Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Kto po Probierzu? Karuzela znów się kręci... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8882)

thechris 03.10.2012 00:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1279810)
Ktokolwiek by to nie był to apeluje, dajmy choć niewielki kredyt zaufania. Bo w takiej atmosferze jaka panuje obecnie, nic dobrego się nie ma prawa urodzić .

No to proponuję Dariusza Wdowczyka :D

Cytat:

Pierwotnie napisane przez iq1000 (Post 1279846)
Najlepszym wyjściem byłoby zatrudnienie takiego trenera, przy którym kopacze zatęskniliby za Probierzem. Kata dziewczynkom! Aroganckiego kata i chama, niech ich poniża!!!

To może Vinnie Jones? http://www.youtube.com/watch?v=X2P9gGElMB4

alkoholik 03.10.2012 01:41

Jak Najlepszy zagraniczny trener i tyle w tym temacie. A jeśli Polak to tylko Radek Sobolewski po końcu kariery.

djk 03.10.2012 05:47

Masz rację alkoholik, tylko jest taki problem, że Wisłę nie bardzo stać na dobrego trenera z zagranicy. Wg mojego skromnego Zdania trenerem Zostanie Smuda lub Lenczyk. Każdy inny wybór będzie zaskoczeniem.

MichaelMyers 03.10.2012 05:58

Musimy jeszcze wziasc pod uwage, ze nasz ganialny wiceprezes w ramach zmniejszania budzetu wymisli zeby nikogo nie zatrudniac i druzyne poprowadzi ktorys z asystentow Probierza do konca rundy.Co by ozxnaczalo, ze zostaniemy ze slaba druzyna i bez trenera.

Grymas 03.10.2012 06:19

Panowie, raczej nie będzie to Smuda, ani Nawałka, ale na bank polak, już mają kogoś z kim dopinają ostatnie szczegóły umowy. Dla zainteresowanych artykuł GK: http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...ener,id,t.html

AYALA 03.10.2012 06:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grymas (Post 1279861)
Panowie, raczej nie będzie to Smuda, ani Nawałka, ale na bank polak, już mają kogoś z kim dopinają ostatnie szczegóły umowy. Dla zainteresowanych artykuł GK: http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...ener,id,t.html

myśle że chodzi o Oresta Lenczyka , bo kto inny jest do wzięcia ? Majewki ? może Kulawik ? Wdowczyk ? Kubicki ? skoro Dyzma,Czesiu i Nawałka odpadają...

Abel2505 03.10.2012 06:30

Rafa Benitez! Zdesperowany, od 2010r nie ma pracy.

luke1906 03.10.2012 07:14

http://www.facebook.com/WislaKrakow
no to czekamy na konferencję, o 11.45 będzie wszystko jasne

Grymas 03.10.2012 07:32

Smuda sam w końcu coś po polsku sklecił, trenerem Wisełki nie będzie na sto procent: http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...l?ticaid=1f470

!!IRIVER!! 03.10.2012 07:39

Nie brałbym tego w 100% na poważnie Grymas, ale chciałbym by ta wypowiedź Smudy była prawdziwa...

Cóż, jeszcze 3 godziny i wszystko jasne...

dawiss 03.10.2012 07:49

Wydaje mi się, że to będzie ktoś pokroju Motyki... Byle dograć...

goly78 03.10.2012 07:53

Zebyśmy tylko jeszcze za dyzma nie płakali :)
....a dawno w tak czarnej dupie nie bylismy ........

KOMINEK 03.10.2012 07:56

Gdyby to napisał ktoś inny niż WP to można by wierzyć natomiast oni mają często problemy z wiarygodnościa

krishek3 03.10.2012 07:57

W sumie to nie wiem czemu tak najezdzacie na Smude. Po polsku mówić nie potrafi, ale w sytuacji w jakiej się znaleźliśmy, to chyba nie byłoby złe rozwiązanie. Słusznie ktoś zauważył że ważniejaszy jest kontakt z "włądzą" szerokorozumianą i atmosfera, a nei czy to będzie Lenczyk, Nawałka czy Benitez.
Nie zgadzam się z tezą, że ci piłkarze nei potrafią grać lepiej. Ludzie jak to nei potrafią? Potrafią, i to duuużo lepiej. Aspekt psychologiczny ma tu kapitalne znaczenie.
tylko nie bijcie

iiYama 03.10.2012 08:00

Wydaje mi się że to będzie ktoś nowy, spoza klubu, np. nie Kulawik. Inaczej nie robiliby konferencji tylko wrzucili news na stronę.

madziar 03.10.2012 08:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krishek3 (Post 1279873)
W sumie to nie wiem czemu tak najezdzacie na Smude. Po polsku mówić nie potrafi, ale w sytuacji w jakiej się znaleźliśmy, to chyba nie byłoby złe rozwiązanie. Słusznie ktoś zauważył że ważniejaszy jest kontakt z "włądzą" szerokorozumianą i atmosfera, a nei czy to będzie Lenczyk, Nawałka czy Benitez.
Nie zgadzam się z tezą, że ci piłkarze nei potrafią grać lepiej. Ludzie jak to nei potrafią? Potrafią, i to duuużo lepiej. Aspekt psychologiczny ma tu kapitalne znaczenie.
tylko nie bijcie

Jasne ze potrafią tylko im sie nie chce! Skoro pilkarze zwolnili Petrescu teraz zwalniaja Probierza... wiec jak przyjdzie trener ktory im kaze zapier....alac to go tez zwolnia! Od dawna u nas trenera wybieraja sobie pilkarze a nie na odwrot...

calieri 03.10.2012 08:02

Przynajmniej szybko ustalili, ale skoro tak, to boję się, że to nikt z zagranicy tylko jakiś polski "fachowiec".

mic 03.10.2012 08:08

Boje sie ze to bedzie Lenczyk... lubie faceta, ale nie chcialbym go jako trenera. Ale niestety chyba to jest najbardziej prawdopodobne :(

iiYama 03.10.2012 08:11

Lenczyk mi podpadł po swojej przygodzie z parchami. Dał im się przekabacić i najeżdżał na Wisłę w wywiadach. Lecznykowi mówię NIE

tofik 03.10.2012 08:13

Lenczyk to byłby policzek w strone kibiców.

licoo 03.10.2012 08:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez iiYama (Post 1279880)
Lenczyk mi podpadł po swojej przygodzie z parchami. Dał im się przekabacić i najeżdżał na Wisłę w wywiadach. Lecznykowi mówię NIE

A co on mówił? Może ktoś wrzucić jakiś cytat? Nie wiedziałem o tym.

Dariook 03.10.2012 08:16

Jesli Bednarz cos knul za plecami Probierza to dzisiaj bedzie tego efekt. Ale jesli wszystko jest krecone na predce to bedzie zapewne jakis ogor.

madziar 03.10.2012 08:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1279884)
Jesli Bednarz cos knul za plecami Probierza to dzisiaj bedzie tego efekt. Ale jesli wszystko jest krecone na predce to bedzie zapewne jakis ogor.

Ogor albo desperat bo jaki przyzwoity trener z aspiracjami podpisalby kontrakt tylko do konca sezonu?

Kurz 03.10.2012 08:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 1279882)
Lenczyk to byłby policzek w strone kibiców.

Jakie to ma znaczenie? Przecież nie dotrwa do końca sezonu, jeśli Cupiał nie zaangażuje swoich finansów w politykę transferową Wisły. Nie mam złudzeń, że sytuacja, z którą mamy do czynienia obecnie, to dopiero początek problemów, które będą się pogłębiały z każdym nieudanym miesiącem i sami, bez pomocy zewnętrznej nie będziemy w stanie wrócić na dobry kurs.

cfa 03.10.2012 08:19

Nie wiem czy ktoś o tym pisał czy nie ale w związku z rewelacjami z weszlo! jeden z piłkarzy miał powiedizec, że czasem tak trzeba (chodzi o grę przeciw trenerowi). Tak się zastanawiałem który z grajków łączy Michała i Dana przeciw któremu też grały nasze gwiazdy. I ha! bez zaskoczenia pewnie dla Was, Sobol i Głowacki. Wiadomo Sobol trzęsie ławką, Głowacki wraca do klubu więc drogą dedukcji jeśli pan TC nie ściemnia to wychodzi, że idol kibiców jest szkodliwy dla klubu.

tommiyacht 03.10.2012 08:19

raczej nie bedzie to trener ktorego wyrwali z innego klubu, taki by nie pracowal do konca sezonu. Niestety obstawiam Agresta jako ikona zrobienia czegos z niczego. (WKS)

Savik 03.10.2012 08:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tommiyacht (Post 1279888)
raczej nie bedzie to trener ktorego wyrwali z innego klubu, taki by nie pracowal do konca sezonu. Niestety obstawiam Agresta jako ikona zrobienia czegos z niczego. (WKS)

Jeśli tak - to tylko jedno słowo HAŃBA ....
Od niego Smuda lepszy w każdym względzie...

mr_kwolf 03.10.2012 08:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cfa (Post 1279887)
Nie wiem czy ktoś o tym pisał czy nie ale w związku z rewelacjami z weszlo! jeden z piłkarzy miał powiedizec, że czasem tak trzeba (chodzi o grę przeciw trenerowi). Tak się zastanawiałem który z grajków łączy Michała i Dana przeciw któremu też grały nasze gwiazdy. I ha! bez zaskoczenia pewnie dla Was, Sobol i Głowacki. Wiadomo Sobol trzęsie ławką, Głowacki wraca do klubu więc drogą dedukcji jeśli pan TC nie ściemnia to wychodzi, że idol kibiców jest szkodliwy dla klubu.

Pan Karcz z Krakowskiej potwierdza te rewelacje, a trzeba przyznać, że on ma raczej dobre informacje.

http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...tml#komentarze

Dariook 03.10.2012 08:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cfa (Post 1279887)

A nie pomyslales ze TC dostal taka odpowiedz na od........ sie, a ze idiota to lyknol ?
Na glupie pytanie jest glupia odpowiedz!

tommiyacht 03.10.2012 08:29

z konkurencyjnego forum

Franc na pewno nie. Pewne info.
Nowy trener to Polak i ma inicjały PN ...Więcej nie powiem

oczywiscie sciema bo trudno sie nie domyslec. Szkoda ze nie napisal "prowadzil druzyne olimpijska USA ale wiecej nie powiem"

dawiss 03.10.2012 08:31

Tylko, ze Sobol nie gral bo byl kontuzjowany ;). Jedyni, ktorzy sa starzy i nie grali to Ivica i Gargula...

ChG 03.10.2012 08:33

http://pl.wikipedia.org/wiki/Piotr_Najsztub

Podobno ma licencję UEFA pro.

iiYama 03.10.2012 08:44

Jeśli to jednak Kulawik to masakra, lecimy na pysk w dół tabeli :(

No chyba że wybór był "konsultowany" i grajki same się wezmą w garść i przestaną robić za piątą kolumnę.

muerte 03.10.2012 08:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tommiyacht (Post 1279892)
z konkurencyjnego forum

Zależy z którego, niektóre jeszcze trzymają jakiś poziom.

cfa 03.10.2012 08:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1279891)
A nie pomyslales ze TC dostal taka odpowiedz na od........ sie, a ze idiota to lyknol ?
Na glupie pytanie jest glupia odpowiedz!

A może info było pewne może nie ściemniał w tej sprawie. Zresztą prawdy się nie dowiemy, ale oczywiście domniemana niewinnośc.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dawiss (Post 1279893)
Tylko, ze Sobol nie gral bo byl kontuzjowany ;). Jedyni, ktorzy sa starzy i nie grali to Ivica i Gargula...

Ale Sobol ponoc trzęsie ławką ba nawet od odstawił Gargułę od pierwszej 11tki ....

tommiyacht 03.10.2012 08:49

wp (ale to nie od Lolka )

iq1000 03.10.2012 08:49

"Król obalony - plebs przejął władzę."

Teraz kopacze będą rządzić się same.

papiwislak 03.10.2012 08:55

http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=27312 Kulawik ?? to derby w 1 lidze..

nesta 03.10.2012 08:55

Fakt napisał cos o Kulawiku. Obawiam sie, ze to moze byc prawda. Tani, zna młodzież, szybko sie dogadali. To bedzie jawny sabotaż, spojrzcie na jego wyniki w ME. Naprawdę moze sie zrobic niewesolo z miejscem w tabeli za niedlugo.. Taki trener moze spuścić Wisle.

Mac4 03.10.2012 09:01

Liczę na to że to po prostu dowcip i jak zwykle fakt, ma newsy wyssane z palca.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:43.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl