![]() |
Wiele osób kupuje bilety ale i tak się nie zjawi. Pewnie jak ruszy normalna sprzedaż to będzie dużo więce
|
Do meczu jeszcze prawie miesiąc. Bilety zaczną schodzić pewnie tydzień przed meczem - póki co nie ma co panikować.
|
Cytat:
|
Tak naprawdę to ile będzie osob na tym meczu nie jest zadnym czynnikiem decydującym....
Oczywiście ze wolabym żeby było jak najwięcej sprzedanych biletow ale w całej akcji chodzi o kase a nie o frekwencje... Mysle jedneka spokojnie ze na kilka ostatnich dni przed meczem bilety zaczna schodzić duzo szybciej... A co do akcji to zastanawiam się nad szansa jakiś okolicznościowych monet lub znaczkow pocztowych :) Zaczelo mi tez chodzic po glowie cos w stylu krawatow,przypinek,papierosnic i tym podobnych ... |
Cytat:
O bilety się nie martwię bo u nas sprzedaż rusza zawsze w ostatni tydzień, póki co samymi nagrodami jesteśmy w stanie dużo zdziałać :) |
Prawie 180 tysi :)
|
Poszly obie pierwsze polowy :)
|
Myślałem, że przesadzili z wyceną, ale...:shock: Chapeau bas.
|
Nie ma co obawiać się o bilety do meczu zostało 28 dni (praktycznie miesiąc), w normalnych warunkach bilety na mecz sprzedawane są dopiero 10 dni przed meczem, a zaczynają znikać 2-3 dni przed więc spokojnie frekwencja na poziomie 15 tys powinna być.
Mam nadzieje na przynajmniej 20 tys. |
A ja uważam, że będzie komplet. Jeśli akcja będzie odpowiednio rozpropagowana, każdy będzie chciał zobaczyć dawne gwiazdy.
|
Czy do wejścia na ten mecz potrzebne są karty kibica ? Bo chcialbym zabrać rodziców i dziewczynę :)
|
Nie, karty kibica nie są potrzebne, można wymienić kody ze strony w Klubowej kasie.
|
Niepotrzebne ;)
|
@Amptiq, @tlm Dzięki za info. Widzimy się na R22!
|
Na teraz poszło ok 1430 biletów licząc dzieci z domów dziecka i gratisy do konkretniejszych nagród (rzuty karne, udział w meczu, sędzia techniczny itp).
|
Powiem tak myślę że sprzedaż biletow ruszy po najblizszym meczu w Krakowie. Pikniki dowiedza się o akcji bo na pewno będzie o niej glośno i na telebimie i pod stadionem. Pytanie do osób z krk. Jest gdzies jakaś informacja o tym meczu na mieście typu plakaty reklamy ulotki? Jeśli nie to nie dziwi fakt ze bilety slabo ida. Po za tym q wiekszosci nagrod sa tez bilety noe wiem czy to liczycie...
|
ale się cieszę bo widzę że 3 moje pomysły wykorzystali :D - 5 minut gry w zespołach i asystent trenera :D tzn wiem wiem że pewnie sporo ludzi to także wymyśliło ale wciąż miło sobie przypisać kapkę zasług :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Posiadacze Karty Kibica mogą również przyjść do kasy bez swojej Karty Kibica i podać swój numer PESEL - wtedy bilet zostanie nabity na Kartę Kibica. Przy wymianie vouchera na bilet należy udzielić [bądź nie] zgody na wpisanie imienia i nazwiska oraz druga zgoda - na użyczenie wizerunku. Wszystko to w celu "pojawienia się" danej osoby na Wirtualnym Stadionie http://stadion.fans4club.com/ . Gdy Zgody nie udzielimy, wtedy na naszym miesjcu będzie siedział "człowiek widmo" :) http://screenshooter.net/102494844/pxcartv ;) |
Nie wierzę, wszystkie bilety dla domów dziecka wykupione. W puli było 500 biletów. Jestem cholernie dumny z siebie.
|
Cytat:
Hasło: min. bańka pln Odzew: tu i teraz :) |
dwie stówy na koniec dnia?
|
Cytat:
|
promocja akcji będzie trwała, to bilety będą schodzić. Zastanawiam, czy jakaś TV nie chciałaby takiego meczu pokazać. W końcu gwiazdy Wisły zagrają znowu po latach przy pełnym 33 tys stadionie. Coś o czym wszyscy marzyli w tamtych czasach. I tu moim zdaniem jest wyzwanie dla działu marketingu. Tylko nie jakiś Orange czy TVP info. Tylko pasowałoby Canal+ lub Polsat.
|
Zadaniem marketingu jest zrobić wszystko by na razie żadnej transmisji nie robić. Przynajmniej nie teraz.
Wiadomo jak to jest, będzie transmisja to wielu położy lachę na bilet i zostanie w domu. Jeżeli owa transmisja ma być to poinformować o niej na 2 dni przed meczem. Oczywiście, jeżeli dana stacja dużo zapłaci klubowi. |
Tylko szkoda że ta akcja w październiku wypada.... Oby pogoda dopisała, bo z frekwencją może być kiepsko.
|
Jak nie będzie nowych nagród, to 200 nie pęknie nawet do jutra :-(
|
+100 PLN (2 bilety VIP)
przekazujcie dalej info o akcji! |
Cytat:
Jestes Wislakiem to nie ma wymowek, Jak kogos nie stac mozna zroganizowac akcje pod tematem 1000 biletow dla potrzebujacych, 500 dla dzieciakow poszlo w kilka dni. A transmisja musi byc niech widza wszyscy jakich kibicow ma Wisla |
Do meczu miesiac awy ty sie martwiice ze poszlo tylko 1,5 tys biletow
spokojnie:) sam juz dawno mam tą date w kalendarzu zakreślona ,ale o bilecie to pomysle gdzie tak tydzien przed meczem,i tak chyba zrobi 90% ludzi.Takze na razie to nie ma co wogole pisac o biletach na ten mecz P.S chyba troche stagnacja ,200 tys napewno dzis nie peklo,.przydal by sie jakis update nagród. |
Ja wiem czy stagnacja, 30 tysi w jeden dzień to nie tak źle chyba :D
|
wie ktos dlaczego na koszuklce okolicznosciowej nie mozna zamowic numeru 1906 ani dat mistrzowskich ???? ... i jakie sa dokladne rozmiary xxl ?
|
Cytat:
|
50% I etapu za nami. :)
Ogólnie twórcy serwisu mogliby zrobić tak, że nagrody sprzedane idą na sam koniec listy, a te możliwe do kupienia na górę żeby były widoczne. |
Powinni dodać możliwość zakupu szalika dla podopiecznych domów dziecka.
|
@R33: Można wyłączyć pokazywanie wyprzedanych nagród. Na samej górze listy jest "Ukryj wykupione nagrody"
|
Cytat:
Cytat:
|
Tak jak jeden kolega wyżej napisał, dobrą opcją byłaby możliwość zakupu jakiegoś gadżetu dla dzieci z domu dziecka np. szalik lub koszulke.
|
Dokładnie tak jak widać bilety dla dzieci z DD bardzo szybko znalazły swoich nabywców, myślę że podobnie byłoby z gadźetami dla tych dzieci (szalik, smycz, kubek). Podwójna korzyść kasa dla Wisły i co najważniejsze prezent dla dzieciaków.
Widać też że tempo nieco spadło, wg mnie to też wina tego że nie ma nowych nagród, a opcji jest wiele; -kubki, smycze, -możliwość bycia sędzią bramkowym, -wyczytanie składów 1 bądź 2 zespołu, -zdjęcia piłkarzy wraz z autografami, -kalendarz na rok 2016, -możliwość zareklamowania się podczas meczu ps. Ciekawe czy koszulki kolejnych zawodników z drużyny Gwiazd też będą stosunkowo tanie (Marcelo, Cantoro, czy inni mogą iść nawet za 1-1,5 tys.) |
Sam właśnie czekam na taką właśnie pamiątkę typu kubek, czy czapka, bo szaliki i koszulkę to już mam.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl