![]() |
Zacna gaśnica Jędrek :gp:
|
Niech ktoś wklei ten list płaczków bo chętnie bym przeczytał tą radosną twórczość. Skoro tacy komunistyczni prokuratorzy jak ten wyżej go pisali to naprawdę duch tow. Cyrankiewicza w tym klubie nadal żywy.
|
Cytat:
List otwarty prawników-kibiców Cracovii po skandalicznej decyzji Wojewody Millera |
Pod każdym tekstem w gazetach gdzie niewątpliwie zaraz pojawia się te wypociny trzeba wklejać informację o panu prokuratorze. Narobili sobie tym podpisem więcej wiochy niż samym pismem.
|
Jędrek - post roku! Bardzo dobra robota :)
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
To jednak była jedna sprawa, a nie jak w przypadku Kołtońskiego - siedem. Poza tym Kołtoński w jednej z tych spraw doprowadził do wyroku skazującego na Stanisława Siciarza (oczywiście dla uczciwości należy dodać, iż wyrok zapadł w zawieszeniu). Dla mnie podpis tego prokuratora pod tym listem i ich hymny pochwalne na ichnim forum na cześć "kibiców-prawników" to kolejny pokaz hipokryzji z ich strony i dowód na to, że im nie przeszkadza przeszłość tego typa. P.S. Coś masz zaskakująco zbieżne zdanie z niejakim pasiastym Zasrańcem, którego kalizm (nie tylko w tym przypadku) sięga Himalajów |
Cytat:
Ja nigdzie nie zarzucam mu, że pracował w "komunistycznej prokuraturze", a to, że prowadził siedem spraw politycznych (gdzie w jednej doprowadził do skazania Gościa za "rozpowszechnianie ulotek nawołujących do podejmowania przez zakłady pracy strajków" na 10 m-cy więzienia w zawieszeniu na 2 lata). Nie jak Piotrowicz jedną (w której zresztą nie doszło do wyroku skazującego), więc to nie była przypadkowa delegacja. |
Cytat:
|
Szczerze mówiąc wasze wpisy (Zbyychu i Pan Jotka) mnie absolutnie nie dziwią - przypominając sobie wasze poglądy z tematu politycznego. Oczywiście, że facet miał wpływ na to w jakiej prokuraturze pracował (po wprowadzeniu stanu wojennego prokuratorzy należący do KZ NSZZ "Solidarność" przy Prokuraturze Wojewódzkiej w Krakowie zostali z pracy wyrzuceni) i jakie sprawy prowadził (zawsze mógł się wycofać).
Nie mieszaj do tego Wassermana, który po prowadzeniu sprawy przeciwko Bartłomiejowi Sienkiewiczowi tak aby ten został uwolniony i uniewinniony, został od takich spraw odsunięty. |
CRY IS FREE
A żYDKI tylko sie jeszcze bardziej ponizaja piszac takie pisma .... |
Cytat:
|
Różnimy się tym JEDREK, że moje poglądy dopuszczają inne poglądy. A twoje poglądy sa wg ciebie jedyne, słuszne i reszta jest be. Jesteś chodzącym przykładem, że konserwatyzm pochodzi od konserwy i ma taką samą cechę szczelności i nic nie przepuszcza.
Ale do rzeczy. Zaprezentowałeś pismactwo rodem z Gazety Polskiej. Napisać coś, wkleić coś na potwierdzenie swojej tezy, a potem niech się toczy.No to przestrzeliłeś. Te kilka spraw jakie wkleiłeś skończyły się UMORZENIEM, a w jednym przypadku na skazaniu na 10 mscy w ZAWIESZENIU. Z niego taki oskarżyciel-gnębiciel jak ty obrońca prawdy... |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Są wrzucone linki każdy może sprawdzić "krystaliczność" prokuratora Kołtońskiego. |
Żeby na forum Wisły bronic komunistycznego prokuratora i KIBICA pasiastej szmaty to trzeba mieć nierówno pod sufitem. Rozterki moralne i życiowe wybory to sobie rozkminiajcie w odniesieniu do Jaruzela, albo Wałęsy. Tu mamy do czynienia z komuchem, konfidentem a co najbardziej skandaliczne i niesmaczne - kibicem pasiastej ścierki. I ten ostatni fakt jest tu kluczowy i jakiekolwiek bronienie tego osobnika na tym forum to kpina.
|
Jak ktoś chce bronić Cracovię, ich czerwonych komuchów - prokuratorów, piłkarzy Cracovii, którzy w czasie okupacji zgłaszali się do Niemców z propozycją założenia klubu sportowego, który potem grał na stadionie Wisły z inicjatywy przedstawicieli Cracovii z Cyrankiewiczem - honorowym protektorem Cracovii, który był czerwonym zbrodniarzem, przyjacielem Stalina i wydawał wyroki śmierci na czele to powinien zmienić fora..
|
Podczas stanu wojennego i po nim nie było "czystych" prokuratorów pracujących w prokuraturach wojewódzkich. Ci, którzy jawnie nie poparli władzy pracowali a i owszem - w Brzesku, Mrągowie czy innej mieścinie. Gość był prokuratorem w Prokuraturze Wojewódzkiej w Krakowie = miał ubabrane gównem ręce. Amen.
|
Cytat:
Zbyychu śmierdzisz czosnkiem... |
Cytat:
Był ubekiem i nie ma ŻADNEGO usprawiedliwienia dla ubeków, to nie Psy Pasikowskiego że ubek jest fajny i cool. Raz. Już kilka osób pisało i podkreślało że wspieranie szmaty z drugiej strony Błoń jest zarówno nieetyczne jak niemile widziane. Dwa 93% ukręcił a 7% skazał i ci skazani mają zmarnowane życie do tej pory. Trzy Poproszę o wklejenie zdjęcia nosa żeby ocenić. |
Cytat:
Smutne to w zasadzie, że w sumie nie minęło aż tak wiele czasu od komuny a historia już jest tak rozmyta że w zasadzie jej nie widać. Cóż, widocznie stary już jestem skoro pewne rzeczy są dla mnie jeszcze oczywiste. |
Gdyby im zamknęli "młyn", to i tak stadion byłby pusty. Na jeden ciul wyszło
|
Cytat:
Macierewicze z wislakrakow.com hahahhahaha |
Cytat:
Wszędzie ci się wpier...la ten Macierewicz, tyle że właśnie tutaj wychodzi twoja hipokryzja lewaku. To Macierewicze wówczas byli Bohaterami, a tacy, jak Kołtuński byli czerwonymi gnidami. |
|
|
Kowalczyk:
"Jesienią wydawało się, że Franek Smuda zmartwychwstał... Jak tak Tomek Łapiński zaczął wychwalać Franka i widziałem te wyniki, to zacząłem się poważnie nad sobą zastanawiać. Bo ja we Franza nie wierzyłem. No, ale już wiosną okazało się, że Wojtuś jednak ma pojęcie. Franek zrobił z Wisły zespół pieśni i tańca. W ostatnich tygodniach to jego chłopcy mieliby problem, aby wygrać z oldbojami. Podczas przygotowań zimą zajechał swoich weteranów. Wykończył tych Głowackich, Gargułów, Brożków. To co wyprawiali w końcówce, to kompromitacja. Oddawali punkty biednym, wszystkim potrzebującym. Jak Janosik. " http://www.polskatimes.pl/artykul/34...zcza,id,t.html |
Cytat:
|
Cytat:
Bardzo znamienne, że pojawia się również Macierewicz. Plujący na niego wystawiają sobie jednoznaczną ocenę. |
http://www.dziennikpolski24.pl/artyk...l#sondaPodglad
Święta prawda |
Akt oskarżenia przeciwko dwóm kibolom
Dwaj kibole Wisły i Cracovii razem wpadli z narkotykami. Mają proces
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...oces,id,t.html |
A co to ma do rzeczy z klubem piłkarskim? Niech ktoś skasuje moj oraz powyższy post.
|
Krzysztof P (Sympatyk Wisły) zeznał, że jego znajomy Maciej P (sympatyk Cracovii) nie wiedział o narkotykach.
Innymi słowy Wiślak kryje chłopaka z Cracovii... |
Cytat:
Czyli przyjmijmy sytuację: Pan X, sympatyk Wisły zadzwonił po policję, bo ktoś włamał mu sie do garażu, tym kimś okazał się Pan Y, sympatyk Cracovii. Czyli według w tej sytuacji Wiślak sprzedał żyda na psach ? |
Cytat:
|
Oczekuję, że otwarcie potępicie tych dwóch gości. Co z tego, że są kibolami, łamią prawo więc niech idą siedzieć i na 10lat albo 15. Ciekaw jestem czy trybuny będą wspierać swoich więźniów, jak skończy się bojkot.
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak bawisz się z ryzykiem to liczysz się z tym, że może Ci się coś nie udać- wtedy co ratujesz swoją dupę czy ponosisz konsekwencje, które jest wpisane w pewne działania? |
Cytat:
Przecież to jest manipulacja dla kretynów. Czy jak osoba wracająca z "majówki" przy nademiernej prędkości zabije kogoś na drodze to też pojawi się tego typu artykuł, ze Wiślacy to mordercy? Chcecie by na trybunach pojawiali się konsumenci a sami nakręcacie te błędne koło, robiąc naszemu klubowi pod górkę. Przez tego typu artykuły red nacz Krakowskiej ma zakaz na Wiśle. |
Pobicie na ul. Wielickiej. Jest dziesiąty oskarżony kibol Wisły
Karę trzech lat więzienia dobrowolnie zaproponował dla siebie ujęty w Austrii kibol Wisły Kraków Artur K. To już dziesiąty podejrzany w sprawie śmiertelnego pobicia młodego mężczyzny na ul. Wielickiej w marcu 2012 r. http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...isly,id,t.html
|
....a chłopie wklejaj to gdzieś indziej. Jaki to ma związek z klubem piłkarskim Wisła Kraków?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl