![]() |
Ciekawi mnie forma Garguły, bardzo na niego liczę w tym sezonie. A co do Bogusia, już widzę tytuły na portalach "Boguski nie wystąpił w sparingu, bo negocjuje z nowym klubem" ;D
|
niektórym pewnie jest bardziej znany, bardzo nas nie lubi
|
Gentian Haxijaj chlopak pochodzi z polski, lecz jego tato jest Albanczykiem i pochodzi z Kosowa.
O ile sie nie myle to ten obronca rozpoczynal kariere w Prokocimiu? |
A moglbys rozwinac? Bo wiem tyle, ze to gosc z Kosowa, ktory tutaj gra praktycznie cale zycie. Kiedys Wisla i Craxa go chcialy, ale wolal zostac.
|
http://www.tygodnikkibica.pl/aktualn...ntian-haxhijaj
edit: news na głownej powala... http://i49.tinypic.com/28tw9lk.jpg |
Siedmiu obcokrajowców w pierwszej 11. Cała obrona łącznie z bramkarzem. Było kiedyś tylu lub więcej?
|
6 obcokrajowcow jak cos:)
|
foto ze sparingu
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...la_Krakow_1_3/ bramki byc moze pojawia sie na www.wisla.krakow.pl |
wróciłem ze sparingu i tak na gorąco dwa spostrzeżenia:
1. Nie mamy praktycznie w ogóle skrzydeł, Łobo słabiutko, Pietia jeszcze gorzej 2. Singlar bez porównania lepszy niż ten Alemao. Aha. Przed Gułą jeszcze dłuuuuga droga do formy.... |
Z informacji podanych na SKWK Boguski ma tylko jakiś drobny uraz i w poniedziałek udaje się do Zakopanego.
Za tym samym źródłem, Pawełek na razie zostaje w Krakowie i się rehabilituje. Do Zakopanego jadą Jarosiński, Kurto i nasz nowy bramkarz |
A ja Wam mowie ze najlepszym pilkarzem Wisly w najblizszym sezonie bedzie Gargula ;-) dajcie mu tylko wrocic do formy ;-)
|
Cytat:
A to był pierwszy sparing po miesięcznej przerwie... |
zaś Boguski ma jakieś drobne problemy, byle go nie prześladowały przez cały okres przygotowawczy
bo jeśli Boguski będzie miał problemy to zostajemy tylko z jednym napastnikiem który będąc w formie może strzelic powyzej 10 bramek ( Paweł Brożek) bo Małecki to nie jest typowy egzekutor, przydałoby się kupić dwóch napastników |
Jeden napastnik w zupelnosci by wystarczyl o ile bedzie to faktyczne wzmocnienie a nie kolejny eksperyment typu Christow czy Matusiak. Brożek potrzebuje rywalizacji w druzynie w momencie pojawienia sie takiego zawodnika mam nadzieje ze zaczal by prezentowac sie lepiej.
A co do formy zawodnikow to nie przesadzajcie to 1 mecz tak na prawde nie zaczal sie jeszcze okres przygotowawczy.. Poczekajmy na kolejne sparingi i mam nadzieje wzmocnienia. |
Sparing no cóż odbył się, generalnie bez szaleństw. Mam jednak nadzieję, że nie zatrudnią tego Alemao, facet jest gruby, wolny i na moje oko po prostu za słaby na Wisełkę
|
Pytanie dla tych, którzy byli obecni na sparingu: Jak zaprezentował się ten Alemao, bo nigdzie takiego info nie widac
|
Cytat:
|
Jak podpiszą kontrakt z Alemao to ja będę 666 papieżem.
|
Wygląda na to, że szanse na zatrudnienie pierwszego Niemca* w Wiśle spadły po tym sparingu prawie do zera.
*Alemao = Niemiec (port.) |
Cytat:
Bardzo słabo. |
Widzę, że Guła grał cały mecz, ale grał jakoś tak ponadprzeciętnie, czy tylko człapał po boisku, byle do końca?
|
Cytat:
|
|
Trochę smuci fakt, iż kibicowsko zaprezentowaliśmy się gorzej od kibiców Garbarni ..
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ciekawe, że to właśnie Cleber rozegrał cały mecz (czyżby Kasperczak sprawdzał czy da radę tyle grać?) i następna sprawa - już w trzecim meczu z kolei tracimy bramkę w samej końcówce – coś tu jest mocno nie tak.
|
@fialo
W drugiej czesci z dopingiem bylo juz lepiej jak sie z formowala w jednym miejscu ekipa ktora naprawde chciala kibicowac. Ofc zaczely sie wysmiewki z Lobo, ale to juz nie zaskakuje. Alemao troche jak dziecko we mgle. Wiadomo ze pierwszy mecz itp. Ale klasowy zawodnik pownien szybciej sie adoptowac w otoczeniu. Cieszy 90 min Garguly ale okaze sie co to z jego forma bedzie. |
Cytat:
|
Mały offtop, przeglądając galerię z meczu natknąłem się na takie zdjęcie :P
http://img517.imageshack.us/img517/5646/69677891.jpg Ciekawe o kogo chodziło Kasperczakowi, a mina Pawła Brożka bezcenna :P |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl