![]() |
Cytat:
Myślę, że za miesiąc będziemy wiedzieć na czym stoimy. Jeżeli za zakupem stoi ktoś poważny to do końca okienka transferowego powinniśmy się wzmocnić przynajmniej w pomocy i oczywiście przypadku transferów z Wisły, powinni przyjść wartościowi następcy. Jeżeli tego nie będzie, tylko opowieści o transferowej ofensywie w przyszłości sytuacja będzie jasna. |
Cytat:
|
To ja mam najlepszą teorię spiskową. Ale uwaga! Ta teoria jest fałszywa i pokazuje mechanizm powstawania tego typu pierdół:)
W kluby piłkarskie nie wolno inwestować czynnym piłkarzom, więc JM jest słupem za którym kryje się... no właśnie, pomyślcie: rocznik 85 czy 86 jak JM, okolice Częstochowy jak JM, czynny piłkarz, kasa jest, Wisła w sercu też:) Zmyślać każdy może |
Cytat:
Sobote z ławki z Belgii maja sciagac jak on od 1,5 roku gra w pierwszym skladzie Sankt Pauli w 2 Bundeslidze :lol: Ptak przy Cupiale jest cienki, jak w ostatnich latach tak rozwinal swoje "targowisko" w Rzgowie, ze jest w pierwszej dziesiatce najbogatszych Polaków, z majatkiem oscylujacym w okolicach 1,5 milarda zl reszta tych farmazonow jest tyle samo warta co i te dwie"teorie" |
Mały na pierwszym spotkaniu z właścicielem powinien zadać swoje legendarne pytanie.
|
Serek pozamiatał :D
edit: A tak na marginesie, ile Cupiał dawał rocznie na Wisłę, skoro banki zablokowały pieniądze z telefoniki, które wpływały do Wisły? Bo wydaje mi się, że Cupiał już od kilku lat nie daje ani grosza na klub, choć się może mylę. Może za tym JM przyjdzie w końcu sponsor, który pozwoli Wiśle finansowo stanąć na nogi? |
Cytat:
|
Cytat:
Kupiec może wykorzysta spółkę do optymalizacji podatkowej, skorzysta z rozgłosu, i może zrestrukturyzuje i pchnie jako mniejsza ale stabilną finansowo. A jak się nie uda to trudno. Cytat:
|
ja czuję srogi wał i obym się mylił bo szybko skończymy jak Widzew, ŁKS czy inna Polonia...
|
W raporcie pisało, że Wisła ma 30 mln przychodu. Jakby tego nie liczyć wychodzi, że BC co raku dorzucał 10 baniek
|
Nie wierze zeby wyzej nad Meresinskim nie było nikogo innego. Nikt nic o nim nie wie, nikt nie wie jaki ma majatek i czy w ogole jakis ma, na ten moment bardzo tajemnicza postac. W koncu pewnie sie dowiemy jak jest na prawde ale wcale sie nie zdziwie jezeli bede miał racje (nie chce mi sie sprawdzac czy ktos, wczesniej myslał podobnie).
|
Cytat:
... No tak, po kiego sprawdzać. Tylko 3/4 tematu jest tej kwestii poświęcone. |
dziwne dla mnie jest, dlaczego sprzedajemy Mąke ( nie ma go dzisiaj nawet na ławce ) , zawsze jak przychodzi nowy właściciel to są inwestycje itp. a my jeszcze mamy zamiar się osłąbić .. i kto za to zgarnie kasę ? jeśli prawdą jest, że sprzedamy go za milion euro, a zapłacił za klub 1 milion, więc już jest 3 miliony złotych do przodu !! czyli pewnie więcej niż wynosi majątek tych dwóch Panów razem wziętych .. też się bardzo boję co będzie dalej ..
|
I kwota 1 mln euro też nie powala na kolana. W końcu mąka był podstawowym reprezentantem na euro
|
Mąka miał obiecane, że nie będzie miał problemów jak zechce odejść. Pocieszeniem jest to, że dotrzymujemy słowa.
|
Maczynskiego nie ma na ławce przez uraz nie transfer.
|
Cytat:
- był jej kibicem, - był jej prezesem. Więcej analogii widzę w przejęciu Polonii przez Króla. |
Dajcie już spokój z tym Leśnodorskim. On ma 20% akcji Legii, słowie: dwadzieścia procent!
|
Cytat:
|
Cytat:
Będzie co będzie. A jak gunwo będzie, to Garbarnia ostatnio kręci się coraz lepiej, zawsze chciałem kupić sobie brązową koszulkę, ale nie znalazłem jeszcze dobrego pretekstu. |
Cytat:
Sprawdzam. Szacunek dla dyskutanta Chyba, że ktoś wpada tylko po to, żeby wygłosić swój monolog. |
|
Managerem Mączyńskiego jest Citko może przejął klub by łatwiej go sprzedać;-)
|
Panie Kubo proszę o gracza na pozycję nr 10 (może być Stilic albo Mierzejewski) i skrzydłowego (może kolega Citko mógłby przesunąć Sobotę do Wisły). Z nimi pudło, bez nich duże kłopoty...
P.S. K.rwa wypierd stąd z tą dygant i playem. |
Cytat:
Za gosciem nikt nie stoi, żadna kasa. Do grudnia nie bedzie Wisły. |
Wszystkie spekulacje są fajne
Tylko nie maja znaczenia Nie wierzę że da się wygospodarować w klubie tak wielkie pieniądze aby Biała Gwiazda dogoniła finansowo najmożniejszych Nie będzie sukcesu finansowego jak sie nie wyłoży dużej kasy w piłce także. Prochu nowy właściciel nie wymyśli Trzeba nowych zawodników wzmocnić ławkę dorzucić coś do podstawowego Bez tego nici z powrotu na szczyt I na pewno Citko to wie (choćby nawet był radnym z ramienia PiS) Greg Ps. Mączyński chce na zachód i nic na to nie poradzimy a tak jak ktoś wspomniał miał obiecane że nikt nie będzie blokował (nie pamiętam w którym wywiadzie o tym mówił- sorry zę nie podaję linku) |
Cytat:
|
|
Cytat:
PRECZ Z DYGANT I PLAYEM!!! |
Prezes chyba lajkuje jak leci, po polubił nawet post apelujący o wyje**** Kapki.
|
Cytat:
Po takich "panach", gogusiach z rozjebanym ego mój dziadek wchodził na konia. Czy Wy jeden z drugim nie rozumiecie, ze Ci goscie mają wyjebane na Wisłe totalnie? Nie kupili korony, to kupili nas. Gdyby u nas sie nie udało to kupiliby za 2 miesiące Ruch, Piasta czy obojętnie kogo. Chodzi tylko o pralkę,kase z menadzerki i z c+. Klub, kibiców i historię tacy ludzie mają w piździe. Ani z nich poważni biznesmeni ( w stosunku chociażby do Mioduskiego - który jest poważany nie tylko w Wawie,ale w całym światku). |
Cytat:
Pewnym pocieszeniem jest dla mnie to, że trochę osób tutaj rozumuje podobnie jak ja. Cytat:
|
Niech ktoś mu skrobnie, że na skrzydło może Błaszczykowskiego ściągnąć.
|
Cytat:
To wszystko wygląda oczywiście niezbyt poważnie, ale zobaczymy co się wydarzy. A nuż coś z tego będzie. Albo nie. Co mi da dołowanie się na zapas? |
Jeszcze nic nie zrobił a wy już go skreślacie brawo wy.Było sypnąć bańką i inwestować nikt wa
|
Cytat:
2. Warci swego. Jaki szacunek oddaje zwrot "Panie Kubo"? Albo szanowny panie/panie prezesie albo po imieniu. ad.1 I co z tego? ad.2 A czcigodny Kubo albo prezesie może być czy nie? No nie wydaje się to być gość typu (ob)Leśny, a co z tego to się okaże. |
Kilka osób to się powinno zdrowo jebnac w głowę.. Rozumiem krytykować taki obrót sprawy, dyskutować, mieć watpliwości itp, ale obrażać i oskarżać chłopa, który nic złego nam nie zrobił i nie odezwał się jeszcze słowem, to jest jakaś paranoja. Pięknie was w domu kultury nauczyli.
|
Po prostu słoma z butów wystaje, podobnie jak dziadkowi co to niby konia miał :D
|
Cytat:
|
Strasznie niski poziom wypowiedzi. Totalny defetyzm.
Sami jasnowidze, milionerzy, byli selekcjonerzy, trenerzy, biznesmeni. Ogarnijcie się trochę. Oto kilka kwiatków z ostatnich dwóch stron. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Do zobaczenia na meczu z Ruchem. E: Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl