![]() |
Wpisowe to zadeklarowana składka ?
|
@Dive Pirate tak, a później do końca każdego miesiąca cykliczne wpłaty, chyba że zadeklarujesz inny sposób.
|
Brakuje czterech deklaracji i pęknie pierwsza setka członków Socios Wisła Kraków - spieszcie się ;)
|
Grono Socios Wisła Kraków powiększyło się dzisiaj o kolejnych 11 osób!
Stan na 05.11.2018: Członkowie zwyczajni - 84 w tym: - Biała Gwiazda - 11 - Złota Gwiazda - 26 - Srebrna Gwiazda - 47 Członkowie wspierający - 3 Osoby oczekujące na przyjęcie - 9 Kwota, jaką rocznie wygenerują nasze składki członkowskie wyniesie 93 480 zł! Wsparło nas również 4 darczyńców na łączną kwotę 283,09 zł! |
Wstyd mi za tych co się zadeklarowali na forum, a teraz "nie mają czasu" się zapisać
|
Z dniem dzisiejszym zostałem przyjety. AVE :TS:
|
Cytat:
|
Wpisowe zapłacone, pierwsza skladka tez. Wzywam wszystkich, którzy się zdeklarowali do Socios o zrealizowanie obietnicy. " Nie pozwólcie na to, by ludzie uznali Was, za niegodnych podania ręki".
|
16.11.2018 r. pierwsza składka :)
|
W moje urodziny?:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
to będzie pite :P a że 16, to piątek to i jak mocno %
|
Ja też już zapisany i opłacony na kwartał :D
|
Cytat:
Oby tak dalej. |
Witam mam pytanie czy wysłanie deklaracji członkowskiej odbywa się tylko za pomocą poczty czy jest jakaś możliwość wysłania doga internetowa?
|
Cytat:
|
OK czyli jeśli dobrze rozumiem należy pobrać wydrukowa, wypełnić i przesłać bo deklaracja jest formacie pdf? I wysłać na maila [email protected]
|
Dokładnie tak. Potem zostaje tylko opłacić wpisowe w wysokości deklarowanej składki i czekać na mail potwierdzający przyjęcie w poczet członków Socios Wisła Kraków.
|
OK wielkie dzięki za pomoc mam nadzieje ze uda nie się to zrobić dzisiaj w robocie :)
|
To byłaby 101 deklaracja. Zapraszamy! :)
|
dziś opłaciłem składkę :P
|
OK dałem radę deklaracja wysłana, składka członkowska za kwartał również. Pozostało czekać na pozytywne rozpatrzenie i przyjęcie :-)
Jeszcze takie małe pytanko czy w planach zarządu jest może wprowadzenie jakiejś karty członkowskiej? Tak dla samego siebie żeby być dumnym ze w jakiejś części jesteśmy Wisła Kraków. |
Tak, myślimy o czymś takim. Są to jednak koszty, dlatego decyzję o wprowadzeniu kart chcielibyśmy skonsultować z wszystkimi członkami Socios Wisła Kraków.
Ps. Wpłynęły deklaracje nr 101 i 102 - zaczynamy drugą setkę! :) |
Super sprawa z tym socios, ja co prawda się nie deklarowałem, natomiast jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli to od początku roku wchodzę w ten biznes. W międzyczasie poleci ode mnie też jakaś darowizna na pewno.
Mała uwaga. Bądźcie nieco aktywniejsi na twitterze. Stosunkowo dawno (4 dni temu) z tego co widzialem było ostatnie szczegółowe podsumowanie liczby uczestników socios. To nakręca ludzi. Warto o tym trąbić. |
Ok. Nadejszla wiekopomna chwila - bede sie zapisywal.
Krotkie pytanie tylko - czy ktos z zagranicy juz sie zapisywal? Uzywaliscie tego calego Transferwise jak rekomendowane na stronie czy jakos inacze oplacaliscie skladke? Z gory wdziecznym za wskazowki. |
Ja z Uk placilem przez revoluta. Jesli sie na niego zdecydujesz, to najlepiej w tytule wplaty wpisz swoje dane i za co wpłata, żeby chłopakom bylo to latwiej ogarnąć.
|
Jakieś potwierdzenia zaszczytnego przyjęcia w poczet członków Socios wysyłacie na maila ?
|
Tak, wysyłamy na podane w deklaracji maile potwierdzenia.
|
Cytat:
|
Jeszcze jedno pytanie.
W deklaracji czlonkowskiehj jest rubryka miejsce zamieszkania. Czy tam wpisywaliscie miejsce zamieszkania np. Krakow albo Londyn czy raczej Adres zamieszkania (z numerem domu, kodem, ulica itd.)? Pytam bo to dwie rozne rzeczy a ponizej jest okienko do "klikniecia" z pytaniem w jakis sposob maja byc doreczane informacje nt Walnego zgromadzenia i spraw Socios. Na adres email czy adres zamieszkania? Z tym, ze nigdzie w deklaracji czlonkowskiej nie ma rubryki do wpisania oadresu zamiaszkania |
Ja wpisalem londynski adres a droge mailowa wybralem jako forme kontaktu.
|
Cytat:
1 TSWojtas |
Cytat:
Ale jak chcesz to zweryfikować? Nie wysyłałem zgłoszenia i przelewu jako FraMat |
1 TSWojtas
2. FraMat 3. Adrio |
1 TSWojtas
2. FraMat 3. Adrio 4.Siara |
1 TSWojtas
2. FraMat 3. Adrio 4. Siara 5. coglin |
1 TSWojtas
2. FraMat 3. Adrio 4. Siara 5. coglin 6. Dariook (D.K) Można walnąć inicjaly... |
1. TSWojtas
2. FraMat 3. Adrio 4. Siara 5. coglin 6. Dariook (D.K) 7. PSYCHOLTSW (Pablo esKobar) |
1. TSWojtas
2. FraMat 3. Adrio 4. Siara 5. coglin 6. Dariook (D.K) 7. PSYCHOLTSW (Pablo esKobar) 8. Laszi |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl