Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [23 kolejka] 187 WIELKIE DERBY KRAKOWA.23 lutego, niedziela 15:30. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9231)

domin_czyzyny 25.02.2014 13:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lenny_77 (Post 1350355)
jak ich nie wydacie to zamkną sektor C i zakaz kupowania biletów na inne sektory dla osób które były na młynie

chyba Cię pojebało. Za takie coś (namawianie do konfidenctwa) powinieneś dostać dożywotniego BANA. Zresztą jakim prawem osoba X będąca na C, nie mająca nic wspólnego z wykroczeniem może być karana w ten sposób, że zostanie pozbawiona możliwości kupienia bilety bez orzeczenia wobec niej zakazu stadionowego ? Jeśli prawo na to pozwala, to jesteśmy krajem totalitarnym...

Od razu niech TUSK da 5 tysiącom osób zakazy stadionowe, a co ?!!!! nie będzie kibiców, nie będzie niczego!!!

Lenny_77 25.02.2014 13:54

To zależy na czym ci zależy na paru idiotach czy na Wiśle

domin_czyzyny 25.02.2014 13:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lenny_77 (Post 1350358)
To zależy na czym ci zależy na paru idiotach czy na Wiśle

z konfidentami się nie rozmawia. Rozumiem mieć swoje zdanie, ale namawiać do donoszenia na milicję (POlicję) to już szczyt bezczelności na forum kibicowskim.

Gdzie jest moderator ?! Wy.......cie tego żyda konfidenta na zawsze z forum.

mr_kwolf 25.02.2014 14:02

Moderatorzy, czas zamknąć ten temat bo polemika na temat słuszności rzucenia rac na boisko to jedno, a zachęcenia do konfidenctwa to już gruuuba przesada.

White91 25.02.2014 14:32

http://tylkocracovia.pl/component/k2...at-nowej-flagi

Stanowisko żydów w sprawie flagi.

domin_czyzyny 25.02.2014 14:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez White91 (Post 1350366)
http://tylkocracovia.pl/component/k2...at-nowej-flagi

Stanowisko żydów w sprawie flagi.

i po co tutaj wklejasz to gówno ? Żydów boli dzisiejsza prawda, że Patriotyzm promuje TS WISŁA KRAKÓW i Wiślaccy Patrioci, a żydostwo może co najwyżej wywiesić flagę Izraela na stadionie...

White91 25.02.2014 14:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1350367)
i po co tutaj to wklejasz ?

Żeby było wiadomo że parchaci nie widzą nic złego w symbolach na fladze.

Pablo84 25.02.2014 15:26

Temat wałkowany chyba z 1000 razy. Trzeba robić swoje i pamiętać o datach. Tego typu flagi dowodzą, że tym w myckach, gul skacze :)
P.S
Jest jakiś postęp, bo już nie piszą, że założyło nas Zomo lub UB w 1906 roku , ewentualnie faszyści, bo podobno pozdrawialiśmy eż Hitlera. Dobrze, że Piłsudski tego nie wiedział, gdy czasami wizytował nasz stadion- jeszcze by go kazał zaorać :lol:

Gwiaździsty 25.02.2014 19:20

He, he, he jaki wysyp Junior memberów :)

Cytat:

P.S
Jest jakiś postęp, bo już nie piszą, że założyło nas Zomo lub UB w 1906 roku , ewentualnie faszyści, bo podobno pozdrawialiśmy eż Hitlera. Dobrze, że Piłsudski tego nie wiedział, gdy czasami wizytował nasz stadion- jeszcze by go kazał zaorać
Ja to najlepiej lubię te "Mazanowe bajania" na temat ich byłego prezia Żura, który wg. niego miał rzekomo wygonić ubeków, którzy odwiedzili go w klubowym gabinecie. :) Pomyśleć, że Żołnierze Wyklęci nie wpadli na ten pomysł tylko dali się najpierw złapać, pozwolili się torturować a potem dali się zastrzelić w kazamatach komunistycznych. A wystarczyło tylko tych ubeków po prostu ....wygonić. Bądź jak Żur :).

P.S. Wersja light jest taka, że Mazan zapomniał dodać, że po wygonieniu ubeków z gabinetu, prezio Żur zadzwonił do ich klubowego patrona tow. Cyrankiewicza, premiera i zbrodniarza komunistycznego, któremu podlegał cały aparat represji: Józek, kto przysłał tych 2 durniów ? Pogoń komendanta UB, żeby więcej ich nie przysyłał, będziesz na następnym meczu ? Cyrankiewicz: Jasne, ze będę, muszę troche wyroków śmierci podpisać ale powinienem się wyrobić. Pamietaj, że nie dam wam krzywdy zrobić. Jak coś, to dzwoń.

bódyń 26.02.2014 08:57

A tu znowu sprawie stadionu i zmakniecia
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,444...tml#LokKrakTxt
generalnie ze bylo spotkanie i sie zobaczy ale na uwage zasluguje pewien fragment:
"(...)Do urzędu wojewódzkiego natomiast od poniedziałku wpływają pisma od sympatyków Cracovii, którzy domagają się równie surowych sankcji wobec Wisły, jakie zastosowano w stosunku do klubu "Pasów" jesienią ubiegłego roku (wówczas na stadionie przy ul. Kałuży zapłonęło kilkadziesiąt rac, a wojewoda zamknął stadion na dwa mecze(...)".
Coz.. Widac donosicielstwo i bycie szpiclem jest odruchem nadrzednym u niektorych (np sprawa z licencja LKSu)

AOT 26.02.2014 09:18

nie ma na tym forum moderatora od wczoraj zeby zbanowac tego durnia lenny?

bódyń 26.02.2014 09:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1350335)
To nie klub ustalił takie zasady. To jest prawo Tuska i jego przydupasów i niech sobie je egzekwują wraz z milicją, przepraszam POlicją.

I nie o tym pisalem. Jak klub zaplaci kare niech klub wyciagnie konsekwencje wobec rzucajacych racje. Albo niech podwyzszy ceny biletow na sektor 'najzagozalszych kibicow'. Bedzie na splate kar.
Robi sie bezsensowny belkot polityczny w prostej dyskusji o glupocie rzucania rac

dominatorbj 26.02.2014 09:55

Przykro się robi jak czyta się osoby, które chcą walczyć z systemem poprzez niszczenie swojego klubu któremu się niby kibicuje.

Z rządem, władzą ekstrakalsy, wojewodami można walczyć na sto różnych sposobów ot można zacząć od głodówki przed parlamentem. Jednak to pewnie mniej ekscytujące niż pare zimnych ogni rzucanych na boisko wraz z krzykiem na ustach "j*bać premiera".

Uważam, że powinniśmy dostać sprawiedliwą kare, tak jak inne kluby. Uważam, że klub powinien zając jasne stanowisko w sprawie tych zajść i je potępić. Uważam, że klub powinien szukać sprawców tego idiotyzmu i od nich ściągać kasę na kare i straty poniesione przy pustych trybunach. Rzucający powinni dostać dożywotnie zakazy wstępu na stadion.

Niestety prawo jest takie jest, ale walka o jego zmianę na własnym stadionie to szczyt.. nie powiem czego bo same przekleństwa się cisną na usta. Jak już chcecie tak o to walczyć to jeździjcie na każdy mecz Ległej i tam odpalajcie, rzucajcie w zawodników (szkoda naszego bramkarza) czy wsadźcie premierowi ja w tyłek. Jeżeli w waszym mniemaniu to coś zmieni.

Jako sympatyk Wisły proszę o jedno - Nie dobijajcie tego klubu!

Głowacki w wywiadzie dał jasno do zrozumienia, że do tej pory kibice byli wyrozumiali i wspierali klub omijając wszelkie możliwe kary... jak widać do czasu meczu z cracovią.

A tak fakty są nieubłagalne
- Race rzucone -> Kara finansowa za ten mecz, kara na następne mecze (zamknięte trybuny), race zdekoncentrowały naszego bramkarza, race na płycie wyglądały beznadziejnie, fani innych klubów śmieją się z naszej głupoty.

Co do meczu, to był on dobry. Brożek jednak swoją nieskutecznością zamiast ich dobić sprawił, że był nerwowy koniec.

Kocur 26.02.2014 10:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dominatorbj (Post 1350478)

A tak fakty są nieubłagalne:

race zdekoncentrowały naszego bramkarza, race na płycie wyglądały beznadziejnie, fani innych klubów śmieją się z naszej głupoty.

Fakty jak w TVN ? :rotfl:

1. Rozmawiałeś z Miśkiewiczem, który powiedział że przez race nie mógł się skupić?
2. Race zawsze wyglądają świetnie - to Twoja subiektywna opinia że wyglądały beznadziejnie czy robiłeś ankiety?
3. Masz na myśli garbatych z drugiej strony Błoń? Proszę o linka do forów kibicowskich gdzie się śmieją z rac

Reszty żal i nie pora żeby komentować.

domin_czyzyny 26.02.2014 10:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bódyń (Post 1350477)
I nie o tym pisalem. Jak klub zaplaci kare niech klub wyciagnie konsekwencje wobec rzucajacych racje. Albo niech podwyzszy ceny biletow na sektor 'najzagozalszych kibicow'. Bedzie na splate kar.
Robi sie bezsensowny belkot polityczny w prostej dyskusji o glupocie rzucania rac

Klub dzieki ultrason zyskuje poprzez osczedzanie czasu i srodkow na wielu plaszczyznach dzialalnosci, o ktorych kibice tv lub tacy, ktorzy sa 2 razy w roku na stadionie nawet nie wiedza. Ultrasi byli i tak dlugo wyrozumiali i oszczedzali klub. W meczu derbowym jednak wszystko musi wygladac inaczej. Przeciez mogly byc zadymy, awantura z zydami i milicja, a bylo tylko kilka swiecidelek.

Ile to klub traci kasy na kibicach tv, ktorzy na mecze nie chodza lub kibicach, ktorzy przyjda tylko na sracovie i Legie...

domin_czyzyny 26.02.2014 10:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dominatorbj (Post 1350478)
Przykro się robi jak czyta się osoby, które chcą walczyć z systemem poprzez niszczenie swojego klubu któremu się niby kibicuje.

Z rządem, władzą ekstrakalsy, wojewodami można walczyć na sto różnych sposobów ot można zacząć od głodówki przed parlamentem. Jednak to pewnie mniej ekscytujące niż pare zimnych ogni rzucanych na boisko wraz z krzykiem na ustach "j*bać premiera".

Uważam, że powinniśmy dostać sprawiedliwą kare, tak jak inne kluby. Uważam, że klub powinien zając jasne stanowisko w sprawie tych zajść i je potępić. Uważam, że klub powinien szukać sprawców tego idiotyzmu i od nich ściągać kasę na kare i straty poniesione przy pustych trybunach. Rzucający powinni dostać dożywotnie zakazy wstępu na stadion.

Niestety prawo jest takie jest, ale walka o jego zmianę na własnym stadionie to szczyt.. nie powiem czego bo same przekleństwa się cisną na usta. Jak już chcecie tak o to walczyć to jeździjcie na każdy mecz Ległej i tam odpalajcie, rzucajcie w zawodników (szkoda naszego bramkarza) czy wsadźcie premierowi ja w tyłek. Jeżeli w waszym mniemaniu to coś zmieni.

Jako sympatyk Wisły proszę o jedno - Nie dobijajcie tego klubu!

Głowacki w wywiadzie dał jasno do zrozumienia, że do tej pory kibice byli wyrozumiali i wspierali klub omijając wszelkie możliwe kary... jak widać do czasu meczu z cracovią.

A tak fakty są nieubłagalne
- Race rzucone -> Kara finansowa za ten mecz, kara na następne mecze (zamknięte trybuny), race zdekoncentrowały naszego bramkarza, race na płycie wyglądały beznadziejnie, fani innych klubów śmieją się z naszej głupoty.

Co do meczu, to był on dobry. Brożek jednak swoją nieskutecznością zamiast ich dobić sprawił, że był nerwowy koniec.

Kolejne wypociny junior membera. Piszesz, ze powinnismy dostac sprawiedliwa kare, czyli taka jak inne kluby > czyli taka jak np. Legia, ktora dostala zamkniecie trybuny fanatykow ?

No chyba, ze jak zydzi domagasz sie zamkniecia nam stdionu na 2 mecze ? Jesli tak, to powinienes opuscic to forum i kontynuowac pisanie na forum dla obrzezanych...

coni 26.02.2014 10:54

Policja zapowiedziała, że na podstawie nagrania z monitoringu stadionowego znajdzie tych, którzy rzucili na murawę race. Do urzędu wojewódzkiego natomiast od poniedziałku wpływają pisma od sympatyków Cracovii, którzy domagają się równie surowych sankcji wobec Wisły, jakie zastosowano w stosunku do klubu "Pasów" jesienią ubiegłego roku (wówczas na stadionie przy ul. Kałuży zapłonęło kilkadziesiąt rac, a wojewoda zamknął stadion na dwa mecze). Jednak wojewoda wraz z policją ulegli prośbom Ekstraklasy, by z decyzją się wstrzymać. - Przedstawiciele Ekstraklasy SA argumentują, że oni sami będą w stanie surowo ukarać Wisłę za incydenty podczas derbów, bo mogą m.in. nałożyć na klub dotkliwe kary finansowe. Postanowiliśmy poczekać na ich propozycje - mówi Mariusz Ciarka z małopolskiej policji. Przedstawiciele Ligi mają debatować nad tematem dzisiaj.

ale konfidenci.

Drozd 26.02.2014 11:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1350484)
Klub dzieki ultrason zyskuje poprzez osczedzanie czasu i srodkow na wielu plaszczyznach dzialalnosci, o ktorych kibice tv lub tacy, ktorzy sa 2 razy w roku na stadionie nawet nie wiedza. Ultrasi byli i tak dlugo wyrozumiali i oszczedzali klub. W meczu derbowym jednak wszystko musi wygladac inaczej. Przeciez mogly byc zadymy, awantura z zydami i milicja, a bylo tylko kilka swiecidelek.

Ile to klub traci kasy na kibicach tv, ktorzy na mecze nie chodza lub kibicach, ktorzy przyjda tylko na sracovie i Legie...

Wszystko jasne. Pytanie jest tylko jedno. Po ch... rzucać race na murawę? Tylko po to żeby przerwali mecz? I mieli argument do zamykania? Trochę cwaniactwa ... Gdyby race wypaliły się spokojnie na trybunie mecz nie zostałby przerwany to chyba chcący zamykać mieliby cienkie argumenty, a może ludzie z boku dostrzegliby, że paląca się raca to nie koktajl mołotowa.

kristos 26.02.2014 11:30

Zrobił się taki szum wokół tych rac , że raczej stadion zostanie zamknięty.
Ciekawy jestem ,co wówczas "obrońcy" rac będą mieli do powiedzenia.

Gwiaździsty 26.02.2014 11:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kristos (Post 1350492)

To, że czas pogonić wreszcie głównego zamykacza stadionów i jego ekipę. Niech sobie zamyka orlika, na którym w godzinach pracy gra z kumplami w piłkę. Skończyć z odpowiedzialnością zbiorową, która był stosowana pod okupacją hitlerowską. Podobno jesteśmy w UE, tam z powodu rac nie zamyka się stadionów.

P.S. Coś zaczyna się ruszać w kwestii stadionowej. Tępy łby rządowe chyba zaczynają powoli rozumieć, że te ich anachroniczne zakazy zaczynają działać przeciwko nim. Przygotowywana jest ponoć ustawa, która ma zlikwidować karty kibica, a bilet i okazany dowód mają uprawniać do wejścia na stadion. Mają zniknąć tzw. "mecze podwyższonego ryzyka", odtąd mają być 3 kryteria oceny. Ma sie skończyć zamykanie stadionów.

Kocur 26.02.2014 11:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kristos (Post 1350492)

Największy szum zrobili niestety sami kibice Wisły. Gdyby na prośbę WISŁAZWE sprzed "n-stron" wstrzymać się od wszelkich komentarzy, tematu pewnie by już nie było.

heoij 26.02.2014 12:16

Zamknie pan stadion Wisły po ostatnich racach?

- Nie mam satysfakcji z zamykania stadionu. Takie reakcje traktuję jako skrajne. Na szczęście tuż po meczu spółka Ekstraklasa dzwoniła do mnie, żebym się wstrzymał z decyzją do momentu decyzji tejże spółki. To spotkanie jest dzisiaj o godzinie 10.00. Jestem umówiony na jutro na spotkanie w Krakowie z tą spółką. Razem się zastanowimy, jak to zrobić, żeby nie zamykać stadionu, a żeby zmienić zachowanie niektórych osób. W trakcie niedzielnego meczu zawiodło tylko kilkanaście osób. Reszta ich wygwizdała.

Czyli decyzja będzie jutro? Może trzeba być konsekwentnym. Skoro to dotknęło stadion Cracovii, to dlaczego nie stadion Wisły?

- Mam opinię osoby konsekwentnej.

Czyli Wisła też?

- Tak jak powiedziałem, ustaliliśmy razem z Ekstraklasą wspólne działanie i czekam na jutrzejsze spotkanie.

Dzisiejsza rozmowa w Radiu Kraków.

Lukasz 26.02.2014 12:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1350496)
Największy szum zrobili niestety sami kibice Wisły. Gdyby na prośbę WISŁAZWE sprzed "n-stron" wstrzymać się od wszelkich komentarzy, tematu pewnie by już nie było.

Jasne.
Sąsiadka pisze na nas donosy a Ty główny problem widzisz w kibicach z tego forum, tych nieposłusznych sugestii moderatora.
:rotfl:

kristos 26.02.2014 12:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1350495)
To, że czas pogonić wreszcie głównego zamykacza stadionów i jego ekipę. Niech sobie zamyka orlika, na którym w godzinach pracy gra z kumplami w piłkę. Skończyć z odpowiedzialnością zbiorową, która był stosowana pod okupacją hitlerowską. Podobno jesteśmy w UE, tam z powodu rac nie zamyka się stadionów.

P.S. Coś zaczyna się ruszać w kwestii stadionowej. Tępy łby rządowe chyba zaczynają powoli rozumieć, że te ich anachroniczne zakazy zaczynają działać przeciwko nim. Przygotowywana jest ponoć ustawa, która ma zlikwidować karty kibica, a bilet i okazany dowód mają uprawniać do wejścia na stadion. Mają zniknąć tzw. "mecze podwyższonego ryzyka", odtąd mają być 3 kryteria oceny. Ma sie skończyć zamykanie stadionów.

Oby tak się stało , by skończyć z odpowiedzialnością zbiorową ,ale póki co nie mam wątpliwości co do tego , że jakieś konsekwencje nas dosięgną.
Ludzie z drugiej strony Błoń już ślą listy do władz w tej sprawie.

kristos 26.02.2014 12:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1350496)

Chyba nie myślisz ,że jakbyśmy o tym nie pisali ,to by zapomnieli .

bódyń 26.02.2014 13:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1350484)
Klub dzieki ultrason zyskuje poprzez osczedzanie czasu i srodkow na wielu plaszczyznach dzialalnosci, o ktorych kibice tv lub tacy, ktorzy sa 2 razy w roku na stadionie nawet nie wiedza.

Jestem 2 razy na stadionie w roku? No no na tym skoncze odpowiadac na ten Twoj bełkot.

domin_czyzyny 26.02.2014 14:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bódyń (Post 1350526)
Jestem 2 razy na stadionie w roku? No no na tym skoncze odpowiadac na ten Twoj bełkot.

Pisałem ogólnie, nie do Ciebie personalnie. Jednak widać, że wziąłeś sobie moją uwagę do serca, pewnie zabolało dupsko.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1350491)
Wszystko jasne. Pytanie jest tylko jedno. Po ch... rzucać race na murawę? Tylko po to żeby przerwali mecz? I mieli argument do zamykania? Trochę cwaniactwa ... Gdyby race wypaliły się spokojnie na trybunie mecz nie zostałby przerwany to chyba chcący zamykać mieliby cienkie argumenty, a może ludzie z boku dostrzegliby, że paląca się raca to nie koktajl mołotowa.

owszem, ale o to pytaj już tych co rzucili. Nie mnie, ja nie rzucałem, nie byłem nawet na C. Nie zamierzam jednak ich potępiać, ponieważ robia dla Wisły, jako ruchu kibicowskiego, nawet dla klubu - spółki S.A. i TS bardzo dużo. Ich bilans wychodzi zdecydowanie na +, nawet jeśli zamkną nam sektor, stadion czy dostaniemy kary.

Gdyby każdy z Was, co tak pisze jak Ultrasi zaszkodzili klubowi, robił dla Wisły 1/10 z tego co Oni, to bylibyśmy w innej sytuacji. Mielibyśmy zdecydowanie więcej kasy, rąk do pracy, osób na wolontariat, na pomoc chorym, dzieciom czy naszym rodakom na wschodzie. Jednak, gdy jest zbiórka kasy na oprawę np. Sobola, czy na oprawę derbową ilu z Was wpłaca kasę ? Co ? Ilu z was odwiedza szkoły, szpitale, hospicja, pomaga dzieciakom w sektorach szkolnych ? Niech jeden z drugim powie jak wspiera klub, towarzystwo czy ruch kibicowski ?

Banda .........Zamknijmy już ten temat, bo frajerstwo rozpleniło się na maxa.

CH. 26.02.2014 14:51

5 minut dluzej trwaly Derby wiec nie plakac :))

Oldpara 26.02.2014 15:09

Ja tam do ultrasów nic nie mam, ale tych baranów co rzucali petardami na murawę, to bym na miesjcu klubu pozwał w procesie cywilnym o odszkodowanie za straty jakie klub poniesie - zamknięte trybuny, kary finansowe, grzywny itp.
Jakby jeden z drugim dostali wyrok kilkadziesiat tysięcy, to by im rura zmękła.

Ci co sipiewają i się starają są w porządku, ale ćwierćmózgi co plują we własne gniazdo to jakiaś piąta kolumna - kryptoparchy które udają kibiców Wisły ale tak naprawdę jej szkodzą.

Natomiast co innego śpiewanie na stadionie, a co innego dyskusja z kibolami na forum. Ostatnio widziałem fajny komentarz na Kwejku:
"Dyskusja z idiotą to jak gra w szachy z gołębiem - rozrzuci figury, nasra na szachownice a potem odleci zachowująć się tak jakby wygrał" :)

domin_czyzyny 26.02.2014 15:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Oldpara (Post 1350539)
Ja tam do ultrasów nic nie mam, ale tych baranów co rzucali petardami na murawę, to bym na miesjcu klubu pozwał w procesie cywilnym o odszkodowanie za straty jakie klub poniesie - zamknięte trybuny, kary finansowe, grzywny itp.
Jakby jeden z drugim dostali wyrok kilkadziesiat tysięcy, to by im rura zmękła.

Ci co sipiewają i się starają są w porządku, ale ćwierćmózgi co plują we własne gniazdo to jakiaś piąta kolumna - kryptoparchy które udają kibiców Wisły ale tak naprawdę jej szkodzą.

Natomiast co innego śpiewanie na stadionie, a co innego dyskusja z kibolami na forum. Ostatnio widziałem fajny komentarz na Kwejku:
"Dyskusja z idiotą to jak gra w szachy z gołębiem - rozrzuci figury, nasra na szachownice a potem odleci zachowująć się tak jakby wygrał" :)

a po złożeniu pozwu w sądzie, klub poprosi ich znów o przygotowanie oprawy, poświęcenie czasu i siły, poprosi o wspólną akcję promocyjną, czy wspólną wizytę w szkole, w szpitalu, itp....Nastepnie rzecznik prasowy zadzwoni i poprosi o ochronę na mieście w związku z jakąś akcją, itp., itd.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Oldpara (Post 1350539)

a co jeśli te osoby, co rzucały są najbardziej zaangażowane w akcje kibicowskie, najwięcej czasu poświęcają klubowi i ruchowi kibicowskiego ? Tego nie bierzesz pod uwagę ? znalazł się alfa i omega, znawca. Ultras może to, to i to. A tamtego nie, bo Oldpara mu zabroni...Zamknąć temat i tyle.

wislacki 26.02.2014 15:20

Temat ewidentnie nadaje się do zamknięcia

rutek 26.02.2014 15:22

Nikt nie neguje tego co ultrasi robią dla klubu, ani tego, że jakby tak chociaż 30% kibiców angażowało się w te ich wszystkie pozytywne akcje to życie stało by się piękniejsze. To jednak w żaden sposób nie upoważnia ich do takich "akcji".
Zgadzam się z Oldparą, wyłapać i pozew cywilny. Tak jak na Spartaku Moskwa zrobili z idiotą, który machał flagą ze swastyką.

kristos 26.02.2014 15:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1350541)

a co jeśli te osoby, co rzucały są najbardziej zaangażowane w akcje kibicowskie, najwięcej czasu poświęcają klubowi i ruchowi kibicowskiego ? Tego nie bierzesz pod uwagę ? znalazł się alfa i omega, znawca. Ultras może to, to i to. A tamtego nie, bo Oldpara mu zabroni...

To oni oczywiście moga rzucac ,bo sobie zasłużyli .

domin_czyzyny 26.02.2014 15:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kristos (Post 1350544)
To oni oczywiście moga rzucac ,bo sobie zasłużyli .

wymień ich, rób to co Oni, wtedy żadne świecidełko nie spadnie na kawałek zielonej trawy. Będzie utopia, a kraj będzie mlekiem i miodem płynący.

element 26.02.2014 15:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rutek (Post 1350543)
Tak jak na Spartaku Moskwa zrobili z idiotą, który machał flagą ze swastyką.

Racę do swastyki porównujesz? :rotfl:

kristos 26.02.2014 15:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1350545)
wymień ich, rób to co Oni, wtedy żadne świecidełko nie spadnie na kawałek zielonej trawy. Będzie utopia, a kraj będzie mlekiem i miodem płynący.

Sory , nie wiedziałem ,że za wykonanie oprawy mają pozwolenie na rzucanie rac na boisko.
Nie lubię rzucać racami ,tak że ich nie wymienię.

domin_czyzyny 26.02.2014 15:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kristos (Post 1350551)
Sory , nie wiedziałem ,że za wykonanie oprawy mają pozwolenie na rzucanie rac na boisko.
Nie lubię rzucać racami ,tak że ich nie wymienię.

rób to co Oni, z tym, że nikt Ci nie karze rzucać racami . Masz na wszystko wyjebane, nie wiem czy chodzisz na mecze Wisły lub czy nawet jesteś kibicem Wisły. Krytykować potrafisz dobrze, gorzej z pracą, z poświęceniem własnej kasy i czasu. Znów apeluję, zakmnijcie ten temat.

piter116 26.02.2014 16:09

Może ktoś zamknąć ten temat? Czy znowu wszystko na głowie WISŁAZWE?

Glazik 26.02.2014 16:16

Trzeba bylo rzucac w naplety,to by nikt nie mial pretensji.. :)

pibitox 26.02.2014 16:17

Wiadomo kiedy decyzja? Skoro spotkanie odbyło się o 10.00 tak jak to było w planie to czas najwyższy na "wyrok". Ciekawość mnie zżera co tam KL wymyśliła...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:40.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl