Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

pawlozm 20.07.2017 16:01

Trener wprost musiał Semirowi powiedzieć, że za chwilę może się nie łapać na ławkę, bo w miejsce Brleka będą wchodzić młodzi Wojtkowski lub Halilovic. Sa to zawodnicy młodzi, perspektywiczni, których TRZEBA ogrywac. Do tego Carlitos okazuje sie zawodnikiem, który śmiało może grać za napastnikiem, jak ostatnio. Semir doszedł wiec do wniosku, że lepiej jak poszuka klubu gdzie będzie grał. I widocznie znalazł. Pewnie, że szkoda ze nie wskoczył na swój dawny poziom, gdzie nikomu nie przeszkadzało ze czlapal, bo mimo to z piłką przy nodze robił wszystko. W tamtej rundzie miał tylko przebłyski tego geniuszu, a to za mało. Kto wie czy by się nie przełamał jakby dostał więcej szans? Ja go będę pamiętal z jego świetnych podań (zwłaszcza no Look pass :) i nie zapomnę jak strzelił wolnego 7egii :).

Ma_niek 20.07.2017 16:27

Idiotyzm z skresleniem stilica. Zaraz odejdzie brlek i zostaniemy z niczym. Stilic nawet szansy nie dostal dobrej od kiko. W....iaja mnie ostatnio te odejścia.

wiertar 20.07.2017 16:41

Idiotyzm bo? Bo na jego miejsce mamy w tym momencie conajwyzej 4 graczy (Brlek ,Halilovic, Carlitos, Kostal, a może dojść jeszcze jeden mocny kandydat)? Bo jest totalnie bez formy? Bo nie zarobimy na nim? Bo zarabia duzeeeeee pieniądze a bardzo mało daje? Bo nie pasuje do tej drużyny? Bo jest leniuszkiem któremu się nie chce? Bo co?

ashkeczup 20.07.2017 16:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiertar (Post 1475917)
Idiotyzm bo? Bo na jego miejsce mamy w tym momencie conajwyzej 4 graczy (Brlek ,Halilovic, Carlitos, Kostal, a może dojść jeszcze jeden mocny kandydat)? Bo jest totalnie bez formy? Bo nie zarobimy na nim? Bo zarabia duzeeeeee pieniądze a bardzo mało daje? Bo nie pasuje do tej drużyny? Bo jest leniuszkiem któremu się nie chce? Bo co?

Bo nazywa się Stilić i jak się nie zasapie po dwóch krokach to wiąże krawaty lewą nogą.

Martinus 20.07.2017 16:53

Decyzja bardzo dobra i tak mamy dużo zawodników w środku pola, Stilic ostatnio nie wstawał z ławki a jeszcze słychać o chęci sprowadzenia kolejnego zawodnika do środka pola. Statysta, którego nazwisko ładnie wygląda na ławce rezerwowych nam potrzebny nie jest. Jeżeli trener nie widział dla niego miejsca w składzie było to optymalne rozwiązanie dla obu stron.

Rob_Zombie 20.07.2017 16:53

Bo nie dostał dobrej szansy. Napisał przecież.

badyll1906 20.07.2017 16:58

Widocznie nie zapracował na taką szansę na treningach, ja po nim płakał nie będę. Oczywiście należy mu się szacunek za wszystkie bramki, asysty i dobrą grę.

wiertar 20.07.2017 17:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ashkeczup (Post 1475919)
Bo nazywa się Stilić i jak się nie zasapie po dwóch krokach to wiąże krawaty lewą nogą.

to weźmy ściągnij my do pary Kalu uchę i Mirka Szymkowiaka, jak nie zmęczą się po kilku krokach to też będzie super

Karherop 20.07.2017 17:26

Tydzień temu Kiko mówił na konferencji, że Stillić jest bliski pierwszego składu. Było to zapewne mydlenie oczu, ale jednocześnie sądzę, że to bardziej zawodnik chciał odejść z klubu, niż klub się go pozbyć.
Jeśli faktycznie pójdzie za dużą kasą do Koreii to mamy jasność. Wie, że nie odbuduje dawnego formy, to niech chociaż sobie zarobi.

Myślę, że w perspektywie czasu to dobra decyzja i dla niego i dla Wisły. W sparingach grał jak oldboy i nie przykrywała tego technika, którą zawsze imponował.

FraMat 20.07.2017 17:56

A będzie jakaś kasa z jego odejścia, czy puszczamy go za darmo?

Coglin 20.07.2017 17:57

Pewnie za zaległe wypłaty. Całe albo część.

wiertar 20.07.2017 18:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1475937)
A będzie jakaś kasa z jego odejścia, czy puszczamy go za darmo?

Pewnie jakieś 150-200 tys euro zostanie w kasie, lub będzie na 2innych graczy

MłodePokolenie 20.07.2017 18:21

#PytanieNaĆwierkanie Kamil Wojtkowski. Wywarł na mnie mega wrażenie, za tą szczerość, nie owija w bawełne i nie słodzi niepotrzebnie.

ashkeczup 20.07.2017 18:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiertar (Post 1475923)
to weźmy ściągnij my do pary Kalu uchę i Mirka Szymkowiaka, jak nie zmęczą się po kilku krokach to też będzie super

Czy ktoś jeszcze na tym forum wyłapuje ironie?

EDIT: Właśnie obejrzałem Wojtkowskiego. Na pytanie o przyszłość nie kręcił i o to chyba w tym chodzi. Bardzo fajny materiał. Kto nie oglądał to trzeba :D

pawlozm 20.07.2017 21:07

Na mnie rowniez Kamil wywarl pozytywne wrazenie, szczery i otwarty chlopak :)
P.s. Wypromujmy go i do Arsenalu za 5 mln funtów ;)

brylant17 21.07.2017 05:35

Polecę klasykiem a dlaczego nie Barcelona

jonaf 21.07.2017 06:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1475979)

polece klasykiem - bo bys chociaz poswiecil chwilę czasu na ogladniecie odcinka z Kamilem to bys sie głupio kurna nie pytal

Arkadiusz.Czerepach 21.07.2017 15:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1475979)

szczerze mówiąc, biorąc pod uwagę rozwój kariery RL od czasu tego powiedzenia, to zmieniło ono kontekst i raczej już nie wypada go używać dla tego typu beki

czaro 21.07.2017 21:28

Bardzo podobał mi się Wojtkowski. Ma błysk. Jest szansa, że będziemy mieć z niego pociechę i ja będę mu kibicował.

mitmichael 21.07.2017 21:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1476063)
Bardzo podobał mi się Wojtkowski. Ma błysk. Jest szansa, że będziemy mieć z niego pociechę i ja będę mu kibicował.

I co fajne wygralismy walke o niego z innymi druzynami bo mogl grac w ekstraklasie ale w innych barwach. Halilovic, Wojtkowski, Kostal dobrze miec takich pilkarzy w kadrze bo bedzie mozna na nich sporo zarobic. Ciekawe kiedy ten ostatni dostanie szanse, wskoczyl na lawke za Stilicia ale za chwile wraca Pol i ktos byc moze wlasnie on bedzie musial isc na trybuny

bridgeburner 21.07.2017 21:39

a ja mam odmienne zdanie
ok, pokretlo w nodze ma, moze z niego beda ludzie ale musi sie nauczyc zapierdalac
mail mase strat, po ktorych nie za bardzo sie zabieral do cofania, nad sila tez musi popracowac
Za to Velez kawał piłkarza, ustawianie sie , odbiory, w meczach wyjazdowych pewnie bedzie gral razem z Llonchem

wiertar 21.07.2017 21:41

Spoko spoko, jest po kontuzji musi się ogarnąć jeszcze

Karherop 21.07.2017 22:03

Wojtkowski chocby na rozgrzewce wyglądał jak diament, ale w meczu jednak notowal za duzo strat i ewidentnie nie wiedzial jak sie ustawic na boisku.

Jak sie ogarnie taktycznie to beda kiedys z niego ludzie. Dobrze mu wróżę.

wiertar 21.07.2017 22:50

Ma to coś, jest ambitny, technika świetną, (tak tak zaliczył kilka strat i dwa razy mu piłka odskoczyła). Ale on ma 19 lat. Jak będzie grał to najpewno będzie to wyglądało coraz lepiej

Natomiast Carlitos jest świetny! Gra tyłem do bramki, technika dużo widzi... Naprawdę takiego kogoś nam brakowało!

Vinci 22.07.2017 09:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1476073)
Wojtkowski chocby na rozgrzewce wyglądał jak diament, ale w meczu jednak notowal za duzo strat i ewidentnie nie wiedzial jak sie ustawic na boisku.

Jak sie ogarnie taktycznie to beda kiedys z niego ludzie. Dobrze mu wróżę.

Odnosząc się do wczorajszego występu tego chłopaka. Widać było, że trochę był zdenerwowany. Szczególnie miał tam takie jedno podanie na prawe skrzydło, gdzie mogła z tergo wyjść fajna akcja, ale zrobił to niedokładnie.

Natomiast samą techniką, przyśpieszeniem czy zwykłą ruchliwością i.... czupryną :) przypomniał mi debiut Błaszczykowskiego na naszym stadionie, w dawnym zimowym sparingu z Ziliną. Oby podobnie potoczyła się jego kariera.

Arkadiusz.Czerepach 22.07.2017 15:30

jestem na urlopie i mam 30 minut na kompa dziennie

miałem dzisiejsze poświęcić na analize przydatności Obdraska i Małego , ale przeczytałem bombe w temacie "właścicielskim"

dziękuje, dobranoc

brylant17 27.07.2017 11:02

Mam pytanie, skoro naszym piłkarzom zapłacono brakuje tylko za jeden miesiąc, to nasza gwiazda Hugo Videmont zacznie grać czy odchodzi ?

fansorina 27.07.2017 11:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1477945)
Mam pytanie, skoro naszym piłkarzom zapłacono brakuje tylko za jeden miesiąc, to nasza gwiazda Hugo Videmont zacznie grać czy odchodzi ?

Wrócił do treningów z drużyną w tym tygodniu.

_ukoL 27.07.2017 11:39

Trener publicznie go skreślił więc trudno oczekiwać, że nagle wróci do łask. Tym bardziej, że sportowo zbyt wiele Kiko nie traci. Z drugiej strony jak żadnego chętnego nie ma to lepiej żeby był w reżimie treningowym niż strzelał fochy w mediach i psuł atmosferę.

xanti1906 27.07.2017 23:36

Julian Cuesta jest bohaterem hiszpańskiej wioski

http://www.przegladsportowy.pl/pilka...293,1,727.html

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:03.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl