![]() |
Cytat:
|
Proponuję aby wszyscy pokrzywdzeni się skrzyknęli i za jednym zamachem załatwili sprawę rekompensaty.Bo za chwilę będziemy mieli codziennie listy i aferę o to samo.
|
A może im się lista darczyńców gdzieś zapodziała i stąd te problemy? :D
|
Cytat:
|
Ja proponuje złożyć pozew zbiorowy, zebrać wszystkich pokrzywdzonych i żądać grubej kasy odszkodowania, a w pierwszej kolejności dać cynk na weszło to może jeszcze wywiady będą robić w tym ich śmiesznym radiu :D
Ludzie nie dostaliście nagród to walcie do Dukata na tt albo do Sarapaty na fb może to coś da, a nie pisanie listu do weszło. Mamy też nowego rzecznika prasowego może jakiś meil do niej czy wiadomość do niej ruszy sprawę do przodu. Klub dał dupy na całej lini w tym temacie nie ma w tym wątpliwości ale nie róbcie z tego pożywki dla takich szmatławców jak weszło(dla mnie tym jest ten portal). |
Kopać leżącego nie wypada. To NASZ klub. Wiemy jakie miał problemy finansowe i burżujem nadal nie jesteśmy.
Też dostałem uszkodzony "prezent" ale nie zamierzam się sądzić. Wystarczy zwykłe "przepraszam" :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl