![]() |
Oooo, przydupaski :D
Crivelaro na 2 karne 1 strzelony. I to ledwo. Wyznaczeni przez Moskala nie podchodzą do ich wykonywania. Boguski również spierrdolił koncertowo karnego. Aż się boję co Cywka by wykombinował. Beckhama? To nie miał być argument - śmiech przez łzy. Polecam sprawdzić terminologię. Cytat:
|
Piszesz o sobie tak pieszczotliwie "przydupaski", ciekawe, bardzo ciekawe,wręcz zabawne,Jeżeli 2 osoby zwracają Ci uwagę że napisałeś coś nie tak to przemyśl a nie pisz o terminologii.
ABGwislakABG "Poza tym to chvj wielki z tych karnych, jak my ich nie potrafimy strzelać" |
Powiem ci że ja mam wyjebane tak na prawde czy ten karny był czy nie. Tak samo mało mnie to obchodzi czy ktoś tam widzi karnego. Sędzia nie gwizdnął, wiec nie ma tematu.
Zresztą mecz trwa 90minut i żeby wygrywać to trzeba strzelać bramki a nie mieć pretensje do sędziego że czegoś nam nie gwizdnął, że nas przekręcił. Trzeba przyznać, że ładnie to wyreżyserował. A tak serio to karny to jeszcze nie bramka, wiec nie podniecajcie oburzenia . Po naszych ostatnich pudłach mogę założyć że nic z tego by nie było, także...papa |
Cytat:
Cytat:
|
Jasne nie ma tematu, a za brak wyników trzeba się przyp... do trenera, a jakże. Szkoda słów...
|
Cytat:
Dariook Jeżeli tak uważasz jak w p.s , to cóż ... |
Dobrze, że masz świadomość, że sam się zaorałeś Mirku. Szkoda, że nie zrozumiałeś.
|
Cytat:
|
Trzeba patrzeć i widzieć rzeczywistość, a nie udawać ociemniałego... Żeby tylko dało się ponarzekać na trenera.
|
Jak widać niektórzy w tej lidze mogą więcej, ciosy karate z wyprostowaną nogą to za mało do pokazania żółtej kartki...
|
Sędziowie dymają nas na potęgę, trzeba być albo ślepym, albo lubić być poniżanym żeby tego nie widzieć. Fajnie by było jakby ktoś zrobił komplikacje wideo tych wszystkich sędziowskich parodii ostatnich kilkudziesięciu miesięcy.
Nie umniejsza to wyczynom naszych piłkarzy, którzy permanentnie dają dupy. |
niektorym juz niezle sie pojebalo w glowach od tych teorii spiskowych ........na taka slaba druzyne jak zaserwowal nam Cupial ze swoimi przydupasami to naprawde juz nie trzeba dodatkoch pieniedzy .......dzieci oprzytomnijcie : WISLA jest slabeuszem polskiejj ligi !!!!!!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Możemy pokozaczyć na mieście córuś jak chcesz.
Zawsze możesz odkupić klub i wyłożyć kase na transfery. Będziesz mógł wymagać od siebie. Również nie pozdrawiam serdecznie. |
Cytat:
|
Prujecie sie na forum a ktory z Was wraca wlasnie z Gliwic?
|
Cytat:
|
Zapraszam chetnie. Ja bez klawiatury sobie radze ale ty to juz wątpię. No ale to pewnie wina Cupiala...
A co do dzisiejszego wyjazdu. Niestety praca nie pozwolila. Na wyjazdy wmiare mozliwosci staram sie jezdzic ale nie zawsze sie da. Pewnie wina Cupiala, ale takie zycie |
Coz,perspektywa jest troche inna jesli ktos wlasnie czeka na stacji przy A4.Walczymy o 8 i tyle.Jesli wyeliminujemy niechlujstwo w grze to bedzie szansa na cos wiecej.Bez tego ciezko o powtarzalnosc.
|
Tak tylko nadmienię, że w poprzednim meczu należał nam się karny, którego oczywiście nie dostaliśmy i nawet weszlo dolicza nam kolejne punkty - ktoś inny jeszcze prowadzi taką klasyfikację?
|
Wypominanie pomyłek sędziowskich na naszą niekorzyść w sytuacji kiedy nasze asy .......ą 4 setki to już jest bezczelność. Najpierw niech się nauczą strzelać w sytuacjach, które by dzieci wykorzystały, a potem żale na sędziego.
|
Od narzekania na naszych asów są inne tematy.
Cytat:
weszlo.com |
Ach co za dola...
|
Cytat:
|
Cytat:
http://ekstraklasa.net/bezb%C5%82%C4...tykul_tag.html |
Podobnie jak na weszlo, co utwierdza mnie w przekonaniu, że Kazkowi ciężko będzie ruszyć z takim nastawieniem sędziów.
|
Problem z niewudrukowaną tabelą jest taki,że zakłada ona tylko jedną sekwencję zdarzeń..podyktowanie karnego->trafienie do siatki->utrzymanie tego stanu...a przecież nasze asy już pokazały dwukrotnie jak niewykonywać karnych,a strzelenie na 1:0 meczu jeszcze nie kończy.
Z kolei np. taki mecz z piastem i przyznane nam punkty w tejże tabeli..nosz cholera..jak my ze stojącymi w miejscu drużynami nie potrafimy wygrać to skąd pewność,że biegający w 10 Piast da się ograć. |
ludzie, przeciez tu nie chodzi o to czy bysmy strzelil karnego czy wygrali mecz z oslabionym piastem.
tu chodzi o to ze jestesmy dymani na kazdym kroku, i to nawet z wieksza czestotliwoscia niz w tamtym sezonie |
jest szansa ze zakwalifikujemy się do Niewydrukowanej Ligi Mistrzów w takim razie. Walczmy!
|
nie wiedziałem gdzie dokładnie umieścić ten wątek, bo dział "ekstraklasa 2015/2016" chyba został usunięty. nie jest to co prawda wojna na lini Wisła-PZPN, ale pokazujące jak i w obecnym sezonie zawodnicy Legii są traktowani pobłaźliwie
https://www.youtube.com/watch?v=NUkn0gKlQYc jak myślicie ile Kucharczyk wyłapał meczów kary za odepchnięcie przeciwnika na sędziego co spowodowało rozciętą wargę Frankowskiego i polała się krew? już wam mówię - 0 |
|
Na Weszło też jesteśmy liderem pod względem dymania przez sędziów... :x
http://weszlo.com/2015/10/29/niewydr...omoca-arbitra/ |
Na początek zaznaczę, że absolutnie nie mam zamiaru bronić naszych grajków, po raz kolejny wystarczy postawić autobus i nic nie wpadnie...
ALE kiedy hanysy rzucały racę na murawę, przerwa trwała dobre 6-7 minut, a palant z gwizdkiem dolicza 4 minuty. Pomijam już fakt, że niemal każdy kontakt z graczem ruchu był odgwizdywany, symulki na porządku dziennym i bramkarz, wybijający każdą piłkę dobre pół minuty. |
Zapomniałeś o czerwonej dla Ruchu w pierwszej połowie.
|
W którym momencie była czerwona dla Ruchu ?
|
Szyndrowski faulował Brożka przy wyprowadzaniu kontry - faul taktyczny = żółta (w jego przypadku druga).
Umówmy się, że nawet jakby 10 minut doliczył, to byśmy nie strzelili. Bardziej irytujący był brak czucia gry, gwizdanie każdego dotknięcia... No i Putnocky za wstrzymywanie gry powinien zebrać ze trzy kartki. |
Ale swoją drogą wejście Głowy w Stępińskiego na początku drugiej połowy z trybun wyglądało na murowany karny.
|
Dzisiaj widziałem powtórkę i jak dla mnie gdyby sędzia gwizdnął karnego to nie moglibyśmy mieć pretensji
|
Cytat:
Stepinski to dziecko biegające w korkach co wczoraj Glowacki pokazal... Teraz już chyba każdy wie dlaczego ten chłopaczek nie gra w Wisle... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl