Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków vs pzpn (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9361)

ABGwislakABG 27.09.2015 16:22

Oooo, przydupaski :D

Crivelaro na 2 karne 1 strzelony. I to ledwo. Wyznaczeni przez Moskala nie podchodzą do ich wykonywania. Boguski również spierrdolił koncertowo karnego. Aż się boję co Cywka by wykombinował. Beckhama?

To nie miał być argument - śmiech przez łzy. Polecam sprawdzić terminologię.

Cytat:

Ciekawi cie co "oni robią", rusz dupę to się przekonasz
W tygodniu zwykle jadę do czegoś takiego, co nazywa się pracą. Tłumaczenie dla PiS-u -> zajęcie w celu zarobkowym. Fakt, mogłeś nie wiedzieć. Socjaliści nie pracują - im się należy.

kerim1906 27.09.2015 16:29

Piszesz o sobie tak pieszczotliwie "przydupaski", ciekawe, bardzo ciekawe,wręcz zabawne,Jeżeli 2 osoby zwracają Ci uwagę że napisałeś coś nie tak to przemyśl a nie pisz o terminologii.

ABGwislakABG "Poza tym to chvj wielki z tych karnych, jak my ich nie potrafimy strzelać"

Dariook 27.09.2015 16:31

Powiem ci że ja mam wyjebane tak na prawde czy ten karny był czy nie. Tak samo mało mnie to obchodzi czy ktoś tam widzi karnego. Sędzia nie gwizdnął, wiec nie ma tematu.

Zresztą mecz trwa 90minut i żeby wygrywać to trzeba strzelać bramki a nie mieć pretensje do sędziego że czegoś nam nie gwizdnął, że nas przekręcił. Trzeba przyznać, że ładnie to wyreżyserował.

A tak serio to karny to jeszcze nie bramka, wiec nie podniecajcie oburzenia . Po naszych ostatnich pudłach mogę założyć że nic z tego by nie było, także...papa

ABGwislakABG 27.09.2015 16:35

Cytat:

Jeżeli 2 osoby zwracają Ci uwagę że napisałeś coś nie tak to przemyśl a nie pisz o terminologii.
5 żuli nie przekona mnie, żebym chlał borygo albo denaturat, gdyż wolę single malt. Zrozumiałeś?

Cytat:

za brak wyników trzeba się przyp... do trenera, a jakże. Szkoda słów...
A gdzież przypierrdalam się do Moskala? Przypierrdalam się do tego, że mamy 14 zawodników, w tym 1 napastnik i to bez formy. Jakbym miał się przypierrdolić do niego, to mam tylko 1 powód - właśnie te karne, że zawodnicy mają w dupie jego ustalenia. Bez odbioru Grab.

Drozd 27.09.2015 16:37

Jasne nie ma tematu, a za brak wyników trzeba się przyp... do trenera, a jakże. Szkoda słów...

kerim1906 27.09.2015 16:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ABGwislakABG (Post 1415546)
5 żuli nie przekona mnie, żebym chlał borygo albo denaturat, gdyż wolę single malt. Zrozumiałeś?

Nie potrzeba komentarza, samozaorane.

Dariook Jeżeli tak uważasz jak w p.s , to cóż ...

ABGwislakABG 27.09.2015 16:40

Dobrze, że masz świadomość, że sam się zaorałeś Mirku. Szkoda, że nie zrozumiałeś.

Dariook 27.09.2015 16:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1415547)
Jasne nie ma tematu, a za brak wyników trzeba się przyp... do trenera, a jakże. Szkoda słów...

A dlaczego? Można do sędziego, Jankowskiego, Smoka Wawelskiego, Miśka (PDW) czy nawet pani Danusi, choc ona akurat w szatni tylko sprząta.

Drozd 27.09.2015 20:12

Trzeba patrzeć i widzieć rzeczywistość, a nie udawać ociemniałego... Żeby tylko dało się ponarzekać na trenera.

Heero 03.10.2015 21:28

Jak widać niektórzy w tej lidze mogą więcej, ciosy karate z wyprostowaną nogą to za mało do pokazania żółtej kartki...

Quaresma 03.10.2015 21:39

Sędziowie dymają nas na potęgę, trzeba być albo ślepym, albo lubić być poniżanym żeby tego nie widzieć. Fajnie by było jakby ktoś zrobił komplikacje wideo tych wszystkich sędziowskich parodii ostatnich kilkudziesięciu miesięcy.

Nie umniejsza to wyczynom naszych piłkarzy, którzy permanentnie dają dupy.

AntyMod 03.10.2015 22:09

niektorym juz niezle sie pojebalo w glowach od tych teorii spiskowych ........na taka slaba druzyne jak zaserwowal nam Cupial ze swoimi przydupasami to naprawde juz nie trzeba dodatkoch pieniedzy .......dzieci oprzytomnijcie : WISLA jest slabeuszem polskiejj ligi !!!!!!!

TS&ZKS 03.10.2015 22:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AntyMod (Post 1416067)
niektorym juz niezle sie pojebalo w glowach od tych teorii spiskowych ........na taka slaba druzyne jak zaserwowal nam Cupial ze swoimi przydupasami to naprawde juz nie trzeba dodatkoch pieniedzy .......dzieci oprzytomnijcie : WISLA jest slabeuszem polskiejj ligi !!!!!!!

Jak czytam wypociny takich "kibiców" jak Ty to aż mi wstyd, że Wisła ma również takich "kibiców"

AntyMod 03.10.2015 22:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TS&ZKS (Post 1416070)
Jak czytam wypociny takich "kibiców" jak Ty to aż mi wstyd, że Wisła ma również takich "kibiców"

chyba sie pochlastam , ale synus nie umiesz zniesc prawdy niestety - nie pozdrawiam - kozakuj w necie dalej

TS&ZKS 03.10.2015 22:28

Możemy pokozaczyć na mieście córuś jak chcesz.
Zawsze możesz odkupić klub i wyłożyć kase na transfery. Będziesz mógł wymagać od siebie.
Również nie pozdrawiam serdecznie.

AntyMod 03.10.2015 23:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TS&ZKS (Post 1416079)
Możemy pokozaczyć na mieście córuś jak chcesz.
Zawsze możesz odkupić klub i wyłożyć kase na transfery. Będziesz mógł wymagać od siebie.
Również nie pozdrawiam serdecznie.

klawiatura to Twoj orez chlopcze , nie pozbawie Cie tego - badz wielki

Greeg 03.10.2015 23:30

Prujecie sie na forum a ktory z Was wraca wlasnie z Gliwic?

AntyMod 03.10.2015 23:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Greeg (Post 1416089)
Prujecie sie na forum a ktory z Was wraca wlasnie z Gliwic?

sory , alewole posiedzec - tak jak teraz i pobawic wnuka w Edynburgu , niz patrzyc na ten Cupialowski nedzny cyrk ....przed Cupialem tez Wisla istniala chlopcy ..... takie zycie

TS&ZKS 03.10.2015 23:39

Zapraszam chetnie. Ja bez klawiatury sobie radze ale ty to juz wątpię. No ale to pewnie wina Cupiala...
A co do dzisiejszego wyjazdu. Niestety praca nie pozwolila. Na wyjazdy wmiare mozliwosci staram sie jezdzic ale nie zawsze sie da. Pewnie wina Cupiala, ale takie zycie

Greeg 03.10.2015 23:48

Coz,perspektywa jest troche inna jesli ktos wlasnie czeka na stacji przy A4.Walczymy o 8 i tyle.Jesli wyeliminujemy niechlujstwo w grze to bedzie szansa na cos wiecej.Bez tego ciezko o powtarzalnosc.

PiVoSH92 20.10.2015 19:44

Tak tylko nadmienię, że w poprzednim meczu należał nam się karny, którego oczywiście nie dostaliśmy i nawet weszlo dolicza nam kolejne punkty - ktoś inny jeszcze prowadzi taką klasyfikację?

Wasiu 20.10.2015 20:18

Wypominanie pomyłek sędziowskich na naszą niekorzyść w sytuacji kiedy nasze asy .......ą 4 setki to już jest bezczelność. Najpierw niech się nauczą strzelać w sytuacjach, które by dzieci wykorzystały, a potem żale na sędziego.

Kamson 20.10.2015 20:38

Od narzekania na naszych asów są inne tematy.

Cytat:

Weryfikujemy za to wynik meczu Wisły – karny na Guzmicsie był ewidentny i o ile najchętniej po takim spotkaniu nie przyznalibyśmy ani jednego punktu żadnej z drużyn – w niewydrukowanej liczymy zwycięstwo wiślaków. Kibice z Krakowa mają potężne powody do rozżalenia – Wisła w ubiegłym sezonie straciła na pomyłkach sędziowskich aż sześć punktów, w tym już teraz ma minus osiem – siedem odebrali im sędziowie, kolejny Komisja Ligi. Trudno znaleźć zespół aż tak często robiony w konia przez sędziowskie pomyłki.
http://i.imgur.com/wJkzCNf.jpg

weszlo.com

KrzychooR 20.10.2015 20:46

Ach co za dola...

crazykaro 20.10.2015 20:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wasiu (Post 1417667)
Wypominanie pomyłek sędziowskich na naszą niekorzyść w sytuacji kiedy nasze asy .......ą 4 setki to już jest bezczelność. Najpierw niech się nauczą strzelać w sytuacjach, które by dzieci wykorzystały, a potem żale na sędziego.

Bezczelnoscia jest Twoje odwracanie kota ogonem. To juz nie pierwszy tak sedziowany mecz przeciw Wisle. Kto wie co by bylovgdbysmy wygrali z 2 mecze ktore zremisowalismy przez sedziow i pilkarzecnie byliby wowczas pod taka presja jak sa teraz?

Heero 20.10.2015 21:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PiVoSH92 (Post 1417665)
Tak tylko nadmienię, że w poprzednim meczu należał nam się karny, którego oczywiście nie dostaliśmy i nawet weszlo dolicza nam kolejne punkty - ktoś inny jeszcze prowadzi taką klasyfikację?

Proszę - nie ma jeszcze podsumowania tej kolejki, ale niedługo powinno się pojawić.

http://ekstraklasa.net/bezb%C5%82%C4...tykul_tag.html

PiVoSH92 20.10.2015 21:48

Podobnie jak na weszlo, co utwierdza mnie w przekonaniu, że Kazkowi ciężko będzie ruszyć z takim nastawieniem sędziów.

Babba 20.10.2015 22:27

Problem z niewudrukowaną tabelą jest taki,że zakłada ona tylko jedną sekwencję zdarzeń..podyktowanie karnego->trafienie do siatki->utrzymanie tego stanu...a przecież nasze asy już pokazały dwukrotnie jak niewykonywać karnych,a strzelenie na 1:0 meczu jeszcze nie kończy.

Z kolei np. taki mecz z piastem i przyznane nam punkty w tejże tabeli..nosz cholera..jak my ze stojącymi w miejscu drużynami nie potrafimy wygrać to skąd pewność,że biegający w 10 Piast da się ograć.

wiertar 21.10.2015 06:32

ludzie, przeciez tu nie chodzi o to czy bysmy strzelil karnego czy wygrali mecz z oslabionym piastem.

tu chodzi o to ze jestesmy dymani na kazdym kroku, i to nawet z wieksza czestotliwoscia niz w tamtym sezonie

szprotson 21.10.2015 07:57

jest szansa ze zakwalifikujemy się do Niewydrukowanej Ligi Mistrzów w takim razie. Walczmy!

stalsanok1946 27.10.2015 17:51

nie wiedziałem gdzie dokładnie umieścić ten wątek, bo dział "ekstraklasa 2015/2016" chyba został usunięty. nie jest to co prawda wojna na lini Wisła-PZPN, ale pokazujące jak i w obecnym sezonie zawodnicy Legii są traktowani pobłaźliwie

https://www.youtube.com/watch?v=NUkn0gKlQYc

jak myślicie ile Kucharczyk wyłapał meczów kary za odepchnięcie przeciwnika na sędziego co spowodowało rozciętą wargę Frankowskiego i polała się krew?
już wam mówię - 0

nairda116 29.10.2015 14:48

http://ekstraklasa.net/ekstraklasa/b...e17dc30cba04ff

Hehehehe:lol::rotfl::rotfl::rotfl:

royalmichael 30.10.2015 14:36

Na Weszło też jesteśmy liderem pod względem dymania przez sędziów... :x
http://weszlo.com/2015/10/29/niewydr...omoca-arbitra/

Heero 30.10.2015 22:57

Na początek zaznaczę, że absolutnie nie mam zamiaru bronić naszych grajków, po raz kolejny wystarczy postawić autobus i nic nie wpadnie...

ALE

kiedy hanysy rzucały racę na murawę, przerwa trwała dobre 6-7 minut, a palant z gwizdkiem dolicza 4 minuty. Pomijam już fakt, że niemal każdy kontakt z graczem ruchu był odgwizdywany, symulki na porządku dziennym i bramkarz, wybijający każdą piłkę dobre pół minuty.

crazykaro 30.10.2015 23:12

Zapomniałeś o czerwonej dla Ruchu w pierwszej połowie.

kicur 31.10.2015 00:26

W którym momencie była czerwona dla Ruchu ?

piotek 31.10.2015 11:41

Szyndrowski faulował Brożka przy wyprowadzaniu kontry - faul taktyczny = żółta (w jego przypadku druga).
Umówmy się, że nawet jakby 10 minut doliczył, to byśmy nie strzelili. Bardziej irytujący był brak czucia gry, gwizdanie każdego dotknięcia...

No i Putnocky za wstrzymywanie gry powinien zebrać ze trzy kartki.

Wasiu 31.10.2015 13:24

Ale swoją drogą wejście Głowy w Stępińskiego na początku drugiej połowy z trybun wyglądało na murowany karny.

IncognitoTSW 31.10.2015 13:39

Dzisiaj widziałem powtórkę i jak dla mnie gdyby sędzia gwizdnął karnego to nie moglibyśmy mieć pretensji

63.5 Kg 31.10.2015 14:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez IncognitoTSW (Post 1418715)
Dzisiaj widziałem powtórkę i jak dla mnie gdyby sędzia gwizdnął karnego to nie moglibyśmy mieć pretensji

Może Ty...
Stepinski to dziecko biegające w korkach co wczoraj Glowacki pokazal...
Teraz już chyba każdy wie dlaczego ten chłopaczek nie gra w Wisle...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:35.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl