![]() |
Cytat:
chyba mylisz pojęcia z widzem piłki nożnej... PS. Nie masz się czym chwalić , że znasz wielu ludzi uważających się za kibiców i głosujących na kogoś kto chce ich wytępić... |
Cytat:
Np. przyjmując, że PIS jest partią lewicową, przyjmujemy, że takie poglądy mają jego zwolennicy a więc pewnie mniej więcej "pół Krakowa", w tym masa kibiców Wisły. I pozostałych krakowskich drużyn także. |
To tak na chłodno:
Wydaje mi sie, ze mielismy do czynienia z kolejna prowokacja wlady. O dojezdzie na manifestacje niemieckich lewakow trabiono od dawna. Dlaczego nie zostali zatrzymani przed dojazdem do Wa-wy? Przeciez jechali podobniez dwoma autokarami z wiadomymi zamiarami. Nie wierze ze w Policji pracuja az tacy idioci aby nie wpadli na pomysl prewencyjnego zatrzymania i skutecznego uniemozliwienia dotarcia na miejsce (vide zatrzymywanie kibicow jadacych na mecz na Litwe czy do Rosji). I teraz, za przyzwoleniem spolecznym poprzez umiejetne naglosnienie wybranych watkow przez prorzadowe massmedia, Komorowski przebakuje o modyfikacji prawa aby moc zablokowac mozliwosc przeprowadzania demonstracji czy innych zgromadzen publicznych. A to jest powaznym naruszeniem i tak juz mocno nadwyrezonych wolnosci obywatelskich. I tu jest pies pogrzebany. Poprzez umiejetne napuszczanie na siebie goracych glow po obu stronach barykady bedziemy niedlugo swiadkami powaznego ograniczenia wolnosci obywatelskiej. Za pomoca prowokacji zrobili to juz Amerykanie (Patriot Act) i Anglicy (Terrorism Act). Wiec teraz zastanowcie sie i popatrzcie na szerszy obraz. Bo teraz sami sobie kopiemy dolek na czesc i chwale Eurokomunistycznego Superpanstwa i calkowitej kontroli wladzy nad narodem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie wiem o co ci chodzi człowieku , może mi wytłumaczysz ? |
Było zaje**biście. Dzięki, że byliście. Przy okazji pierwszego posta na forum, się przywitam: dzień dobry ;)
|
Cytat:
Kolejna bzdura z TVN Konstytucja zezwala na wszelkie wiece i zgromadzenia. Ciekawe czy się odważą zakazać górnikom marszów z okazji Barbórki :D |
Cytat:
W tv mamy obraz niszczenia grup spolecznych, ludzi przez przypinanie im latek. Najpierw wymyslamy nowe slowko lub nowy synonim do slowka np kibol, moher, PiS=oszołom. A pozniej juz tylko wystarczy powiedziec, ze jak jestes za PiSem to jestes moherem, w ostatnich wyborach tez straszono ludzi tym, ze niby PiS popieraja kibole a kiboli obsmarowywano tym, ze broni ich PiS. To sa lajdackie metody, ktore tak malo ludzi jest w stanie zauwazyc na wlasne oczy. Patriotow nazwali faszystami i juz latka do Marszu przypieta, ze jest to Marsz Hitlerowcow. Od wczoraj modne jest tez aby mowic, ze na Marszu byli kibole. I tak samo z tymi rpowokacjami. Schemat wyglada tak jak kolega wyzej napisał. Najpierw dopuszczamy do prowokacji, podsycamy nienawisc, stwarzamy jak najlepsze warunki do eskalacji zla, pozniej troche pozwalamy na dymy i na koniec bohaterska akcja, policja doprowadza do porzadku a na drugi dzien PO moze mowic o zmienianiu prawa i swiata w imie bezpieczenstwa i normalnej, spokojnej Polski. Tak było wczoraj i tak bylo po 3 maja br. Stworzono obraz mediow obiektywnych, rzetelnych a tak na parwde przeciez Ci ludzie stoja w 99% po lewej stronie lub po stronie okupanta z partii zwanej PO. Widac to po tym kto rzadzi najwiekszymi mediami czy jacy ludzie w nich wystepuja. Show meni typu Wojewodzki, Karolak, Szyc, Wolszczak. Miejmy nadzieje, ze kiedys wrocimy na dobra droge i Polska bedzie w rekach Polakow a nie komunistow |
Cytat:
O to mi chodzi człowieku. że PO zostało wybrane również przez kibiców Wisły. I to przez sporą część kibiców Wisły. Chyba, ze przyjmiemy, że kibic Wisły nie bierze udziału w Wyborach (albo w Krakowie należy do kibicowskiej mniejszości). Tak. Głosowali oni na kogoś, kto che ich wytępić. Tak jak w ogóle Polacy nieracjonalnie głosowali na kogoś kto chce ograniczyć ich prawa i nałożyć większe podatki. Moja teza jest tak samo równoprawna jak ta, że kibice Wisły nie głosują na PO. |
Jednak się myliłem. Końcówka filmu pokazuje ekipę tajniaków z poprzednich filmów.
http://www.youtube.com/watch?v=lx9IF4BnSRE |
Cytat:
Jaki TVN? Kto o tym tam mowil? Cytat:
|
Widzieliście "rozmowę" Winnickiego z tym typkiem Lizutem z Roxy i dziennikarzolem TVN24?
Jak tylko Winnicki mówił coś konkretnego, to moderator wcinał się z "zostawmy to, przejdziemy później". Demagogia, przeinaczanie faktów, atakowanie - to ich chleb powszedni. A potem wychodzi to z obiektywnym dziennikarstwem jak z "Śmiercią w Wenecji" jako nowym zajebistym, gangsterskim filmem. |
Cytat:
|
Co to za niemka pi***i teraz na tvn24, jako jakaś niby przedstawicielka lewaków?
|
Cytat:
|
Wiecie jaka była największa tragedia wczorajszego dnia?
Spłonął wóz satelitarny TVN24!!!! Nic nie było ważniejsze - jakby jakieś narodowe dobro płonęło to nie poświęciliby temu tyle uwagi ie wczoraj swojemu parszywemu wózkowi. |
|
Tak wygląda przekaz medialny z Marszu Niepodległości ...
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...48882300_n.jpg |
|
Jak bylo kazdy wie :)
Lewackie mendy i ich niemieckie przydupasy to jednak nie ludzie, to bydlo. Jedno mnie po prostu ROZWALILO. Przemarsz od "Zrodelka" :) Wielki szacun. |
Cytat:
Moim skromnym zdaniem to że na mecze chodzi 20 tyś ludzi wcale nie znaczy że tylu jest kibiców BG.Wiekszośc to widzowie którzy nas opuszczą po kilku gorszych rundach. Zostaną właśnie ci którzy zaczeli swoja karierą bedąc zapatrzonymi w sławny sektor X, prawicowy, mający idee,kochający Polskę.Koniec i kropka. Kto nie wierzy jeszcze się o tym przekona bo przekomarzanie na forum niewiele znaczy |
Gratulacje, pozdrowienia i wielki, wielki SZACUN dla tych co spalili auta tvn i polsatu!!!!!!!!!!
Szkoda że nie spalono tez siedzib tvn, polsatu, tvp, gw, faktu itd. |
Ty takich ludzi kibicem nie nazwiesz. Ale to nie Ty decydujesz kto kibicem jest a kto nie jest. Jesteś tylko jednym z wielu kibiców Wisły, jednym z wielu obywateli tego kraju. Twój głos jest tak znaczący, jak każdego kibica czy nie kibica. Musisz się pogodzić z tym, że zarówno na stadionie i to nawet na C, jak i na tym forum będzie wielu ludzi, którzy będą się uważali za kibiców i będą głosowali na Majchrowskiego, PO, PIS czy kogo tylko będą chcieli. I co gorsza dla Ciebie w demokracji rządzi większość. I na pewno nie decydują o tym czy się jest kibicem czy nie poglądy polityczne. Wepchaliście politykę do piłki nożnej, Wasz problem. Według Ciebie kibiców Wisła ma pewnie 2-3tys, ale to czy wg Ciebie ja jestem kibicem czy nie mało mnie obchodzi, bo jaki masz na mnie wpływ? Żaden. Ja kibicem Wisły jestem, mam wiele lat za sobą spędzonych na R22, wiele km przejechanych w ślad za ukochana drużyną, wiele meczy na których Ty pewnie nawet byś nie zajrzał (bo Wisła to nie tylko piłka nożna) i mimo to mam w d.. zarówno lewaków jak i ONR. I mam do tego w pełni prawo.
P.S. A co do marszu to jak dla mnie psiarnia powinna równo zmasakrować wszystkich co łamali prawo, nieważne spod jakiego znaku. Nie prowokować sama, nie opowiadać się po żadnej ze stron, ale strzec prawa i jak jeden czy drugi debil robi sobie ognisko z prywatnych samochodów (nie tylko TVN ucierpiał), wyrywa ławki czy rzuca kamieniami, to złapać, spałować i zamknąć. Pewnie w tym temacie to pogląd niepopularny ale szczerze mam to gdzieś. |
Konferencja prasowa organizatorow Marszu Niepodległości ( o medialnych manipulacjach)
http://www.youtube.com/watch?v=1YcRHIiPjNM cos pięknego jak pojechali TVN-owi :) brava |
Cytat:
I to juz naprawdę tyle w temacie, kto zrozumiał to dobrze, kto nie to znaczy że nie zrozumie nigdy. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Największy problem nie tylko kibiców ale ogólnie Polski że wychowała sobie ludzi którzy mówią że .......ą wszysko , nikogo słuchac nie będą - bo mają do tego prawo. Dlatego każdy sobie rzepke skrobie, media na niewidzilnych sznurku prowadzą stada baranów głosujących służalczo na wybrańców "losu" a europą w tym jak widzimy Polską rządzą ci którzy mają i mieli ordnung |
Ważne jest to że wszyscy co działają na Wiśle, i wielu zwykłych fanatyków to osoby po prawej stronie, co zresztą pokazał marsz. a jednostki jakieś lewe które są wszędzie, pewnie i u nas, nie mają u nas prawa głosu, i mieć zapewne nigdy nie będą. Gwiazda biała, orzeł biały to są nasze ideały!
|
Cytat:
Jeśli masz taki staż jak piszesz to powinieneś doskonale wiedzieć że Wisła zawsze była prawicowa i to mocno. A że nie wszyscy to jasne. Jednak w życiu nie widziałem na X punka czy anarchisty a mój kumpel z bloku - metal jak się wybrał z nami na mecz mało nie wyleciał na butach. A że byli ludzi którzy nie byli ani tym , ani tym to chyba oczywiste w każdym młynie i nie ma co niszczyć klawiszy na ten temat. |
Cytat:
|
Cytat:
Wtedy o ile sobie przypominam, nie nazywaliśmy się [my, opozycja] "prawicowcami" tylko opozycją właśnie. Trudno zresztą mówić o prawicy w przypadku związku zawodowego ("Solidarność"] czyli już z definicji lewicowego choć oczywiście "Solidarność" była czymś więcej niż związek (ruchem społecznym) a np. pierwsza polska partia polityczna opozycyjna (Konfederacja Polski Niepodległej) była środowiskiem wielopolitycznym od socjalistów po endeków z celem nadrzędnym: Niepodległość Polski. Poza tym ważna rzecz: znane jest w historii Polski [i w politologii] określenie "lewica niepodległościowa". Przy okazji Święta Niepodległości nie można zapominać, że z takiej właśnie tradycji wywodzi się Marszałek Józef Piłsudski. Mało. Z samej Organizacji Bojowej PPS. Czyli nomen omen z "bojówki" ;). Inna rzecz, że "wyskoczył z czerwonego tramwaju na przystanku >Niepodległość<". -------------------------------- Edit: Tutaj tekst jednego z guru GW na tydzień przed 11 listopada: http://wyborcza.pl/1,76842,10585821,...ten_marsz.html ... a tutaj Piotr Gursztyn podsumowuje lewaków :) http://blog.rp.pl/gursztyn/2011/11/1...-11-listopada/ |
Niemcy plują na Polaków w Święto Niepodległości !
http://www.fronda.pl/news/czytaj/tyt..._niemiec_16826 |
Wie ktos ile bylo osob na tej zalosnej kontrmaniestacji? Tylko nie zanizajac
PS Niektore media (TVP3) mowia, ze nas było kilka tys hehe. propaganda trwa w najlepsze |
|
A ja przekornie napiszę-NIE BYŁEM na Marszu Niepodległości-bo nie miałem takiej potrzeby!!
W swojej "małej ojczyźnie"-czytaj własnym domu, uczę własne dzieci dlaczego mają być dumni,że są Polakami,mówię im kim był Marszałek Piłsudski, dlaczego wywieszamy białoczerwoną flagę w domu z okazji 3.V jak i 11.11...dlaczego 1.IX.1939 r jest ważny i dlaczego 1.VIII.1944 również....co to były zabory, Katyń i dlaczego mają się uczyć, żeby wyrzucać śmieci do kosza a nie na ulicę a dlaczego ważne jest aby uczciwie pracowac , płacić podatki i zostać w TYM kraju....A przede wszystkim, dlaczego mają być dumni z tego,że urodzili się w Polsce a nie gdzie indziej....I nie dam się nikomu manipulować żeby wiedzieć, że moim obowiązkiem jest przekazac własnym dzieciom, co znaczy być dumnym z faktu bycia Polakiem,katolikiem i wislakiem....Ot, takie moje spostrzeżenie... |
W głowie się nie mieści, że wnuki Hitlera przyjeżdżają do Polski, żeby wraz z pedałami i lewactwem blokować Marsz Niepodległości. W głowie się nie mieści, że media w Polsce z Polską nie mają nic wspólnego i stają po stronie kolorowego bydła. W głowie się nie mieści, że mundurowi opłacani z polskich podatków blokują legalny marsz chcących uczcić największe państwowe święto na rzecz tych co na Polskę plują. W głowie się nie mieści,,,
|
Cytat:
Sam w domu nic nie zrobisz jesli dookola bedzie nie tak jak byc powinno. Wlasnie trzeba wyjsc na ulice 11.11. A potem pokazywac spoleczenstwu to czego telewizja nie pokaze. |
Cytat:
Mniej słów, więcej czynów. |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl