydat nr 1 do mistrza, szczegolnie ze wiemy ze zima sklad nie bedzie oslabiony a na wzmocnienia bedzie przeznaczony ponad milion euro. -Slask - dziwilem sie ze olali Drzymale ale jak widac oplacilo sie - Bardzo solidna druzyna , na prawde w pewnych aspektach moglibysmy sie od nich uczyc. Dyskopolo - stracili Sikore a sa na topie Belchatow - bylem przekonany ze z Janasem to oni nic nie ugraja a graja bardzo solidnie. Zgodnie z mozliwosciami My - moglo byc lepiej ale nie ma co narzekać - 3 punkty to nic ale z jednym zastrzezeniem - musi dojsc do zmian w zespole i musza byc na to pieniadze - jesli znow wszystko pojdzie 'po kosztach' to na mistrza wd mnie nie mamy kompletnie zadnych szans a i o puchary bedzie zniezwykle ciezko. Mowiac w 100% szczerze - nie wierze w to ze Cupial zmieni swoje zapatrywanie na nasz klub , wiec nie wierze w realne wzmocnienia, a zeby liczyc sie w stawce potrzebujemy -solidnego bramkarza -przynajmniej 1 skrzydlowego z prawdziwego zdarzenia -napastnika o ktorego dopomina sie Skorza. Oczywiscie przydal by sie i srodkowy pomocnik i drugi skrzydlowy ale o 5 nowych konkretnych/gotowkowych grajkch mozemy zapomniec. Legia - wydawalo sie ze hiszpanski zaciag bedzie strzalem w 10tke - jak wiadomo byla to kula w plot ale mimo wszystko Legia uciulala te punkty i liczy sie w walce o mistrza. Minusy Niepokalani - finansowo stoja o wiele lepiej niz duza czesc naszej ligi a sa tam gdzie sa;) - boje sie ze nie spadna a zycze tego im z calego serca.Szkoda Doktora:/ Gornik - ich fatalna postawa o tyle mnie cieszy, ze w koncu uzmyslowila niektorym ze Kasperczak nie jest zadnym magikiem a wrecz odwrotnie.W Gorniku sa pieniadze, wiec najpewniej utrzymaja sie w lidze ale zwalanie wszystkiego na poprzedniego trenera, jest wd nietrafne.Nie zdziwilbym sie gdyby Gornik mial przynajmniej kilka punktow wiecej ze starym trenerem. Ogolnie rzecz biorac tak jak i walka o mistrza, tak i walka o utrzymanie, zapowiada sie pasjonujaco. |
Wg interii jestesmy jedna z trzech... najgorszych druzyn w lidze :shock:
razem z Cracovia i Gornikiem http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...a-ligi,1223352 Rozumiem ze od mistrza wymaga sie wiecej, ale zeby po 4 miejscu i 3 pkt straty do lidera stawiac Wisle wsrod najgorszych zespolow ? Jaja :lol: |
Według tego rankingu to jesteśmy nawet gorsi od Cracovii :rotfl:
|
Śmieszny ten ranking... piszą o Wiśle jakby ona miała spaść z ligi, a nie walczyć o mistrza:shock:
I nawet Cracovia przed nami:rotfl: |
Znając życie to jakieś dziewczynki na tzw.stażu:) pisały te brednie, które o sporcie nie mają żadnego pojęcia. Czym Wy się przejmujecie.
|
To jest ranking rozczarowań. Troche to niefortunnie zformułowali. A czy jesteśmy roczarowaniem? Na pewno tak. Choć moim zdaniem przy naszej polityce transferowej i tak trzymamy się nieźle i cieszę się, że zachowujemy realne szanse na tytuł.
|
Ale czym tak bardzo zaskoczyliśmy szczerze zmartwioną naszymi losami Interię? Że mimo osłabień (braku wzmocnień) i nagonki na nas w mediach jednak nie tracimy kontaktu z czołówką i wciąż liczymy się w walce o Mistrza Polski? :D
|
W tamtym sezone byly placze ze przez Wisle ktora zdominowala lige ta nie jest atrakcyjna chyba ze walka o pozycje 2 i 3 jest ekscytujaca
W tym roku jak sie liga wyrownala i 5 zespolow ma realne szanse na wygranie ligi na polmetku ligi, to sa placze ze Wisla jest rozczarowaniem bo nie jest tak silna jak rok temu i nie deklasuje przeciwnikow. |
Rozczarowanie powinno być takie, że transferów nie było wielce obiecywanych i wybitnych.
Cytat:
|
Jako, że kolejny nudny dzień w pracy, postanowiłem zajrzeć na forum Lecha (wiaralecha). Ostatnim razem byłem tam przy okazji transferu Dolhy i co tu dużo gadać, namnożyło się u nich kibiców sukcesu, chyba jeszcze więcej, niż kiedyś u nas. Najbardziej rozbudowany wątek rzecz jasna o transferach, a tam niespodzianka. Jeden typ proponuje Astiza i Pawła Brożka, na co dostaje odpowiedź, że za rok mają grać w lidze mistrzów i z czym do ludzi z takimi zawodnikami. Normalnie rozrywka gwarantowana. Polecam wszystkim przygnębionym pogodą za oknem.
|
Cytat:
Cytat:
|
http://www.sport.pl/sport/1,65025,60..._Warszawa.html
Zdaje sie, ze powoli odpada jeden z kandydatow do mistrzostwa. Jesli Polonia przetrwa Wojciechowskiego to bedzie mogla mowic o duzym szczesciu. Niestety obawiam sie, ze ten pan to moze byc kolejny, tfu tfu, Ptak w polskiej pilce. |
Zdaje się, że powoli odpada drugi
Cytat:
Żeby coś z tego "odpadania" było dla nas to my się musimy wzmocnić. A co do Groclinu vel Polonii: Tej drużyny nie toleruję i szczerze z całego serca życzę im jak najgorzej :foch: |
Cytat:
Brak honoru, brak przyzwoitości (szkoda, że jeszcze nie kupili sobie miejsca w pucharach europejskich) i 2000 widzów na nawet hitowych meczach - w mieście liczącym blisko 2 mln mieszkańców. Do tego sojusz z Sami-Wiecie-Kim. |
Mi tam zal kazdego klubu, zwlaszcza, ze jak wynika z artykulu to wcale nie musi byc ostatni klub tego pana. Przeniesie sie dajmy na to do Lublina albo do Katowic i tam tez spalona ziemie zostawi.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl