Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [28 kolejka] Legia Warszawa - Wisła Kraków (21 maja, godz. 15:45) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8089)

John1906 21.05.2011 15:51

Zaangażowanie zawodników Wisły w 1 połowie to jest kpina jakaś.

Undertaker 21.05.2011 15:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez leszekm_ (Post 1097047)
Nawet w TVP studio mówią, że faulu nie było. Radovic w ogóle nie był zainteresowany dogonieniem piłki, tylko wpadnieciem z całej siły w Pareike i wywróceniem się, patrzcie ludzie uważnie

Ha ha wielki kibic mecz w TVP to pierwszy raz Wisłę zobaczy. Co za pustaki...

filemon 21.05.2011 15:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1097053)
Pereiko niestety zachował się jak junior.

PAREIKO.
Sędzia zachował się jak junior.

1. Pareiko wychodzi do piłki, Radović również.
2. Pareiko zatrzymuje sie, by ją złapać.
3. Radović ją "dziubie" (przez co Pareiko jej nie łapie, ale również nie ma z jego strony ruchu w stronę Radovicia) i wpada w stojącego Pareikę.
- BEZ FAULU PAREIKI -

PS: Uprzejmie proszę moderatorów o bana dla użytkownika Undertaker za liczne obrazy innych użytkowników i brak jakiegokolwiek poziomu i kultury.

RAF 21.05.2011 15:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Acima (Post 1097043)
Jeżeli sędzia odgwizdał w tej sytuacji faul to nie mógł podjąć innej decyji jak dać czerwoną, bo takie są przepisy. Ciężko to pojąć?

Dokladnie. Jezeli faul to czerwona i karny. Jezeli nie ma faulu to albo faul na bramkarzu i wolny albo "od bramki". Wg. mnie faulu nie bylo. Z tym, ze jak go juz gwizdnal to czerwona musial dac.

P.S. Sedzia jest slaby.

P.S.2. Bardzo slaby.

Kluvi 21.05.2011 15:52

Acima to przytocz te przepisy za co tu czerowna powinna być bo jestem ciekaw.

ps
mam nadzieję że nie mylicie tego z faulem bramka przed polem karnym bo tam każda nieudana interwencja to niemal czerwona kartka..

leszekm_ 21.05.2011 15:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Undertaker (Post 1097050)
Chciał złapać, ale nie złapał jełopie. Tak samo jak i wchodzi wślizgiem też chce trafić w piłkę, ale nie trafia. Boże co za pustaki z niektórych z was. :shock:

Banować takich buców, nie umiesz człowieku nie zgodzić się z kimś żeby od razu nie obrażać/wyzywać?

sportnh 21.05.2011 15:52

A tam, .......icie.

Dla mnie obrazkiem 1 polowy jest Malecki odciagajacy Estonczyka od awantury :D :D :D

gianbuffon 21.05.2011 15:53

Cytat:

Chciał złapać, ale nie złapał jełopie. Tak samo jak i wchodzi wślizgiem też chce trafić w piłkę, ale nie trafia. Boże co za pustaki z niektórych z was. :shock:

No i na ch.. go obrażasz? Sam żeś jełop. To Radovic wpadł na Pareikę.

willow 21.05.2011 15:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rw88 (Post 1097032)
Nie wiem, może się nie znam, ale trudno mi sobie wyobrazić bardziej ewidentny rzut karny i bardziej ewidentną czerwoną kartkę. Fakty są takie, że pierwszy do piłki dopadł zawodnik Legii, wypuścił sobie ją przed siebie, Pareiko na niego z impetem wpadł, wywrócił go, uniemożliwiając mu wyjście sam na sam z bramką, a w takiej sytuacji ZAWSZE bramkarz dostaje czerwoną kartkę. Liczy się to, kto w tej sytuacji trafił pierwszy w piłkę, a był tym kimś bodajże Radovic i to jest fakt niezaprzeczalny.

Ktoś kto nie widział karnego w tej sytuacji jest po prostu ślepcem, ale rozumiem oczywiście, że zaślepić go mogła miłość do Wisły.

Karny był, ale Pareiko "wpadł na niego z impetem"??!! Coś ty chłopie, nie dowidzisz? Błąd Pareiki fakt, myślał, że złapię te piłkę, ręce złożył w koszyczek, nie przewidział, że Radovic ją dotknie. Ale nie wpadł na niego, stał w miejscu. Niezamierzony faul, karny i żółta kartka!

mitmichael 21.05.2011 15:53

Najwazniejsze to w 2 połowie grac rozwaznie by nam Legia nie wpakowała tyle goli ile My im w pierwszym spotkaniu

leszekm_ 21.05.2011 15:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Undertaker (Post 1097056)
Ha ha wielki kibic mecz w TVP to pierwszy raz Wisłę zobaczy. Co za pustaki...

Brak mi słów do ciebie. Wracaj do podstawówki dzieciaku.

kriswisla 21.05.2011 15:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sportnh (Post 1097040)
ale w czym te braki? przeciez golym okiem widac ze w pewnym sensie odpuszczamy ten mecz chociazby po skladzie (Kowalski)

a niby kto mma byc partnerem Chaveza??:>:>

Undertaker 21.05.2011 15:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez filemon (Post 1097057)
PAREIKO.
Sędzia zachował się jak junior.

Ty się zachowujesz jak gówniarz i nie masz pojęcia o zasadach gry w piłkę?!

Awe 21.05.2011 15:53

Takie karne się odgwizduje i tyle. Jak obejrzymy powtórki to karnego raczej nie było, bo to Radovic wpadł na Pareikę. No ale w 99% przypadków takie karne są i nie można mieć pretensji do sędziego.

jasnyGwint 21.05.2011 15:54

jak dla mnie to Radovic wpadł na Parejke a nie odwrotnie, ale pewnie się nie znam.

mitmichael 21.05.2011 15:54

Dla Fabianskiego, ktory jest na meczu tez tylko i wyłacznie zołta kartka + karny. Jezeli 2 gosci tak twierdzi to juz nie moze byc inaczej.

rafal777 21.05.2011 15:54

Wiłsa tak podeszła do tego meczu, że nie ma w ogole co komentować. Gra w chodzonego, szkoda. A ci co piszą, że faulu nie było niech sobie przypomną IDENTYCZNĄ sytuację Melikson kontra Mielcarz...Karny, ale bez czerwonej. Mielcarz też dostał wtedy żółtą ale drugą. I tyle, mecz bez historii. Dziękuję.

gigant 21.05.2011 15:55

Naprawdę tak was jara ten sparing?

Karny ewidentny, kartka czerwona z dupy.

wolfy 21.05.2011 15:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 1097072)
Naprawdę tak was jara ten sparing?

Karny ewidentny, kartka czerwona z dupy.

Fabiański też tak uważa, Anal+ w szoku :D

TymonPRO 21.05.2011 15:55

Cytat:

Raporcik poszedł,na twój poziom się nie zniżę bo było by z tym ciężko ale szkoda że cię rodzice nie wychowali

lorddavy 21.05.2011 15:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez John1906 (Post 1097055)
Zaangażowanie zawodników Wisły w 1 połowie to jest kpina jakaś.

I dlatego nie rozumiem czemu wystawiliśmy teoretycznie najmocniejszy skład. Oprócz Małego który zapierdala jak zwykle i Chaveza, który czyści co może reszta odwala pańszczyznę...

robin hood 21.05.2011 15:56

Nie wiem o co te spory

Sytuacja jest bardziej jasna niż nie jasna
Karny ewidentny, kartka zółta
Zawodnik Legii doszedł pierwszy do piłki ale nie miał nad nią kontroli więc tylko żółta

Rację ma jeden z Was że niestety wina jest naszego minimalizmu i koncentracji

Tyle jak na razie zobaczymy co dalej

Awe 21.05.2011 15:56

Tylko Mielcarz całym impetem wpadł na Maliksona. A Pareiko się minął z piłką i to Radovic wpadł na niego. Po za tymi szczegółami to faktycznie identyczne sytuacja.

mitmichael 21.05.2011 15:56

Jakie patalachy - wszystko robia by Wisle dopiec to znowu tabliczke z wyjsciem awaryjnym pokazuja, ze Pareiko ja zniszczył - co za zenada

Wasiu 21.05.2011 15:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sportnh (Post 1097040)
ale w czym te braki? przeciez golym okiem widac ze w pewnym sensie odpuszczamy ten mecz chociazby po skladzie (Kowalski)

No wlasnie to sa te braki, ze w razie kontuzji 1 obroncy musi grac mily, ale zupelnie nienadajacy sie do naszej druzyny Kowalski.

TOMEK 11 21.05.2011 15:56

nie było karnego !!!

to on się wjebał w Pareikę a nie Pareiko w niego

Kluvi 21.05.2011 15:56

tylko że ja nie mam pretensji do karnego tylko o karkę..
a jak ktoś tu wspomniał spójrzcie na powtórkę gdzie widać że Pareiko skupia się na piłce i niemal z rąk zabiera ją mu Radowic który biegnąc nie miał szans na minięcie i wpadł w bramkarza..

Domello 21.05.2011 15:56

Co za jebane cioty!!!!! Najpierw Malecki rasista a teraz Pareiko wandal!! Paranoja!!!

duce! 21.05.2011 15:56

Pareiko i jego pięść :D To się będą miały chłopaki z c+ nad czym pastwić...

konaar 21.05.2011 15:57

Pareiko zdarł tabliczke 'wyjscie ewakuacyjne'!!! komisja ligi i dyskwalifikacja!! :P

GonzoNS 21.05.2011 15:57

mniejsza z tym, ;-) trzymamy kciuki za Widzew ;)

Enrico2000 21.05.2011 15:57

Boże, karny został podyktowany i koniec. Ważne jest to, że gramy jak ostatnia ciota. Bez zaangażowania, nie chce sie im dupy ryszać. I tu troche winy Maaskanta bo jesli nie umie odpowiednio zmobilizować to niech wystawi rezerwy bo faktycznie im się może bardziej chcieć. Padaka jak cholera ale tylko z naszej własnej winy.

Ciekaw jestem na puchary jak trafimy na taką Levadię czy sie zmobilizuja czy też przejdą obok meczu.
W....ia mnie to już.

tarantulaw2 21.05.2011 15:58

Tak patrzę jeszcze raz na tą powtórkę - dlaczego Pareiko nie podbiegł i nie wykopał tej piłki widząc nadbiegającego Radovicia? Błąd Pareiki, potem błąd sędziego z kartką...

CH. 21.05.2011 15:58

Nawet Kosecki (Legionista) ma wątpliwości czy był karny. Dla mnie ewidentnie faulowany był Pareiko, Radovic o mało go nie połamał, stąd wlaśnie Pareiko nie wybiegł do przodu bo widział z jaką predkością leci na niego Legionista. Najzwyczajniej się wystraszył.
Teraz pewnie C+ będzie czyhało byle tylko udupić Pareiko, bo groził pobiciem komuś :D

amauri1990 21.05.2011 15:58

Tera się c+urwy do Pareiki przyjebali, że niby tabliczka. .... Biedronia im w ich pedalskie legijne dupy.

kriswisla 21.05.2011 15:58

panowie nie wymagajmy od chłoakow za duzo wiecej luzu niech sie warszawka troche pocieszy ,czy wy nie widzicie ze legia gryzie trawe zeby z nami wygrać??

Undertaker 21.05.2011 15:59

Cham Pareiko stadion demoluje ha ha ha w II rundzie eliminacji LM już tam mistrz Wysp Owczych ręce zaciera...

funkykoval 21.05.2011 15:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Undertaker (Post 1097067)
Ty się zachowujesz jak gówniarz i nie masz pojęcia o zasadach gry w piłkę?!

Rozumiem, że Ty masz pojęcie ???
Czerwona kartka jest w tym przypadku tylko wówczas, jeżeli celem zagrania jest faul. W tym przypadku Radović wjebał się w Pareikę i tyle.
Twoje kometarze zakonćzą się w jeden tylko sposób - banem. Niczego innego się nie spodziewam...

Inna rzecz, że WIślacy w ogóle nie grają.
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Undertaker (Post 1097092)
Cham Pareiko stadion demoluje ha ha ha w II rundzie eliminacji LM już tam mistrz Wysp Owczych ręce zaciera...

A po tym poście to już dożywotniego. Buraku.

kulawy joe 21.05.2011 16:00

Undertaker idz na swoje forum. Faul był ale na bramkarzu, nie ma znaczenia to że Radović był pierwszy przy piłce. Był puscił ją w prawo a potem wpadł na bramkarza. W przepisach gry w piłkę nożną nie ma nigdzie mowy o tym że mając piłkę moge taranować rywali.. Wole przegrywać po uczciwej walce a takie sędziowskie indywidua jak ten półprzytomny pan psuja mi tylko przyjemność z oglądania meczów

leszekm_ 21.05.2011 16:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kriswisla (Post 1097091)
panowie nie wymagajmy od chłoakow za duzo wiecej luzu niech sie warszawka troche pocieszy ,czy wy nie widzicie ze legia gryzie trawe zeby z nami wygrać??

Niech się warszawka pocieszy...? Niech się pocieszą wygrywając z Cracovią, z nami niech dostają lekcje pokory, one też są w życiu potrzebne.
Ale oddaje im, grają dzisiaj dobrze, widać u nich zaangażowanie którego u nas brak.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:20.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl