Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w Lidze Europejskiej lipiec-sierpien ‘10 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7385)

Rond 05.08.2010 19:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pawko (Post 953173)
a niby jakim prawem?

Bramka na wyjezdzie liczy sie podwojnie? czy tylko przy takiej samej ilosci bramek w dwumeczu?

blanco 05.08.2010 19:06

Ja bym rozwiązał z tymi kutasami kontrakty za porozumieniem stron i spróbował poszukać jakichś piłkarzy z Ameryki Płd a nie brać tych drewniaków z Bałkanów.

Mareq 05.08.2010 19:06

Cytat:

Juz dziennikarskie scierwa pisza o pogromie. A przegalismy na wyjezdzie jedna bramka, strzelajac przeciwnikowi na 30 tysiecznym stadionie dwa gole
:lol: :lol: :lol:

bo to był POGROM
jakby Tofiki nie bawiły się w II połowie , to by było 5-0
Fantastycznie , strzeliliśmy 2 bramki na 30 tysięcznym stadionie , wszyscy na rynek !

Kupić Repke i niech nadupca w szatni ile wlezie . Niektórym chyba się w życiu za dobrze powodzi.

kacu 05.08.2010 19:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zwitter (Post 953185)
Valerenga Oslo, Dynamo Tibilisi, Levadia Talli, Karabach Agdam? Tyle, czy coś przegapiłem. Aaaa i jeszcze mi powiedzcie kto za rok?

Nikt. A nawet jak ktoś będzie, to my kibice powinniśmy zawsze wierzyć i być za tym co wiślackie i bronić klubu. Babole sie zdarzaja nawet najlepszym. Oczywiscie, u nas juz dwa lata z rzedu. Ale jestem pewien ze gdyby nie kontuzja clebera i jakby nasze nowe nabytki mogly grac (chociaz nie widzialem ich na oczy, ale wierze w zarzad ze to dobre decyzje) to ten karabach bysmy przeszli.

Above 05.08.2010 19:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 953191)
Najśmieszniejsze jest, że za miesiąc si,ę wszyscy(no z małymi wyjątkami) będziecie spuszczać po meczach w lidze.
Skosimy jednego, drugiego ogórka i każdy będzie happy.

Jak co roku. O kompromitacjach będą nam przypominać kibice jednego czy drugiego skoszonego ogórka.

p.s.
I paralityk w Wiśle - Diaz
Vice-paralityk - Boguski

Ajax 05.08.2010 19:07

Pogrom i żenada @krakfilm
Ty inny mecz widziałeś, bramka brożka po kiksie a boguskiemu podał azer...

Pablo84 05.08.2010 19:07

Czy tylko ja uważam, że tej drużynie brakowało przygotowania fizycznego?Byliśmy zdecydowanie wolniejsi od Azerów i przgraliśmy KAŻDY pojedynek biegowy.
Zastanówcie się teraz, czy to normalna sytuacja.

Zakład, że Wisła po 2, 3 kolejkach nabierze właściwego rytmu?

pikey 05.08.2010 19:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krakfilm (Post 953196)
Juz dziennikarskie scierwa pisza o pogromie. A przegalismy na wyjezdzie jedna bramka, strzelajac przeciwnikowi na 30 tysiecznym stadionie dwa gole. Wszedzie widze tytuly o Wisl

Dziwne, ze wczoraj szybko tematy lecha zeszly nizej. A to dlaczego? Przeciez przed sezonem Lech mial prawie wygra LM? Co to sie nie dzialo, fiesta w poznaniu, zahwyty ochy achy. Ale Wisle to dopiec musza ile wlezie.

Z kim według Ciebie i jak wysoko byśmy musieli przegrać, żeby można było mówić o pogromie? Bo jak Azerowie pakują nam w 5 minut 3 gole i rozstrzygają sprawę awansu jeszcze w 1 połowie to dla mnie to jest właśnie pogrom.

wolfy 05.08.2010 19:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Niepolomice (Post 953192)
Frajerem oni juz byli i nie wiem jak to nazwac..

Frajerami to oni byli już jak ich kupowaliśmy. Skąd zdziwienie?

loomp 05.08.2010 19:08

kiedy i o której lądują w Balicach ?

AgresywnyChomik 05.08.2010 19:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 953189)
nie było źle w drugiej połowie,bałem sie przy 3-0 że sie skończy kompromitacją np.5-0.

Jeszcze więcej darmowych ,4-rzędnych obcokrajowców i będziemy jak równy z równym walczyli z Azerami

Przeciez skonczylo sie kompromitacja :)

Tak na marginesie to powodzenia w zapelnianiu stadionu. Ja nie dam sie naciagac na bilet zeby ogladac SKOMPROMITOWANE PO RAZ KOLEJNY GWIAZDY I ICH GOWNIANA GRE jest milion lepszych i ciekawszych sposobow jak spedzic weekend.
Tak wiem zaraz bedzie ze jestem kibicem sukcesu dlatego uprzedzam zeby wszyscy kibice porazki i zenady nawet sie nie trudzili poruszac tego tematu.

Devonisch 05.08.2010 19:10

No to qrwa w niedziele się spotkamy z tymi gwiazdorkami...... I jak usłyszę, że nic się ni stało i że jesteśmy z Wami to się zerzygam.
Zarządowi dziękujemy za środek obrony..........
Gwiazdorkom dziękujemy za machanie rękami........
Kasperczakowi dziękujemy za ustawianie w obu meczach.........
Generalnie rzecz umując WSZYSCY WY∏ERDALAĆ!!
Yeahbane cwele od zarabiania kasy po STO TYSIĘCY MIESIĘCZNIE - to jest QRWA SKANDAL !!!

crazykaro 05.08.2010 19:11

Będzie miał Cupiał nauczek nie sprzedawać dwóch obrońców na raz

koyoot 05.08.2010 19:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablo84 (Post 953210)
Czy tylko ja uważam, że tej drużynie brakowało przygotowania fizycznego?Byliśmy zdecydowanie wolniejsi od Azerów i przgraliśmy KAŻDY pojedynek biegowy.

Pablo, nie jestes sam.

Odpekac w meczarniach ta runde i od zimy jedziemy z koksem po Mistrzostwo.

1q2 05.08.2010 19:11

Cytat:

O tym to już się nie przekonamy.Liga nie jest i nie będzie żadnym wyznacznikiem, takie mecze jak dziś, jak najbardziej ale to w najlepszym wypadku za rok.

Szkoda że Azerowie odpuścili i do tego potem każdy sobie chciał gola strzelić - tak 5, 6-0 to by oddawało to co na boisku się działo
Dawno nie widziałem drużyny przegrywającej 3-0 i kurczowo broniącej się przed stratą 4 bramki:D

tofik 05.08.2010 19:12

Cytat:

Zdecydowanie. Oni fizycznie są kompletnie rozjebani przez Skorżę. Po prostu nie dawał im po dupie.Nic nie robią i nie mają siły biegać!
Tu potrzeba kogoś, kto postawi ich na nogi fizycznie.
A co do tego rytmu. Raczej będziemy grali z gorszymi paralitykami od siebie.

LooNatyk 05.08.2010 19:12

brakowalo wszystkiego. I przygotowania, i presingu, i checi, i umiejetnosci po trochu takze. No i brakowalo porzadnego trenera. kurde Heniek sam szubienice sobie ukrecil tymi dziwnymi decyzjami.
Ciekawe czy chociaz teraz pokaze jaja i poda sie do dymisji?

Kibic_1906 05.08.2010 19:12

*******e to czy dostane bana czy co , ale mam już ****a serdecznie dość tych jebanych zmanierowanych cipek które się dają ruchać każdemu pod naszą banderą jaką jest WISŁA!!!

GJ1906 05.08.2010 19:13

Cytat:

Popieram w 100%

Nabierzemy rytmu a potem znowu będzie płacz że za często gramy, i oni chcą grać na zachodzie gdzie gra się sezony 1,5 raza dłuższe i mecze co 3 dni, no chyba że nie chcą wyjeżdżać.

Kibic_1906 05.08.2010 19:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez crazykaro (Post 953223)
Będzie miał Cupiał nauczek nie sprzedawać dwóch obrońców na raz

Ja na jego miejscu bym to już dawno po*******ił..

wisl@k_TS 05.08.2010 19:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez harthausen (Post 953176)
jedyne co cieszy z tym 3-2, to że te szmaciarze z Gówna Wyb z Wawki nie mogą napisać o pogromie, choć bardzo by gnojki chciały.

Pogrom - ok, niech Ci będzie że nie... Ale kompromitacja na pewno :-)

Zaskoczony nie jestem, chciałbym tylko żeby tym patałachom skończyła się sielanka, począwszy od trenera-kata po kibiców skończywszy.

Swoją drogą Cupiał to taka nasza szczęśliwa maskotka, kiedy nie wybierze się na mecz to wpier.dol :-D

tomek9 05.08.2010 19:14

założe się, że w lidze będzie wszystko ok.
zróbmy transfery jeszcze później...

dziabong 05.08.2010 19:15

Ja po tym meczu czuję ludzka bezradność. Podobne uczucie do śmierci kogoś bliskiego, czy jakiejś poważnej chorobie. Nie bardzo wierzę, że za rok będzie lepiej, skoro Ci piłkarze co rok grają w pucharach, trener też był próbowany w pucharach z różnym skutkiem.
Wszyscy wiemy, ze wszystko zaczyna się i kończy na poziomie polskiej piłki ogólnie. I póki tu sie nic nie zmieni, niestety, taką "śmierć" będę przeżywał co roku.
Niby sznasą jest zrobienie stylu Arsenalu (sami obcokrajowcy), ale osobiscie w ich sukcesy dziś nie bardzo wierzę, patrzac na nasze zakupy.

As 05.08.2010 19:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krakfilm (Post 953196)
Juz dziennikarskie scierwa pisza o pogromie. A przegalismy na wyjezdzie jedna bramka, strzelajac przeciwnikowi na 30 tysiecznym stadionie dwa gole. Wszedzie widze tytuly o Wisl

Dziwne, ze wczoraj szybko tematy lecha zeszly nizej. A to dlaczego? Przeciez przed sezonem Lech mial prawie wygra LM? Co to sie nie dzialo, fiesta w poznaniu, zahwyty ochy achy. Ale Wisle to dopiec musza ile wlezie.

A co to ****a jest? Porazka po wyrownanej walce? Ogladales chlopie mecz? Pojechali z nami jak z bura suka! gdyby potrzebowali wygrac 5-0 to napewno by tyle wygrali. od 60minuty to oni sobie zrobili konkurs strzelecki.

3-2? i **** z tego ze 3-2 dwa farfocle jak juz tamtym nie chcialo sie grac. Nawet bramka Brozka nie zmusila naszych do biegania.

mitmichael 05.08.2010 19:15

Ja tez mysle, ze w lidze znowu bedzie wszystko tak jak ma byc. Tylko te puchary to jakies fatum

Jot 05.08.2010 19:15

Za to co odpier.dalali powinni nam cały sezon wyjazdy stawiać.

Speedy 05.08.2010 19:16

Kompromitacja kompromitacją, ale prawda jest taka, że jak my rok temu odpadaliśmy z Levadia Stalin, Karabach remisował 0-0 z Twente, późniejszym mistrzem Holandii. O czym komentatorzy wspominali. Od tego czasu my się jeszcze bardziej cofnęliśmy, a azerowie poszli do przodu. Skutki widać.

Panowie, nie ma co płakać. Rok temu odpadliśmy już z pierwszym przeciwnikiem, w tym udało nam się wyeliminować Szawle i odpaść dopiero w 3 rundzie.

Heniu na ławce, 7 transferów, nowy prezes, efekty widoczne gołym okiem!:foch:

BRTS39 05.08.2010 19:16

Po wszytkich porazkach najbardziej sie boje ze Cupiał to jebnie i Wisła bedzie miała kłopoty. Wiem ze na 2 lidze mogło byc fajnie. Ale ja chce dla Wisły jak najlepiej.

Probos 05.08.2010 19:17

Ale co z tego, że bramki liczą się podwójnie, jak mamy porażkę i remis ? Stosunek bramek liczy się tylko w wypadku, gdy ma się taką samą ilość pkt. W tym wypadku nasi "mogliby" mieć najwyżej 1 pkt, a Azerowie mieliby 4 pkt.

grzeswislak 05.08.2010 19:17

Sprzedali Marcelo i Głowackiego za 5 mln euro a kupili ośmiu zawodników za ok 2 mln. Jaki w tym sens?

BRTS39 05.08.2010 19:17

trener z zagranicy. nic wiecej.

tomek9 05.08.2010 19:18

Speedy - tylko, że w tamtym sezonie w LM, a w tym w LE..

AYALA 05.08.2010 19:18

może da sie jeszcze odkręcic transfery Palijcia i Cikosa ?

Markus 05.08.2010 19:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez koyoot (Post 953224)
Pablo, nie jestes sam.

Odpekac w meczarniach ta runde i od zimy jedziemy z koksem po Mistrzostwo.

Z taką obroną, to do zimy może być już dawno po mistrzostwie.

Ciekawe, czy krytycy krytyków polityki kadrowej Wisły takich jak ja i Wolfy uderzą się w końcu w piersi i wyciągną jakiekolwiek wnioski, czy znów za parę dni zaczną snuć swoje wywody aż do kolejnej Lewadii, Karabachu, porażek z outsiderami ligi w rodzaju Arki...

For_FuN_ 05.08.2010 19:19

Trzezwe spojrzenie w Polsacie na obecna sytuacje w klubie.

W lidze nie ma takiego zespolu, jak Karabach czy Sparta, wiec o czym wy mowicie? Mozna juz sie szykowac na kolejny pogrom w przyszlym roku.

P.S - Wynik lepszy, niz gra, bo najbardziej sprawiedliwy bylby 6 : 2. Azerowie mieli od groma szans 100%.

ChG 05.08.2010 19:21

Cytat:

- Przegraliśmy mecz w ciągu 15 minut. Powtórzyły się dwa błędy w kryciu, które spowodowały, że spotkanie odwróciło się na korzyść gospodarzy. Moi zawodnicy rzeczywiście chcieli wygrać, niestety im to nie wyszło. Całą winę zwalam na popełnione błędy. Jeśli popełnia się ja na tym poziomie, to trudno walczyć o awans.

Dlaczego on jeszcze udziela wywiadów? Jeszce się nie podał do dymisji?

harthausen 05.08.2010 19:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AgresywnyChomik (Post 953221)
Przeciez skonczylo sie kompromitacja :)

Tak na marginesie to powodzenia w zapelnianiu stadionu. Ja nie dam sie naciagac na bilet zeby ogladac SKOMPROMITOWANE PO RAZ KOLEJNY GWIAZDY I ICH GOWNIANA GRE jest milion lepszych i ciekawszych sposobow jak spedzic weekend.
Tak wiem zaraz bedzie ze jestem kibicem sukcesu dlatego uprzedzam zeby wszyscy kibice porazki i zenady nawet sie nie trudzili poruszac tego tematu.

bez mylenia pojęć i demagogii proszę. Grajki nieistotne, liczy się Wisła, o tym nie można zapomnieć.

To żadna sztuka utożsamiać się z klubem, bo kosi wszystkich. To umie każda .......
A w każdym klubie, u nas też jak w życiu , a nie na playstation , raz górka raz dołek.
I nikt tu nie mówi , że trzeba naszych po tej wtopie chwalić. Mają na lotnisku dostać jajami i pomidorami po łbach, by przypomnieli sobie, że przegrać można. Ale po walce.
A za przejście obok meczu nażelowane i zadowolone z siebie gwiazdki mają poczuć, że tak nie wolno.
Bo hańbią imię najwspanialszego klubu w Polsce a tego nie można wybaczyć.

Markus 05.08.2010 19:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grzeswislak (Post 953251)
Sprzedali Marcelo i Głowackiego za 5 mln euro a kupili ośmiu zawodników za ok 2 mln. Jaki w tym sens?

Taki, że dla niektórych najważniejsze jest "tak kupować, by nie przepłacać", zamiast kupować, by sprowadzić sensownych zawodników. Efekty widzimy.

biała gwiazda 05.08.2010 19:22

Jaga właśnie remisuje 1:1
A policja goni kibiców Jagi, kabaret trwa dalej? czy tragedia? Dzięki ci Boże że pojutrze jadę na 10 dni urlopu.
Nasi trenują tak jak w pgr była praca. Jak pojechał Cupiał to już wiedziałem że będzie źle, może Boguś zainwestuje w Azerski futbol? Teraz widzę że wiara to magiczna rzecz, a czas pozwala zapomnieć. Więc za miesiąc będę się jarał wygraną nad P. Bytom. Dobrze powiedzieli ciszej nad tą trumną.

Pablo84 05.08.2010 19:23

Niestety zajebiście dużo ludzi myśli stereotypami.Słyszycie o drużynie z Azerejbejdżanu, to już automatycznie myślicie, że ogórki.Obejrzycie jutro ten mecz jeszcze raz, zastanówcie się i napiszcie swojego posta.
My tego meczu nie poinniśmy przegrać, ale moim zdaniem zawinił trener i sztab od przygotowania fizycznego.Tych wszystkich ludzi trzeba wymienić w pierwszej kolejności.
Odrzućcie emocje na bok i odpowiedzcie mi na pytanie, czy kiedykolwiek widzieliście Żurawskiego, który ma kłopoty z przyjęciem piłki, Małeckiego, który rusza się jak mucha w smole?Sobolewskiego, który nie ma siły na dojście do piłki?
O Jirsaku nie piszę, bo moim zdaniem to drewno.Zastanawia mnie dlaczego nie grał Kirm, dlaczego grał Boguski, który jest fatalnie przygotowany do sezonu.Dlaczego w pierwszym meczu nie grał Garguła....

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:51.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl