![]() |
Podobno piłkarze w ramach poprawy szwankującej skuteczności ćwiczyli ostatnio celność strzałów. Może warto by zaczerpnąć dla nich trochę wyzwań z tego filmiku?
http://www.smog.pl/wideo/29516/geniu...o_za_precyzja/ ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdyby w piłce nożnej były takie lotne zmiany jak w Futbolu Am. to Remi mógłby się przydać właśnie na wolne jako kopacz. Jak w tym filmie z Keanu Reeves'em. Koleś wbiegał na stały fragment z fajką w zębach, strzelał i wracał na ławę :D
A poważnie, to dziwi mnie bardzo, że nie ma w Polsce wymiataczy ze stałcyh fragmentów. Do tego nie trzeba małpiej zwinności czy jakichś wrodzonych cech. Przecież to tylko kwestia powtarzalności i można dojść po roku, dwóch do na prawdę dobrej wprawy i te 3-4 gole na sezon dorzucać z wolnych. A z tego co pamiętam, to jesteśmy jedną z najgorszych drużyn jeśli chodzi o bezpośrednie wolne w lidze. |
|
Czyżbyśmy w końcu doczekali sie prawdziwej rywalizacji na treningach?
Ehh jak zostanie Rios to możew końcu nadejdzie ten piekny dzien gdy w czasie meczu Lobodzinski Wojciech, Boguski Rafał,Małecki Patryk i Brozek Piotr zasiąda ramie w ramie na ławce rezerwowych... rozmarzyłem sie |
Cytat:
|
Mam nadzieje , że Paljic sie nada
Nie przekonuje mnie Piotr jako skrzydłowy A mecz z prezentującym poziom polskiej 2 ligi rywalem nie jest zadnym wyznacznikiem Bardziej niż te jego akcje zapadł mi w pamięc moment machania łapami i wydzierania sie na Gargułe gdzie wina było po stronie obydwu |
Właśnie oglądam sobie sparing Legii z Francuzami, no i warsztat Macieja Skorży widać gołym okiem - dzida do przodu i plaga kontuzji w zespole. Ale nie o tym chciałem. Otóż komentator powiedział przed chwilą, że ten sparing załatwił Legii menedżer Fogiel. Z tego, co wiem, to jest to też menedżer Kasperczaka - i to właśnie za pierwszej kadencji Henia, gdy ten miał mocniejszą pozycję w klubie mieliśmy silnych sparingpartnerów z Francji. Może, gdyby Wisła nie reagowała gorączką na słowo menedżer, nie żałowała na sparingi, a jej trener nie był na cenzurowanym, to gralibyśmy z mocniejszymi rywalami.
|
Crvena Zvezda prowadzi w sparingu z Hannoverem 2-1 , od ktorego dostalismy bęcki
|
Cytat:
|
Czy jutrzejszy sparing z Kszo będzie na stadionie Hutnika?
|
Tak, poczatek o 18;00
|
Zamknięty dla publiczności?
|
znajac podejscie klubu do kibicow w takich sprawach jak sparing odpowiedz nasuwa sie sama... nie zapraszaja , nie pisza ze zamkniety wiec pozostaje z ciekawosci sie wybrac,az mi sie smiac zachcialo, bo pamietam jak mieli rozgrywac sparing i celowo czekali z zamieszczeniem newsa jak najdluzej z informacja gdzie i o ktorej i bodaj na 30 min przed sparingiem napisali ze na bocznym treningowym.. co normalne juz bylo za pozno zeby wieksza rzesza osob mogla go obejrzec, nie wiem o co mi chodzi, jako jeden z nielicznych klubow niechetnie wpuszczaja kibicow na sparingi.. i to jest wlasnie marketing, ciekawe jak to bedzie wygladac na nowym stadionie..
|
Ten sparing się zapowiada lepiej jak mecz z Szawle i mecz 3 rundy. Rios, Paljić, Bunoza, Tiboni :) Będzie się działo.
|
Ale o jakim Tibonim wy mówicie, przecież Tiboni raczej już do Wisły nie przyjdzie...
|
|
Cytat:
|
czy ten jutrzejszy sparing jest OTWARTY DLA PUBLICZNOSCI?? Jak ktos bedzie mial jakies info niech da znac...
|
Ponawiam pytanie poprzedników - Czy wiadomo coś oficjalnie czy dzisiejszy sparing będzie otwarty dla publiczności ?
|
Nie nie i nie a dlatego nie bo nasze sparingi rzadko kiedy sa otwarte wiec nie...
|
z tego co ktoś pisał nie będzie otwarty...
jutro nie ma |
Zwierze a o jakim jutrzejszym jest mowa? gdzie i kim?
|
|
skald na sparing dosc ciekawy:) takiego drugiego skladu to ja w Wisle jeszcze nie widzialem! Fajnie to wyglada:)
|
3 nowych obroncow :D tibono - Rios atak :D wilk w srodku pomocy i Pijak na lewej pomocy ;] ciekawie :D
|
Hmm, Mendy na lewej stronie. Zobaczymy jak sie zaprezentuje.
|
własnie chyba z koniecznosci bo musiał kogos z tych trzech dac na bok, ale tzn ze mendy lewonozny ... tak jak bunoza i clebi
|
"Mendy - ustawiony na prawej obronie, walczy z dwoma przeciwnikami. Udało mu się utrzymać piłkę, ale musiał ją wycofać do końca"
|
Cytat:
|
Wychodzi na to, że jednak jest to zawodnik prawonożny i zapewne po przerwie zamieni się z innym testowanym, przechodząc do środka.
|
Cytat:
|
" Kolejna strata Mendy'ego. Tym razem pod polem karnym Wisły"
|
Skoro to jest srodkowy obronca, to moze po prostu zle sie czuje na boku.
|
Jirsak tym razem strzela z 30 metrów. Wróbel z problemami, bo to Jabulani (trochę się zrymowało) :D
Rios i ta jego szybkosc bedzie dobra na podmeczonego przeciwnika. |
Cytat:
Bez sensu oceniać środkowego obrońcę po tym jak gra na prawej stronie. |
No i Tiboni :)
|
Za to:
"Rios jest szybki. Znowu uciekł ryalowi, który musiał faulować" ;] |
Gol, Tiboni :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl