![]() |
Cytat:
|
Cześć, mam pytanie, przypadkowo skasował mi się kosz na pulpicie (a mam win Vista), nie wiem jak go przywrócić, oczywiście nie mogę już użyć cofnięcia czynności. Udało mi się wrzucić skrót do kosza na pulpit ale to nie samo co prawdziwy kosz, pomóżcie.
|
Cytat:
ja bym proponowal na pulpicie prawy przycisk myszy ->personalizuj->po lewej stronie masz "zadania" i zmien ikony pulpitu, tam zaznaczyc wyswietlanie kosza i powinno byc ok... napisz czy dziala :) |
Dzięki, zadziałało, jesteś dla mnie bogiem. Akurat nie jest to mój komputer i nie jestem obcykany winVista. A skasowałem go naprawdę przypadkowo, chciałem opróżnić kosz, ale ale przypadkowo nacisnąłem usuń :-D
|
Jak usunąć historie stron w Mozilli? Narzędzia->Wyczyść dane prywatne nie działa
Może ktoś wie ? |
Najprościej, to naciśnij ctrl+H i ręcznie usuń każdy dzień skoro tamta opcja nie działa.
|
Cytat:
|
Czy tylko mi gg padło?
|
Mnie również.
Potrzebuję aktualny rozkład jazdy busów do Suchej Beskidzkiej, posiada ktoś? |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.mercbus.pl/pl/sulkowice.html ciąg dalszy - http://www.mercbus.pl/pl/sulkowice2.html |
Cytat:
http://www.kadu.net/monitor/ |
Jak dzwonie z ery na Slowacje to musze miec roaming?
|
Watts ogromne dzięki!! A nie wiesz może czy bilety po 8zł(ulgowy) czy coś drożej bo to "Merc-Bus".
|
Cytat:
|
Cytat:
|
czy na chodniku miedzy wjazdem na nowa hale (i parking na kortowym) a podjazdem pod stara - taki szeroki kawalek chodnika, rownolegly do Reymonta, z jednej strony ulica, z drugiej stoja jakies billboardy, ogrodzony troche slupkami - obowiazuje, ktorys z nowych zakazow postoju, ustawionych w ostatnim miesiacu przy Reymonta?
i czy kogos trzasla drogowka 09.10 - derby w PE? bo ponoc pojechali dosc ostro wtedy z mandatami. |
Mam pytanie... Czy orientuje się może ktoś z was gdzie można znaleźć kontakty do jakichś menagerów, osób takiego pokroju?
Znam bardzo zdolnego chłopaka z rocznika 92, chodzi o osobę która mogłaby mu zorganizować testy w jakimś lepszym klubie. Chłopak na serio dobry, stąd moje pytanie. pozdrawiam E.: Chodzi mi o osobe która mogłaby poprowadzić kariere takiego chlopaka, nie o to żeby mu załatwić testy w Wisełce;) to swoją drogą, ale to już łatwiejsza sprawa, jak piszesz Robert. |
Cytat:
|
Cytat:
Podbijam na nowa str... przy okazji dodam ze chodzi coś ala koszulka czerwona na mistrza, nadruk z napisem z przodu i może ewentualnie coś z tylu |
Potrzebuje żeby mi ktoś wrzucił playliste nowej płyty Bezimiennych
|
Cytat:
|
Cytat:
02. Po raz kolejny 03. Bezimienni 3 04. Strych (ft. Kasia Mos) (zobacz teledysk) 05. Akcja reakcja (feat. Miku) 06. Mógłbym ci opowiedzieć (feat. Sokół) 07. No bo ty się boisz myszy 08. Podaj dalej (feat. Tewu) 09. Wniebowcięty 10. Hałas 11. Po drugiej stronie 12. Piona 13. Kto słucha nie błądzi (feat. Bosski Roman) 14. Niszczymy bariery (feat. Bent, KOrmi) 15. Z czasem (feat. Ania Batkiewicz) |
Co zrobić żeby np. jedna osoba nie widziała opisu np. mojego i tak żeby się nie dowiedziała że np. ja to tak ustawiłem :D
|
Jeździ ktoś może "Merc Busem" na trasie Kraków - Sucha Beskidzka (lub w ogóle ktoś jeździ?) Chodzi mi konkretnie o to jakie są ceny biletów i czysą ulgowe.
|
Cytat:
Jest to normalny środek płatniczy i teoretycznie nikt nie ma prawa odmówić przyjęcia go jako zapłaty, ale wiesz jak u nas bywa:) Kiedyś nawet Janusz Weiss się tym zajmował w swojej audycji w radiu Zet i ktoś z NBP potwierdził, że oprócz wartości kolekcjonerskiej, jest to w pełni respektowany środek płatniczy. |
Nie chwaląc się wygrałem w Esce 2 bilety na dziś. Problem w tym, że są to bilety na A. Będę je chciał sprzedać przed meczem, żeby kupić na D. Problem w tym, że jak mi się nie uda to będę musiał iść na A. I tu pytanie: Idziemy w 5 osób wiec musimy jeszcze dokupić 3 bilety. Jak jest z zajmowaniem miejsc na A (nigdy tam nie bylem) żeby usiąść obok siebie ?
|
Musisz pobić 3 osoby, nie ma wyjścia. Miejsca ci nie oddadzą.
...serio :D |
Pytanie bardziej do graczy.Jak możliwe jest zhakowanie konta steam jeżeli nie podawałem nigdzie hasla itp !!.
2 Czy możliwe jest zhakowanie poczty na interia.pl ? Chyba ktoś mnie okradł.... |
a ja mam pytanie z innej beczki...
MAM CORAZ WIĘCEJ SZALI W SWOJEJ KOLEKCJI I CHCIAŁBYM JE POWIESIĆ NA ŚCIANIE JAK TO ROBI PEWNIE WIELU Z WAS. ALE NIE BĘDE PRZECIEZ WBIJAL GWOZDZI W SCIANE WIĘC CO ZROBIC ZEBY SZALE WISIALY W POZIOMIE NA SCIANIE, A JEDNOCZENIE ZEBYM MOGL JE ZDJAC I POJSC W NIM NA MECZ ? |
Jest ktoś kto mógłby mi łopatologicznie wytłumaczyć jak otworzyć fifę ścągniętą z torrentów? wiem że musze coś zmontować, ale o co to chodzi to nie mam zielonego pojęcia, a chce w fife zagrac...pomocy!
|
ściągnij sobie daemon toolsa i zamontuj ten plik który ściągnołeś
|
Ale jak się montuje? I co potem?
|
jak zainstalujesz daemona to kilkasz 2 razy i czekasz ikona pokaże ci się w pasku w prawym rogu obok zegarka potem klikasz raz lewym przyciskiem i pisze urządzenie 0:[ ] Pusty naciskasz i szukasz tego pliku którego ściągnołeś zaznaczasz go i dajesz otwórz.
|
Cytat:
|
jest jakaś możliwość sprawdzenia czy dany numer telefonu zablokował mój ?(bo chyba coś takiego jest jak taka blokada)a, i nie interesuje mnie metoda zadzwoń to sprawdzisz :)
|
Cytat:
ja mogę w pomarańczy pomóc ... |
Pomóżcie.
Czasami zupełnie niespodziewanie komp mi sie sam wyłącza (zwykle to sie dzieje jak gram w PES 9 jeśli ma to znaczenie). Mam wrażenie, że to może być związanie z temperaturą komputera, bo zaglądam w BIOSa, a tam: Current system temperature: 44'C Current CPU temperature: 64'C (to chyba bardzo dużo, co zrobic, zeby bylo mniej ?) Current CPU fan speed: 2343 RPM Current System Fan Speed: 0 RPM (nie mam czegoś takiego jak system fan ?) jakieś sugestie co robić ? |
mozesz polepszyc filtracje powietrza przez wnetrze obudowy, mozesz rowniez zmniejszyc taktowanie procesora i zmniejszyc napiecie na procesor [w celu zmniejszenia temperatury], mozna rowniez wyczyscic radiator z wentylatorem
|
Cytat:
tzn fajnie, ze moge to zrobic, ale powiedz mi JAK MAM TO ZROBIC ? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl