![]() |
Cytat:
|
Ja bym rozwiązał z tymi kutasami kontrakty za porozumieniem stron i spróbował poszukać jakichś piłkarzy z Ameryki Płd a nie brać tych drewniaków z Bałkanów.
|
Cytat:
bo to był POGROM jakby Tofiki nie bawiły się w II połowie , to by było 5-0 Fantastycznie , strzeliliśmy 2 bramki na 30 tysięcznym stadionie , wszyscy na rynek ! Kupić Repke i niech nadupca w szatni ile wlezie . Niektórym chyba się w życiu za dobrze powodzi. |
Cytat:
|
Cytat:
p.s. I paralityk w Wiśle - Diaz Vice-paralityk - Boguski |
Pogrom i żenada @krakfilm
Ty inny mecz widziałeś, bramka brożka po kiksie a boguskiemu podał azer... |
Czy tylko ja uważam, że tej drużynie brakowało przygotowania fizycznego?Byliśmy zdecydowanie wolniejsi od Azerów i przgraliśmy KAŻDY pojedynek biegowy.
Zastanówcie się teraz, czy to normalna sytuacja. Zakład, że Wisła po 2, 3 kolejkach nabierze właściwego rytmu? |
Cytat:
|
Cytat:
|
kiedy i o której lądują w Balicach ?
|
Cytat:
Tak na marginesie to powodzenia w zapelnianiu stadionu. Ja nie dam sie naciagac na bilet zeby ogladac SKOMPROMITOWANE PO RAZ KOLEJNY GWIAZDY I ICH GOWNIANA GRE jest milion lepszych i ciekawszych sposobow jak spedzic weekend. Tak wiem zaraz bedzie ze jestem kibicem sukcesu dlatego uprzedzam zeby wszyscy kibice porazki i zenady nawet sie nie trudzili poruszac tego tematu. |
No to qrwa w niedziele się spotkamy z tymi gwiazdorkami...... I jak usłyszę, że nic się ni stało i że jesteśmy z Wami to się zerzygam.
Zarządowi dziękujemy za środek obrony.......... Gwiazdorkom dziękujemy za machanie rękami........ Kasperczakowi dziękujemy za ustawianie w obu meczach......... Generalnie rzecz umując WSZYSCY WY∏ERDALAĆ!! Yeahbane cwele od zarabiania kasy po STO TYSIĘCY MIESIĘCZNIE - to jest QRWA SKANDAL !!! |
Będzie miał Cupiał nauczek nie sprzedawać dwóch obrońców na raz
|
Cytat:
Odpekac w meczarniach ta runde i od zimy jedziemy z koksem po Mistrzostwo. |
Cytat:
Szkoda że Azerowie odpuścili i do tego potem każdy sobie chciał gola strzelić - tak 5, 6-0 to by oddawało to co na boisku się działo Dawno nie widziałem drużyny przegrywającej 3-0 i kurczowo broniącej się przed stratą 4 bramki:D |
Cytat:
Tu potrzeba kogoś, kto postawi ich na nogi fizycznie. A co do tego rytmu. Raczej będziemy grali z gorszymi paralitykami od siebie. |
brakowalo wszystkiego. I przygotowania, i presingu, i checi, i umiejetnosci po trochu takze. No i brakowalo porzadnego trenera. kurde Heniek sam szubienice sobie ukrecil tymi dziwnymi decyzjami.
Ciekawe czy chociaz teraz pokaze jaja i poda sie do dymisji? |
*******e to czy dostane bana czy co , ale mam już ****a serdecznie dość tych jebanych zmanierowanych cipek które się dają ruchać każdemu pod naszą banderą jaką jest WISŁA!!!
|
Cytat:
Popieram w 100% Nabierzemy rytmu a potem znowu będzie płacz że za często gramy, i oni chcą grać na zachodzie gdzie gra się sezony 1,5 raza dłuższe i mecze co 3 dni, no chyba że nie chcą wyjeżdżać. |
Cytat:
|
Cytat:
Zaskoczony nie jestem, chciałbym tylko żeby tym patałachom skończyła się sielanka, począwszy od trenera-kata po kibiców skończywszy. Swoją drogą Cupiał to taka nasza szczęśliwa maskotka, kiedy nie wybierze się na mecz to wpier.dol :-D |
założe się, że w lidze będzie wszystko ok.
zróbmy transfery jeszcze później... |
Ja po tym meczu czuję ludzka bezradność. Podobne uczucie do śmierci kogoś bliskiego, czy jakiejś poważnej chorobie. Nie bardzo wierzę, że za rok będzie lepiej, skoro Ci piłkarze co rok grają w pucharach, trener też był próbowany w pucharach z różnym skutkiem.
Wszyscy wiemy, ze wszystko zaczyna się i kończy na poziomie polskiej piłki ogólnie. I póki tu sie nic nie zmieni, niestety, taką "śmierć" będę przeżywał co roku. Niby sznasą jest zrobienie stylu Arsenalu (sami obcokrajowcy), ale osobiscie w ich sukcesy dziś nie bardzo wierzę, patrzac na nasze zakupy. |
Cytat:
3-2? i **** z tego ze 3-2 dwa farfocle jak juz tamtym nie chcialo sie grac. Nawet bramka Brozka nie zmusila naszych do biegania. |
Ja tez mysle, ze w lidze znowu bedzie wszystko tak jak ma byc. Tylko te puchary to jakies fatum
|
Za to co odpier.dalali powinni nam cały sezon wyjazdy stawiać.
|
Kompromitacja kompromitacją, ale prawda jest taka, że jak my rok temu odpadaliśmy z Levadia Stalin, Karabach remisował 0-0 z Twente, późniejszym mistrzem Holandii. O czym komentatorzy wspominali. Od tego czasu my się jeszcze bardziej cofnęliśmy, a azerowie poszli do przodu. Skutki widać.
Panowie, nie ma co płakać. Rok temu odpadliśmy już z pierwszym przeciwnikiem, w tym udało nam się wyeliminować Szawle i odpaść dopiero w 3 rundzie. Heniu na ławce, 7 transferów, nowy prezes, efekty widoczne gołym okiem!:foch: |
Po wszytkich porazkach najbardziej sie boje ze Cupiał to jebnie i Wisła bedzie miała kłopoty. Wiem ze na 2 lidze mogło byc fajnie. Ale ja chce dla Wisły jak najlepiej.
|
Ale co z tego, że bramki liczą się podwójnie, jak mamy porażkę i remis ? Stosunek bramek liczy się tylko w wypadku, gdy ma się taką samą ilość pkt. W tym wypadku nasi "mogliby" mieć najwyżej 1 pkt, a Azerowie mieliby 4 pkt.
|
Sprzedali Marcelo i Głowackiego za 5 mln euro a kupili ośmiu zawodników za ok 2 mln. Jaki w tym sens?
|
trener z zagranicy. nic wiecej.
|
Speedy - tylko, że w tamtym sezonie w LM, a w tym w LE..
|
może da sie jeszcze odkręcic transfery Palijcia i Cikosa ?
|
Cytat:
Ciekawe, czy krytycy krytyków polityki kadrowej Wisły takich jak ja i Wolfy uderzą się w końcu w piersi i wyciągną jakiekolwiek wnioski, czy znów za parę dni zaczną snuć swoje wywody aż do kolejnej Lewadii, Karabachu, porażek z outsiderami ligi w rodzaju Arki... |
Trzezwe spojrzenie w Polsacie na obecna sytuacje w klubie.
W lidze nie ma takiego zespolu, jak Karabach czy Sparta, wiec o czym wy mowicie? Mozna juz sie szykowac na kolejny pogrom w przyszlym roku. P.S - Wynik lepszy, niz gra, bo najbardziej sprawiedliwy bylby 6 : 2. Azerowie mieli od groma szans 100%. |
Cytat:
Dlaczego on jeszcze udziela wywiadów? Jeszce się nie podał do dymisji? |
Cytat:
bez mylenia pojęć i demagogii proszę. Grajki nieistotne, liczy się Wisła, o tym nie można zapomnieć. To żadna sztuka utożsamiać się z klubem, bo kosi wszystkich. To umie każda ....... A w każdym klubie, u nas też jak w życiu , a nie na playstation , raz górka raz dołek. I nikt tu nie mówi , że trzeba naszych po tej wtopie chwalić. Mają na lotnisku dostać jajami i pomidorami po łbach, by przypomnieli sobie, że przegrać można. Ale po walce. A za przejście obok meczu nażelowane i zadowolone z siebie gwiazdki mają poczuć, że tak nie wolno. Bo hańbią imię najwspanialszego klubu w Polsce a tego nie można wybaczyć. |
Cytat:
|
Jaga właśnie remisuje 1:1
A policja goni kibiców Jagi, kabaret trwa dalej? czy tragedia? Dzięki ci Boże że pojutrze jadę na 10 dni urlopu. Nasi trenują tak jak w pgr była praca. Jak pojechał Cupiał to już wiedziałem że będzie źle, może Boguś zainwestuje w Azerski futbol? Teraz widzę że wiara to magiczna rzecz, a czas pozwala zapomnieć. Więc za miesiąc będę się jarał wygraną nad P. Bytom. Dobrze powiedzieli ciszej nad tą trumną. |
Niestety zajebiście dużo ludzi myśli stereotypami.Słyszycie o drużynie z Azerejbejdżanu, to już automatycznie myślicie, że ogórki.Obejrzycie jutro ten mecz jeszcze raz, zastanówcie się i napiszcie swojego posta.
My tego meczu nie poinniśmy przegrać, ale moim zdaniem zawinił trener i sztab od przygotowania fizycznego.Tych wszystkich ludzi trzeba wymienić w pierwszej kolejności. Odrzućcie emocje na bok i odpowiedzcie mi na pytanie, czy kiedykolwiek widzieliście Żurawskiego, który ma kłopoty z przyjęciem piłki, Małeckiego, który rusza się jak mucha w smole?Sobolewskiego, który nie ma siły na dojście do piłki? O Jirsaku nie piszę, bo moim zdaniem to drewno.Zastanawia mnie dlaczego nie grał Kirm, dlaczego grał Boguski, który jest fatalnie przygotowany do sezonu.Dlaczego w pierwszym meczu nie grał Garguła.... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl