![]() |
noi 90 minuta...
] ja .......e gdzie on to kopnął ?! |
Cytat:
|
No to pora na powrót dziada do Holandii! :)
Nie rozumiem większości decyzji tego pseudo trenera. |
trampkarze od siedmiu bolesci... trener do zmiany, bo on juz nic innego nie zrobi
|
Ciekaw jestem co ten stary kulfon będzie mówił. Jakie znajdzie wymówki i czy starczy mu odwagi, aby się przyznać do błędu.
Żewłakow jak zwykle się bije w pierś. To brzmi jak nowy standard w kadrze. |
Trzeba powiedzieć że po prostu dali dupy...
|
DZIĘKUJEMY ci leło!!!!!!!!!!!!!!! CAŁY STADION!!! leoooooooo LEOOOOOOOOO!!!
jESTEŚMY Z TOBĄ :d PS. CZY ICH POPIER***O?? |
Tak, jak zagralismy ostatnie 20 minut, tak powinnismy grac od pierwszej minuty. Trzeba bylo wyjsc z 3 napastnikow, bo to przeciez byl mecz o zycie...skonczylo sie kompromitacja.
Jest jeszcze jakas slaba druzyna w Europie od ktorej nie dostalismy oklepu za kadencji Beenhakkera? Chyba jedynie San Marino ;). Za Janasa czy Engela ogrywalismy slabeuszy czy sredniakow bez zadnych problemow, a dzisiaj... Blaszczykowski zagral dzisiaj katastrofe(dlaczego Leoś nie wpuscil Lobodzinskiego? Bez formy, ale pewnie bylby wiekszy pozytek), czego sie kompletnie nie spodziewalem. |
Co się stało z Błaszczykowskim. To był najgorszy mecz jaki widziałem w jego wykonaniu. Tyle strat.
|
Patałachy jeszcze raz to powtórze, Żewłakow po meczu powiedział prawde
|
Gdyby tak walecznie grali chociaż od początku drugiej połowy...
A tak to kicha. |
Cytat:
Wiadomo, ze druzyna drwali, taktycznie ulozona tylko i wylacznie na kopanie pilki do przodu. Wiec na kigo nie gramy z 2 napastnikami? Dopiero po wejsciu Lewandowskiego i Smolarka gra z przodu zaczyna sie kleic, bo ma kto ja tworzyc? |
No to dopiero wk**** WASYLA :P
Teraz WASYL powinien zrobić sobie koszulkę "DZIĘKUJĘ CHŁOPAKI ZA MŚ!". |
Cytat:
Było "LEEEEŁŁŁŁŁOOOO" ? :shock::shock: Sory nie mam sil ogladac tej reprezentacji, stad moje pytanie :-/ |
Cytat:
Boruc to nam eliminacje załatwił ze Słowakami i Irlandią tam. Dramat ogólnie. Nikt nic nie grał. Błaszczykowski bez formy. Liczyłem na Niego...szkoda. Brożek się starał, asyste zaliczył. Dla mnie najlepszy mimo wszystko Roger, druga połowa w Jego wykonaniu o wiele lepsza od pierwszej. Lewandowski chociaż szum zrobił po wejściu i ładnie akcje rozprowadził. tak to jest jak gramy rezerwowymi w swoich klubach. Leło do widzenia. Jeszcze w dup* od Słoweńców dostaniemy. chciałbym aby awansowała Słowacja i Słowenia. Nie lubie Irlandczyków i Pepików. :-P |
Jako naród popełniliśmy jeden zasadniczny błąd. Ogłośiliśmy sportem narodowym dyscyplinę, w którą nie potraifmy grać i nic nie znaczymy nawet w Europie.
I po co nam to było ? :) Ja tam na luzie podchodze do tego wszystkiego. Jest jak jest. |
Jeżeli chodzi o reprezentację to trzeba się przerzucić na siatkę albo kosza :) Jeżeli staruch będzie dalej trenerem to nic dobrego nie powinno się już wydarzyć w tych eliminacjach.
|
Cytat:
|
Leo do zmiany, ale jego nie zmienią. Nie ma co się łudzić, klauzula odejścia zbyt wysoka.
Dla dobra przyszłego, polskiego futbolu niech zrobi jakieś roszady na młodszych kopaczy bo w tych eliminacjach i tak już nic nie ugra(my). |
Błaszczykowski sam meczu nie wygra też może mieć słabszy dzień.
Tak mnie zastanawia jak to są takie popaprańce to czemu zgrupowań nie robią co tydzień ? LEO tobie już podziękujemy za współprace! Żałosny poziom polskiej piłki w tym sezonie tylko potwierdził gdzie nasze miejsce! |
Zmiany w reprezentacji zacząć od Szpakowskiego.
|
Jesli zajmiemy drugie miejsce, to gramy baraze? Czy cos pozmieniali? Bo na pierwsze jak wiadomo nie ma szans, stad moje pytanie.
|
Ja wam powiem tylko tyle:
LEEEEEEEEEŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁOOOOOOOO |
Myślę, że zagraliśmy za mało wysublumywaną piłkę.
|
Szkoda, ale z drugiej strony na MŚ nasi "piłkarze" zagrali by to co w Niemczech lub nawet gorzej. Nie rozumiem trenera, który ustawia zespół z jednym napastnikiem, kiedy w gre chodzi tylko zwycięstwo. Bardzo dobry mecz Pawła, zero strat, asysta. Gorzej już z gwizadorami typu Krzynówek, Żewłakow, Lewandowski. Słabszy dzień miał Kuba, ale nie rozumiem czemu większość kibiców go obwinia.
zamiast oglądnąć dziś mecz ukochanej Wisełki, przyszło patrzeć na kompromitacje kadry i sluchać daremnego Szpaka. |
Cytat:
Czy w USA na głównych stronach się pisze o soccerze ? Albo na Litwie ? Pisze się o sukcesach. A u nas zawsze te miernoty na świeczniku. Może najpierw by sobie zasłużyli ? |
Cytat:
|
Cytat:
Pewnie w środę zagramy dobrze,wygramy,a Lełoo jak był, tak będzie...:-/ |
Leo.
Artur. Jacek. Tych panów mam dość. |
Ktos tu chyba sobie dzisiaj odpadl...:)
Za strate 5 punktow w dwoch starciach z Irlandia Pln. "Siwy" powinien zawisnac na stryczku i tu nie ma nawet o czym dyskutowac. Janasa czy Engela za cos takiego nie tylko spotkala by smierc, ale dodatkowo jeszcze zbeszczeszczenie zwlok. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl