Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Temat polityczny (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9207)

Drozd 14.06.2015 09:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1404517)
Przestań już przestań z tymi plującymi na PiS - reagujcie alergicznie na każdego, kto ma inne zdanie od Was (te "dymania" kerima, bohatera zza klawiatury są wyjątkowe żałosne) . Właśnie przez takich jak Ty i kerim przylgnęła do PiSu etykieta oszołomów.

W przeciwieństwie do Ciebie nie mam głęboko gdzieś "wrażeń estetycznych" innych, bo chciałbym, by PiS doszedł do władzy wspierany przez prawicowego gospodarczo koalicjanta. Dawniej można było tu poczytać Jędrka, Arapaho, Budowniczego czy wiślaka68 - wtedy Wasze głupkowate odzywki ginęły w tłumie. Teraz - na niekorzyść PiSu - jest tu Was pełno. I skuteczni obrzydzacie ludziom wybór tej partii.

O czym Ty gadasz. Zostałem nazwany PiSiorem, zareagowałeś? Nie. Ty reagujesz jedynie na POpaprańca z mojej strony. Więc najdelikatniej mówiąc jesteś nieobiektywny. I jeszcze próbujesz prawić kazania. Etykieta przylgnęła? Chłopie od lat starają się o to sprzedajne dziennikarzyny i eksperty, którym Ty wtórujesz, gratulacje.

Głupkowate odzywki? Toż przecież Twój wpis jest takiej doskonałym przykładem. Jak ktoś bredzi i insynuuje to zwyczajnie to krytykuję raz w takiej raz w innej formie. Jeżeli nazwanie wyzywającego od PiSiorów POpaprańcem tak Cię razi i odstrasza to szczerze współczuję. Rozumiem że jak Cię ktoś kopnie w dupę to wypniesz ją na kolejnego kopa żeby czasem nie zrazić do siebie kogoś agresywnym zachowaniem.

Jakoś chamskie zachowania POwców nie przeszkodziły im rządzić osiem lat. Między innymi dzięki takim kulturalnym jak Ty. Widzącym drzazgę w oku PiSowców, a belki w POwskim nie. Dlatego nie sądzę, że cokolwiek komś obrzydzam. Prędzej robisz to Ty, zwyczajnie manipulując.

63.5 Kg 14.06.2015 09:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ABGwislakABG (Post 1404537)
Nie bój się :) Twojego Niesioła w tej kategorii nikt nie zdetronizuje :lol:

Mojego??
A co ja mam z nim wspólnego??
Wyobrazasz sobie żeby taki pojeb jak Stonoga miał cos więcej do powiedzenia w kraju??
Widzisz go na stolkach , w parlamencie itd.??

ABGwislakABG 14.06.2015 10:07

Nie, nie widzę. Odniosłem się tylko do Twojego stwierdzenia, iż większego pojeba w krajowej polityce nie ma. Mojego przykładu nikt nie jest w stanie przeskoczyć :)

Sondaż ws. frekwencji wrześniowego referendum - 45%.

heoij 14.06.2015 19:54

Sumliński o Stonodze:

Cytat:

Wojciech Sumliński na jednym ze spotkań promujących książkę "Niebezpieczne związki Bronisława Komorowskiego":

- Stonoga to jest nowe objawienie. To jest taki nowy mesjasz, który walczy z systemem. To jest właśnie bardzo podstępna, wyrafinowana, wielopiętrowa gra. Służby specjalne są wytrenowane w takich kombinacjach operacyjnych, gdzie coś toczy się na pierwszym planie, ale ludzie nie wiedzą o tym co się dzieje w tle. Nie mają o tym zielonego pojęcia.

- A to co się dzieje na pierwszym planie jest teatrem. (...) Prawdziwa rzeczywistość jest za kurtyną. Przeciętny człowiek tego nie widzi. Mówię państwu o tym dlatego, bo w tej chwili dzieją się rzeczy, których wiele osób nie rozumie. Po prostu następuje przegrupowanie sił. Po klęsce Bronisława Komorowskiego układ, który dotąd niszczy Polskę zdał sobie sprawę, że dalej nie da się już jechać samą Platformą i szykowana jest szalupa po szalupie. Ta pierwsza to była szalupa z panem Petru, ta druga to jest szalupa z panem Stonogą. Myślę, że nie jest to ostatnia szalupa, ale ta jest przygotowywana w sposób niezwykle staranny i w sposób bardzo sprytny.
Jeszcze Stonoga o nadchodzących wyborach dzisiaj na swoim profilu:

Cytat:

Kongres odbędzie się w połowie lipca bo śniło się mi,że wybory maja być 15 sierpnia lub na początku września.
Donald chce 15 sierpnia.

Czyli przedwczesne wybory ? Fakt, że ostatnio Kopaczowa często latała do Brukseli do Donka, ale aż tak szybko ? Dziwne ... :mysli:

Referendum w sprawie JOWów jest przewidziane na 6 września ... Kukiz miałby wtedy problem z czasem się wyrobić.

Tylko kiedy te wpisy Stonogi traktować poważnie, a kiedy nie to nie wiadomo :D

serek.c2 14.06.2015 20:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1404542)
O czym Ty gadasz. Zostałem nazwany PiSiorem, zareagowałeś? Nie. Ty reagujesz jedynie na POpaprańca z mojej strony. Więc najdelikatniej mówiąc jesteś nieobiektywny. I jeszcze próbujesz prawić kazania. Etykieta przylgnęła? Chłopie od lat starają się o to sprzedajne dziennikarzyny i eksperty, którym Ty wtórujesz, gratulacje.

Głupkowate odzywki? Toż przecież Twój wpis jest takiej doskonałym przykładem. Jak ktoś bredzi i insynuuje to zwyczajnie to krytykuję raz w takiej raz w innej formie. Jeżeli nazwanie wyzywającego od PiSiorów POpaprańcem tak Cię razi i odstrasza to szczerze współczuję. Rozumiem że jak Cię ktoś kopnie w dupę to wypniesz ją na kolejnego kopa żeby czasem nie zrazić do siebie kogoś agresywnym zachowaniem.

Jakoś chamskie zachowania POwców nie przeszkodziły im rządzić osiem lat. Między innymi dzięki takim kulturalnym jak Ty. Widzącym drzazgę w oku PiSowców, a belki w POwskim nie. Dlatego nie sądzę, że cokolwiek komś obrzydzam. Prędzej robisz to Ty, zwyczajnie manipulując.

Ty myślisz, że ja czytam każdego posta, który pojawia się w tym temacie? Zdarzało mi się upominać na sb osoby ubliżające PiSowcom... Powiedz Ty lepiej co "wieśniak" ma wspólnego z PO (nazywając go POpaprańcem chyba zaliczasz go do POwców - na jakiej podstawie?). Obiektywny jestem jak najbardziej i każdy rozsądny to zauważy.

Tak - etykieta przylgnęła, bo wspomniane dziennikarzyny mogą podpierać swoje chore teorie takimi narwańcami jak Wy (wtóruje dziennikarzom - co jeszcze wymyślisz? :D).

Nie "wieśniak" zaczął w taki sposób się odzywać - to Twój nierozgarnięty kolega lubi sobie pofolgować w tym względzie... Nie dam sobie w kaszę dmuchać, jeśli ktoś mnie obraża - problem jedynie w tym, że to z reguły WY zaczynacie.

Twój ostatni akapit to już w ogóle kosmos - mnie nie przeszkadzały chamskie zachowania POwców? Nie wiesz z kim rozmawiasz, o jakich poglądach to chociaż nie imputuj mi pewnych zachowań... albo sprawdź co i jak pisałem.

kerim1906 14.06.2015 20:48

"Nie dam sobie w kaszę dmuchać, jeśli ktoś mnie obraża " prorocze słowa

zapamiętaj to sobie serek.c2

i jeszcze jedno , zwracać uwagę to możesz swoim kolesiom na shoucie

serek.c2 14.06.2015 21:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kerim1906 (Post 1404598)
"Nie dam sobie w kaszę dmuchać, jeśli ktoś mnie obraża " prorocze słowa

zapamiętaj to sobie serek.c2

No to śmiało - nazwałem Cię już nierozgarniętym, parę innych obraźliwych zwrotów by się znalazło - nie daj sobie w kaszę dmuchać i wyjaśnij mi wszystko przyjmując moje zaproszenie :)

kerim1906 14.06.2015 21:21

przylazłeś trzy dni temu , nie wniosłeś nic merytorycznego broniąc beznadziejnej sprawy swojego koleżki, jak to ująłeś ? w jednym ze swoich postów? smrodzisz , po prostu smrodzisz przywalając się do mnie , masz kogo pouczać na shoucie to pouczaj , a ode mnie się odstosunkuj, co do ostatniego ? masz także problemy emocjonalne jak jeden z twoich kolesi ? dorośnij

serek.c2 14.06.2015 21:34

Tak myślałem internetowy bohaterze... :)

ps. naucz się pisać po polsku.

kerim1906 14.06.2015 21:36

czyli zgadzasz się że smrodzisz :lol:, dobrze myślałeś , a teraz łaskawco nie odpowiadaj , zachowaj swoje mądrości na shouta,

serek.c2 14.06.2015 21:40

Myślę, że każdy kto ma nieco oleju w głowie wyrobił sobie zdanie o Tobie smyku :)

Drozd 14.06.2015 21:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1404594)
Ty myślisz, że ja czytam każdego posta, który pojawia się w tym temacie? Zdarzało mi się upominać na sb osoby ubliżające PiSowcom... Powiedz Ty lepiej co "wieśniak" ma wspólnego z PO (nazywając go POpaprańcem chyba zaliczasz go do POwców - na jakiej podstawie?). Obiektywny jestem jak najbardziej i każdy rozsądny to zauważy.

Tak - etykieta przylgnęła, bo wspomniane dziennikarzyny mogą podpierać swoje chore teorie takimi narwańcami jak Wy (wtóruje dziennikarzom - co jeszcze wymyślisz? :D).

Nie "wieśniak" zaczął w taki sposób się odzywać - to Twój nierozgarnięty kolega lubi sobie pofolgować w tym względzie... Nie dam sobie w kaszę dmuchać, jeśli ktoś mnie obraża - problem jedynie w tym, że to z reguły WY zaczynacie.

Twój ostatni akapit to już w ogóle kosmos - mnie nie przeszkadzały chamskie zachowania POwców? Nie wiesz z kim rozmawiasz, o jakich poglądach to chociaż nie imputuj mi pewnych zachowań... albo sprawdź co i jak pisałem.

Na prostej podstawie. Pluje na PiS tak jak POwcy i reszta nocnej zmiany.

Widziałeś pierwszą debatę? Ile było pretensji do Dudy, że za grzeczny. To jest właśnie sedno, jak chcesz sie do kogoś przyczepić to pretekst zawsze się znajdzie. Mam Ci przypomnieć kota, konto w banku czy krzywe sznurowadła? Wieśniak wciąż jest pod wpływem tamtej propagandy dlatego sobie pozwala. I powinien się spodziewać reakcji. Znając Twoją wcześniejszą aktywność nie spodziewałem się ze będziesz mu suflował.

Mówisz o jakiejś regule, bardzo mnie interesuje moment owego "zaczęcia". Wieśniak mówiąc "aha, zostałem obrażony" decyduje o tym momencie i potem już mu wszystko wolno bo nie on zaczął? A on przecież tylko myśli inaczej. Cóż z tego, że czasem kropka w kropkę jak Niesioł, on wieśniak z PO nie ma nic wspólnego i kto twierdzi inaczej ten .......

serek.c2 14.06.2015 21:53

No nic panie Drozd - myślę, że tym wpisem przekroczyłeś już granice śmieszności.

wiesniak842 15.06.2015 00:24

https://www.youtube.com/watch?v=Yhmj3EihfY0

Stonoga niczym nasze forumowe, pisowskie trolle. Ubaw po pachy:lol:

ZawszeSztywny 15.06.2015 08:58

Goebbelsowska propaganda "GW"!
http://m.se.pl/wiadomosci/opinie/zie...gw_624013.html

kerim1906 15.06.2015 08:59

cytat ze stonogi "A następnie przechodzi do jasnych gróźb wobec dziennikarzy i ich dzieci: - Ja, k*rwa, miliony wydam, rozumiecie, "żeby się dowiedzieć gdzie mieszkacie, gdzie sracie, k*rwa, co robią wasze dzieci i będę dotykał waszych prywatności, waszych dzieci.

no widzisz wiesniak842 , robisz to samo co stonoga , wypisz, wymaluj ,w sumie sie nie dziwię , sam pisałeś o sobie że jestes niedojrzały emocjonalnie , gratuluje towarzystwa , brzmi to dumnie wiesniak842 i stonoga :help:

i jeszcze do kompletu cytat z wiesniak842 " oj grubo sie mylisz misiaczku, bardzo grubo, pamietaj, ze w internecie nikt nie jest anonimowy i rozne przykre rzeczy juz sie zdarzaly takim cwaniakom zza monitora"

MiksonWS 15.06.2015 10:37

PiS i PO, czyli dziel i rządź. Stara metoda, a mało kto jest w stanie to dostrzec.

Gwiaździsty 15.06.2015 17:48

Sumliński o Stonodze:

http://wpolityce.pl/polityka/256111-...wana-gra-sluzb

kerim1906 15.06.2015 18:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1404683)

e tam , takie wklejasz, Sumliński to troll pisowski :lol: , i co udowodnił ? , zaraz będą żądać szczegółowych odpowiedzi , a jakie służby ? jaki oficer prowadzący? jaki ma stopień? jaki niby cel ? jeden nieodpowiedzialny link i zaraz cała seria pytań i wątpliwości , i po co Ci to było ? :) dowiesz się na końcu że Ty to też pisowski troll i szkodzisz partii :mysli:

ABGwislakABG 15.06.2015 19:00

Kto z tego napięcia pierrdolnie ze szczęścia?

kerim1906 16.06.2015 09:11

3 RP w pełnej krasie , 26 lat wolności i kiszczak skazany na 2 lata w zawieszeniu :evil: z paragrafu przestępczości zorganizowanej za wprowadzenie stanu wojennego , przekładając na prosty język kiszczak uczestniczył w mafii , a szefem mafii był pochowany z honorami jej herszt jaruzelski , smaczku dodaje cytat z komora na pogrzebie jaruzela "śpij żołnierzu , niech Polska ci się przyśni" :pala:, i na tego "patriotę " głosowało coś koło 8 mln :help:, i jeszcze żeby był komplet "26-ciu lat wolności i złotego wieku" Mariusz Kamińsk były szef CBA za walkę z korupcja został skazany na 3 lata bezwględnego więzienia

ciekawe jakie wygibasy wymyśli 3 RP żeby ochronić towarzysza , przypominam wypowiedz kiszczaka sprzed około 20 -u lat " jak ktoś się rozpędzi z rozliczeniami to niejedna aureola spadnie" nie jest to cytat dosłowny ale tak to brzmiało

http://niezalezna.pl/68056-po-wyroku...ia-szeregowego

liber 16.06.2015 10:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1404683)

Jeżeli nawet, to Stonoga raczej nie do końca jest tego świadomy, tzn. może nawet się domyśla, że ktoś nim pogrywa, bo to bystry człowiek, ale nie on tutaj rozdaje karty.

Gwiaździsty 16.06.2015 10:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kerim1906 (Post 1404738)
3 RP w pełnej krasie , 26 lat wolności i kiszczak skazany na 2 lata w zawieszeniu :evil: z paragrafu przestępczości zorganizowanej za wprowadzenie stanu wojennego , przekładając na prosty język kiszczak uczestniczył w mafii , a szefem mafii był pochowany z honorami jej herszt jaruzelski , smaczku dodaje cytat z komora na pogrzebie jaruzela "śpij żołnierzu , niech Polska ci się przyśni" :pala:, i na tego "patriotę " głosowało coś koło 8 mln :help:, i jeszcze żeby był komplet "26-ciu lat wolności i złotego wieku" Mariusz Kamińsk były szef CBA za walkę z korupcja został skazany na 3 lata bezwględnego więzienia

ciekawe jakie wygibasy wymyśli 3 RP żeby ochronić towarzysza , przypominam wypowiedz kiszczaka sprzed około 20 -u lat " jak ktoś się rozpędzi z rozliczeniami to niejedna aureola spadnie" nie jest to cytat dosłowny ale tak to brzmiało

http://niezalezna.pl/68056-po-wyroku...ia-szeregowego

Cenne inicjatywa kombatantów, wiadomo, ze Bulu go nie zdegraduje ale nowy prezydent chyba zrobi z niego szeregowca z takową pensją. Jeśli jego generalska emerytura przestanie mu być wypłacana to będzie to dobry znak dla innych sowieckich sprzedawczyków.

Cytat:

Jeżeli nawet, to Stonoga raczej nie do końca jest tego świadomy, tzn. może nawet się domyśla, że ktoś nim pogrywa, bo to bystry człowiek, ale nie on tutaj rozdaje karty.
liber, wydaje mi się, ze on dobrze wie kto za nim stoi, widać to w jego zachowaniu względem instytucji państwa, każdy inny śmiertelnik gniłby w areszcie miesiącami jak np. Staruch i wielu innych. On może bluzgać np. na policje wyzywając ich publicznie od sk.....ów, a potem wrzucając na youtube, gdzie robi za gwiazdę. I co ? jaka reakcja ? Żadna. Tak zachowuje się człowiek przekonany o swojej bezkarności.

Zgodnie z tym co mówił Sumliński, rusza kolejna szalupa ratunkowa:

http://wpolityce.pl/polityka/256206-...-do-parlamentu

kerim1906 16.06.2015 10:44

Gwiaździsty "Zgodnie z tym co mówił Sumliński, rusza kolejna szalupa ratunkowa:"

i dobrze, im więcej tego chłamu tym lepiej , kogo mamy ? bankster petru ,zadaniowany stonoga, "doświadczeni samorządowcy" ,cała plejada spadów, wydaje mi się że jest to testowanie gawiedzi , co i komu się spodoba , nie daję tym tworom żadnych szans, ale nie wiadomo co tli się w ludzkich głowach

Jaroo1 16.06.2015 11:55

Logika Stonogi: "nie ujawniam kolejnych akt bo to niezgodne z prawem". A tamte jak ujawnił - "przekleił z chińskich serwerów" to nie było niezgodne z prawem. Co więc za problem znowu tylko podac to co znalazł na chińskich serwerach?
Do tego dziś coś tam wrzucił na YT gdzie się chwali, że się nie stawia na komendę w sprawie dozoru. I jak taki człowiek może być czysty? Każdy normalny byłby ujebany za byle głupstwo, za te ....y i ..... czy chociażby za nie stawianie się na posterunku.

PS Dzisiaj o 20-tej ma niby z grubej rury pojechać i zrobić na YT relację na żywo gdzie opowie o aferze podsłuchowej. Mówi, że teraz to już tylko pozostanie polityków zamykać po tej jego konferencji. Powiedział, że Falenta to agent CBA i ABW i, że wiedział o przestępstwach HGW ale nie mógł robić śledztwa z racji, że Tuski sobie tego nie życzyły. Ciekawe, ciekawe.

Może Stonoga z nikim nie współpracuje, jest po prostu na tyle naiwny, że myśli iż od tak sobie może gadać wszystko co wie, i że pewni ludzie co się koło niego kręcą są czyści, że to przyjaciele od dobrych rad a nie jego prowadzący.

kerim1906 16.06.2015 12:01

Jaroo1 "Może Stonoga z nikim nie współpracuje, jest po prostu na tyle naiwny, że myśli iż od tak sobie może gadać wszystko co wie, i że pewni ludzie co się koło niego kręcą są czyści, że to przyjaciele od dobrych rad a nie jego prowadzący."

chyba sam w to nie wierzysz bo wcześniej piszesz " I jak taki człowiek może być czysty? Każdy normalny byłby ujebany za byle głupstwo, za te ....y i ..... czy chociażby za nie stawianie się na posterunku. "

stonoga to bezdyskusyjnie esbecka wtyka

Padre1906 16.06.2015 13:02

"Bezdyskusyjnie" :D

kerim1906 16.06.2015 13:47

co w tym dziwnego ? dla mnie stonoga jest bezdyskusyjnie esbecką wtyką , dla Ciebie samodzielnym i rzetelnym politykiem

Padre1906 16.06.2015 13:54

"dla Ciebie samodzielnym i rzetelnym politykiem"
Co? :D

Jaroo1 16.06.2015 14:17

Cytat:

chyba sam w to nie wierzysz bo wcześniej piszesz " I jak taki człowiek może być czysty? Każdy normalny byłby ujebany za byle głupstwo, za te ....y i ..... czy chociażby za nie stawianie się na posterunku. "
Pozostaje jeszcze taka opcja, że myśli, że skoro ma haki na "kilku" ludzi z "góry" to w obawie przed ujawnieniem będa oni sami go chronili przed wymiarem sprawiedliwości.
Ale niewątpliwie to jest taki gruby gracz, że nawet te wszystkie Kuźniary wiedzą, żeby z nim nie zadzierać i dają się wyzywać od frajerów i chujów.

kerim1906 16.06.2015 14:25

Jaroo1 "Ale niewątpliwie to jest taki gruby gracz, że nawet te wszystkie Kuźniary wiedzą, żeby z nim nie zadzierać i dają się wyzywać od frajerów i ch...w."

czy gruby? nie sądzę , zwykły przekaznik ,słup ,pas transmisyjny , można to różnie nazwać , ma zadanie do spełnienia i robi co mu każą

IncognitoTSW 16.06.2015 14:59

Ostatnio się zastanawiałem czy jest możliwe, że Stonoga ma dobrego informatora np z resortu sprawiedliwości a służby wymyśliły, że najłatwiej będzie się z nim uporać... nie robiąc mu nic i sprawiając, że wszyscy w ten sposób uwierzą, że skoro jest "nietykalny" to jest ze służb i przestaną mu ufać.

Możliwe?

Jaroo1 16.06.2015 16:58

Cytat:

Ostatnio się zastanawiałem czy jest możliwe, że Stonoga ma dobrego informatora np z resortu sprawiedliwości a służby wymyśliły, że najłatwiej będzie się z nim uporać... nie robiąc mu nic i sprawiając, że wszyscy w ten sposób uwierzą, że skoro jest "nietykalny" to jest ze służb i przestaną mu ufać.

Możliwe?
Wszystko jest możliwe. Przecież my w tej grze jesteśmy pionkami a to oni rozdają karty, mają media, kasę, władze, prawo po swojej stronie. Mogą mieszać w tej grze do woli.
Ja tam jednak myślę, że skoro przy Stonodze kręci się Tymochowicz to normalne to nie jest. Poza tym przeszłość Stonogi, kontakty z SLD, Kwachem. oraz jego obecna twórczość raz lubi raz nie lubi Tymochowicza, raz go wyzywa, że jest ze służb a raz w studio ironizuje, że on i Tymochowicz to na pewno musza być agentami, jednego dnia daje Kukizom 4 mln a drugiego wykasowuje jego numer, zakłada swoja partię.
Pojebany człowiek. Kto tak się zachowuje? Albo 5-cio letnie dziecko albo chłop, którym ktoś steruje i który ma za zadanie mieszać i pajacować. Przecież normalny człowiek by się tak nie zachowywał bo od razu byłby skreślony, a tutaj mamy kreację na tego, który pociągnie za sobą elektorat zbuntowany, młodzież (stąd ten ostry język), który podzieli prawicę między sobą (stąd raz udaje patriotę i kolegę RNowców, Korwinowców, Kukizowców a raz się obraża i na nich nadaje i... koleguje się z Tymochowiczem od Palikota i SLD). Paranoja.

Gwiaździsty 16.06.2015 19:27

A tymczasem dowiadujemy się o wywożeniu akt aby zatrzeć ślady:

http://wpolityce.pl/polityka/256291-...a-posla-opioly

IncognitoTSW 16.06.2015 19:45

http://www.fakt.pl/polityka/jacek-ku...lm,552532.html

Kurski i jego powiązania ze Stonogą

kerim1906 17.06.2015 09:17

no to mainstream ma zagwozdkę, co oni z tym zrobią ? zero haków , bardzo dobry ruch , przewidywany już wcześniej ale teraz potwierdzony

http://wpolityce.pl/polityka/256321-...ke-na-premiera

IncognitoTSW 17.06.2015 10:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kerim1906 (Post 1404856)
no to mainstream ma zagwozdkę, co oni z tym zrobią ? zero haków , bardzo dobry ruch , przewidywany już wcześniej ale teraz potwierdzony

http://wpolityce.pl/polityka/256321-...ke-na-premiera

Prof. Jadwiga Staniszkis : "Bardzo nie chcę, aby pani Szydło została premierem. Nie może być premierem osoba z doświadczeniem gminnym".
wersja 2:
"Bardzo nie chcę , aby pani Szydło została premierem. Nie może być premierem osoba z doświadczeniem gminnym".

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html
PiS gotowy poprzeć Zycha? Czyżby próbowali dogadać się z ZSL-em na jesień?

Gwiaździsty 17.06.2015 10:33

Ja jestem za, może nareszcie Małopolska przestałaby być pomijana przy dużych inwestycjach w Polsce i nadrobiła to co ją omijało od wielu lat, biorąc pod uwagę jej znaczenie i pozycje w Polsce i na świecie oraz jej stolicy czyli 2 miasta Polski po Warszawie. Prezydent i premier z Małopolski to duża szansa dla mieszkańców regionu.

heoij 17.06.2015 11:33

Oby się to sprawdziło :-) Nareszcie Jarosław Kaczyński zrozumiał, że musi się odsunąć i dać szansę młodszym od siebie co pokazały wybory prezydenckie. Może Beata Szydło nie ma takiego doświadczenia w polityce jak Kaczyński, ale ma przynajmniej czystą kartę, nie można ją niczym zaatakować czy ośmieszyć jak w przypadku Kaczyńskiego dlatego uważam to za bardzo dobre posunięcie ze strony PISu :-)

AYALA 17.06.2015 12:05

Jak Pani Szydło zostanie premierem to najpierw powinna wydać nakaz zablokowania wszystkich lotnisk w Polsce , aby złodzieje z sitwy nie uciekli.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:46.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl