![]() |
Wywiad z Petar Brlek:
http://www.dziennikpolski24.pl/sport...chod,12312641/ JrQ- Zgubiłem A nie płacz już |
Cytat:
|
Tak odnośnie meczu z Górnikiem, to tylko ja mam wrażenie, że ten nasz nowy bramkarz to taki trochę ręcznik w bramce?
|
Tylko Ty, żadna bramka znacząco nie obciąża jego konta.
|
Videmont na treningu Sandecji.
|
I oby tam już został i zwolnił budżet płacowy. Jego przyjście tutaj było nieporozumieniem.
|
takie nieporozumienie że pójdzie do nowego sącza i zacznie grać na poziomie...
|
Cytat:
Problem jest taki że u nas niewiele dawał więc Kiko i Junco chcą się go bardzo pozbyć. Oby przypadł do gusty włodarzom Nowego Sącza wszak w Sandecji tam zapadają decyzje w sprawie transferów :) |
Cholera normalnie paka na LM Hugo,Korzym i Adu strach się bać.Na Sandencję wystarczy może okazać się wzmocnieniem
|
Ja mu życzę żeby odpalił i żeby wszyscy jego krytycy z tego forum jeszcze za nim zapłakali.
|
@ashkeczup - to znaczy, że źle życzysz Wiśle.
Dla mnie Hugo choć z pewnością ma potencjał to pokazał się jako sfochowany gwiazdorek, któremu się nie chce zapierdalać na boisku. |
Videmont dostawal swoje ale najwyraźniej swoja postawa na treningach zrazil do siebie trenera i sztab. To raczej nie przypadek że w kazdym klubie w ktorym gral mial konflikt z trenerem. Może oczekiwał gry w 1 skladzie za darmo?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dziwne wlasciwie, ze nie ma zadnego uzasadnienia dlaczego Videmonta sie pozbywaja wszak "suche liczby" mial calkiem niezle.
Podobno gosc ma trudny charakter i w kazdym poprzednim zespole konfliktowal sie z trenerem. Byc moze w tym wypadku rowniez sfrustrowal sie faktem, ze przegrywal rywalizacje z Maleckim i Boguskim (a pozniej rowniez z Bartoszem) i zamiast walczyc o miejsce to psul atmosfere w druzynie. Moze glosno w szatni krytykowal decyzje Kiko? Tak sobie tylko spekuluje. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
co takiego pokazał przez pół roku żebyśmy uważali, że swoją grą pociągnie Wisłę w górę? Dla mnie nic. |
co zrobisz jak nic nie zrobisz
pojechal Hugo na morskie oko, wrzucił monete i został w kraju w ktorym sie jeszcze na nim nie poznali :) |
Hugo. Piłkarz jakich tysiące. Przyszedł, nie przebił się i odejdzie. Nie ma po kim płakać. Dał trzy asysty i fajnie.
|
Nasz bramkarz nie jest winny żadnej bramki.
Pierwsza bramka bez szans. Przy samobójczym golu Gonzaleza miał sporo pecha, bo nie dość że mu (Gonzalezowi) się najpierw od pleców piłka odbiła, to sekundę później od nogi. Może inny bramkarz by to wyciągnął przy odrobinie szczęścia (np. inaczej by się ustawił, wolniej zareagował), ale nie można mieć pretensji jak bramkarz nie wybroni rykoszetu z odległości 2 metrów. Po prostu nie i już. Trzecia bramka również bez szans. Jak na razie prezentuje się solidnie. Głupstw w bramce nie wyczynia (jak na razie), błędy jeśli były jak na razie to drobne (niepotrzebne piąstkowanie czy bronienie na raty). Gra nogami pewniejsza od poprzednika. Zobaczymy co będzie dalej. Jeszcze dużo meczy przed nami. |
Mokry sen jakiegoś dzieciaka z tego forum się nie spełni i Videmont nie zostanie gwiazdą ligi w barwach Sandecji, czym miał utrzeć nosa Wiśle. Właśnie oblał tam testy.
|
Przy okazji chyba rozwial wszelkie watpliwosci na temat jego braku gry w Wisle;)
|
Jest za słaby nawet na grę w Sandencji??? Obrońcy Hugo, gdzie jesteście? może znajdziecie mu jakąś pracę?
|
Cytat:
|
To czy on jest słaby i mocny to mam w pompie już, tak jak ludzie w klubie.
Wazne, żeby sobie klub znalazł i jak najszybciej zszedł u nas z listy płac... |
Cytat:
:lol: |
#HugoJestesmyzToba
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl