![]() |
Wiecie to wszystko o czym mówicie byłoby dobre. W ogóle nie wiem dlaczego do tej pory czegoś takiego nie ma. Klub się zachowuje jakby z dnia na dzień stadion otrzymał... Jednak już pomijając tą kwestię, myślę że rozsądne byłoby wydłużenie godzin otwarcia WŚ np. do 22.
|
Cytat:
Najwiekszym problemem jest i tak podjecie takiej decyzji przez zarzad klubu. Wiem ze Krakow to miasto tradycji i klub moze chce te tradycje sprzedazy (jak 60 lat temu) kontynuwac. |
Przykładowo
Cytat:
|
Cytat:
|
Bracia wie ktoś jak sytuacja pod kasami? bo sam nie wiem kiedy iść kupić. może rano się ustawić?
|
Cytat:
|
Cytat:
taka. ludzi w cholere :) |
Ta kolejka to jest masakra. Ja wiem, że to pierwszy mecz itp. ale niedługo będzie tez Legia i kolejne okazje to wielkich tłumów na R22. Fajnie, że tak dużo osób pali się do uczestnictwa ale wypadałoby pomyśleć o jakiejś strategii sprzedaży biletów. Kolejka na 3 h to małe przegięcie. Czy to znaczy, że co 2 tyg. musimy sobie w gronie znajomych rotacyjnie brać wolne w pracy i sterczeć pod stadionem po kilka godzin? Czytałem wywiad Basałaja w którym rozwodził się na temat strategii marketingowej mającej na celu wypełnienie stadionu. Otóż wnoszę o przemyślenie poza tym w jaki sposób zachęcać nowych kibiców także tego jak ich potem nie zniechęcać. Tyczy się nowych bo my i tak będziemy :D
|
wrocilem spod kas. Stałem od 10.50 , bilety kupilem o 15.40. Parodia , kompromitacja chyba wieksza niz z Karabachem. Nikt mi nie wmowi, ze nie mogli sie spodziewac takich jaj, jak nie ma karnetow, nie ma fanklubow osobno, nie ma dnia tylko z kartami kibica... Gdzie byli ci ludzie w Sosnowcu albo na Hutniku,,, tylko sie czlowiek wk**** dodatkowo
|
jeszcze konie dojda i pierd.nie ide
|
To co sie dzieje pod kasami to po prostu paranoja! Na co w tym klubie jest zatrudnionych tyle ludzi skoro nie umieja zapewnic chociaz w miare plynnej sprzedazy biletow?? 3 godziny po bilety? Kpina, plucie w twarz kibicom! Co robi czlowiek odpowiedzialny za marketing, co robi nasz prezes aby zapewnic kibicom choc zalazek tego co w cywilizowanym klubie jest podstawa funkcjonowania klubu?? Wierzyc sie nie chce, jebani decydenci, jak to ktos napisal sprzedaz mozna porownac to tego co dzieje sie na budowie stadionu- paranoja.
|
Bez sensu straciłam 3,5 h! jak oni to zorganizowali, jakby pracowało te 8 kas byłałby szansa na 1,5-2 h, co nie jest tragedia a tak?? Ścisk tłok przed samym Wiślackim światem (dopiero jak już dochodziłam do drzwi otworzyli te dodatkowe 2 okienka w baraku obok!), dramat organizacyjny.
Jestem szczęsliwa że mam bilety i obym odkreciła to co zawaliłam dziś stojąc w kolejce :P |
help
czy istnialaby mozliwosc poproszenia kogos o kupno dwoch biletow i ich odbior przed meczem? mieszkam pod warszawa i obawiam sie ze d piatku wszystkie bilety sie rozejda. jesli ktos bylby w stanie mi pomoc to prosze pisac pod numer gg: 12427288
|
Znajomy stoi od 13:20 i jest podejrzenie, że do 18 nie zdąży. Śmiech przez łzy. Brawo Basałaj!
|
Cytat:
|
Cytat:
Mam nadzieje ze od nastepnej kolejki sie cos poprawi |
a czy nie mozna by zrobic sprzedazy przez internet?? naprawde nie rozumiem tego ja mam ponad 400 km do Krakowa i gdy tak bedzie to chyba nie mam szansy wybrac sie na mecz bo musial bym przyjechac juz w poniedzialek do krakowa zeby stac w kolejce
|
jest szansa na bilet jutro na młyn ?
|
Narazie to normalnie pracujacy czlowiek nie ma szans dostania biletu.
Mam nadzieje, ze jak to sie uspokoi to zostana jakies ochlapy. |
Żenada i tyle, pewnie zamkną tym biednym ludziom o 18 przed nosem...
|
myślę, że do końca rundy będzie taki kocioł, i dopiero od wiosny, gdy będą karnety, nowe karty kibica to i sprzedaż przez internet ruszy...
Nie przypuszczam, żeby na Legie otworzyli cały stadion, więc wtedy będzie chyba najgorzej... |
Cytat:
|
Cytat:
Myśle że bardzo mała!! A co do szopki z biletami to szlag trafia jak na to patrze!! Nagle kur*a Wiśle przybyło 15 tyś kibiców Bo jakby patrzeć na Sosnowiec i SS to Wisła miała po max 4000tys kibiców Naprawde zal mi tych którzy jezdzili do S i na SS a teraz nie dostaną biletu bądz będą musieli stać po niego po 3h!! Brawa dla zarządu i marketingu!! Tu się pokazuje jak dba się o prawdziwych kibiców!!!było zle, stadionu nie było to byli cacy:kumple: a teraz ma się ich w dupie!!:liscie: Jedyny plus akurat w moim przypadku to wznowienie akcji z FC!tyle pozytywów!! |
Koooolejka jest ogromna :DD
ale warto czekac :D gosc mowil jak kupowalem bilet ze na g zostana ale z czasem sie nie wyrobią ze sprzedarzą... wiec tutaj mozna gdybac, jedni mowia to drudzy tamto... |
ja Pier organizacja Wisly z tym stadionem to jest niesamowita aby same negatywy.jedyny plus tego stadionu to to ze gramy w koncu u siebie
|
Jednym słowem parodia z biletami. Ja stałem od godziny 10.50 do 14:00. Zaczynałem kolejke od bramy wejściowej na parking obok Wiślackiego. Jak wychodziłem kolejka było o wiele większa i dłuższa więc nie zdziwie się jak te osoby z jej końca nie kupią dziś już biletu. Organizacja sprzedaży beznadziejna. Można przecież było otworzyć kasy przy starym B - przynajmniej te 2 okienka, w dodatku w tym baraku obok Wiślackiego była możliwość otworzenia kilku okienek z tego co widziałem.
Jeszcze dziś to rozumiem ale jak w następne dni będzie podobnie to będzie żenada. Mam nadzieje że na mecze z Lechia, Śląskiem i Legią już inaczej rozporządzą sprzedażą bo nie będę znowu tracił 3 godzin zeby kupić bilet kurde. |
Cytat:
mój post był za to po to żeby powiedzieć ze kolejka wyniosła w moim przypadku 3,5 h A ta info może kogoś obchodzi np jak jutro planuje kupic. |
Cytat:
Wiele ludzi ma rodziny, pracę, to jest dla nich priorytet. Ty prawdopodobnie (sądzę bo stylu pisania) chodzisz sobie spokojnie do gimnazjum, jesteś na utrzymaniu rodziców i uciekasz sobie z domu na wyjazdy. Trochę obiektywizmu. Kibic to nie tylko ten który wozi dupę na koniec Polski za swoją drużyną, czy ten który melduje się ochoczo na każdym meczu olewając rodzinę czy sprawy zawodowe. Ochłoń. |
Jutro kasy od 11 do 20.
edit: Ja podaje tylko info za oficjalna.. |
Spedziłem w tej .......onej kolejce 4 godziny.
To jest kpina. |
Cytat:
|
Cytat:
|
witam
czy na mecz z koroną jeśli będę posiadać bilet to już nic więcej nie potrzeba aby na niego wejść ? Osobiście mam kartę kibica, ale chcę zabrać jeszcze osobę która jej nie ma. Bilety już mam, z tego co widzę, nawet sprzedaż jest bez karty kibica, ale nie wiem jak wygląda w tej chwili wejście. Czy jest wymagane jeszcze coś prócz samego biletu ? |
Panowie, jest sprawa. Jest jakaś szansa wejść na stadion z FC, jeśli jest się zameldowanym w KRK ? Jakiś mały 'wałek' by przeszedł czy raczej ciężko ?
|
Cytat:
No ja pierdo** PARANOJA ! |
Co to miało być dzisiaj? Brakowało tylko Pań z napojami chłodzącymi przecież to jest żenada. Stadion nowy to może czas zrobić coś i ucywilizować sprzedaż biletów a nie jak za komuny. Jeśli pracują w klubie ludzie odpowiadający za marketing to chyba .......ą o ploteczkach przy kawusi ....a(najzajebistrza posadka i w dupe cieplutko bo nikt nie będzie ścigał że marketing kuleje skoro ludzie chodzą na mecze i po bilety ale to nie o to chodzi prawda?! Skoro kibic to też sponsor tego klubu to sie powinno jak najbardziej ułatwić mu kontakt z klubem) bo ani jednego plakatu reklamy billboardu reklamy w gazecie nic nie widzialem co mogłoby zachęcić potencjalnego klienta do przyjścia na stadion(brzydki i niezagospodarowany wewnątrz). To ruszcie dupy i zorganizujcie drukarke i laptopa w punktach sprzedaży gadżetów w M1 i Czyżynach przynajmniej, już o ticketpro i rezeracji/kupnie online nie piszę bo to chyba za trudne.
Płaci ten klub tym pseudo piłkarzom takie pieniądze a nie mają na dodatkowy etat to ja zgłaszam się na wolontariat będe rozprowadzał bilety w dodatkowym okienku za darmo bo żal patrzeć na to co sie dzieje. Tak samo było w 2008 przed Lechem Poznań/Cracovią ale wtedy skończyło sie mordobiciem. |
W kliku miejscach sprzedawać biletów sienie da bo trzeba je wydrukować i w dodatku wszystko idzie z systemu.
Ja dziś się wystałem 4h 15 min i mam dość. Najpierw były otwarte 4 kasy, potem (ok 14) jeszcze 2 i po 15 jeszcze jedna. I pytam się dlaczego wszystkie kasy nie były otwarte od rana? Paranoja z tym kupowaniem biletów. Do tego jak otwarli baraczek to sie dwie kolejki zrobiły i wówczas to już kompletniej się wszystko zje*ało. Jak tak dalej pójdzie to kibicom nie będzie chciało się stać w kolejkach |
Cytat:
Przy pelnym stadionie taka sprzedaz musi trwac co najmniej dwa tygodnie Podstawa to karnety i sprzedaz w sieci i telefon Dzis kazdy ma karte wiec podaje numery i bilecik przychodzi poczta Inaczej zostaje kolejka i wizyta w WS Na mlyn bilety powinny rozchodzic sie w wspolpracy z SKWK Kolejnosc taka ze w pierwszym tygodniu karneciarze z poprzednich lat oraz wyjazdowicze czy dlugoletni kibice Nalezy tez stworzyc system odpowiedniej weryfikacji kazdego kibica W drugim tygodniu dopiero wolna sprzedaz To tak na przyszlosc Na dzis - WSZYSCY PO BILETY !! |
Cytat:
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl