Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   ŚWIĘTA WOJNA! 12 sierpnia, godz.20:30 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9830)

rafalek 16.08.2017 22:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Adasss (Post 1480393)
To tak dla rozluźnienia, coś dla tych co mogą jeszcze obejrzeć powtórkę/nagranie meczu.
Jaką częścią ciała zaatakował Brlek kolano Piątka w 77 minuice, że ten ostatni zwijał się z bólu przez minutę? (Podpowiedź: były ze dwie powtórki)
Ja mam jedno przypuszczenie :haha:

Pero ma jaja ze stali, tak twarde, że łamią przeciwnikom kolana :rotfl::rotfl:

funkykoval 17.08.2017 08:53

Wczoraj na luzie obejrzałem sobie mecz i odnosząc się do w.k.u.r.wionego Grzesia, jak to Stefański nie kartkował Wiślaków tylko Pestkę:
1) już na początku meczu 2 min - Drewniak faul taktyczny - wolny bez oczywistego żółtka;
2) w pierwszej połowie - Malarczyk faul od tyłu na Carlitosie - wolny brak żółtka;
3) w pierwszej połowie - Malarczyk przewraca w polu karnym Carlitosa niezainteresowany w ogóle piłką - gwizdek milczy;
4) w drugiej połowie - Malarczyk macha nogą na powtórce widać jak celowo przerzuca nogę trafiając w głowę Brożka - gwizdek milczy;
5) w drugiej połowie - Malarczyk atakuje barkiem w plecy Ze Manuela, (nie jest to walka bark w bark!!!) na siedemnastym metrze - gwizdek Stefańskiego milczy
WIślacy zostali oszczędzeni dwukrotnie - Sadlok i Velez mogli z swoje stemple dostać po żółtku (wolne odgwizdane), ale Malarczyk to powinien nie dokończyć tego meczu, więc pieprzenie Grzesia S. pozostaje jedynie pieprzeniem i to bez ruszania dup.ą....
Na stadionie nie ma powtórek stąd moja uwaga odnośnie faulu na Brożku....

Arkadiusz.Czerepach 17.08.2017 09:26

no i jeden z w/w fauli Malarczyka to był ewidentny karny, co nie umknelo uwagi nawet niechetnym Wisłe komentatorom C+

Wisła Prokocim 17.08.2017 11:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Coglin (Post 1480381)
Jeszcze bym dorzucił "żydzie jeb.any czy jesteś już obrzezany"

Teraz rurkowce by chyba umarły z oburzenia.

A co by powiedzieli na "auschwitz birkenau sialalala" na powrocie z meczu podstawionym autobusem przez żydowskie osiedla :D

PSYCHOLTSW 17.08.2017 11:11

dawne Derby( za czasów TF), takie np. z 2004 roku jak judki wróciły do ekstraklasy, to był kosmos, palone dywany, jazda po żydowni i helikoptery nad miastem, teraz jest dużo spokojniej ;-)

Arkadiusz.Czerepach 17.08.2017 12:12

dawne, to są te drugoligowe :P

master17 17.08.2017 12:15

Czasy się zmieniają nic nie poradzimy na taki rozwój rzeczy. Teraz za wyrażanie niechęci do przyjmowania "uchodźców" ludzie łapali wyroki, a co dopiero za obrazę jednych słusznych na tym świecie ;) Doping na naszym stadionie stopniowo zaczął siadać od kiedy G przeszedł na emeryturę. Co do kary z "dupy", większe przegięcie było po derbach z oprawą odnośnie żydków w sądzie.

picasso 17.08.2017 15:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wisła Prokocim (Post 1480417)
A co by powiedzieli na "auschwitz birkenau sialalala" na powrocie z meczu podstawionym autobusem przez żydowskie osiedla :D

a np "barak,barak,barak cyklon B j... j.... cracovię" jak ja lubilem tą przyspiewkę.szkoda,ze drogo wychodzi płacenie za nią. a z dawniejszych lat na melodię Boney M "mama,bahama mama- zajebi... żydowskeigo chama"

regan 17.08.2017 15:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Griszka30KR (Post 1480390)
Masz takie samo prawo interpretacji(często używane słowo przy tej sprawie) jak Oni oprawy..... ;)

Ja osobiście spodziewałem się większej przy tej nagonce medialnej.

Tylko wiesz... prawo ma byc stanowione obiektyenymi kategoriami a nie czyims widzimisie i jego odczuciami... oprawa moze oburzać ale jest ona swego rodzaju dzielem artystycznym i powinna podlegac obiektywnym kryteriom oceny a nie subiektywnym interpretacjom. Takie moje zdanie

wściekłe pięści węża 17.08.2017 15:37

Najbardziej bulwersujący w sprawie tej oprawy (sektorówki) jest fakt, że była ona dramatycznie słaba. Brzydka i z gówniarsko - napinkowym "przekazem". I że przez to nie będę mógł pójść na mecz... Ech, szkoda patrzeć na to jaki regres zaliczyła UW.

PS. Tak, wiem, że im więcej "....a" w dopingu tym większe wpływy mamy na mieście, a napinkowa sektorówka to +2 osiedla dla Wisły - nikt nie musi mi tego tłumaczyć. Chciałem tylko wyrazić swoje zdanie.

funkykoval 17.08.2017 16:37

Jakiś czas temu to Nas nie było na trybunach starozakonnych i na forum była rozkminka jakie to żydy pojebane napinają się na antywisła bez obecności strony przeciwnej. Z drugiej strony każdy darł ryja przy jebaniu starej k....

master17 17.08.2017 20:15

Już kiedyś, to mówiłem żydki budowały swój kapitał na nienawiści do nas, teraz nasi próbują robić podobnie.
Odnośnie UW kadra trochę się zmieniła przez ten czas

tomasz1906 18.08.2017 03:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1480422)
dawne, to są te drugoligowe :P

Raczej te styczniowe....

regan 18.08.2017 11:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez master17 (Post 1480447)
Odnośnie UW kadra trochę się zmieniła przez ten czas

Mają decyzyjni co chcieli

szprotson 18.08.2017 12:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PSYCHOLTSW (Post 1480418)
dawne Derby( za czasów TF), takie np. z 2004 roku jak judki wróciły do ekstraklasy, to był kosmos, palone dywany, jazda po żydowni i helikoptery nad miastem, teraz jest dużo spokojniej ;-)

i to byly czasy :)
Przemarsze prądników czy chociazby kulki od łożysk ktorymi nas napierdalali podczas derbow na makabi.
Derby ze swinią tez byly fajne

Karherop 18.08.2017 19:08

Z innej beczki to zapowiada się na temat meczowy z Zagłębiem?

Arkadiusz.Czerepach 18.08.2017 21:58

spokojnie do meczu AŻ 3 dni...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:41.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl