![]() |
Cytat:
Nie mówisz wszystkiego, na sto procent :P Piwo w dłoni :P? Cytat:
|
Cytat:
2: Ratownik umieć pływać powinien :>, dla Aro weźmiemy jakąś Pamelę ze Słonecznego Patrolu ;) |
Ech i pójdziemy na dno... :P
Btw. czytał ktoś z was kafkowski "Proces" ? :D |
Cytat:
A ratownik jest w formie, więc bez nerwów. Dziś co prawda boli mnie wszystko, nawet myśli po treningu, ale na Bajkał będę przygotowany :) Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wieki temu :rotfl: |
No ja właśnie brnę w to :> Dobrnąłem do połowy. Zaciekawiło mnie nawet ... ;]
|
Cytat:
|
Czas tak szybko leci,,,, :P
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"Pamiętam bardzo dobrze, kiedy dostałem pierwszy cukierek od mojego dziadka..." :P |
Mi wróżka przepowiedziała trojaczki w 4 dekadzie życia, więc będę miała co robić buhahahahaha. Jeszcze zastanawiam się nad celibatem po 30, ale to chyba nie ma sensu..
|
Po cóż celibat? Zabezpieczaj się stosownie i już :D
|
Cytat:
Cytat:
|
Wiesz, wróżka tak powiedziała, a ona może mieć moc większą niż celibat...
|
Cytat:
Jak zabezpieczenia to tylko stosunkowe :D, a celibat i tak nie pomoże - jest in vitro :P Będzie 4! A o wróżce dużo wie Ni_Ma, jak by się pojawiła, to skompletowalibyśmy może jeszcze 5typów (o liczby chodzi co nie, bo celibat :) ) na wtorek :) |
Cytat:
Pio, a co wie Ni_Ma? :> |
Wiem, że pytać nie wypada, nie kulturalnie i w ogólę, ale powstrzymać się nie mogę. Tiramisu - ile masz lat?
Jak gdzieś padło już takie pytanie i odpowiedź to wybaczcie, ale nie jestem w stanie przebić się przez ten potok postów ... góry dziękuję za odp. |
Ja mam prawie 19! :P
Ale chyba nie było takich pytań :> |
Tiramisu, Ni_Ma zna wróżkę i chyba są w dobrej komitywie :)
|
Cytat:
Żmijka,, prv :) |
Tiramisu za mną chodzi:D
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Poza tym, co jeśli nie będą sami chłopcy? ;> |
Cytat:
Cytat:
|
Ilu lub ile z Was słyszy odgłosy z rynku?
|
Cytat:
Chłop już się znalazł, ale ponieważ jest z nim duży problem, to trojaczki chyba na drodze zapylenia wiatrem otrzymam buhahahaha ;P. |
Tiramisu ładne z Ciebie dziewczę:)
|
Ok... Co Was dziś napadło? ;>
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zawsze można wymienić na lepszy model, jak w tym filmie: http://pl.youtube.com/watch?v=greCg3...eature=related |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
:shock: ... Może da się kupić przejściówkę, ostatecznie trzeba będzie samemu coś zlutować, ale nie zawsze się da, jak ma analoga, a nie cyfrowego to już raczej po ptokach. |
DO spania! Ja już się zawijam drogie Panie i drodzy Panowie bo mnie jutro dyżur szpitalny czeka:| Ciekawe jak po dzisiejszym samotnym melanżu wytrwam:]
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl