![]() |
Po tym meczu Kirm powinien przez najbliższy miesiąc zostawać dwie godziny po treningu i ćwiczyć strzały. Nie sposób zrozumieć co się dzieje z tym piłkarzem.
|
Cytat:
|
Cytat:
ten zespół trzeba budować, zrobić czystki i budować bo piłkarze pokroju Małego, DIAZA! nie powinni grac w pierwszym zespole, ale z drugiej strony patrzac na ławke to kto za nich moze grac? |
Małecki jak zwykle w swoim stylu "chłopka roztropka" ocenił postawę kibiców "gwiżdżących". Bardzo jestem ciekawy jak zareagują władze klubu na owe farmazony głoszone przez jakby nie było czołowego piłkarza Wisły Kraków, który ma aspiracje aby zarabiać więcej i więcej i jeszcze więcej. Klub prowadzi działania promocyjne, reklamowe sprowadzające się do hasła "ludzie przyjdźcie na stadion i zostawcie tutaj swoje ciężko zarobione pieniądze" ,a taki jaskiniowiec wyjdzie i z miedzianym czołem każe ,klientom wypier/dalać do konkurencji. Nie wiem jak z takimi "profesjonalistami" jak Patryk klub chce systematycznie zwiększać frekwencję na stadionie. Z resztą każdy teraz oczekuje jakości w usługach. Taki "letni kibic" patrząc na chałę jaką prezentuje Patryk i spółka , po prostu następnym razem nie przyjdzie ,a kasę wyda gdzie indziej. Wstyd , wstyd , jeszcze raz wstyd. Zero jakieś refleksji panie Małecki nad sobą ,nad własną grą i postawą. Oby w Wiśle był ten człowiek jak najkrócej.
|
Do konca okienka 4 dni, w tym oknie on raczej nie odejdzie, jak cos to pewnie w zime. Gosc pojdzie do jakiegos klubu, nikt tam sie z nim cackal nie bedzie, utna mu pensje jak bedzie odpierd. takie numery jak teraz u nas, wysla trenowac z rezerwami i tyle. Jeszcze na treningach bedzie zap.... 3x bardziej. I jeszcze jedno, on tam nie bedzie rypac kolegow za to, ze zle mu tylko podali, tylko to ON BĘDZIE RYPANY. Nie zdaje sobie z tego sprawy, NIGDZIE mu nie będzie tak dobrze jak ma teraz we Wisle. Wydawalo sie ze zmadrzal, ale z dnia na dzien coraz gorzej sie zachowuje.
|
Cytat:
Kto? Jak mają przegrywać na naszym ŚWIĘTYM TERENIE z przeciętną Lechią, czy Górnikiem, remisować z Koroną czy ch.j wie kim, to niech grają wychowankowie. ALE CI Z KRAKOWA, KTÓRZY ROZUMIEJĄ CZYM JEST KRAKÓW I WISŁA, a nie tacy, którym się tylko WYDAJE. Chłopak z Krakowa nigdy nie walnął by takiej głupoty, jaką walnął Małecki. Kilka ważnych bramek nie czyni go ikona tego klubu, bo to NIE PIŁKARZ WYBIERA KLUB I KIBICÓW, ale Kibice i klub piłkarza. A Patryk niech zajmie się szybkimi samochodami i dziewczynami.:lol: |
Mecz Wisły na żenującym poziomie, swoją wypowiedzią małecki dostosował się do niego.
|
1. Czy jak w poniedziałek przyjdę do strefy kibica i poproszę o zwrot kasy za karnet, to mi ją oddadzą??
Bo jak nie, to niech rzaczej "mały ch...ek" spada na drugą strone Błoń. 2. Diaz to dramat. Zawalił już 5 kolejny mecz. Taktyka na Wisłę?? Atak po stronie Diaza - spoko coś wejdzie. 3. Maskant po raz pierwszy dobil mnie do bólu. Jak mozna zawodnika lewostronego nagle dac na prawą??? Jeśli Diaz ledwo sobie radzil na lewej, to nagle na prawj dawał d...y już na całego. 4. Bunoza. Stopniowanie: wolno, wolniej, żółw, ślimak, dramat, tragedia, Bunoza. |
Cytat:
|
Cytat:
nam?! A tak, zapomniałem, że Fanatyków jeb.ie co sie dzieje na boisku. Dlatego zawsze klaszczą. |
Ma 23 lata.
|
Patryk dalej jesteś moim ulubionym piłkarzem z Wisły, ale zmądrzej chłopie i zamiast gadać farmazony ugryź się w język. Dajesz Wiśle dużo i dużo otrzymujesz. Grając w Krakowie jesteś gwiazdą i ważnym ogniwem, ale Wisła poradzi sobie bez Ciebie, a Ty za granicą będziesz co najwyżej średniakiem, bo niestety na nic więcej nie masz umiejętności. A jeśli nie chcesz gwizdów kibiców to graj tak - z resztą zespołu - żeby tych gwizdów nie było.
|
Cytat:
ale najlepiej wytknąć coś z kontekstu i szukać dziury w całym |
Chryste Panie,
Od.......cież się wreszcie od tej bogu ducha winnej KIEŁBASY. Jak ktoś jest głodny, to zje, jak nie jest to nie zje. Ta Kiełbacha nie jest aż tak dobra, żeby wydawać na nią po 300 zł na runde. Uwierzcie.... Klaszcze jak jest za co Gwiżdże jak jest za co Kiełbasy nie jem. Wole te spod hali targowej. Zaniedługo ochrzcimy sektor E mianem kiełbasianego sektora :D Zrozumcie to - od piłkarzy się wymaga, na innych stadionach to rozumieją, tylko u nas nie. Jak bodajże w Zabrzu przyszło kilkunastu FANATYKÓW na trening piłkarzy, to co? Nazwiecie ich piknikami? Bo poszli Spier.olic piłkarzy od góry do dołu? Czasem tak trzeba i już. Zwłaszcza najemnikom należy przypominać, że jeśli chcą traktować ten klub jak trampolinę, to niech zostawią coś po sobie, najlepiej zdrowie na boisku, a nie denne wypowiedzi do dziennikarzy |
Cytat:
|
Cytat:
cytujesz mój post żeby się przyjebać o bzdurę, coś tam rechoczesz za wiele do dodania nie masz a teraz się tłumaczysz o kiełbasę? jałowa to trochę dyskusja. Nikt ci nie piszę co ty masz robić, nie znaczy jeszcze że macie moc zwalniania zawodnika bo coś wam pocisnął. Cytat:
|
Ja Ci tylko pokazuje, że nie ma WAS i nie ma NAS. Jestesmy my (kibice) i oni (pilkarze).
Chlopcze, 10 lat 'siedziałem' na X, biegałem po osiedlach uciekając przed Żydkami, patrzyłem na sprzedawanie meczy w 2 lidze. Potem sie ożeniłem, zrobiłem dziecko i jestem gorszy niż WY. Pogadamy za 10 lat jak was jakiś piłkarzyna wyśle na żydow. To jest cios we wszystkich kibiców.Dla mnie zachował się tak jak Surma(widziałeś to na własne oczy czy tylko słyszałeś? ). Koniec tematu |
z surmą to ja w piłkę grałem na betonowym boisku koło miasteczka a jego bratem chodziłem na zajęcia więc tu mi nie wyskakuj z jakimiś jałowymi tekstami co ty niby nie robiłeś bo mam bekę z takich klarnetów.Sam nie siedzę już na młynie, ale szanuje tych ludzi w przeciwieństwie do ciebie.Zapomniał wół jak cielęciem był, a to że biegałeś uciekając za żydkami to szacun :lol:
Zresztą poruszyłem temat Małeckiego, ty coś zacząłeś bredzić o klaskaniach i podziałach ciągnąc niepotrzebnie temat |
Dobrze Maly powiedział tylko troche wyszło tak jakby mial cos do piknikow a on raczej pije do kibicow sukcesu, wlasnie tych gwizdzacych a nie tych, ktorzy chodza dla ogladania pilki a doping ich nie kreci. Wiadomo, ze powiedzial ostre slowa, malo duplomatycznie i juz wielkie halo bo w obecnym swiecie lepiej wciskac wazeline, walic scieme i byc poprawnym politycznie to wtedy sie jest ok bo sie nie wychylasz.
Ja nie rozumiem ludzi, ktorzy krytykuja Wisle po 1-2 czy 3 gorszych meczach. ....a ludzie w dupach sie Wam poprzewracalo od dobrobytu i taka jest prawda. Bo rozumiem krytykowac zespol po tym jak powiedzmy zajmuje w lidze 8 miejsce za rok dalej jest w srodku tabeli ale ....a gwizdac i psioczyc na Mistrza Polski, ktory srednio rozpoczal lige bo sie skupil na LM, to jest zalosne. Tak nie postepuje kibic tylko klient! Kibic kocha, wierzy i daje wsparcie w trudniejszych momentach (ok moze tez krytykowac ale nie po jednej porazce, nie po dwoch!!! Bo to jest sport i porazka czy kryzys formy to jest rzecz naturalna), a klient placi i wymaga, wymaga w kazdym meczu po 5 bramek i 3 pkt a jak nie to on .......i i bedzie gwizdal bo wydał 30 zl na bilet. Ludzie tak nie moze byc. GWIZDZAC NA PILKARZY PO 2 PORAZKACH Z RZEDU WYSTAWIACIE SOBIE TRAGICZNA LAURKE. PRZESTALISCIE BYC KIBICAMI, STALISCIE SIE KONSUMENTAMI NASTAWIONYMI W 200% NA SUKCES I NIC OPROCZ SUKCESU SIE JUZ DLA WAS NIE LICZY Jak juz ktos wyzej napisal, gdybysmy awansowali do LM to byscie Malego po stopach calowali. przeciez to jest zalosne. Mi sie kojarzy z takim czyms tylko jedno slowo, choragiewka! Jak jest dobrze to jestesmy z Wami, kochamy Was bo dzieki Waszym sukcesom mozemy zaspokajac swoja proznosc. Wislacy zapomnieli po co chodza na mecze. Nie chodzicie dla Meliksona, dla ktorego nie chcecie spiewac JZS zeby go nie urazic - a wszystko dla tego, ze chlopak ma talent wiec bedziemy mu lizac dupe i zmieniac caly swiat bo jest to warte sukcesu jaki moze nam przyniesc ten pilkarz. Nie kasa, nie sukces, zapomnijcie o tych slowach, liczy sie Wisla, kibicowski styl zycia, bycie z klubem na dobre i na złe, jebanie zydow a nie za wszelka cene wyzej wspomniane sukcesy Miałem to juz napisac po APOELu ale nie czytalem forum i nie wiem jakie byly opinie. Zastanawiam sie gdzie jest granica pychy? Kiedy powiecie, dobra teraz mozecie przegrac, odpasc z LM/LE. W cwiercfinale, w polfinale, w finale? Ile mozemy miec porazek w lidze na sezon, 1? 3? 5?, gdzie jest ta granica pychy ja sie pytam! Jestem pewien, ze niejeden fanatyk doslownie ODDALBY ZYCIE za to zeby pzezyc 15 lat takich sukcesow jakie odniosla Wisla. Doslownie dalby sobie leb u.......ic zeby moc przezyc to co my dostalismy nadmiarze, jak dar z niebios. My sie juz nawet na trybunach bawic nie potrafimy i zmotywowac w meczu w kw.LM. Zamiast dopingowac i bawic sie na pelnej bo taki mecz to swieto to z tego nadmiaru szczescia to dla nas sie stal chleb powszedni, cos zwyklego. I dlatego domniemam te fochy coniektorych, skoro jest dobrze to ma byc jeszcze lepiej albo sie obraze i bede gwizdał i narzekał |
Rozumiem , że według Patryka bycie Wiślakiem za którego ponoć on się uważa upoważnia do tego żeby się obrażać jak trener sadza na ławkę (Kasperczak ) ,obrażać kibiców z których część chodziła na Wisłę wtedy kiedy ta grała w 2 lidze oraz wyzywać piłkarzy zasłużonych i właśnie tych którzy akurat mogą o sobie mówić ,,Jestem Wiślakiem " czyli Żurawia i Sobola .Chłopie grasz cienko to i gwizdy zbierasz zrozum to . Jesteś jedynie najemnikiem , za rok dwa ciebie nie będzie a my kibicami Wisły będziemy do końca życia i to nam należy się szacunek a nie tobie .Gdyby nie Wisła grałbyś sobie w Wigry Suwałki i tam mógłbyś chodzić z głową w chmurach do woli.Zobaczymy jaki z ciebie Wiślak jak przyjdzie dobra finansowo oferta .W ciągu godziny będziesz spakowany w drodze na Balice i jestem o tym przekonany .
SPRZEDAĆ, POZBYĆ SIĘ , ZAPOMNIEĆ Natomiast niektórzy to lada moment apelowaliby o nazwanie stadionu imieniem i nazwiskiem Patryk Małecki . |
Mistrz Polski to nie tytuł dla Wisły każdy to wie że to był przypadek tylko przypadek...
Wisła po raz kolejny udowodniła że są kopacze z różnych stron świata którzy kopią w piłkę za duże pieniądze Cupiała których nie powinna otrzymywać mniej by ich mieli to nie chodzili by po Galeriach tylko by więcej trenowali a Maskant za miast im dać wycisk to jezdzi z kopaczami na rowerach po Tynću Ogladająć wczoraj ten mecz miałem wrażenie że im się nie chcę chodzić po boisku a co dopiero biegać? mogli by się chociaż nauczyć przyjmować piłek ,co oni nie ogladają futbolu prawdziwego? nie mają telewizorów ? Diaz to nieudacznik po co on tu jest ?wielkie nie porozumienie Maskanta Banda nie odpowiedzialnych ludzi.........to WISŁA |
Jak tak dalej pójdzie to zjedzenie kiełbasy będzie najbardziej emocjonującym momentem meczu :)
|
W WIŚLE są słabi piłkarze bo pieniądze z transferów idą na dług którego nie ma .Gdyby zamiast sępa za darmo kupiono dobrego napastnika ,prawdziwych BO ,szybkiego skrzydłowego .Dzisiaj Wisła miała by zagwarantowane pieniądze LM .A w lidze było by pytanie ile a nie czy .
|
z taką grą kiełbasek to LE dla nich się też już zakonczy..
|
Cytat:
Maor przygasł, Kirm z Genkovem mają bramkowstręt, Nunez w kreowaniu gry jest poki co kompletnie nieprzydatny Coraz bardziej mi to zaczyna przypominać ostatni sezon kiedy gralismy w fazie grupowej pucharów |
Cytat:
.... co za brednie ale nie da się tego zostawić bez komentarza bo jeszcze ktoś uwierzy w te durnoty 1. Na rowerach jezdzili na drugi dzień po meczu tylko ci zawodnicy którzy grali dzień wcześniej reszta trenowała. 2.Gdyby Wisła nie płacila dużych kwot jak cała czołówka to emocjonowalbyś się walką o środek tabeli a na puchary musiałbyś jezdzić do Wrocławia. 3. Na zakupy chodzą w wolnym czasie i ch... ci do tego a jak ci zal dupe ściska,że nie stać cię na lepsze spodnie czy buty to zachowaj to dla siebie zamiast czepiać się piłkarzy o zakupy. 4. ci obcokrajowcy przynajmniej wiedzą jak ważne są derby i potrafili wygrać oba mecze derbowe . |
[VIDEO]
relacja + wywiady: http://kiks.tv/2011/08/zla-passa-trwa/ pomeczowa konferencja: http://kiks.tv/2011/08/maaskant-jest...stana-z-ziemi/ doping kibiców: http://kiks.tv/2011/08/kibice-na-meczu-wisla-lechia/ i skrót jakby ktos nie widział: http://kiks.tv/2011/08/wisla-krakow-lechia-gdansk-2/ |
Cytat:
jak bym pisał z samym Małeckim :lol::rotfl: |
Wdarło sie tu troche za dużo uogólnień.Ludzie - bez przesady. Nie odmawiajcie naszym chłopakom braku zaangażowania - szczególnie Małemu. Zagrali kiepski mecz, ale to nie efekt niezaangażowania, tylko błędów taktyczno-technicznych. Holowanie pilki, gra na 5-10 temp, nieumiejętność poprawnego zgaszenia piłki, która zamiast przy nodze zostać, to odskakuje na 5 metrów i ja przejmowali Lechici. Najgorzej zagrał Diaz i to też nie przez brak zaangażowania, tylko marną formę i umiejętności.
Mały się bardzo angażował. Problem w tym, że stanowczo ZA BARDZO. Conajmniej 2x miał okazję do czystego podania na wolną pozycje, to niestety musial się zakręcić i sam napalić, jak już był przykryty. I gwizdy dostal nie za brak zaangażowania, tylko właśnie za samolubstwo i chorą ambicję na boisku. I właśnie dlatego powinien kibiców przeprosić, a nie wyzywać ich i wysyłać do pejsów. |
Dobra, nie ma co sie teraz meczyc dalej z tym fatalnym dla Wisly tygodniem.
Teraz druzyna ma 2 tygodnie. Graja w Wisle bardzo dobrzy pilkarze, ktorzy powinni kazdy mecz w lidze wygrywac lub z racji wyjatkowego pecha remisowac. Zobaczymy czy przez najblizszy czas Maaskant zdola ich poukladac - psychicznie i fizycznie. |
Lech teraz nam pokaże gdzie nasze miejsce w tabeli wraz z Diazem na czele
|
Problemem jest brak gry drużyną! Oni nie potrafią poklepać piłki wzdłuż, wyjść na pozycję, odegrać na strzał z dystnasu..Pojedyncze szarpane akcje skrzydłami świadczą o tym najdobitniej.
Drugą rzecz ą jest kompeltny brak techniki przy strzałach. Każdy strzał walą Panu Bogu w okno. Kirm najpierw z Koroną trafia w poprzeczkę, wczoraj z 4 metrów wali nad poprzeczką. Wynika to ze słabego ułożenia nogi i chęci zapakowanai gola sezonu z każdej sytuacji. Oj cięzki sezon nas czeka.... |
Uważam że teraz wszyscy panikują !!! bo 4 zwycięskie mecze z Liteksem i Skonto rozmyły trochę całą sytuację .
Większa część kibiców uważała że w lidze to my na stojąco będziemy wygrywać a Mistrzostwo mamy niemal zagwarantowane . Tutaj jest wielki błąd !!!!. Prawda jest taka że w tej nastawionej na dobre przygotowanie fizycznie Polskiej lidze wybadamy blado !!!!. Na 5 rozegranych meczów w żadnym nie dominowaliśmy na tyle by powiedzieć że jesteśmy kandydatem na Mistrza Polski !!!!. Nawet w w wygranym ligowcu z Zagłębiem mieliśmy dużo szczęścia w 1 połowie. Trzeba obiektywnie spojrzeć prawdzie w oczy że wygląda to dziś tak że ta drużyna była nastawiona tylko na jeden cel: Liga Mistrzów 2011 tu i teraz a reszta jakoś będzie .... !!!! Niestety to podejście się zemści tym że Mistrzostwo Polski 2012 może się od nas wyraźnie oddalić . Na dzień dzisiejszy skład zostanie ten sam ale widać że wielu piłkarzy tutaj gra poniżej oczekiwań i jest już za starych . Na wiosnę potrzeba nowych twarzy ale muszą to być piłkarze klasowi bo z kupowaniem szrotu to my nigdy drużyny na LM czy walkę w lidzę europejskiej nie zbudujemy. Tak naprawdę nie mamy dziś 1 jedenastki mocnej a mówiono że mamy 22 równorzędnych graczy .... Bajki ... |
1.nie potrafią przyjąć piłki
2.nie potrafią szybciej się poruszać na boisku 3.nie potrafią wybić porządnie kornela 4.nie potrafią grać głową piłki 5.nie potrafią dokładnie piłki podać 6..nie potrafią wykorzystać 100% okazi 7.nie potrafią grać kombinacyjnie 8.itd... 9.o mistrzostwie Polski możemy zapomnieć ,a LE to jeszcze tylko chwila... |
Pytanie nieco z innej beczki, a mianowicie wie ktoś może, kiedy Lamey wraca? Bo z Diazem na obronie to ja nerwowo wysiadam....
|
Cytat:
|
kornel :rotfl: to jest Makuszyński
Cytat:
|
Cytat:
Nic dodać nic ująć niestety z tym że wybijają to raczej kornery !!! |
nic wisła nie gra! po co oni mają grać w Lidze Europejskij. Merikson nic nie gra.
|
Z pozdrowieniami parę wyjaśnień.
1. Skład Lechii - rezerwy itp. ze składu Lechii wypadli Bąk,Traore, Sazankow, Nowak, Benson. Faktycznym osłabieniem jest brak Bąka i Nowaka brak reszty wzmocnieniem. Traore wg mnie strzela focha z Cracovią tylko był na boisku, Sazankow gruby i kulawy wyjątkowo zagra bo zawsze jest kontuzjowany, Benson poza bramką :) z Cracovią niczego nie pokazuje. 2.Taktyka - po raz pierwszy Kafarski pomyślał i ustawił taktykę pod przeciwnika gdyż Wisła męczy się w ataku pozycyjnym, nie daje rady. Chyba Kafarski się czegoś nauczył bo z Cracovią nie wygraliśmy tylko przez głupią taktykę. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl