Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

woocashx 29.07.2010 15:59

Ja się nie martwię przede wszystkim o komunikację Bunozy z Jovaniciem, bo cała reszta defensywy to wieża Babel

szczebrzeszcz 29.07.2010 16:01

co do Pajica
tyle że był za darmo(nie licząc kontraktu dla niego)
2 lata to i tak mniej niż 4 :]
poza tym 2 bundesliga to w prównaniu do naszej nie jest przepaść, więc "coś" na pewno sobą prezentuje

PS. zapomniałem ze Kirm może grać na prawym, miejmy nadziję ze teraz bez balastu MŚ i z większą konkurencją o miejsce w składzie będzie grał znacznie lepiej :-)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez woocashx (Post 946906)
Ja się nie martwię przede wszystkim o komunikację Bunozy z Jovaniciem, bo cała reszta defensywy to wieża Babel

a jak jest po serbsku/chorwacku "moja" "prawo" czy "lewo"? :]
jednyne problem że "już" znaczy "jeszcze" :D

pawelo84 29.07.2010 16:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szczebrzeszcz (Post 946892)
skoro Bunoza jest sprawką Klejdinsta
to tak naprawdę nie wiemy co on prezentuje, czy warto było wydać 400tys euro

Kadra Bośni jest znacznie mocniejsza niż nasza, grają tam gwiazdy Bundesligi i nie mieści się w niej jeden z najlepszych piłkarzy w Polsce - Stilić. Tak więc jeśli Bunoza ociera się o kadrę Bośni to 400 tyś. euro za niego jest promocją. Pamiętam jak Dżeko odchodził z Teplic do Wolfsburga za 3 mln. euro. Było to wtedy gdy kupowaliśmy Jirsaka. Teraz gość kosztuje ok 30 mln. euro. Nawet na Stiliciu Lech mógł swego czasu sporą kasę zarobić. Piłkarze z Bośni mają bardzo dobre umiejętności oraz charakter do gry w piłę i są tańsi niż nasi.

Kameleon 29.07.2010 16:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez K4millo (Post 946858)

jakby Milinkoviciowi skończył się kontrakt to był było: Marko Milinkovič (skončili im zmluvy), a nie Marko Milinkovič (???).

Milinkovic gra w rezerwach, więc kontrakt ma dalej
http://www.mfkkosice.sk/c/portal_pub...cleCountUpdate

PANDEM0NIUM 29.07.2010 16:08

Bunoza ociera się kadrę Bośni? Skąd to info? Przecież on jest powoływany "jedynie" do U21

Przemoo 29.07.2010 16:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez woocashx (Post 946833)
No chyba, że jeden niepokorny zastąpi drugiego :) Oczywiście kominy płacowe odpadają, bo stałoby się z nami, to co się stanie za chwilę w Polonii po kontrakcie Smolarka.

http://www.mfkkosice.sk/c/portal_pub...?p_l_id=21.244

koyoot widzisz gdzieś Milinkovica? ;)

to spojrz sobie na mecze rezerw. Puknął tam kilka bramek w jakimś mini turnieju. Co do 500 tyś zamiast 1,5 miliona e to chyba chodzi o to, że kończy mu się kontrakt za rok i nie muszę wam mówić co będzie mógł zrobić w grudniu :p
Ja i tak bym go sprowadził. Skoro Cupiał chce sprzedać Małego, to dobra opcja... Na początku na pewno nie panoszyłby się w nowym środowisku, chyba że z miejsca stałby się wiodącą postacią ale wtedy zyskalibyśmy sportowo... i pewnie niedługo też finansowo

co do Elsnera, kto gdzie podał, że z niego zrezygnowano?

mateusz212 29.07.2010 16:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maci0s (Post 946786)
hmmm... "albo" ? może "i" ?

To nic pewnego, więc nie róbcie rumoru póki co... dowiemy się dopiero po dwumeczu z azerami i pewnie po wylosowaniu kolejnego rywala...
Pozdrawiam

taaa to widze,że takie informacje to już od miesiaca są wałkowane wiec po co je powtarzac??? no ale wasza sprawa. Chavez super jak przyjdzie. Jak kogos sprzedac to tylko Diaza, w Małęgo ja jeszcze wierze, i mam nadzieje ze sie nie zawiode. No chyba że w gre wchodzi wymiana Milinkovic - Małecki... zamiana sportowa chyba na plus, ale charakterów watpie ;) Ja bym dał szanse Małeckiemu...

pawelo84 29.07.2010 16:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PANDEM0NIUM (Post 946915)
Bunoza ociera się kadrę Bośni? Skąd to info? Przecież on jest powoływany "jedynie" do U21

Dobra, przesadziłem tutaj trochę. Bunoza gra w U21, ale ponoć jest w kręgu zainteresowań selekcjonera drużyny narodowej. W jednym z wywiadów Bunoza coś o tym mówił. Pozatym interesowało się nim Basel, co też świadczy o tym że to niezły zawodnik. Wolę aby taką kasę wydano na Bunozę niż na Baretto czy Vargę.

Carmelo 29.07.2010 16:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mateusz212 (Post 946927)
taaa to widze,że takie informacje to już od miesiaca są wałkowane wiec po co je powtarzac??? no ale wasza sprawa. Chavez super jak przyjdzie. Jak kogos sprzedac to tylko Diaza, w Małęgo ja jeszcze wierze, i mam nadzieje ze sie nie zawiode. No chyba że w gre wchodzi wymiana Milinkovic - Małecki... zamiana sportowa chyba na plus, ale charakterów watpie ;) Ja bym dał szanse Małeckiemu...

Widziałeś na własne oczy/w telewizji (nie na youtubie) jakieś spotkanie w wykonaniu Milinkovicia ?
Czekam na szczerą odpowiedź, podobnie jak większości krzykaczy, którzy to widzieliby tego grajka w Wiśle ?

Dubi 29.07.2010 16:46

niektórzy tak tu namieszali ze ciężko sie w tym wszystkim polapać.
zapytam wiec wprost, czy prawdą jest ze na jutro szykowana jest konferencja prasowa w razie pozytywnych testów Chaveza ? czy były ( jesli tak to jakie zródła to podały ) głosy że Wisła podpisze kontrakt bez testów z kolejnych zawodnikiem?

WiślakMyślenice 29.07.2010 16:48

Np. przeciwko AS Romie (mowi to Panu cos??) W ktorym to padl wynik 3-3 a Milinkovič byl jednym z najlepszych pilkarzy? Lepszy on niz Malecki, charaktery podobne ale za to Serb bije sportowo Maleckiego łeb na szyję...

mateusz212 29.07.2010 16:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Carmelo (Post 946934)
Widziałeś na własne oczy/w telewizji (nie na youtubie) jakieś spotkanie w wykonaniu Milinkovicia ?
Czekam na szczerą odpowiedź, podobnie jak większości krzykaczy, którzy to widzieliby tego grajka w Wiśle ?

Nie widziałem całego meczu,ale czy ja pisze ze to jest "zbawiciel "Wisły?? nie jestem o tym przekonany, ale patrząc na jego wiek, osiagniecia do tej pory wydaje sie byc wzmocnieniem dla Wisły. Denerwuja mnie Ci wszyscy ktorzy oddają tak Małeckiego...ciekawe w kim wy widzicie jakiegos zasteoce?? jedyny zawodnik ktory w wiekszosci meczow w tamtym sezonie pokazywal sie pozytywnie, Boguski jest średni, Pajlic,Rios niewiadoma, Kirm i Łobo to juz wogole inna bajka..patrzymy na jakośc a nie na ilosc...Dla mnie odejscie Małeckiego bez konkretnego nastepcy (Milinkovic tak), jest bezsensowne...i mysle ze w klubie sądza podobnie.

*Michael* 29.07.2010 16:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Carmelo (Post 946934)

ooo właśnie i oto dobre pytanie... ja go nie widziałem i tak w ciemno to za nic bym go za Małego nie zamienił.
Małecki ma umiejętności które przydadzą się w Wiśle.. nie skreślał bym go bo to na prawde dobry piłkarz a że gorąca głowa? to mu jeszcze przejdzie... Nie pozbywajmy się tak polaków ze składu!!

RAF 29.07.2010 16:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dubi (Post 946936)
niektórzy tak tu namieszali ze ciężko sie w tym wszystkim polapać.
zapytam wiec wprost, czy prawdą jest ze na jutro szykowana jest konferencja prasowa w razie pozytywnych testów Chaveza ? czy były ( jesli tak to jakie zródła to podały ) głosy że Wisła podpisze kontrakt bez testów z kolejnych zawodnikiem?

No dobrze, mowiac szczerze, nie widzialem. Ale... Jezeli jest to zawodnik mlodziezowki serbskiej, jezeli Zarzad chcial Go zakontraktowac bez testow sportowych to - w moim odczuciu - to oznacza ze jest to dosyc dobrej klasy zawodnik. Poza tym, wiesz, smiejecie sie z tego Youtube'a, ale jak na nim widac ze nie odstaje on od pilkarzy AS Romy to po prostu musi cos umiec, prawda?

Seb@. 29.07.2010 17:04

Mam wrazenie ze wieszosc mitologizuje umiejetnosci Maleckiego oraz kwote za jaka mozemy go sprzedac. Mozna prownac go do Peszki ktory mimo wszystko jest lepszy a pies z kulawa noga go niechial za w sumie promocyjna cene.

Markus 29.07.2010 17:32

Małecki jak na polskie warunki jest bardzo dobrym zawodnikiem, który ciągle ma szansę i możliwości zostania naprawdę świetnym piłkarzem mimo wad charakteru i skłonności do samodestrukcyjnych działań. Jest sporo wart, może być wart jeszcze dużo więcej - dlatego nie można postępować lekkomyślnie i pozbywać się go za półdarmo. Upchnięcie go gdzieś za niewielkie pieniądze będzie dużą porażką Wisły, trenerów, a nawet Cupiała.

Ogryzek 29.07.2010 17:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Seb@. (Post 946953)
Mam wrazenie ze wieszosc mitologizuje umiejetnosci Maleckiego oraz kwote za jaka mozemy go sprzedac. Mozna prownac go do Peszki ktory mimo wszystko jest lepszy a pies z kulawa noga go niechial za w sumie promocyjna cene.

Peszko nie jest lepszy, to ten sam poziom co Małecki tylko już 3 lata starszy od Małego.
Kirma i Jirsaka też "pies z kulawą nogą nie chce" i co? mamy ich za darmo oddać? Tak jak Markus pisze, oddanie Małego za półdarmo to byłaby porażka.

Mały jako że młodszy od Peszki o 3 lata ma jednak szansę być lepszy niż pomocnik Lecha. Warto o tym pamiętać.

Seb@. 29.07.2010 17:57

Nie chodzi o to zeby kogokolwiek za darmo oddawac,ja tylko staram sie realnie oceniac gre oraz potencjal Maleckiego. Peszko jednak jest lepszy w perspektywie ostatniego roku (bramki, asysty, gra na w miare rownym poziomie bez wachniec formy) a mimo wakacyjnego "Peszko on Tour" klubu nie znalazl i to za "marne" 400k euro. Pozatym chyba kazdy sie zgodzi ze poziomu Blaszczykowskiego to oni obydwaj nigdy nie osiagnal.

tormenthor 29.07.2010 17:58

Przypominam, że za Peszkę, który był zaraz po Marcelo ,Lewandowskim, Musze najlepszym zawodnikiem ligi nikt nie chciał zapłacić 400 tys E. Wobec powyższego sprzedanie Marcelo za 3,5 mln E i Głowackiego za 1 mln należy uważać za spory sukces. Jeśli ktoś daje 1 mln za Diaza i 1,5 mln E za Małeckiego, to nie ma co się zastanawiać. Moim marzeniem jest to, aby z w koszulce Wisły nie zobaczyć już nikogo, kto jest odpowiedzialny za kompromitację z Levadią. Tę drużynę trzeba gruntownie przebudować. Nie ma w niej miejsca dla leni, alkoholików, hazardzistów i niezrównoważonych psychicznie ludzi. Najsłabsze ogniwa trzeba eliminować.

Ogryzek 29.07.2010 18:01

A jak było z Wolsfburgiem i Peszko? czy to nie było jednak tak ze 500 tysięcy sklonni byli zapłacić Niemcy tylko Sławek nie chciał? Bo Grecy go nie chcieli to fakt, ale czy Niemcy też?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tormenthor (Post 947013)
Moim marzeniem jest to, aby z w koszulce Wisły nie zobaczyć już nikogo, kto jest odpowiedzialny za kompromitację z Levadią. Tę drużynę trzeba gruntownie przebudować.
.

Nawet bez Twojego ulubionego Kirma? :)

czera84 29.07.2010 18:08

No i jednak Bunoza będzie grać w podstawowym składzie.Bardzo liczę na to,że Palijć wypali bo widać,że jest to dynamiczny piłkarz,a oprócz Małeckiego,który nic nie myśli na boisku nie mamy takiego gracza.Żeby nie było OT to powiem,że Peszko chyba miał ofertę z Wolfburga a Panathiakos to był chyba wymysł dziennikarzy,tylko,że on chciał pomóc Lechowi w walce o LM i powiedział,że po tym sezonie odejdzie.

Filippo123321 29.07.2010 18:13

Mial oferte i z Wolfsburga i z PAO. Wieksza kase mu dawali w Atenach, wiec chcial isc tam. ALe okazalo sie, ze PAO go wydymalo, a wczesniej odrzucil oferte Niemcow i zostal na lodzie.

Bylo o tym na weszlo swego czasu.

willow 29.07.2010 18:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Markus (Post 946979)
Małecki jak na polskie warunki jest bardzo dobrym zawodnikiem, który ciągle ma szansę i możliwości zostania naprawdę świetnym piłkarzem mimo wad charakteru i skłonności do samodestrukcyjnych działań. Jest sporo wart, może być wart jeszcze dużo więcej - dlatego nie można postępować lekkomyślnie i pozbywać się go za półdarmo. Upchnięcie go gdzieś za niewielkie pieniądze będzie dużą porażką Wisły, trenerów, a nawet Cupiała.

Tyle, że na to nikt w klubie nie ma wpływu, bo w takich sytuacjach Cupiał jest nad wyraz konsekwentny, vide casusy Moskalewicza czy Kosy.

Poza tym ja jakoś nie widzę w Małeckim aż tak wielkiego potencjału piłkarskiego i jeśli ktokolwiek dałby za niego np. 1.000.000 euro, niech idzie i krzyż na drogę. Tym bardziej, że za taką kwotę można już kupić przyzwoitego prawoskrzydłowego, bo akurat na tej pozycji widzę potrzebę realnych wzmocnień.
Jakoś ani Łobo ani Boguś mnie nie przekonują. Ot, tacy siermiężni rzemieślnicy dobrzy na naszą ligę, ale przecież my mamy ambicję pokazać się w Europie. No chyba, że coś się zmieniło a ja o tym nie wiem.

tormenthor 29.07.2010 18:18

Kirm akurat z Levadią zagrał nieźle. Co nie zmienia faktu, że chłopak nie wykorzystuje swojego potencjału. Ten skład trzeba przewietrzyć. Można zostawić ewentualnie Brożków, ale to tylko przy założeniu, że zaczną profesjonalnie podchodzić do swoich obowiązków. Nie dziwię się założeniu, że każdy jest na sprzedaż. Za*******ili historyczną szanse na awans do LM i odskoczenie na lata Lechowi i Legii. Dla kogoś, kto zakłada koszulkę Wisły i nie daje maxa z siebie nie mam szacunku. Dlatego ta drużyna musi narodzić się na nowo i to z nowymi piłkarzami. A że jest możliwość dokonania przebudowy ze środków ze sprzedaży naszych miernot, to trzeba podziękować opatrzności.

czera84 29.07.2010 18:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Filippo123321 (Post 947037)
Mial oferte i z Wolfsburga i z PAO. Wieksza kase mu dawali w Atenach, wiec chcial isc tam. ALe okazalo sie, ze PAO go wydymalo, a wczesniej odrzucil oferte Niemcow i zostal na lodzie.

Bylo o tym na weszlo swego czasu.

Taaa weszlo też czasami takie pierdoły piszę,że aż się śmiać chce.

RAF 29.07.2010 18:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Markus (Post 946979)
Małecki jak na polskie warunki jest bardzo dobrym zawodnikiem, który ciągle ma szansę i możliwości zostania naprawdę świetnym piłkarzem

Mylisz sie Markusie, Malecki - w moim odczuciu - nigdy nie przeskoczy odpowiedniego poziomu. Widzisz, cechy charakteru jakie on ma nie dykredytuja Go tak bardzo jak brak umiejetnosci. Dobry skrzydlowy to taki ktory umie dosrodkowac pilke stojaca badz bedaca w ruchu.. I teraz mam pytanie? Slyszales / widziales kiedys Maleckiego zostajacego po treningach i cwiczacego tego rodzaju podania aby pozniej moc je zaprezentowac w meczu? Uwazam ze kazdy pilkarz zawodowy jezeli ma braki i AMBICJE wybicia sie powinien zdawac sobie sprawe ze swoich brakow i probowac je eliminowac (bez przymusu ze strony trenera). Uwazam ze 1 mln - 1.5 ml. euro i mozna Malego odwiezc na lotnisko, a w zamian sprobowac sprowadzic tego (nie chce wymieniac nazwiska) z Koszyc :D Charaktery podobne ale umiejetnosciami bije Malego na leb na szyje :)

Seth 29.07.2010 18:27

To dzisiaj w końcu zobaczymy w oficjalnym meczu Bunoze i Paljića

brylant17 29.07.2010 18:27

Nie wiem czy wszyscy oglądają studio na ipli/polsat futbol,była rozmowa z p.Basałajem i kolo się zapytał czy Chavez już podpisał odparł, że nie przechodzi testy i jak będzie ok to jutro podpiszą :) Pytanie czy będą transfery powiedział, że jest już 8 nowych graczy i to musi trener poukładać.Na pytanie, czy ktoś jeszcze przyjdzie/odejdzie odpowiedział poczekajmy do końca sierpnia.

Filippo123321 29.07.2010 18:27

czera, akurat w kwestiach transferowych to wiedza co sie dzieje ;)

Carmelo 29.07.2010 18:57

Jak ja nie lubię za przeproszeniem pieprzenia na temat tego, że jeśli zawodnik jest reprezentantem danego kraju tj. w przypadku Milinkovicia U-21, to musi coś potrafić.
Popatrzmy przykładowo na reprezentacje Polski U-21... Rymaniak, Lisiecki, Kieruzel, Basta, Matuszek, Poźniak, Mąka, Kaszuba czy nasz Burliga (w którego to nikt nie wierzy)

Idąc Waszym tokiem rozumowania to są reprezentanci kraju U-21, więc coś sobą reprezentują. Więc którego z nich widzielibyście w składzie Wisły ?

I nie gadajcie głupot, że nie ma co porównywać reprezentacji młodzieżowej Polski do młodzieżówki Chorwacji, Słowenii itp, bo 3/4 z Was nie widziała w ostatnim czasie ani jednego meczu tych grup wiekowych.

Ktoś poda inny udany mecz Milinkovicia, który widział oprócz meczu z Romą ?
Jak się postaram to też znajdę super spotkanie w wykonaniu naszych gwiazdorów typu Mario...

szczaq21 29.07.2010 19:08

A widziałeś jak gra Basta. Człowiek padaka, większośc z tych których wymieniłeś grają słabo lub przeciętnie.

Carmelo 29.07.2010 19:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szczaq21 (Post 947092)
A widziałeś jak gra Basta. Człowiek padaka, większośc z tych których wymieniłeś grają słabo lub przeciętnie.

I o to właśnie mi chodzi. To, że dany zawodnik jest reprezentantem danego kraju (szczególnie młodzieżówek), wcale nie znaczy, że jest dobrym i wartościowym zawodnikiem. Wymienieni przeze mnie zawodnicy, chyba potwierdzają moją tezę.

Więc, proszę, skończcie z tym Milinkoviciem i argumentowaniem jego rzekomych umiejętności faktem, że gra w młodzieżówce i zagrał "bardzo dobrze" z Romą.

Griszka30KR 29.07.2010 19:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 946996)
Peszko nie jest lepszy, to ten sam poziom co Małecki tylko już 3 lata starszy od Małego.
.

Co Ty pie.. Małecki a Peszko to różnica klasy(oczywiscie na korzyśc Peszki).

Mar85 29.07.2010 20:36

Halo? Jesteście ma ktoś jakieś pytania?? Wspaniałe wzmocnienia na czas??????????????? Najlepiej mnie było krytykować i pisać że płacze to teraz sami płaczcie

Jean_Paulista 29.07.2010 20:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mar85 (Post 947259)
Halo? Jesteście ma ktoś jakieś pytania?? Wspaniałe wzmocnienia na czas??????????????? Najlepiej mnie było krytykować i pisać że płacze to teraz sami płaczcie

oni są na meczu! :D
Bunoza dziś nie pokazał się z dobrej strony przez cały mecz... ale nie będe go skreślał po 1 meczu... ogólnie dno... :/

-Goral- 29.07.2010 20:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Griszka30KR (Post 947160)
Co Ty pie.. Małecki a Peszko to różnica klasy(oczywiscie na korzyśc Peszki).

Jasne Griszka. Czy ty jesteś Wisły , czy jej źle życzysz ?

Wypierd.olmy Skorże. Małeckiego też niech Turcy wezmą.

Kuur. wa. Wywalamy Skorże. Wywalmy Małeckiego, mitolozujemy jego osiągnięcia, jasne.

Wisła w ostatnim czasie straciła co najlepsze. Straciła trenera który dwa razy zdobył mistrza i którego zwolniono gdy Wisła była liderem. Gdzie jeszcze niedawno potrafiła grać takie mecze jak z Ruchem Chorzów. Chyba na trochę szacunku i zaufania po tym co zrobił zasłużył i do końca sezonu powinien zostać.
Straci Małeckiego, straciła Głowackiego, straciła Marcelo. Wisła straciła serce

W zamia pozyskała co Kasperczaka. Kasperczak dno. 8 zawodników ile się sprawdzi. Narazie tylko Słowak jako tako zastępuje Alveraza , Rios nadzieja na lepsze jutro. Jak łatwo w krótkim czasie wszystko roz*******ić.

Dzisiaj Quarabach był po prostu lepszy zespołem. Z Lavadią też odpadliśmy, przez brak skuteczności. Dziś jedyna sytuacja Wisła to kiks w słupek Kowalskiego. Porażka.

Garguła czemu nie grał ? Ech znowu kolano ?

Ejdzbiol 29.07.2010 20:58

To była totalna Ch(b)uj(n)oza :/ Bunoza gra zbyt nie pewnie w nowym zespole i przez niego padła bramka :/ a o tym, że NIKT oprócz Małeckiego nie ruszał dupy, a Jirsak walił świece do przodu jak za Skorży to nie wypada nawet wspominać. Brakowało Garguły i Clebera. Jeżeli nie pojądą ich te 3:0 w Azerbejdżanie. Żadnego składnego ataku i przyśpieszenia, ja nie wiem czy im stadion nie pasuje czy korki ale cholera... co się dzieje, że nie potrafią się utrzymać na nogach? :/

Griszka30KR 29.07.2010 21:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez -Goral- (Post 947347)
Jasne Griszka. Czy ty jesteś Wisły , czy jej źle życzysz ?

.

Wiesz,że dobrze jestem.....
Reszta Twojego tekstu bardziej dotyczyy Skorży(za którym byłem) niż Małeckiego....

wiśnia 29.07.2010 21:05

No to teraz sprzedamy Diaza i Małego a na ich miejsce może.... jakąś gwiazde z Bośni?

fanka Wisly 29.07.2010 21:07

Panowie i Panie nie najeżdżajmy na żadnego gracza który dziś zagrał bo to nic nie da tak się mecz ułożył i niestety na naszą nie korzyść, ale miejmy nadzieję że w Baku coś pokażemy i wygramy 2-0 by dalej awansować,
choć tak mi się coś wydaje że ktoś kiedyś pow że budujemy zespół na potencjalną LM w przyszłym roku a ten rok troszkę odpuszczamy i dajemy czas na budowanie zespołu z prawdziwego zdarzenia...
a żeby nie był offtop to powiem że jak na razie Bunoza nie pokazuje całego swojego potencjału widac że był ztremowany ale to jest nadzieja na przyszłość...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:27.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl