Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Aktualni pracownicy Wisły Kraków: prezes, marketing... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7417)

TommyTSW 14.03.2014 18:26

wychodzenie z domu też nie jest bezpieczne, możesz zostać napadnięty, pobity, potrącony przez samochód, możesz potknąć się o krzywy krawężnik i za.jebać głową o beton, w lecie chodząc w sandałach gdzieś w krzakach możesz nadepnąć na brudną strzykawkę dostać hifa.obawiam się że materiały konstrukcyjne na stadionie też nie są bezpieczne, mogłyby by zrobić krzywdę.twoja paranoja na temat rac obawiam się też nie jest bezpieczna.ogólnie podejście wielu osób też nie jest zdrowe, czy to już jest bezpieczne?

PabloTS 14.03.2014 18:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1353369)
Wysyp przymulonych junior memeberów. Bednarz to ty ?

szkoda sie denerwować.......nie ma sensu....dla niego liczy sie krzesełko,kiełbaska,spokój...i najlepiej mp3 w uszach

rafkur 14.03.2014 18:39

Odpowiedzialność zbiorowa nie podoba mi się i żal mi tych którzy poszli do "Wiślaków" oglądać mecz w fajnej atmosferze. Niestety na swoje nieszczęście znaleźli się w towarzystwie idiotów. W sumie nie trudno było to przewidzieć w tym konkretnym przypadku ale tak czy srak szkoda. Sam nie raz oglądałem tam mecze wyjazdowe. Powstaje pytanie czy aby Skwk nie przysłużyła się również temu chwaląc się na swojej stronie "efektowną oprawą"? Pomijając moją ocenę wypierd... rac na murawę to tak sobie myślę, że można było potępić, można było przemilczeć ale nie - lepiej było zadrwić.
Zastanawia mnie ten ślepy pęd w stronę kłopotów. Jak ćmy do żarówki.Najbardziej żal ultrasów. Dla większości to było prawie wszystko. To oni a nie "pikniki" wbrew wielu opiniom najbardziej odczują brak dopingu. Powiedzmy sobie szczerze - pikniki (jakieś 60% frekwencji) mają w dupie oprawy i wali ich to czy inna ekipa będzie głośniejsza. To głównie "klientów" którzy przychodzą dla atmosfery i ultrasów będzie w takiej sytuacji krew zalewała.

coob 14.03.2014 18:39

Jasne, jasne bo są tylko 2 rodzaje kibiców - Wy i kiełbasiarze. To takie normalne - kto nie z nami ten przeciw nam. Żałosne. Miłego oglądania w knajpie..

PabloTS 14.03.2014 18:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez coob (Post 1353378)
Jasne, jasne bo są tylko 2 rodzaje kibiców - Wy i kiełbasiarze. To takie normalne - kto nie z nami ten przeciw nam. Żałosne. Miłego oglądania w knajpie..

Pa Pa .......prawdziwy kibicu Wisły Kraków

Kocur 14.03.2014 18:47

Cytat:

https://www.youtube.com/watch?v=WWwuSyt9Pn4

milosz 14.03.2014 18:49

Do Grantar
W Wiśle nic nie zaczęło się poprawiać dzięki Bednarzowi, przestań walić farmazony. Wyniki sportowe są dzięki Smudzie, który jest w klubie wbrew, a nie poprzez Bednarza. Sytuacja finansowa zaś jest taka iż nadal nie ma nowych inwestorów, przychody w kontekście działań J.B. nie rosną, facet tylko tnie finanse i systematycznie psuje markę klubu. Reszta to Twoje urojenia.
Co do wątku kibicowskiego, tu nie chodzi o race (te są pretekstem), tylko o współprace z SKWK, ogólnie z kibicami, mylisz przyczynę i skutek. Wpierw były warunki zaporowe w negocjacjach, a później race, nie odwrotnie.
Cytat:

Pierwotnie napisane przez vabanq (Post 1353335)
jakim trzeba byc przyjebem, zeby Bogu ducha winnym osobom dawac zakazy to ja nie wiem. paranoja

I to jest właśnie dowód bezradności J.B. i jego popleczników. Skoro nie potrafi sie złapać tych co łamia prawo, to chcą karać wszystkich jak popadnie..
Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1353342)
A ja go w wielu kwestiach broniłem... A tu .....k taki numer odwala...

No to ja mam prościej, u mnie ma szlaban za całokształt, od zawsze.

_________

Wisła potrzebuje innego prezesa klubu, tu tylko wola bossa się liczy, choć można mu podczas meczów kolejnych Wisły rzecz łagodnie zasygnalizować.. Dodatkowo, nawet powierzchowna analiza działań i kondycji SKWK pokazuje że i tam zmiany są potrzebne, i to liczne zmiany.

canarinhos 14.03.2014 18:54

I co? teraz nagle poszedł kolega X albo Y na mecz do baru bo jest to nowo odrestaurowana knajpa żeby napić się piwa i przychodzi policjant i spisuje kogoś i dostaje zakaz stadionowy za współudział w odpalaniu rac??

Przecież tak to nawet na Białorusi nie ma.

PabloTS 14.03.2014 18:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez canarinhos (Post 1353382)
I co? teraz nagle poszedł kolega X albo Y na mecz do baru bo jest to nowo odrestaurowana knajpa żeby napić się piwa i przychodzi policjant i spisuje kogoś i dostaje zakaz stadionowy za współudział w odpalaniu rac??

Przecież tak to nawet na Białorusi nie ma.

własnie tak było.....

PabloTS 14.03.2014 18:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PabloTS (Post 1353383)
własnie tak było.....

nie dośc ze spisuje to jescze nagrywa na kamere

Gwiaździsty 14.03.2014 19:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafkur (Post 1353377)
Odpowiedzialność zbiorowa nie podoba mi się i żal mi tych którzy poszli do "Wiślaków" oglądać mecz w fajnej atmosferze. Niestety na swoje nieszczęście znaleźli się w towarzystwie idiotów. W sumie nie trudno było to przewidzieć w tym konkretnym przypadku ale tak czy srak szkoda. Sam nie raz oglądałem tam mecze wyjazdowe. Powstaje pytanie czy aby Skwk nie przysłużyła się również temu chwaląc się na swojej stronie "efektowną oprawą"? Pomijając moją ocenę wypierd... rac na murawę to tak sobie myślę, że można było potępić, można było przemilczeć ale nie - lepiej było zadrwić.
Zastanawia mnie ten ślepy pęd w stronę kłopotów. Jak ćmy do żarówki.Najbardziej żal ultrasów. Dla większości to było prawie wszystko. To oni a nie "pikniki" wbrew wielu opiniom najbardziej odczują brak dopingu. Powiedzmy sobie szczerze - pikniki (jakieś 60% frekwencji) mają w dupie oprawy i wali ich to czy inna ekipa będzie głośniejsza. To głównie "klientów" którzy przychodzą dla atmosfery i ultrasów będzie w takiej sytuacji krew zalewała.

Nie martw się o prawdziwych kibiców (bo tacy są ci co robią więcej niż posadzenie dupy na krzesełku). Dadzą sobie radę, nie zginą, ich nie załamia rozbrat ze stadionem bo z niejednego pieca chleb jedli. Niech się martwią ci co łykają bednarzowe bajania, sidząc na pustawym i cichym stadionie.

Lukasz 14.03.2014 19:18

Uuuuuuu ale Jacek zrobił ruch .... albo kieruje nim rozpacz albo ma tak silną pozycję u Cupiała że się o stanowisko nie boi. Albo zwyczajnie ma dość i zostawia 'prezent' dla 400-stu na swoje odejście - zakazy do końca sezonu.

rafkur 14.03.2014 19:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1353385)
Nie martw się o prawdziwych kibiców (bo tacy są ci co robią więcej niż posadzenie dupy na krzesełku). Dadzą sobie radę, nie zginą, ich nie załamia rozbrat ze stadionem bo z niejednego pieca chleb jedli. Niech się martwią ci co łykają bednarzowe bajania, sidząc na pustawym i cichym stadionie.

Ci co "łykają bednarzowe bajania " jak napisałeś, mają w dupie cichy stadion. Interesuje ich tylko wynik meczu a nie wynik rywalizacji na trybunach. Jak będą wyniki to przyjdą, jak nie to nie. W zeszłym sezonie na trybunach bywało całkiem całkiem a frekwencja była raczej słaba. Ilu ludzi przyszło w zeszłym sezonie na mecz z Ruchem, gdzie wiadomo było że tamci jadą w 2 tys i będzie atmosfera? W sumie było 13 tys?
Czy to będzie "rozbrat" czy pożegnanie czas pokaże ale w świetle tego jak to zaczyna wyglądać sadzę, że raczej to drugie. Wcale mnie to nie cieszy ale wydaje mi się, że kończy się pewna era i faktycznie będziemy mieli (tylko na trybunach) drugą Anglię.
Jak już kiedyś napisałem - można było zostać w sensownym środku ale my Polacy najbardziej lubimy niszczyć w myśl zasady "niech zostaną zgliszcza".

Grantar 14.03.2014 19:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez milosz (Post 1353381)
W Wiśle nic nie zaczęło się poprawiać dzięki Bednarzowi, przestań walić farmazony. Wyniki sportowe są dzięki Smudzie,

SKWK Smudę też chce wy..lić.
Cytat:

Co do wątku kibicowskiego, tu nie chodzi o race (te są pretekstem), tylko o współprace z SKWK, ogólnie z kibicami, mylisz przyczynę i skutek. Wpierw były warunki zaporowe w negocjacjach, a później race, nie odwrotnie.

Czy do k.. nędzy nie można było w przerwie przejść się z puszkami ? Nóżki bolą ?
Nie ... oczywiście lepiej niech haracz zbiera Bednarz ... od tych co chcą i nie chcą ....
A potem racami wymusza się "złotówkę" na własną działalność
to jest OK ?

serek.c2 14.03.2014 19:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grantar (Post 1353388)

Czy do k.. nędzy nie można było w przerwie przejść się z puszkami ? Nóżki bolą ?
Nie ... oczywiście lepiej niech haracz zbiera Bednarz ... od tych co chcą i nie chcą ....
to jest OK ?

Powiedz - ile razy w roku jesteś na Wiśle?

bebeto 14.03.2014 19:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1353385)

A co ty robisz,za bardzo nie wnikając ?

Mistrzu_ 14.03.2014 19:39

Nie udzielam się często... ale Bednarz już dawno powinien z Wisły wylecieć. Najpierw jaja z piłkarzami mającymi Wisłę w sercu; potem gadanie głupot o wzmocnieniach i pie...nie gdzie się da, a teraz to już szczyt ... ten człowiek chyba ma na zadanie zniszczenie wiele lat tradycji w ciągu jednej kadencji. Czytam to wszystko co się ostatnio dzieje i mi szczeka opada.

...i mowie to wszystko jako tzw. piknik który chodzi na mecze z żoną.

63.5 Kg 14.03.2014 19:48

Rozumiem ze oświadczenia Wisły Kraków SA jest tez oświadczeniem w imieniu Jacka B.

To teraz krotko i zwiezle Jacku B. co ty(specjalnie z malej litery) kur... możesz wiedzieć o Wiśle ,jest tradycjach,chwale i sławie...
Weź od....... sie od tego klubu łysy chuju...

Gwiaździsty 14.03.2014 19:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bebeto (Post 1353390)
A co ty robisz,za bardzo nie wnikając ?

No włąśnie więcej. To jest tak jak prezesem klubu takiego jak Wisła zostaje zwykła najemna k...a, nie związana emocjonalnie z klubem i miastem. To się tak to kończy jak teraz.

milosz 14.03.2014 20:06

Cytat:

Cytat:

to jest OK ?

Wpierw ochłoń, a później ewentualnie pisz.
Cytat:

Dodatkowo, nawet powierzchowna analiza działań i kondycji SKWK pokazuje że i tam zmiany są potrzebne, i to liczne zmiany.

Neguje od początku obecność w klubie Bednarza, chcę tym samym wymiany na etacie prezesa Wisły. Jednocześnie nigdy nie popierałem wszystkich działań SKWK, stąd ze Smudą to żaden argument w obronie J.B., tak jak z racami.. tylko potwierdza iż zmiany są potrzebne i to personalne po obu stronach. Zmiany, zmiany.., może ciut łagodniej, ale jednak zmiany, zmiany ..https://www.youtube.com/watch?v=r57G4Bi-SeI , choć jak myślę o obecności w klubie pana J.B. ..to wole tą muzę https://www.youtube.com/watch?v=4fFD8XgI3tk :D

Tarann 14.03.2014 20:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grantar (Post 1353270)
Race

W Wiśle ostatnio zaczęło się poprawiać sportowo, organizacyjnie i finansowo.
Jest to fakt i jeśli ktoś to neguje to znaczy że nie jest obiektywny.
Pisanie więc że Bednarz jest tu po to by zniszczyć Wisłę i wszystko co robi jest złe jest po prostu nielogiczne (a nazwałbym to inaczej gdybym wypił rano mocniejszą kawę).
Problemem stały się tak naprawdę race.
Głupie race.
Dla części kibiców one muszą być i koniec. Nie ważne ewentualne kary dla klubu nie ważne bezpieczeństwo.
Race stały się symbolem wolności, którą my Polacy kochamy.

Bednarz stąpał po cienkiej linie: z jednej strony kibice SKWK, super oprawa wyższa frekwencja z drugiej straty spowodowane zachowaniem kibiców (a głównie chodzi o race.)
Prezes próbował jakoś lawirować między jednym a drugim czego kuriozalnym przykładem była nieoficjalna sugestia urządzenia racowiska na Zawiszy zamiast na derbach ? Chodziło o mniejsze straty w przypadku kar ....
Tak a propos: Ujawnienie tej propozycji publicznie było fair ? ... po prostu sk...stwo.

SKWK wypięło się na Bednarza i odpaliło race na derbach ..... radość kilkunastu osób była wielka ... ale derby to derby potrafię to zrozumieć.
Kara dla klubu łagodna ( w sensie finansowym) i pewnie jakoś sprawa by ucichła gdyby nie ...
Race po raz drugi.
Według mnie strzał SKWK sobie w stopę. Ale klubowi chyba też.
Tak w ogóle to można by to opisać tak:
Jeden z pasażerów samolotu w proteście przeciw pilotowi, który zabronił palić fajek na pokładzie, zdetonował bombę w samolocie ...

Bednarz zrozumiał ze nie można być w połowie dziewicą i albo dobre stosunki z SKWK albo z Policją, wojewodą i władzami ligi, częścią kibiców ....
Dziwi was jego wybór ?

O "złotóweczce"
Bednarz (czy Cupiał)" wycofali się z umowy bo tą gotóweczką chcieli kupić spokój na stadionie w tym brak rac ... W momencie gdy stwierdzili że SKWK nie gwarantuje spokoju ( braku kar za zachowanie kibiców) odstąpili od nakładania na kibiców podatku dla SKWK.
SKWK się obraziło i na złość odmraża sobie uszy - "ukarzą" Bednarza tym, że przestaną robić to co kochają - kibicować !.

Bardzo mądry post.

Od siebie dodam, że obecna decyzja o zakazach + pełna spolegliwość w stosunku do policji (hańbiąca) to ewidentna konsekwencja umycia rąk skwk w stosunku do incydentów z racami a przede wszystkim do nieobecności na stadionie. Każdy wybryk w koncepcji tego posunięcia byłby traktowany jako niezależny, przez co jego wystąpienie i powtarzalność na niekorzyść klubu byłaby pewna i stała. Odruch obronny jest nie tylko logiczny ale także konieczny przy założeniu że prezes jest od zapewnienia spółce optymalnego funkcjonowania. Powodem jest cenzurowane kibiców. Gdyby nie Ukraina i fakt zadymy akurat na 7egii bylibyśmy świadkami ogólnopolskiej debaty o szansach na przetrwanie "normalnych " ludzi w stosunku do zagrożenia kibolsko-faszystowskiego. Oczywiscie z lisem, palikotem i biedroniem w rolach głównych.

Osoba Bednarza jest o tyle ciekawa że wszelkie zarzuty o działanie na niekorzyść klubu jako spółki są śmieszne w perspektywie jego działań. Poprawiona sytuacja sportowa- fartem bo nie wierzył w Smudę i, a raczej głównie finansowa wynikająca z jego koncepcji nieprzepłacania i zmuszenia piłkarza do czegokolwiek, to fakt. Jego obcość wyrażana jako element obcy ( niech będzie że 7egijny ) to prawdziwy problem skwk i osób popierających ich myślenie, bo przy poparciu Cupiała ( które jest niewątpliwe) może doprowadzić do pierwszej konfrontacji idei nowoczesnego klubu przedsiębiorstwa znanego z zachodnich realiów wraz z kibicem klientem z naszym klubem przesyconym siatką powiązań grup wszelakich.

Osobiście wierzyłem, że uda się to osiągnąć na drodze porozumienia i będzie to w sytuacji posiadania infrastruktury, naszym (POLSKIM) asem atutowym ( zachodnie stadiony - POLSKI DOPING!!!).

Niestety race są ważniejsze.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez adam_09 (Post 1353399)
Nie no nie wierze, że ktoś jeszcze próbuje tłumaczyć Bednarza.

To nie jest kwestia wiary tylko obserwacji. Polecam.

adam_09 14.03.2014 20:20

Nie no nie wierze, że ktoś jeszcze próbuje tłumaczyć Bednarza.

Kocur 14.03.2014 20:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tarann (Post 1353397)
Bardzo mądry post.

To nie jest kwestia wiary tylko obserwacji. Polecam.

:rotfl:

proponuję obserwację gwiazd.

jak ktoś nie zauważa szkodliwej dla TS Wisła (rozróżniajcie SA od TS do kutwy nędzy) działalności łysego to chyba faktycznie powinien iść na kiełbasę do kałuży.

bebeto 14.03.2014 20:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1353393)
No włąśnie więcej. To jest tak jak prezesem klubu takiego jak Wisła zostaje zwykła najemna k...a, nie związana emocjonalnie z klubem i miastem. To się tak to kończy jak teraz.

Więcej to na pewno napieraldasz w klawiature ! Czy Wy na prawdę myślicie że Jacek Bednarz robi co mu się żywnie podoba i podejmuje (sam-sobie) decyzje jakie mu się pod łysą glacą objawią ???? Po ile wy macie lat ?
Wiem-Bednarz powinien przeprosić,dawać 2 zł od biletu + dla każdego do biletu-RACA!

ladek1989 14.03.2014 21:09

Sytuacja Bednarza przypomina mi model managera w firmie. Bednarz jest zatrudniony przez właściciela (B. Cupiała) by zrealizować jeden cel-doprowadzić finanse firmy (Wisły) do ładu. Kierując się tym używa wszelkich środków, zarówno właściwych i niewłaściwych, co przysparza mu wielu wrogów. Jako, że z firmą nie jest emocjonalnie związany, skupia jedynie się na celu, gdyż wie, że jego realizacja będzie pozytywnie świadczyła o nim w branży i być może w przyszłości otworzy mu ściężkę do jezcze większej kasy. Jego pozycja ściśle zależy od decyzji właściciela. I tu moim zdaniem należy się zastanowić-co na to wszystko Cupiał? Jaki w tej chwili jest jego zapał i nastawienie do Wisły? Czy stwierdzi, że szkoda jego pieniędzy na spółkę, która przysparza coraz więcej kłopotów i lepiej dać sobie spokój? Czy spróbuję doprowadzić do prób mediacji, celem załagodzenia atmosfery, co może skutkować zmianami personalnymi?

Obserwując forum widzę, że coraz trudniej o normalną dyskusję. Tworzenie jakiś epitetów, pytania w stylu ,,kim Ty jesteś'' itd. Nie możemy prowadzić normalnej dyskusji? Ogólnie wydaje mi się, że w naszym kraju ludzie nie potrafią ze sobą rozmawiać, tylko od razu walą z grubej rury i zachowują się jak obrażone dzieci gdy im mama nie kupi zabawki. Oby konflikt się skończył prędko i by Wisła wyszła z niego jak najmniej osłabiona. Bo Wisła to nie Bednarz, nie Smuda, nie Trybuna C, nie piłkarze lecz wiele elementów tworzących strukturę. Dbajmy o to by jej nie rozbić, bo ucieszy to naszych wrogów.

Grantar 14.03.2014 21:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JEDREK76 (Post 1353415)
Jeśli dla Ciebie - Muzeum Wisły, pomnik Henryka Reymana, czy wsparcie marketingowe to jest ta "własna działalność" to... szkoda słów.
Wczoraj wspólnie z Kolegą, który dostał właśnie zakaz byliśmy w Katowicach złożyć wieniec od Kibiców Wisły (czyli chyba także w Twoim imieniu) na grobie Józefa Szkolnikowskiego, ciekawe czy wiesz z jakiej okazji??

Przepraszam. Ciutkę mnie to zaczęło wszystko wkurzać.
Oczywiście wiem ile dobrego robi SKWK, także wiem to z trybun ( szanowny kolego Serku.c :-) )
Racja miłoszu - muszę ochłonąć
Ciężki dzień miałem.

FraMat 14.03.2014 22:19

Jeszcze raz przypominam: uwagi osobiste, epitety, rozmowa poza tematem, będą kasowane.

A ich autorzy będą banowani.
Można rozmawiać o trudnych sprawach nie obrażając siebie nawzajem.

heoij 14.03.2014 22:31

Dla dobra Wisły, Bednarz musi odejść :-)

Dzimi 14.03.2014 23:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan_premier (Post 1353363)
Słuchajcie najważniejsze teraz przekonać znajomych żeby nie iśc na najbliższy mecz i kolejne

Narozrabialiście, zamknęli Wam trybunę. To wzięliście i narozrabialiście jeszcze bardziej. Część z Was ma więc zakazy stadionowe, i co? Reakcja - "przekonajmy znajomych żeby nie chodzić na mecze".

I wy mienicie się tymi "najprawdziwszymi" kibicami.

Cytat:

Popieram

Hives4 14.03.2014 23:42

Bo miejsce kibola jest w knajpie przy piwie, a nie na stadionie wśród cywilizowanych rodzin z dziećmi.

Wisła była, jest i będzie.

Będzie. Bez kiboli, gdyż ewoluuje i wypluwa ze swojego organizmu toksyczne śmieci.

mniejsza frekwencja + brak kar >>> większa frekwencja + kary
(jeśli spojrzymy na to w krótkiej perspektywie, gdyż w dłuższej - trybuny z roku na rok zaczną się zapełniać kolejnymi cywilizowanymi ludźmi)

Cóż, trzeba przez to przejść, a kibole niech się pienią na forach. Byleby tym razem nie rzucali racami w ludzi, ot tak, w ramach protestu. No chyba, że w siebie nawzajem ;)

danpe_ 14.03.2014 23:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Hives4 (Post 1353458)
Bo miejsce kibola jest w knajpie przy piwie, a nie na stadionie wśród cywilizowanych rodzin z dziećmi.

Będzie. Bez kiboli, gdyż ewoluuje i wypluwa ze swojego organizmu toksyczne śmieci.

(jeśli spojrzymy na to w krótkiej perspektywie, gdyż w dłuższej - trybuny z roku na rok zaczną się zapełniać kolejnymi cywilizowanymi ludźmi)

Cóż, trzeba przez to przejść, a kibole niech się pienią na forach. Byleby tym razem nie rzucali racami w ludzi, ot tak, w ramach protestu. No chyba, że w siebie nawzajem ;)

Chłopie weź nie ......., ja dawniej chodziłem na C, teraz chodzę na B ( bo nie mam zamiaru śpiewać durnych haseł typu PDW), patrzę na to wszystko z boku i rzygać mi się chce od tych "rodzin z dziećmi".
Od kilku lat istnieje na Wiśle sektor dla rodzin - włos komuś tam z głowy spadł, że nie przychodzi ich więcej? Czy może te "rodziny z dziećmi" wolą siedzieć w piaskownicy i przebierać w piasku kocie gówna?

Niektórym coś się się porąbało i im się wydaje, że stadion się zapełni kobietami w ciąży bliźniaczej, dziećmi itp. A dlaczego mieliby chodzić akurat na mecze?

Swoją drogą - reakcja małolatów tych od rac mnie bawi, po ch... kibice, co namawiają na niechodzenie na swój klub, skrajny kretynizm i niedojrzałość.
Z jednego się cieszę - w końcu skończyły się przywileje dla ludzi z SKWK, moim zdaniem każdy kibic jest równy i jedyne rabaty na karnet powinny być za przedłużenie ważności, plus dla młodzieży i rodzin.

Ci, co teraz najmocniej płaczą i namawiają na niechodzenie na Wisłę (może zaczniecie wysyłąć kibiców na kiełbaski na Cracovii jeszcze?) sami sobie zrobili kuku wstrzeliwując race spoza stadionu, nie trzeba być himalaistą intelektu, aby przewidzieć reakcje władz Wisły i wszelakiej maści pasożydowskiej prasy i radia.
Niezłą nagonkę Wiśle zafundowali, najgorsze w tym to, że po takiej nagonce medialnej Klub bedzie miał poważne problemy (zarówno TS jak i SSA) w znalezieniu sponsorów dla koszykarzy, koszykarek itp.
To dzięki Wam o najwierniejsi szesnasto i siedemnastolatkowie!

Co za typ 14.03.2014 23:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Hives4 (Post 1353458)

idac Twoim tokiem rozumowania trzeba pozamykac wszystkie drogi w Polsce bo gina na nich tysiace ludzi w ciagu roku a z biegiem czasu ludzie przestawia sie na rowery..? ile tych kar bylo w ciagu roku? wszyscy ludzie jezdzacy samochodami po naszym kraju przekraczaja predkosc tzn ze sa potecjalnymi zabojcami nazely pozamykac drogi czy ludzi?

Co za typ 15.03.2014 00:01

Hives Stadion to nei teatr Polska liga to nei Anglia czy Hiszpania ze ludzie beda przychodzic ogladac wspanialy poziom ligi i nie mowie ze popieram rzucanie racami bo nie popieram ale zastanowcie sie gdzie wy zyjecie

JacobCFC 15.03.2014 00:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez danpe_ (Post 1353460)
Chłopie weź nie ......., ja dawniej chodziłem na C, teraz chodzę na B ( bo nie mam zamiaru śpiewać durnych haseł typu PDW), patrzę na to wszystko z boku i rzygać mi się chce od tych "rodzin z dziećmi".
Od kilku lat istnieje na Wiśle sektor dla rodzin - włos komuś tam z głowy spadł, że nie przychodzi ich więcej? Czy może te "rodziny z dziećmi" wolą siedzieć w piaskownicy i przebierać w piasku kocie gówna?

Niektórym coś się się porąbało i im się wydaje, że stadion się zapełni kobietami w ciąży bliźniaczej, dziećmi itp. A dlaczego mieliby chodzić akurat na mecze?

Swoją drogą - reakcja małolatów tych od rac mnie bawi, po ch... kibice, co namawiają na niechodzenie na swój klub, skrajny kretynizm i niedojrzałość.
Z jednego się cieszę - w końcu skończyły się przywileje dla ludzi z SKWK, moim zdaniem każdy kibic jest równy i jedyne rabaty na karnet powinny być za przedłużenie ważności, plus dla młodzieży i rodzin.

Ci, co teraz najmocniej płaczą i namawiają na niechodzenie na Wisłę (może zaczniecie wysyłąć kibiców na kiełbaski na Cracovii jeszcze?) sami sobie zrobili kuku wstrzeliwując race spoza stadionu, nie trzeba być himalaistą intelektu, aby przewidzieć reakcje władz Wisły i wszelakiej maści pasożydowskiej prasy i radia.
Niezłą nagonkę Wiśle zafundowali, najgorsze w tym to, że po takiej nagonce medialnej Klub bedzie miał poważne problemy (zarówno TS jak i SSA) w znalezieniu sponsorów dla koszykarzy, koszykarek itp.
To dzięki Wam o najwierniejsi szesnasto i siedemnastolatkowie!

Powiedz jeszcze, że do tej pory sponsorzy walili drzwiami i oknami? Szczególnie do TS'u.

PS:Ale tu już nawet nie chodzi o to czy ktoś kogoś namawia na pójście na mecz lub nie. Fajnie, że podoba Ci się ciagłą inwigilacja środowisk kibicowski, ja nie mam ochoty patrzeć jak 40 psów stoi wzdłuż trybuny i mnie kameruje, plus dodatkowe kamery zamontowane przed derbami, oraz zastanawiać się czy osoba koło mnie nie jest czasem "stróżem prawa".
Z kim dziś nie rozmawiałem na hali, to każdy albo ma już w dupie stadion, albo na stadion już przyjść nie może.
Szczerze podziwiam, tych którzy jednak zjawią się na meczu z Zawiszą, tylko potem nie miejcie już do nikogo pretensji, jak jednak "kolega" obok okaże się jednak panem policjantem. Aaaa i pamiętajcie, żeby zajmować miejsca z biletu, bo zmianę miejsca grozi grzywna a nawet zakaz :rotfl:

OpEnTaNy 15.03.2014 02:59

Mam wrazenie ze wiekszosc z tu wypowiadajacych sie najpierw pisze potem mysli... Jak czytam to forum to mi nie dobrze glowa boli od tych debilnych przemyslen...
Zycze powodzenia tym ktorzy wola Wisle Bednarza ;) taka Wisla zginie szybciej niz wam sie wydaje no chyba ze Wy kibice ktorzy przychodzicie tylko ogladac mecze w spokoju podzwigniecie jakas odpowiedzialnosc za cos nie wiem doping? sektor szkolny? zbiorki dla TSu? Cokolwiek? No chyba ze slepo wierzycie w to ze Bednarzowi na nas zalezy i bedzie sie troszczyl o takie rzeczy :) I jeszcze raz napisze stadion nie byl nie jest i nie bedzie teatrem nigdy w Polsce tak bylo za komuny i teraz tez tak jest. Polecam tez sprawdzic jak dziala nasz zarzad po tym incydencie a polecam zobaczyc reakccje legii na ich wybryki ostatnio i przemyslec co jest nie tak ;)

domin_czyzyny 15.03.2014 08:22

Jak można nazwać kibica, który nie widzi problemu i popiera poniższe ?

- okłamywanie SKWK
- wprowadzenie psów na stadion
- wprowadzenie tajniaków między ludzi na stadionie aby kontrolowali czy ludzie siadają na swoich miejscach, czy pala, czy czasem nie przeklną, czy kubki dobrze stawiają
- danie setkom niewinnych osób zakazy stadionowe na długi czas, za to że oglądali mecz i pili piwo.

Aby była jasność, jeśli wladza chciała ukarać winnych wstrzelenia rac to powinna ukarać tych co to zrobili, a nie tych co siedzieli przed telebimem i pili piwo.
Ze względu na solidarność z tymi ludzmi od wczoraj namawiam wszystkich, aby zrezygnowali z meczy na stadionie. Postaram się być bardzo przekonywujący.

Im szybciej Cupiał zrozumie, ze takie karanie jest dla nas nie do przyjęcia i wywali Bednarza, to tym lepiej dla Wisły

rafkur 15.03.2014 09:01

Tak sobie myślę, że trwa tu wielka dyskusja, udowadnianie racji (rzadziej) i obrzucanie się błotem ( częściej). Tylko zapominamy, że prawda jest taka:
Członków Skwk- 500
sympatyków Skwk - pewnie drugie tyle
ogólnie z tymi którzy do żadnych z powyższych się nie zaliczają ale twardo chodzą na C "od zawsze" pewnie będzie 2,5 tys
jak zwał tak zwał dyskutujących na tym forum - 200,
dyskutujących na innych podobnych - 200

razem optymistycznie 3,5 tys

średnia frekwencja na stadionie - 12 tys

razem bez względu na stanowisko stanowimy może 1/4 ludzi w takiej czy innej formie zainteresowanych tym co się dzieje w kuluarach Wisły. Jeżeli doliczymy tych którzy mogą się pojawić na stadionie od przypadku będzie to 1/8...

Reasumując - całe to towarzystwo ( ze mną włącznie) ma gówno do gadania... Stanowimy jedną wielką niszę.

huberix 15.03.2014 09:04

To jest destrukcja atmosfery na stadionie, a taka na stadionach na całym świecie jest specyficzna, fantastyczna, a tu ludzie którzy pójdą na mecz nie będą się odzywać do innych z obawy że może to być pies i jakieś złe słowo i kajdany, mandat, zakaz itd. Dopóki Bednarz jest w tym klubie nie idę na R22.

CH. 15.03.2014 09:15

Bednarz wlasnie mi dal zakaz stadionowy, na stronie biletow mam zablokowane konto :D
Powod? bylem u Wislakow obejrzec mecz i zostalem spisany przez policje.
Nic nie zrobilem, zadnego papieru, zadnego wyroku no to super :D choc i tak sie nie wybieralem.
Na mecze smigam od lat 90, pamietam lysego w koszulce Legii i ten smiec mi zakaz wydaje, parodia :lol:

----
Jesli ktos byl spisany za przejscie na czerwonych niech tez sprawdzi :lol:

PabloTS 15.03.2014 09:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez CH. (Post 1353488)
Bednarz wlasnie mi dal zakaz stadionowy, na stronie biletow mam zablokowane konto :D
Powod? bylem u Wislakow obejrzec mecz i zostalem spisany przez policje.
Nic nie zrobilem, zadnego papieru, zadnego wyroku no to super :D choc i tak sie nie wybieralem.
Na mecze smigam od lat 90, pamietam lysego w koszulce Legii i ten smiec mi zakaz wydaje, parodia :lol:

----
Jesli ktos byl spisany za przejscie na czerwonych niech tez sprawdzi :lol:

nic sie nie martw....ja tez tak zostałem potraktowany......najwazniejsze ze juz wg,większosci piszących tutaj jetsesmy kibolami i działami na szkode NASZEGO KLUBU.....prawie 40 lat chodze na Wisle,pamietam drewniana trybune,zimowe derby o tarcze Krakowa a teraz zostałem bandyta,kibolem.....nawet za komuny tak nie było....dla mnie to wszystko ma na celu zdławienie zorganizowanego ruchu kibicowskiego na stadionach i jestem pewien ze juz niedługo na wszystkich stadionach w Polsce tak będzie
p.s...a wprowadzenie tajniaków na trybuny to juz jest skandal....zycze miłych wrazeń dla "prawdziwych kibiców" podczas oglądania meczu....

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:23.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl