![]() |
|
Kwestia pozwolenia na pracę dla Chaveza to około 1 miesiąc....
|
Cytat:
ignoruj co on pisze:-D Dzieciak bawiacy sie w informatorów :) On juz pisal , ze Wilk nie przyjdzie , ze Rios nie przyjdzie itd , itp... |
Dlaczego wszyscy tak krytykujecie Kowalskiego?? Wg mnie nie jest taki zły a na pewno nie gorszy niz pan Jop w ostatnim sezonie spędzonym w Wisełce. Wg mnie chłopak z roku na rok jest lepszy i no trzeba mu dać szanse tak samo i Burlidze!! A co Euzebiusza to na stadion Poloni to i tak dużo ludzi nie przyjdzie, ale zobaczymy media już sie nim podniecają;) Do FORZA a nie przypadkiem 400tys rocznie?? bo na miesiąc to przesada:)
|
Cytat:
Martwi sprawa z Chavezem, gdyż na dzień dzisiejszy nie widać na horyzoncie bardziej odpowiedniego kandydata na załatanie dziury po Marcelo. Mam nadzieję, że nasi Bosowie, zdają sobie sprawe z tego, że nie obejdzie sie bez sprowadzenia klasowego stopera wtym okienku, jeśli chcemy liczyć sie w walce o MP w tym sezonie. To jest absolutna konieczność!!! Cytat:
|
Cytat:
|
Tak z ciekawości przeglądnąłem sobie składy na MŚ drużyn afrykańskich. Napastnika nie znalazłem żadnego (a szukałem wysokiego, bo najwyżej takiego pewnie szukamy) ale jeden obrońca dość ciekawie wygląda i nie za drogi jest. http://www.transfermarkt.de/en/jonat...er_110622.html Tylko czy stać by nas było, by wyciągnąć chłopaka z 2 ligi hiszpańskiej to już inna bajka :/
|
Gdyby to miała być prawda - z naciskiem na gdyby to jedynym zawodnikiem w miarę realnym do ściągnięcia byłby Nwankwo Kanu.Nazwisko bez wątpienia wielkie w Portsmouth mu się nie wiedzie więc możliwe że nie robiliby problemów...
|
Cytat:
|
Powrót Kalu Uche :D
(joke) A tak serio to nie ma co wymyślać zawodników z "nazwiskiem" a zajmijmy się obecną kadrą. Trzeba czekać na stopera. |
[QUOTE=bearex;945091]Powrót Kalu Uche :D
(joke) Jestem za!!!Jedyny powrót to zespołu jakby by mnie ucieszył:)) Do westersyl nie kłóćcie się!!! po prostu nie czytaj jego postów jak Cie irytuje:) |
No to czeka nas wspaniały środek obrony Kowalski-Bunoza....brawo za wspaniałe transfery w obronie! Juz widze jak ich kręca Azerowie.........zero zgrania i meczów pucharowych...
|
Cytat:
Gratuluję daru jasnowidzenia. Może powycierać Ci leski z policzków? |
Cytat:
Cleber doznał kontuzji...kto ma tam grać??...na szybkich Azerów on nie ma przy jakimkolwiek urazie szans z nimi. Skoro Twoim zdaniem obrona jest super to życze powodzenia...5-0 zero z amatorami wystarczyło żeby co poniektórzy się podniecili....Lech nie ma ataku, my obrony i jak to wyglądało??? Ogórki z Levadii nas pocisnęły nie mówiąc o Tibilisi...bo obrona była dziurawa, błędy Jopa i Kłosa...dziś wygrywa się obroną, zwłaszcza jak się ma tak słabą skuteczność i anemicznego, wręcz paralitycznego Boguskiego...każda bramka stracona na własnym stadionie komplikuje sprawę |
Cytat:
|
Cytat:
Nie chce nikogo bronic ale co do wypowiedzi kibicwisły i tego co napisał na temat RIOSA to ja rozumiem to tak ze on napisał że szansę na podpisanie ocenia na 5% czy coś takiego czyli napisał swoję subiektywną ocenę do której ma prawo. Chyba ze chodzi wam o inną wypowiedź. |
Bunoza Kowalski hmm ciekawie to będzie bardzo dobry sprawdzan dla nich a ja się tam nie boje o naszą obrone tak czy tak :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja tylko mam nadzieje ze Kowalski jak najszybciej PRZESTANIE byc zawodnikiem pierwszego skladu.. czy naprawde niektorzy nie rozumieja tego, ze ten zawodnik nie nadaje sie do gry w klubie tego formatu? te jego ciagle faule przy skakaniu do glowy i odpychanie rekoma, przeciez stoper nie ma prawa tego robic...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Bez wzmocnień powinniśmy ich zjeść na śniadanie. Gorzej z kolejną rundą, ale o tym wiedzą wszyscy. |
Cytat:
|
Jeśli teraz boimy się Azerów to co będzie w IV rundzie, strach na forum wchodzić.
|
Cytat:
|
Cytat:
nie płakać za Cleberem bo para stoperów Kowalski-Bunoza da radę |
Ja też nie rozumiem co połowa forum ma do Kowalskiego. Może z Torresem sobie nie poradzi, ale z Azerami?
|
Czy ktos wie czy Chavez przyleciał?
Ponoc miał byc najpóźniej dzis. |
Cytat:
Dajcie chłopakowi szanse. W czwartek pewno wystąpi w parze z Bunozą, Diaza nie chce na stoperze, to zbyt niebezpieczne. |
Cytat:
|
Ja mam też duże wątliwości czy jeżeli Cleber nie doznałby kontuzji Heniu postwaiłby na parę Cleber-Bunoza , warto pamiętać że obaj są lewonożni.
|
Nie wiem co wszyscy chcĄ od kowalskiego, wedŁug mnie to caŁkiem przyzwoity piŁkarz. Spokojnie moŻe graĆ w parze z bunozĄ w meczu z azerami. Przeciez to nie hiszpania, a tak na marginesie nie zauwaŻyŁem Żeby glik w piaŚcie aŻ tak przerastaŁ umiejĘtnoŚciami kowalskiego
|
Cytat:
|
Gorzej w obronie już chyba nie może być. Ostatnio jak nam wypadło 2 obrońców to nas Lechia robiła jak chciała w PP. Grali Burliga z Diazem i wyglądali jak dzieci we mgle. Nie chciałbym, żeby taka sytuacja się powtórzyła z Azerami.
|
Cytat:
|
Wlasnie wrocilem z Reymonta z biletami na czwartkowy mecz i co ciekawe , spotkalem A.Iwana i rozmawialem z nim o chavezie powiedzial ze moze juz dzis bd w krk i sie usmiechnol ;]
|
Jestem ciekawy o to głośne nazwisko, które miało by przejść do Wisełki i przyciągnąć i kibiców na stadion. Z nudów patrzyłem na uczestników mundialu (ponoć ma być to uczestnik mundialu) to tacy kandydaci to wg mnie Valter Birsa i Sebastián Abreu.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl