![]() |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To że Wojciechowski jest idiotą to wiemy nie od dziś. Dziwi mnie tylko postawa Bakero... nie mogę zrozumieć dlaczego tak uznany człowiek pozwala sobie na takie traktowanie jego osoby. Powinien powiedzieć co o Wojciechowskim myśli w mediach i podziękować za prace. To jest chora sytuacja.
Wojciechowski szuka pretekstu żeby zwolnic Bakero i w jego miejsce wstawić Janasa.. to było do przewidzenia tuż po zatrudnieniu Janosika. |
Cytat:
|
Szkoda Bakero, bo fajny facet i nieziemski piłkarz. Wydaje mi się, że ten etap swojej pracy może uznać za udany. Przy tej mizerii, którą wcześniej prowadził całkiem nieźle to wyglądało.
|
A czego się spodziewaliście, że Bakero przetrwa cały sezon? Jak widziałem go po meczu z Zagłębiem L. uciekającego szybko do szatni na rozmowę z JW to aż mi się żal zrobiło tego człowieka. Z jegomościem JW lepiej nie wiązać żadnych umów, ani trenerskich, ani tym bardziej na trefne mieszkanie z jego firmy.
|
Między innymi ze względu na postać pana Wojciechowskiego Polonia nie ma szans na mistrzostwo. Wyobraźcie sobie jaka tam musi panować atmosfera. Myślicie, że Janas dłużej się utrzyma na stanowisku? Wystarczą 2-3 średnie lub 1 nieudany mecz i zobaczymy na ławce kolejnego trenera.
Bakero jest sam sobie winny. Pozwolił sobie wejść na głowę. Nie chce zrezygnować z lukratywnego kontraktu i dlatego godzi się na bycie figurantem w klubie. |
Z Wojciechowskim tylko Przeglad Sportowy przeprowadza wywiady. Warty pac palaca. :)
|
A czy przypadkiem ten artykuł nie wypłynął z PS, największego sportowo-pismakowego gów*a w naszym kraju?
|
Zapewne ten artykuł jak i wcześniejszy (co każdy stwierdzał, że Wojciechowski zmądrzał i ma szanse zbudować solidny klub) zostały stosownie podkoloryzowane przez redaktorów Przeglądu :D
|
ilu zawodników spoza Unii może być w tym samym czasie na boisku?
|
U nas chyba nie ma ograniczeń, są tylko wymogi co do ilości zawodników z polski i wychowanków w zgłaszanej kadrze.
|
Chciałem zobaczyć, czy na stronie Amiki piszą coś o zawieszeniu Zielińskiego i Arboledy i natrafiłem na ciekawą dyskusję w komentarzach.
http://lechpoznan.net/wydarzenie-7506.html Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Amica w pełnym składzie właśnie przegrała z Turem Turek 2-1. Z man city zapowiada się dwucyfrówka
|
To ja nie wiem na co Wojciechowskiemu trener...
Dla mnie to jest idiotra ktory ma troche pieniedzy i mysli ze juz ma wszystko... |
Hehhe.Józek ma jebca. To jest więcej niż pewne :) Bakero będzie mógł opowiedzięc w Hiszpanii jak spotkał na swej drodze reinkarnację Jesusa Gil y Gil'a hehehe
|
Co do Polonii - czy przypadkiem Bakero nie podpisał w zeszłym sezonie aneksu do kontraktu że jak zdobędzie MP to Wojciechowski odda mu 20% klubu? Wtedy to było nierealne, ale teraz z tym składem? Może to jest powód nękania Bakero? Wojciechowski nagle sobie uświadomił że MP jest realne.
Zresztą po coś Janas jest w klubie:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Porównaj sobie z ich podstawowym składem z ostatnich spotkań, a potem się napinaj. |
Cytat:
|
Cytat:
|
akakiusz : co nie zmienia faktu, że i tak taki zespół powinni z takim składem BEZ PROBLEMU objechać..
|
Co do Wojciechowskiego,to chce zobaczyć reakcje jak nie zdobędzie mistrzostwa :D Albo górny środek tabeli i co nagła wyprzedaż? :rotfl:
|
Cytat:
|
Lech - Polonia W. przełożony z uwagi na Stinga :-D
jest szansa że warszawska drużyna wypadnie z rytmu :) Lechowi chyba bez różnicy czy teraz czy później będzie grał więcej meczów |
Cytat:
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
przełożyli derby wielkopolski Amica - Groclin, Chore jest dla mnie to że nie gra sie w terminie nie mając jakiegoś poważnego powodu, psioczyli wszyscy, że Wisła gra turniej w Chicago, ale tu jak przyjeżdża "jakiś Sting" (wypowiedź Peszki) na otwarcie stadionu i stadion jest zajęty to "szlagier" zrobić w domu (czyt. Wronki) i po kłopocie. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl