![]() |
Może Sobola też sprzedajemy do Turasów...
Kto wie, kiedyś ponoć dawali ponad milion. |
Cytat:
|
Jak nie zagra Cleber to na środku zagra Diaz Singlar lub Kowal więc wybór jakiś jest, a obojętne kto z nich zagra to jutro gładkie 3-0 więc wyluzujcie ludziki
|
|
|
Cytat:
|
Do tych informacji z Przeglądu Sportowego odnośnie zainteresowania słowackimi piłkarzami podszedłbym z dużą ostrożnością(mówiac delikatnie), pewnie są wyssane z palce. Po co nam środkowi pomocnicy skoro mamy Gargułe,Sobola, Jirsaka, Wilka i ewentualnie mogącego grać w srodkuDragana Paljica. Jak znam życie a zwłaszcza sytuacje w tym oknie transferowym jeśli Wisełka chce pozyskać jakiś graczy to na pewno nie tych o których piszą gazety
|
Cytat:
(...) |
W sumie nie wiadomo czy to ma być jako wzmocnienie kadrowe czy jak? Może przygotowują nas do meczy z trudniejszymi rywalami w systemie 4-5-1 z 2 def. pomocnikami którym tym razem nie będzie Diaz? W sumie pomysł godny poparcia ale czy trzeba nam do tego kolejnego zawodnika? A może Sobol odchodzi za pół roku lub kończy karierę? Bo tymi transferami jakoś idzie taki niejasny przekaz że nie wiem czy to nasi działacze chcą się nachapać graczy żeby się szanowna brać zamknęła że "potrzeba graczy" czy faktycznie coś jest nie tak z tematem Sobola
|
Cytat:
|
Cytat:
Dla mnie potwierdzane tutaj newsy jednak zyskują na wiarygodności, ale obyś miał rację. |
Cytat:
Po drugie na Onecie piszą że sa to nieoficjalne info a nie na podstawie GK. Niemniej jednak znając poziom dziennikarstwa w Polsce byłbym ostrożny z braniem tego newsa na poważnie. |
Cytat:
|
Możliwe, że klub chce się pozbyć wiecznie utalentowanego Jirsaka, krytykowanego Diaza i zastąpić ich kimś nowym by mieć naprawdę wyrównaną kadrę. Przecież jest oferta za Diaza, może coś pojawiło się za Jirsaka i dlatego taka sytuacja.
|
Cytat:
|
Cytat:
Za Diaza wolałbym obrońcę na lewo z prawdziwego zdarzenia. |
Cytat:
|
Tarann to znawca futbolu i wedlug niego reprezentant kraju, uczestnik mundialu to poprostu slaby gracz jak na polskie warunki:P
|
Cytat:
|
Cytat:
i porownanie do Reicha jest chyba troche nie na miejscu. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
jesli klub ma szanse sciagnac lepszego zawodnika od Jirsaka to po co nie? po co podnosic poziom druzyny? a skad Ty wiesz ze nikt nie odejdzie?
|
Słoweni...
|
jesli chcemy grac z powodzeniem w europejskich pucharach, lidze, pucharze Polski musimy miec szeroka kadre:)
|
Cytat:
|
hmm a może to reprezentant Słowenii, który nadal pozostaje bez klubu? :)
|
No proszę.Dożyłem czasów, gdy się gardzi uczestnikami 1/8 finałów MŚ
Te forum nadaję się do jakiegoś kabare tu:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: |
Cytat:
Wygrywać po 7-4 6-3 :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
To sie nie dziw , że na forum też tacy sa Szczególnie goście porejestrowani w przeciagu miesiaca co maja po 3 bany na koncie:lol: Kozak byłby świetnym wzmocnieniem, wystarczy napisać, że Garguła może grać jako lewy pomocnik schodzący do środka a Piotrek Brożek jako ultraofensywny lewy obrońca Mogłoby to ciekawie wyglądać |
a mi się podoba kierunek zakupowy.
Skoro i tak czasy gdzie grają wychowankowie i "chłopaki z Krakowa" nie wrócą, to jak mają grać wyrobnicy, to niech to będą z tej wyższej półki, z zagranicy. A nie rozkapryszone Małeckie którzy najpierw całują herb a 3 tyg później odmawiają założenia koszulki i wystąpienia w meczu, bo mu się skład nie podoba, tudzież wiecznie zmęczony/kontuzjowany Łobodziński, który gra 2 mecze niezłe na sezon, a reszta tragedia. |
"To bardzo doświadczony zawodnik, który ma na swoim koncie występy m.in. w Lokeren"
To pewnie zna się z Lubańskim. Dobra, a tak bez napiny, to zawodnicy bardzo ciekawi. Raczej 100% pewności, że obaj by wniesli coś więcej do drużyny, niż tylko zaostrzenie walki o wyjście w podstawowej jedenastce na treningach. |
Nie ma o czym dyskutować, z doświadczeniem Kozaka i umięjętnościami przewyższającymi Jirsaka o 2 klasy, napewno byłby pozytecznym wzmocnieniem zespołu. Na tym polega systematyczne wzmocnianie składu.
Mamy określoną kadre, ściągamy kolejnych zawodników z proporcjonalnie w miare możliwości wyższym potencjałem umiejętności, a następnie eliminujemy z kadry najsłabsze ogniwa. Tym sposobem siła zespołu automatycznie z okienka na okienko rośnie. |
Cytat:
|
Chyba dla Łoba i Jirsaka to będzie ostatnia runda w Wiśle jeśli tak mamy się co okienko wzmacniać. A oni jak na złość teraz zaczną nam grać! Motywacja działa cuda :)
|
Cytat:
|
jestem pewien że z Ś Obrońcami też rozmawiają (dobrze że tym się tak bardzo nie chwalą - w negocjacjach najważniejsze są cisza i spokój - nikt wtedy nie miesza potencjalnemu zawodnikowi w głowie)
Zachowajmy spokój - dzisiaj mamy ważny mecz |
Cytat:
Trzeba wierzyć w chłopaka ;] W Wojtka juz ciężej, niestety, nie został nowym Kosowskim wiec krzyż na droge i do Ryśka Tarasiewicza. |
Odrobine sie dziwie że wszyscy na około twierdzą że ofensywnie jesteśmy cud miód i orzeszki a doszedl z napastnikow tylko stary Żuraw , reszta to ci sami co w zeszłym sezonie mieli problem trafic w światlo bramki.Jak dla mnie nawet 2 dobrych napastników nie było za dużo
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl