![]() |
Z żydowskiego forum:
"a Melikson ech.. żyd żydowi żydem" :D |
Tak sie bawi, Tak sie bawi MISTRZ POLSKI!!! :rotfl:
http://up.programosy.pl/foto/orange_...190302_min.jpg Tutaj wszystko jak na dłoni, kto w tej dekadzie w Polsce rzadzi : http://up.programosy.pl/foto/orange_...190618_min.jpg To był kolejny swietny mecz, w ktorym pilkarze znowu swietnie wykonali załozenia Maaskanta. |
dzieki Wisła i gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mistrz nasz TS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Mistrz Mistrz NASZ TS. Dziękuję.
Skromne zwycięstwo ale co tam. Ten mistrz smakuje wyjątkowo. Dziś byliśmy jednością. Bukhari i Melikson czy trzeba czegoś więcej :-). |
MISTRZ MISTRZ NASZ TS !!!
teraz poczekajmy spokojnie na następne mecze które też by się przydało wygrać ;> Mam pytanie , kiedy będą w sprzedaży mistrzowskie koszulki ?? |
kiedy MNIEJ WIECEJ bedziemy grac pierwszy mecz w pucharach!!!???
nie wiem, pierwsza połowa lipca? |
Tak. Połowa / koniec lipca.
|
pierwszy mecz z LEviadia byl chyba 15 lipca takze rowna polowa, 2 miesiace czasu jest, tak dlugo ;/
|
Zwariowałam dziś na trybunach :D największa radość chyba w historii no i Melikson, szacunek :) brawo dla kibiców, atmosfera niezapomniana a końcówka to już w ogóle :) Mistrz Mistrz Nasz TS! WISŁA PANY!
|
W pierwszej połowie graliśmy nieźle, była walka, były też sytuacje. Dobrze działał środek pola, a nasza defensywa prezentowała się pewnie. Szkoda, że nie strzeliliśmy więcej niż 1 bramkę, byłyby mniejsze nerwy.
W drugiej połowie obudziły się Pasy, my zaś spuściliśmy z tonu. Pojawiły się głupie błędy Pajlica i Kirma. Zrobiła się nerwówka na koniec, szczególnie że obaj defensywni pomocnicy mieli żółtko na koncie. Moje oceny: Pareiko - 7. Pewny przy wyjściach do górnych piłek, w zasadzie nie popełnił błędu. Cikosz - 8. Bardzo dobry mecz, zarówno w ofensywie jak i defensywie. Niesłychanie waleczny i wyjątkowo skuteczny w pojedynkach 1 na 1. Chavez - 8. Też bardzo dobry występ, uratował nas w kilku groźnych sytuacjach. Jaliens - 7. Ok, choć dziś mniej widoczny na boisku. Pajlić - 5. Przeciętny występ. Głupie zagrywanie piłki do Pareiki 2 razy o mały włos nie skończyły się tragicznie. Mała była z niego korzyść w ofensywie. Kirm - 4. Najsłabszy z Wiślaków. Wolny jak Maciej Terlecki pod koniec kariery. Ewidentnie powinien usiąść na ławce, ma wyraźną obniżkę formy. Sobolewski - 8,5. Profesor środka pola, świetnie czyścił z Wilkiem. Wilk - 8,5. W zasadzie to samo co Soból. Melikson - 9. Brał na siebie grę w kluczowych momentach, robił różnicę. No i bramka na miarę MP. Brawo! Małecki - 7,5. Ocenę zaniża tradycyjne holowanie piłki, dziś dość irytujące. Ale Mały włożył w ten mecz całe serce, zostawił mnóstwo zdrowia na boisku. Brawa za walkę i asystę. Genkow - 6. Dziś miał jedną klarowną sytuację - podobną jak z Amiką. No i tym razem źle się zachował. Dostawał za mało piłek, ale próbował walczyć. Występ poprawny, ale szału nie było. Maaskant - 8. Dobrze dobrana taktyka, trochę gorzej ze zmianami. Kirm grał zdecydowanie za długo. Natomiast widać wyraźną poprawę w rozgrywaniu stałych fragmentów gry - zarówno w ofensywie, jak i przede wszystkim w obronie. |
Cieszy bardzo MP! Dla mnie to najważniejsze trofeum na jakie czekam (nie żadne puchary i inne tam) Brawa dla piłkarzy za walkę i zwycięstwo z Parchatymi:)
Historia zatoczyła koło - rok temu straciliśmy z Parchatymi MP, dzisiaj je odzyskaliśmy:D No i wreszcie jest za co chwalić Maaskanta! BTW Zgadzam się flamengista co do ocen piłkarzy - a zwłaszcza niskiej dla Kirma. Jeden mecz odpoczynku może by mu dobrze zrobił, bo jeśli chodzi o egoizm boiskowy to już dawno jest numerem 1 u nas, Małecki przy nim to altruista:) |
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...4794296441.jpg
Piłkarze wiedzą co pić :D |
Gratuluję wam zdobycia kolejnego MISTRZA POLSKI!
Tytuł numer 13 ale jakże szczęśliwy. W tym sezonie w pełni zasłużyliście na ten tytuł. Wszystkiego dobrego z Warszawy. Reprezentujcie godnie naszą Ojczyznę na arenie międzynarodowej. Życzę awansu do LIGI MISTRZÓW! Trzymajcie się wszyscy zdrowo. Krzysztof Grabski z Warszawy. Kibic Legii Warszawa. |
Cytat:
ŻYD ŻYDOWI ŻYDEM :D mega. a co do samego meczu to podziękowania dla paru gości ( tych z gatunku większych ) za uciszanie tych, którzy między 35 a 45 chcieli śpiewać. No i dla gniazdowego i całego G, za to, że nie było JŻS i ' gola gola gola.... '. Mnie aż nęciło, no ale wszystko rozumiem, oby nie zamknęli nam stadionu na mecz z ksp. pzdr |
czy ktoś ma statystyki z meczu by Canal+
|
Cytat:
Mistrzostwo zdobyte w meczu z Pasami to coś ekstra, nawet po tak słabym sezonie. Jedyne czego szkoda, to że ten mecz nie przypieczętował ich spadku. To już byłby full serwis. |
teraz na żywo o WIŚLE http://www.orange.pl/ogladaj-Orange-sport-info.phtml
|
Cytat:
właśnie przyłączam się do pytania co do tych koszulek, wie ktoś coś ? |
Cytat:
Widzew (D) Jagiellonia (D) Belchatów (W) Bytom ma: Arkę (W) - kluczowe spotkanie, jak Bytom wygra to na 70% Pasy lecą Lech (D) Legia (W) W Bełchatowie pasiaki zapewne polegną - nie umieją grać na wyjazdach. Z Widzewem raczej wątpie że dadzą radę, z Jagą to jest zagadka. A Bytom to wiadomo, że z Lechem i Legią wtopią, ale jeśli tylko zleją Arkę, to prawdopodobnie będzie trzech spadkowiczów :) Cytat:
|
Mistrz jak najbardziej zasłużony po naprawdę dobrym meczu :). Oby w każdym następnym spotkaniu Wiślacy grali z takim samym zaangażowaniem co w pierwszej połowie z Żydkami :)
|
No pewnie na zakończenie sezonu nie uważacie ?
Adaś je już zrobił, dał już piłkarzom,po meczu z Polonią będą pewnie te same raz jeszcze. I po zakończeniu tego meczu, dzień po będą na wisla.krakow.pl -> sklep |
pamietacie taki obrazek z Pawłem Borżkiem i napisem "patrzcie sie parchy na koronacje monarchy" ? nie moge go znalesc nigdzie na necie :/ moze ktos ma na dysku albo linka ? bardzo bym prosił o pomoc w odnalezieniu go - dzisiaj idealnie bedzie pasował na pulpit :)
|
Nie chcę biadolić bo trzeba się cieszyć no ale wydaje mi się że Genkow ma już opinię wśród sędziów, że próbuje wymusić te karne na potęgę. I tak kilka razy głupio próbował, nie udało się, a co gorsze chyba z 5 prawidłowych karnych sędziowie nie odgwizdali bo znając Genkowa to tak bezpieczniej. Teraz nie ma to znaczenia, ale w przyszłym sezonie może mieć więc musi pracować by szybko pozbyć się takiej opinii.
|
black cat
Re: Wisła - Cracovia 15.05.2011 godz. 14:45 15 maj 2011 - 18:14:29 Zarejestrowany: 1 r. temu Posty: 1.233 Maaskant - "spadnijcie di tej drugiej ligi" , a myślałem, że to gość z klasą http://www.cracovia.krakow.pl/mods/s...es/smilie2.gif Tak dla rozluźnienia-cytat z forum koszernych.....Ponoć Robert im szczerze pozyczył w czasie meczu-hahhahha...WIELKI MAASKANT!:) |
Cytat:
|
Wisła to powinna wygrać 4-0.
O dziwo Cracovia nie istniała, sądziłem że przycisną. Ani jednej klarownej sytuacji, jedyne ten "Wieśniakow" jakiś więśniak zagroził i niejaki Surowow uderzajać z dystansu. Szkoda, bo 1-0 to najmniejszy wymiar kary. Nie ważne, teraz każdy mecz jak sparing. WISŁA MISTRZ ! Piłkarz mecz - Małecki! robił co chciał. Potem Kirm i Melikson. |
Cytat:
|
Cytat:
A Kirm był bezproduktywny jak dla mnie. Biegał, biegał i tyle. Nie umie odwrócić się z piłką mając innego piłkarza na plecach... Czasem aż mnie to irytowało... Ale nie będę .......ił smutów - mistrzostwo mamy i to się tylko liczy dziś :) |
Cytat:
|
To jeszcze lepiej. Wisła zagrana 20% umiejętności.
I taka będzie prawda. Chyba że Wisła kopając od niechcenia po paru szampanach coś wcisną w bramkę Legii. Jedno jest pewne, w takiej sytuacji wygrana Wisły będzie czymś w chu.. w stydliwym dla Legii. |
Z Facebooka Marcelo:
Cytat:
W razie jak by ktoś go szukał - klik |
Oglądajcie w nieskonczonosc
http://www.youtube.com/watch?v=nRtX2OBMSsI na oficjalnej stronie tez są fajne filmiki (między innymi z szatni) www.wisla.krakow.pl |
Tak btw to jest juz ten mecz na necie zeby go sobie sciagnac ? :]
|
|
|
doping kibiców na derbach [video]:
http://kiks.tv/2011/05/bez-kometarza...erbow-krakowa/ |
MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!!!!!!!!!!!!!
Coz pisac ,gra nie byla wspaniala ale liczy sie to co w siatce i wynik.Choc z samych sytuacjii powinnismy wygrac wyzej :) Los daje i odbiera,rok temu glowa Jopa pozbawila nas Mistrzostwa ,dzis glowa Meliksona nam je dała :) zycie pisze piekne scenariusze :) |
Gra może nie była wspaniała, ale też na pewno nie była zła. W I połowie Craxa nieistniała. Mieli co prawda słupek, ale był następstwem ewidentnego błędu sedziego, podyktował rożnego którego nie było, i potem nastąpił faul przed polem karnym.
Jak dla mnie po I połowie mogliśmy prowadzić spokojnie 3:0, sytuacje dogodne z gry były, a i karny conajmniej 1 sie nam należał. |
W lidze+ mówili o 2 karnych dla Wisły. Może pierwszy jeszcze byłby kontrowersyjny , natomiast drugi był ewidentny.
|
no coz tak mega zakompleksionych "kibiców" jak ma craxa to nie ma chyba nigdzie na swiecie, wystarczy wejsc na ich forum ( co jednak nie polecam ze wzgledu na niski poziom merytoryczny a takze intelektualny osob tam sie wypowiadajacych), no ale coz jakos musza sie pocieszac bo i tak nigdynie wyjda z ceinia naszej Wiselki :) no ale nie ma sie co dziwic mysle ze srednia wieku ich kibicow nie przekracza 15 roku zycia ;d brawa za ten mecz dla trenera i zawodnikow w 1 polowie ich zgnietlismy w 2 troche gorzej ale nie dziwie sie im mieli w glowie juz zwyciestwo :) dla kibicow tez brawa ja niestety ogladalem tylko w barze ale kibice dali rade w dodatku nie ukazajac kompleksow jak ich zydowska sasiadka craxa i nie znizajac sie do ich jakze niskiego poziomu :) Mistrz TS !!!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl