Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7374)

kreseq 02.09.2010 08:37

Wojciechowski show v2

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

:D

grzechu1991 02.09.2010 10:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 973228)

Wojciechowski jest niestety chory psychicznie. Facet powinien sam siąść na tej ławce i prowadzić DyskoPolo.A czemu tak nie robi? Bo by się nie miał kim zasłaniać. Tak to ma kozła ofiarnego w postaci Bakero, następnym będzie pewnie Janas. Mam nadzieję, że balonik JW pęknie z hukiem już niebawem!!

Marszałek 02.09.2010 10:18

Cytat:

Dlatego nigdy Wojciechowski nie ugra nic poważnego,bez względu na to ile kasy będzie wydawać na zawodników. Wywali Bakero da prowadzić zespół Janasowi a ten co, da sobie ustalać skład?W sumie żałosne zachowanie a Wojciechowski zachowuje się tak jakby dawał ostatnie pieniądze jakie ma na tą drużynę,tak o tym mówi i to podkreśla. I mimo jego zapewnień widać,że piłki się nie nauczył.

grzesiek632 02.09.2010 10:20

To że Wojciechowski jest idiotą to wiemy nie od dziś. Dziwi mnie tylko postawa Bakero... nie mogę zrozumieć dlaczego tak uznany człowiek pozwala sobie na takie traktowanie jego osoby. Powinien powiedzieć co o Wojciechowskim myśli w mediach i podziękować za prace. To jest chora sytuacja.

Wojciechowski szuka pretekstu żeby zwolnic Bakero i w jego miejsce wstawić Janasa.. to było do przewidzenia tuż po zatrudnieniu Janosika.

Pancratius 02.09.2010 10:31

Cytat:

Gościu jest kopnięty w głowę.Na miejscu Bakero już by mnie tam nie było.Ale w sumie się ciesze że rozleci się to w piz**.

Vinci 02.09.2010 10:49

Szkoda Bakero, bo fajny facet i nieziemski piłkarz. Wydaje mi się, że ten etap swojej pracy może uznać za udany. Przy tej mizerii, którą wcześniej prowadził całkiem nieźle to wyglądało.

emj10 02.09.2010 10:56

A czego się spodziewaliście, że Bakero przetrwa cały sezon? Jak widziałem go po meczu z Zagłębiem L. uciekającego szybko do szatni na rozmowę z JW to aż mi się żal zrobiło tego człowieka. Z jegomościem JW lepiej nie wiązać żadnych umów, ani trenerskich, ani tym bardziej na trefne mieszkanie z jego firmy.

snyrting 02.09.2010 11:03

Między innymi ze względu na postać pana Wojciechowskiego Polonia nie ma szans na mistrzostwo. Wyobraźcie sobie jaka tam musi panować atmosfera. Myślicie, że Janas dłużej się utrzyma na stanowisku? Wystarczą 2-3 średnie lub 1 nieudany mecz i zobaczymy na ławce kolejnego trenera.

Bakero jest sam sobie winny. Pozwolił sobie wejść na głowę. Nie chce zrezygnować z lukratywnego kontraktu i dlatego godzi się na bycie figurantem w klubie.

7 kotów 02.09.2010 11:17

Z Wojciechowskim tylko Przeglad Sportowy przeprowadza wywiady. Warty pac palaca. :)

rw88 02.09.2010 11:17

A czy przypadkiem ten artykuł nie wypłynął z PS, największego sportowo-pismakowego gów*a w naszym kraju?

wisl@k_TS 02.09.2010 11:23

Zapewne ten artykuł jak i wcześniejszy (co każdy stwierdzał, że Wojciechowski zmądrzał i ma szanse zbudować solidny klub) zostały stosownie podkoloryzowane przez redaktorów Przeglądu :D

szczebrzeszcz 02.09.2010 12:30

ilu zawodników spoza Unii może być w tym samym czasie na boisku?

pawelwislak 02.09.2010 12:35

U nas chyba nie ma ograniczeń, są tylko wymogi co do ilości zawodników z polski i wychowanków w zgłaszanej kadrze.

emj10 02.09.2010 17:21

Chciałem zobaczyć, czy na stronie Amiki piszą coś o zawieszeniu Zielińskiego i Arboledy i natrafiłem na ciekawą dyskusję w komentarzach.
http://lechpoznan.net/wydarzenie-7506.html

Cytat:

kalafior | 2010-09-02 13:51
ponizej z oficjalnego serwisu UEFA..mamy caly czas historie i tradycje Amiki..
www.uefa.com/uefaeuropaleague/clubs/club=64227/index.html

UEFA Champions League 4 1 0 3
UEFA Cup Winners' Cup 4 2 0 2
UEFA Europa League 42 17 8 17
juz 2 lata temu byla zwracana na to uwaga ale widocznie naczelnicy pochlonieci byli ticketingiem..

Cytat:

rafi30 | 2010-09-02 14:00
kalafior- jedziemy na rankingu Amiki od poczatku i juz tego nie zmienisz!!
Cytat:

kalafior | 2010-09-02 14:21
..myslalem, ze to tyko niedopatrzenie..ale skoro lecimy na ich fepach to rzeczywiscie na ich rankingu rowniez..jakas lawina syfnych kimatow sie przetacza ostatnio..i nie chodzi o naszych pilkarzy..tylko przede wszystkim o nasze kibicowskie podworko..otworzyly sie wiekszosci z nas klapki na oczach..
Dobrze, że już zaczynają się przynawać do swojej historii. Teraz pora zmienić nazwę na właściwą - Amica Poznań! :D

leszekm_ 02.09.2010 18:15

Amica w pełnym składzie właśnie przegrała z Turem Turek 2-1. Z man city zapowiada się dwucyfrówka

63.5 Kg 02.09.2010 18:24

To ja nie wiem na co Wojciechowskiemu trener...
Dla mnie to jest idiotra ktory ma troche pieniedzy i mysli ze juz ma wszystko...

Pan Jotka 02.09.2010 18:31

Hehhe.Józek ma jebca. To jest więcej niż pewne :) Bakero będzie mógł opowiedzięc w Hiszpanii jak spotkał na swej drodze reinkarnację Jesusa Gil y Gil'a hehehe

Ogryzek 02.09.2010 18:42

Co do Polonii - czy przypadkiem Bakero nie podpisał w zeszłym sezonie aneksu do kontraktu że jak zdobędzie MP to Wojciechowski odda mu 20% klubu? Wtedy to było nierealne, ale teraz z tym składem? Może to jest powód nękania Bakero? Wojciechowski nagle sobie uświadomił że MP jest realne.

Zresztą po coś Janas jest w klubie:)

Pablooo 02.09.2010 18:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 973562)
Co do Polonii - czy przypadkiem Bakero nie podpisał w zeszłym sezonie aneksu do kontraktu że jak zdobędzie MP to Wojciechowski odda mu 20% klubu? Wtedy to było nierealne, ale teraz z tym składem? Może to jest powód nękania Bakero? Wojciechowski nagle sobie uświadomił że MP jest realne.

Zresztą po coś Janas jest w klubie:)

Przecież to chodziło o to, że dał mu wybór - albo kasa w ramach premii, albo jakieś tam akcje.

Ogryzek 02.09.2010 18:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablooo (Post 973564)
Przecież to chodziło o to, że dał mu wybór - albo kasa w ramach premii, albo jakieś tam akcje.

A Bakero co wybrał? Przybliż proszę więcej szczegółów.

akakiusz 02.09.2010 18:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez leszekm_ (Post 973551)
Amica w pełnym składzie właśnie przegrała z Turem Turek 2-1. Z man city zapowiada się dwucyfrówka

Lech Poznań: Krzysztof Kotorowski (46 Grzegorz Kasprzik) - Ivan Đurđević, Bartosz Bosacki, Manuel Santos Arboleda Sánchez (46 Marcin Andukowicz), Seweryn Gancarczyk - Krzysztof Wolkiewicz (64 Bartłomiej Olejniczak), Dimitrije Injac (46 Szymon Drewniak), Ján Zápotoka, Jakub Wilk - Artur Wichniarek, Joël Omari Tshibamba (74 Krzysztof Wolkiewicz).

Porównaj sobie z ich podstawowym składem z ostatnich spotkań, a potem się napinaj.

Eternit 02.09.2010 19:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 973568)

Z tego co pamiętam, to wybrał udziały w Polonii

SpoXsteR 02.09.2010 19:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez akakiusz (Post 973572)
Lech Poznań: Krzysztof Kotorowski (46 Grzegorz Kasprzik) - Ivan Đurđević, Bartosz Bosacki, Manuel Santos Arboleda Sánchez (46 Marcin Andukowicz), Seweryn Gancarczyk - Krzysztof Wolkiewicz (64 Bartłomiej Olejniczak), Dimitrije Injac (46 Szymon Drewniak), Ján Zápotoka, Jakub Wilk - Artur Wichniarek, Joël Omari Tshibamba (74 Krzysztof Wolkiewicz).

Porównaj sobie z ich podstawowym składem z ostatnich spotkań, a potem się napinaj.

przeciez to sa zawodnicy na 1 sklad i gdyby Zielinski ich wystawil w meczu ligowym to nikt nie mialby mu za zle.. co nie nie zmienia faktu ze do takich meczow nie ma co przywiazywac wagi, na dodatek to byl mecz charytatywny i kasa szla dla powodzian, ot taki festyn jak na Lazienkowskiej i taki jakie Wisle czekaja w Rzeszowie i Zywcu..

DeadOrAlive 02.09.2010 19:19

akakiusz : co nie zmienia faktu, że i tak taki zespół powinni z takim składem BEZ PROBLEMU objechać..

brylant17 02.09.2010 19:36

Co do Wojciechowskiego,to chce zobaczyć reakcje jak nie zdobędzie mistrzostwa :D Albo górny środek tabeli i co nagła wyprzedaż? :rotfl:

63.5 Kg 02.09.2010 19:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DeadOrAlive (Post 973589)
akakiusz : co nie zmienia faktu, że i tak taki zespół powinni z takim składem BEZ PROBLEMU objechać..

Panowie my nie bylismy w stanie objechac 3-ligowca z Niemiec...

szczebrzeszcz 02.09.2010 20:01

Lech - Polonia W. przełożony z uwagi na Stinga :-D
jest szansa że warszawska drużyna wypadnie z rytmu :)
Lechowi chyba bez różnicy czy teraz czy później będzie grał więcej meczów

Pablooo 02.09.2010 20:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 973568)

Miał do wyboru (tak przynajmniej pisała prasa) milion złotych albo 25 procent akcji KSP. Wybrał akcje.

Sylwek1906 02.09.2010 22:20

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

przełożyli derby wielkopolski Amica - Groclin,

Chore jest dla mnie to że nie gra sie w terminie nie mając jakiegoś poważnego powodu, psioczyli wszyscy, że Wisła gra turniej w Chicago, ale tu jak przyjeżdża "jakiś Sting" (wypowiedź Peszki) na otwarcie stadionu i stadion jest zajęty to "szlagier" zrobić w domu (czyt. Wronki) i po kłopocie.

Marszałek 02.09.2010 22:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szczebrzeszcz (Post 973631)
Lech - Polonia W. przełożony z uwagi na Stinga :-D
jest szansa że warszawska drużyna wypadnie z rytmu :)
Lechowi chyba bez różnicy czy teraz czy później będzie grał więcej meczów

Z drugiej strony nie po to Wojciechowski wdaje tyle kasy na Polonię aby jakiś Sting mu przełożył mecz. Bezwzględnie Józef powinien z nim,oczywiście ze Stingiem porozmawiać,że tak nie można,i musi zrozumieć ten szansonista,że Józef wraz z Pawłem nakreślą mu co ma grać na koncercie i kim ma grać. Jakieś zasady muszą być,nie ma to tamto.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:10.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl