![]() |
Zaangażowanie zawodników Wisły w 1 połowie to jest kpina jakaś.
|
Cytat:
|
Cytat:
Sędzia zachował się jak junior. 1. Pareiko wychodzi do piłki, Radović również. 2. Pareiko zatrzymuje sie, by ją złapać. 3. Radović ją "dziubie" (przez co Pareiko jej nie łapie, ale również nie ma z jego strony ruchu w stronę Radovicia) i wpada w stojącego Pareikę. - BEZ FAULU PAREIKI - PS: Uprzejmie proszę moderatorów o bana dla użytkownika Undertaker za liczne obrazy innych użytkowników i brak jakiegokolwiek poziomu i kultury. |
Cytat:
P.S. Sedzia jest slaby. P.S.2. Bardzo slaby. |
Acima to przytocz te przepisy za co tu czerowna powinna być bo jestem ciekaw.
ps mam nadzieję że nie mylicie tego z faulem bramka przed polem karnym bo tam każda nieudana interwencja to niemal czerwona kartka.. |
Cytat:
Banować takich buców, nie umiesz człowieku nie zgodzić się z kimś żeby od razu nie obrażać/wyzywać? |
A tam, .......icie.
Dla mnie obrazkiem 1 polowy jest Malecki odciagajacy Estonczyka od awantury :D :D :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Najwazniejsze to w 2 połowie grac rozwaznie by nam Legia nie wpakowała tyle goli ile My im w pierwszym spotkaniu
|
Cytat:
Brak mi słów do ciebie. Wracaj do podstawówki dzieciaku. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Takie karne się odgwizduje i tyle. Jak obejrzymy powtórki to karnego raczej nie było, bo to Radovic wpadł na Pareikę. No ale w 99% przypadków takie karne są i nie można mieć pretensji do sędziego.
|
jak dla mnie to Radovic wpadł na Parejke a nie odwrotnie, ale pewnie się nie znam.
|
Dla Fabianskiego, ktory jest na meczu tez tylko i wyłacznie zołta kartka + karny. Jezeli 2 gosci tak twierdzi to juz nie moze byc inaczej.
|
Wiłsa tak podeszła do tego meczu, że nie ma w ogole co komentować. Gra w chodzonego, szkoda. A ci co piszą, że faulu nie było niech sobie przypomną IDENTYCZNĄ sytuację Melikson kontra Mielcarz...Karny, ale bez czerwonej. Mielcarz też dostał wtedy żółtą ale drugą. I tyle, mecz bez historii. Dziękuję.
|
Naprawdę tak was jara ten sparing?
Karny ewidentny, kartka czerwona z dupy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie wiem o co te spory
Sytuacja jest bardziej jasna niż nie jasna Karny ewidentny, kartka zółta Zawodnik Legii doszedł pierwszy do piłki ale nie miał nad nią kontroli więc tylko żółta Rację ma jeden z Was że niestety wina jest naszego minimalizmu i koncentracji Tyle jak na razie zobaczymy co dalej |
Tylko Mielcarz całym impetem wpadł na Maliksona. A Pareiko się minął z piłką i to Radovic wpadł na niego. Po za tymi szczegółami to faktycznie identyczne sytuacja.
|
Jakie patalachy - wszystko robia by Wisle dopiec to znowu tabliczke z wyjsciem awaryjnym pokazuja, ze Pareiko ja zniszczył - co za zenada
|
Cytat:
|
nie było karnego !!!
to on się wjebał w Pareikę a nie Pareiko w niego |
tylko że ja nie mam pretensji do karnego tylko o karkę..
a jak ktoś tu wspomniał spójrzcie na powtórkę gdzie widać że Pareiko skupia się na piłce i niemal z rąk zabiera ją mu Radowic który biegnąc nie miał szans na minięcie i wpadł w bramkarza.. |
Co za jebane cioty!!!!! Najpierw Malecki rasista a teraz Pareiko wandal!! Paranoja!!!
|
Pareiko i jego pięść :D To się będą miały chłopaki z c+ nad czym pastwić...
|
Pareiko zdarł tabliczke 'wyjscie ewakuacyjne'!!! komisja ligi i dyskwalifikacja!! :P
|
mniejsza z tym, ;-) trzymamy kciuki za Widzew ;)
|
Boże, karny został podyktowany i koniec. Ważne jest to, że gramy jak ostatnia ciota. Bez zaangażowania, nie chce sie im dupy ryszać. I tu troche winy Maaskanta bo jesli nie umie odpowiednio zmobilizować to niech wystawi rezerwy bo faktycznie im się może bardziej chcieć. Padaka jak cholera ale tylko z naszej własnej winy.
Ciekaw jestem na puchary jak trafimy na taką Levadię czy sie zmobilizuja czy też przejdą obok meczu. W....ia mnie to już. |
Tak patrzę jeszcze raz na tą powtórkę - dlaczego Pareiko nie podbiegł i nie wykopał tej piłki widząc nadbiegającego Radovicia? Błąd Pareiki, potem błąd sędziego z kartką...
|
Nawet Kosecki (Legionista) ma wątpliwości czy był karny. Dla mnie ewidentnie faulowany był Pareiko, Radovic o mało go nie połamał, stąd wlaśnie Pareiko nie wybiegł do przodu bo widział z jaką predkością leci na niego Legionista. Najzwyczajniej się wystraszył.
Teraz pewnie C+ będzie czyhało byle tylko udupić Pareiko, bo groził pobiciem komuś :D |
Tera się c+urwy do Pareiki przyjebali, że niby tabliczka. .... Biedronia im w ich pedalskie legijne dupy.
|
panowie nie wymagajmy od chłoakow za duzo wiecej luzu niech sie warszawka troche pocieszy ,czy wy nie widzicie ze legia gryzie trawe zeby z nami wygrać??
|
Cham Pareiko stadion demoluje ha ha ha w II rundzie eliminacji LM już tam mistrz Wysp Owczych ręce zaciera...
|
Cytat:
Czerwona kartka jest w tym przypadku tylko wówczas, jeżeli celem zagrania jest faul. W tym przypadku Radović wjebał się w Pareikę i tyle. Twoje kometarze zakonćzą się w jeden tylko sposób - banem. Niczego innego się nie spodziewam... Inna rzecz, że WIślacy w ogóle nie grają. Cytat:
|
Undertaker idz na swoje forum. Faul był ale na bramkarzu, nie ma znaczenia to że Radović był pierwszy przy piłce. Był puscił ją w prawo a potem wpadł na bramkarza. W przepisach gry w piłkę nożną nie ma nigdzie mowy o tym że mając piłkę moge taranować rywali.. Wole przegrywać po uczciwej walce a takie sędziowskie indywidua jak ten półprzytomny pan psuja mi tylko przyjemność z oglądania meczów
|
Cytat:
Niech się warszawka pocieszy...? Niech się pocieszą wygrywając z Cracovią, z nami niech dostają lekcje pokory, one też są w życiu potrzebne. Ale oddaje im, grają dzisiaj dobrze, widać u nich zaangażowanie którego u nas brak. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl