![]() |
|
Cytat:
Cytat:
I oczywiście wniosek wynikający z powyzszego - Cupiał nie będzie zainteresowany powrotem Wisły pod skrzydła TF. |
Panie Lcujuszu, Panie Markusie czy w obliczu takiej beznadziejnej sytuacji w jakiej jesteśmy nie moglibyście choć na chwilę zawrzeć pakt o nie agresji
|
Cupiał wiedział co robi, sprzedał klub idiocie, który wziął Spółkę bez audytu. Pon tylu latach na dobre i złe Cupiał pokazał wszystkim kibicom Wisły Kraków środkowy palec.
|
Pierd... , gnój po całości. Kur.. za jakie grzechy dobry Boże ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
juz niedługo |
Cytat:
|
Wygląda to na pierwszą decyzje fałszerza i defraudanta JM:
http://katowice.wyborcza.pl/katowice...a-wystepy.html |
Cytat:
|
Cytat:
zejdz ze na ziemie Marszalik na przestrzeni 8 lat w Wisle rozegral dla niej.. 5 spotkan w doroslej pilce. On juz dawno mial odejsc z klubu i to definitywnie, a stanęło na wypożyczeniu. Niech sie chlopina ogrywa w II lidze. Juz miales przyklad wielkich talentow typu mlody Cleber czy Handzlik.. i co? sluch po nich zaginął. |
Cytat:
Jako jedyny jechałem po nim bez ograniczeń w czasach gdy tutaj rozdawał karty bo miał nick na czerwono. W zasadzie szkoda klawiatury na tego pokroju ludzi, zapytam tylko czy jest zadowolony z tego o co walczyl przez lata? Podoba ci sie taka Wisłą, czy jednak lepsza była ta za Cupiała?? I na koniec: W życiu są 3 pewne rzeczy – śmierć, podatki (Meresiński akurat na tym zarabiał) i to, że majac dobrać kogoś do pewnego, dochodowego biznesu z tego forum, bankowo nie byłby to MArkus, gdyż z nim nawet muchy w kiblu bym nie ubil (taki z niego znawca biznesu). Koleś siedzi przed monitorem i liczy ile z ZUSU bedzie miał emerytury heh przykłady obywatel, wierzący w ideały. Więcej nie strzępię klawiatury na tego typa, ale sytuacja w której obecnie jesteśmy jest synonimem jego nicka... |
Cytat:
Próbuj dalej. Tylko energiczniej, bo tracisz rytm. Crescit sub pondere virtus. @Kominek - bądź litościwy i nie zabieraj Lucjuszowi sensu istnienia. Bez swojej "antymarkusowej" krucjaty jeszcze chłopak popadnie w depresje i będziesz go miał na sumieniu :) Mnie nie przeszkadzają jego rojenia. Teraz już wracam do spraw poważniejszych: Cupiał podjął decyzję, nikt nie cofnie czasu. Miał prawo sprzedać klub jak chciał i komu chciał. Na szczęście Mereszyński nie żyje w próżni i ponad prawem. Jeśli będzie je łamał i zniszczy Wisłę, poniesie tego konsekwencje. Na obecnym etapie kibice niestety niewiele mogą zrobić. Nawet jeśli to, co się dzieje dyskwalifikuje Meresińskiego jako właściciela i poważnego człowieka. |
Cytat:
|
Dajcie spokój z tymi kłótniami, to nudne. Po drugie, nie znacie większości ludzi na forum + czyta to mnóstwo osób z zewnątrz, po co wywlekać swoje brudy przed takie gremium?
Odnośnie do tego, że w życiu pewne są dwie rzeczy, a JM zaprzeczył już podatkom - może się okaże, że jest też nieśmiertelny? |
Zastanawialiście sie gdzie jest Esposito? No to będzie wiceprezesem Wisły :D i cieżko mi to przyznać ale jednak spróbuje.. Zaczekam
Na efekty jego pracy zanim osadze (podobnie jak ten od marketingu) |
|
A mnie to coraz bardziej zaczyna śmierdzieć. Nagle, jak kupil Wisle, prokuratura zaczyna u niego wszystko wygrzebywac. Jak mozna przywlaszczyc sobie bar? o.O
|
Cytat:
|
Moim zdaniem Telefonika pozbyła się "problemu", kosztów itp. Nie od dziś wiadomo że tam rządzi już córka i sądzę że nie ma piłkarskich sentymentów. Meresiński to podkładka i ktoś wprowadza do klubu konia trojańskiego. Komu zależy na zniszczeniu klubu, nie wiem (pachnie Warszawą, wystarczy przeanalizować KRSy Meresińskiego). Telefonika popełniła błąd, szkoda że nia wiadomo jaka jest umowa, jej zawartość i warunki. Było by wiadomo kto "zawalił".
Trzeba było brać Włodarskiego a nie zastanawiać się dziś co będzie... A Maresiński cóż, nie wierzę w jego powodzenie...obym się mylił. |
Cytat:
|
Cytat:
Kominek, o Esposito pisze Stanowski i na pytanie o źródło wskazuje siebie. Bo jest zajebistym śmieszkiem. |
Cytat:
PS: I nie liczyłbym też za bardzo na rewelacje Klemby odnośnie przyszłego tygodnia, chłop jest zawodowym oszustem, nie można wierzyć w ANI JEDNO jego słowo, dla mnie jest już spalony, był kłamcą i wałkarzem całe życie, a teraz w 3 tygodnie pokazał na jakie kłamstwa go stać jeśli chodzi o Wisłę. Konferencja? 5 transferów, najbliższy na dniach? "Nigdy nie byłem karany"? 3 wielkie kłamstwa w 3 tygodnie... Każdy kolejny dzień tego osobnika w Wiśle to powolna agonia klubu, tylko czekać jak się okaże, że piłkarze grają tylko dla lepszych kontraktów w innych klubach a my nie dostaniemy licencji na kolejny sezon, Irek Król v2... "kasa będzie jutro"....... |
a kiedy zbiorka na pomnik BC ???
|
Cytat:
Takie jak Król, Ptak, Grajewski czy ten spaślak z Zawiszy ? O czym Ty mówisz. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Markusie... żyjemy w kraju gdzie ludzi którzy defraudują miliony karze się tylko na papierze... oni mają z tego beke
dobrze że liga angielska rusza, wreszcie będzie można popatrzeć jak wygląda życie gdzieś w równoległej rzeczywistości... popatrzeć, pomarzyć tak teraz zerknąłem... dzizas... ależ my mamy staż :D |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl