![]() |
Austria W. - Austria K. 1
FC Kopenhaga - Randers 1x skromnie i tylko za 50 zeta |
Sądzicie ze Sharapova wygra????
|
oglądałem ostatni mecz sharapovej i strasznie sie meczyla ze slaba zawodniczka z kazachstanu przegrywajac 1 seta nawet 6-1! rosjanka jest po kontuzji i jej forma jest ciagle jedna wielka niewiadoma !
|
Fajny bloog ostatnio wyskoczył...
Wczoraj zagrałem typy z niego i troche zarobiłem... Polecam sprawdzic: http://bukostrefa.bloog.pl/ |
Cytat:
W ostatecznosci postawilem tylko na Korone :p |
Austria W. - Austria K. 1
FC Kopenhaga - Randers 1 Odense - Horsens 1 Szachtar - Vorskla 1 Inter - Atalanta 1 Roma - Torino 1 9,05 |
Cytat:
|
Cytat:
fajny ten blog ;] macie jakies typy na jutro? |
a mój udany weekend zepsuło Kladno i Sandecja:-/
|
Cytat:
|
A ja na dziś wbrew zasadzie w poniedziłek to jest wałek
1) Groen./Knownles- Raym./Matkowski 2 1.90 Monflis-Roddick 2 1.95 King/Melo- Bammer/Kubot 2 1.80 AKO:6.67 2) Jonkopings-Landskorona 1 2.25 Bodo-Rosenborg 2 1.80 Stosur-Razzano 1 1.62 AKO: 6.56 wątpie cz ywejdzie ale moze akurat... |
Cytat:
A dzisiaj pozwolę sobie wrzucic krótką analizę Ligi Islandzkiej: Valur - Throttur kurs:1.45 Liga Islandzka nabiera rozpędu, w 6 kolejce zespół Valuru zmierzy się z ostatnim Throtturem. Gospodarze w tym sezonie grają w kratkę, potrafili po pokonaniu Fjolniru 3-1 przegrac 3-0 z mocnym Keflavikiem. Jednak 3 dni temu pokonali na wyjezdzie solidny Fram. Trzeba powiedziec jasno że Valur myśląc o wyższych celach musi takie mecze wygrywac. Bo Throttur pewnie zmierza do drugiej ligi. Mimo że z czołowych drużyn grali tylko z 5. KR i 2. Stjarnan, są na ostatnim miejscu. Na wyjazdach grają słabo, przegrali z Bridablikiem, Grindavikiem a punkty urwali tylko KR (0-0). W zeszłym sezonie było tutaj 2-0 dla Valuru. Nie widzę możliwości żeby słaby Throttur mógł odebrac punkty odradzającemu się Valurowi. Poza tym meczem w Islandii pewniakiem jest oczywiście wygrana Hafnarfjorduru który nabiera ogromnego rozpędu i wygrał już 4 mecze z rzędu a teraz gra z Fjolnirem. Jednak kurs na ten mecz jest niski (ok. 1.25). Moją uwagę przykuwa jeszcze mecz Fram - Breidablik. Stawiam w nim na gości, którzy prezentują się w tym sezonie bardzo ciekawie. Potrafili strzelic 4 gole mocnemu Keflavikowi, sprawic spore problemy Fylkiirowi i Hafnarfjordurowi. Fram nie zachwyca, a przede wszystkim gra słabo w ataku (tylko 4 gole w 5 meczach). A że Breidablik lubi grac w ataku i potrafi to powinien wygrac po świetnym kursie 3,50. |
Konrad - jest szansa na taki kupon ?
Fram Reykjavik - Breidablik Kopavogur x2 1,75 FH Hafnarfjordur - Fjölnir Reykjavik 1 1,25 Valur Reykjavik - Throttur Reykjavik 1 1,40 Keflavik IF - Stjarnan Gardabae 1x 1,11 AKO: 3,40 |
Cytat:
|
Cytat:
z gory dzieki za analize :p |
Macie może jakieś wieści z parkietów koszykówki żeńskiej , codzi mi o mecze towarzyskie??
Litwa - Hiszpania i Włochy - Serbia?? Bo nigdzie nie mogę znaleźć |
Cytat:
Ładnie mi weszly te podporki, bo przy kazdej z nich byl remis :P |
Zidanemarcin i konrad dzieki sam skorzystałem z tych typów ;-),ale za 10.
|
Cytat:
|
No to podaje na jutro ciekawy typ
ZEA-Niemcy 2 kurs 1,15 ;-) |
Cytat:
|
co sadzicie o meczu USA-Honduras 1 kurs 1,55zł za grubsza kase...?
|
Cytat:
|
a ja myślałem dziś o dwóch kuponach:
Z.E.A.-Niemcy 2 Francja-Nigeria 1 Jaroslaw-Bielgorod 1 za 20 zł, 51zł do wygrania Safina-Azarenka 1 Andreeyev-Sergieyev 1 Flensburg-Nordhorn 1 Michalovice-Inter B 2 za 20 zł, 43 zł do wygrania |
właśnie byłem puscic
USA-Honduras 1 Chorwacja-Ukraina 1 kurs 2,71 za 150zł do wyciagniecia 365,85zł |
a na dzisiaj takie 2 kuponiki
http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-...92406cf2b6b49f http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-...ed7793c9098315 |
Volgar Gazprom Astrakhan - MVD Rossya Moscow 1
kurs: 1,9 Chernomorets N - Sibir Novosibirsk 2 kurs: 1,95 |
na dzisiaj
Sharapowa-Cibulkova 2 2,08 Francja-Nigeria 1 1,60 Oman -Korea Południowa 2 2,20 2z3 za 300 zł do wygrania 1142,40zł ! Ciężki kupon ale jestem 1400zł do przodu w Bukmacherce więc można się zabawić :) |
Cytat:
Dzisiaj proponuję grac na... Shamrock Rvs - Dundalk 1.65 W 15 kolejce Ligi Irlandzkiej Shamrock podejmie na własnym stadionie zespół Dundalk. Shamrock w tym sezonie wyrasta na czarnego konia rozgrywek i coraz głośniej dobija się do ścisłej ligowej czołówki. Aktualnie zajmują 4 miejsce z 23 pkt. i stratą 6 pkt. do Bohemians. Jednak od kilku kolejek gospodarze tego meczu grają naprawdę fajną piłkę a efektem tego są wygrane z Bohemians (2-1), Sligo (3-0) czy remisy z mocnymi Derry i Corkiem. W ostatniej kolejce stracili jednak punkty z ostatnim w tabeli (choc mocno nieobliczalnym) zespołem Droghedy. Teraz nadarza się okazja do odbicia sobie tej wpadki bo rywalem Rovers będzie słaby Dundalk. Beniaminek ostatnio stracił formę z początku i stopniowo leci w dół. Po dwóch porażkach z rzędu ze Sligo i St.Patrick czeka ich ciężki wyjazd i to raczej nie ułatwi im przełamania się. Typ na Shamrock potwierdza także fakt że Dundalk z czołówką ligi dostaje ostatnio regularne baty (0-5 z Bohemians, 0-2 ze Sligo czy 1-2 z Cork). W pierwszym meczu tych zespołów w tym sezonie Dundalk przegrało u siebie 0-1. Shamrock jeśli chce na stałe dołączyc do czołówki takie mecze MUSI po prostu wygrywac. |
Moj kupon na dzis:
Turcja - Azerbejdżan 1 1,15 Zjednoczone Emiraty Arabskie - Niemcy 2 1,20 Bohemians Dublin - Galway United 1 1,30 IFK Mariehamn - Atletico Madrid x2 1,24 Asvel Lyon Villeurbane - Strasbourg IG (Przewaga +10,5p) 1,85 AKO: 4,12 Stawka: 20 zł Maks.wygrana: 82,31 zł |
na dziś :
Bohemians-Galway 1 Drogheda-Cork 2 Derry-St.Patricks 1 Shamrock-Dundalk 1 Ako:6.13 i taki jeszcze ciekawy Chernomorets -Novosibirsk 2 Nybergsund-Kongsvinger 2 Stromsgodset-Brann Ako: 10.58 Czy ktos widzi szasne na te kupony?? Ja przeanalizowałęm mecz: Bohemians-Galway--- Bohemians jest liderem razem z drużyną Cork Serie dwóch zwycięstw a ostatnie wyjazdowe właśnie z drużyną Cork na wyjeździe i dorównie im w tabeli Galway 5 miejsce seria za to dwóch porażek ....z druźynami sąsiadującym,i mecz na wyjeździe Bohemians na fali nie widze innego typu niż na Bohemians Za ro Droghenda-Cork -- Cork musi walczyć z Bohemians które pokonało ich po pięknej seri 6 zwycięstw Droghenda na ostatnim miejscu bardzo słabo grająca u siebie bez wygranej ,Cork będzie chciało walczyc o Majstra i potraktowac ostatni mecz jako wypadek przy pracy tutaj 2 na Cork |
Cytat:
|
A co sądzicie o jutrzejszym meczu S.Williams - Kuznetsova?
|
Ja bym obstawił na Williams,Kuznetsova grała bardzo słabo z Radwańską.
EDIT: zastanawiam się nad Monflisem, Federer też nic specjalnego nie pokazuje |
Cytat:
|
Cytat:
Przy obstawianiu kuponu pomylilem i dalem -10 p i wszystko szlak jasny trafil :rotfl: |
i jak sie tu nie wku*wic jak Francja przegrywa u siebie z taka Nigeria.... Kamikaze miałes racje!!!
|
Azerbejdzan-Walia 2 1,95
Szwecja-Dania 1x 1,18Albania-Portugalia 2 1,40Islandia-Holandia 2 1,40 |
znawcy tenisa:
pyknie dziś Monfils Federera?? wiem ze to ryzykowne ale widzicie jakies szanse na to?? w drugim meczu mysle ze Williams pyknie rosjanke raczej spokojnie,a Wy?? |
ja na dziś zagrałem to co Kamikaze ale Bahrajn 1 bez HC plus Kuznetsova-Williams 2
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl